cani de sudura cu sită

cani de sudura cu sită

Tradiția de a bea ceai provine din China antică. Există mai multe moduri de a prepara ceai. Cea mai comună este fabricarea berii de ceai într-un ceainic de porțelan. O caracteristică a acestei metode este că sudarea se toarnă într-un siter, făcut din același material ca și fierbătorul. Cyanchko este introdus în interior, iar sudura nu se încadrează în băutură de ceai. Este de aici, care ia inceput sa cana de infuzie cu o sită pentru ceai berii și diverse băuturi ceai din plante, culori și fructe de pădure uscate.

Pentru ceea ce este necesar?

Cani cu o sită utilizate cel mai des în locuri unde ceaiul trebuie să fiarbă în condiții Spartan, de exemplu, în birou, tren, campanie. Cu toate acestea, unii iubitori de proaspete și ceai saturate utilizează astfel de căni și case. O ceașcă similară este un vas pentru ceai berii, a cărui interior este o etanșare pentru sudură, Ajutându filtrarea grosime de lichid.

Un astfel de mecanism a fost inventat pentru comoditate, sudură nu se încadrează într-o ceașcă cu ceai, dar rămâne într-un fel de „capcană“, din care poate fi ușor agitat.

Deasupra cupa este acoperit cu un capac, astfel încât băutura ceai rămâne mai mult temperatura dorită. O farfurie și o lingură poate fi adăugat la setul cu un capac. Farfurioara poate fi util pentru a pune un filtru, dar lingura va fi util dacă aveți nevoie să adăugați zahăr sau miere, și se amestecă băutura.

Materiale de fabricație

Cel mai material utilizat pentru producerea de feluri de mâncare pentru ceai este ceramica. Ceramica include porțelan, faianță și, desigur, argilă.

Zgura este un material natural, fără impurități suplimentare și aditivi. Pentru producția de preparate similare se aplică gradul de lut roșu. Acest material absorbit rezistență naturală și puritate. Avantajul cești de lut este că acestea sunt ușor încălzite și răcite încet. Atât de preparate într-o cană de ceai de lut mai lung, rămâne caldă. Produsele din lut sunt destul de luminoase, dar fragile, mai ales dacă lut nu este arsă, dar numai uscată.

Dacă produsul nu este glazurat, atunci fluidul a fost fabricat în ea se va acumula în porii mici ai lucurii, iar băutura de ceai va începe să-și piardă gustul și culoarea.

Fayanii este un amestec de lut și gips, cu adăugarea de alte impurități. Cel mai ieftin și mai răspândit material pentru producerea de feluri de mâncare. Spre deosebire de argilă roșie simplă, argilă cu un amestec de gips de gips mai rapid și se usucă. Fayanii sunt întotdeauna acoperiți cu glazură. Dacă cana de supraîncălzire, atunci glazura se poate sparge. Produsele din faianță sunt mai greu decât argila, dar mai puternice, nu atât de crack și să se lupte. Datorită glazurii, mirosurile nu absoarbe.

Porţelan – Acesta este un amestec de argilă albă, cuarț și silicat, toate acestea sunt arse, se pare subțire, transparente în lumina materialului.

Prima țară, în care a fost creată China, China a devenit. Prin urmare, mâncărurile tradiționale pentru consumul de ceai sunt făcute tocmai din acest material.

Materialul subțire, strălucitor, cu pictura elegantă oferă produse de lux și farmec din ea.

Sticlă – material rezultat în topirea nisipului de cuarț sub influența temperaturilor ridicate. Ca rezultat, materialul transparent apare din care fac diferite produse. Sticlarea are modele frumoase fațete, care îi oferă un aspect elegant. Sticla este un material destul de fragil, dar în funcție de formula, a învățat cum să obțină ochelari mai puțin fragile, care și mai mult au extins gama de aplicare a acestui material. Cupa de sticlă de sticlă, datorită transparenței sale, face posibilă bucurarea culorii produsului conținut.

Nisa lui a pieței a câștigat o cană de preparare metalică cu o sită. Un fel de Mini Thermos a primit o mare recunoaștere în rândul tinerilor.

Păstrarea de căldură, ajută să se bucure de băuturi calde în zilele reci de iarnă. Cercul are un aspect nu foarte atractiv, dar va deveni realitate pentru iubitorii de drumeții și de călătorie. În ea se poate prepara cu ușurință ceai într-un tren sau de foc în pădure.

Prin insumarea, putem spune că Materiale pentru producerea de căni de fabricare a berii, pentru fiecare gust. Pentru cei mai mulți cumpărători exigenți la expoziții puteți găsi modele exclusive realizate din lemn sau din alte materiale naturale. Aceste exponate vor fi un cadou demn pentru prieteni sau cei dragi. Cu toate acestea, ele nu sunt întotdeauna practice. Mult mai des astfel de cupe sunt doar suvenir.

Dimensiuni

Gama de dimensiuni de cani sunt reprezentate printr-o varietate de volume. Dacă intenționați să se bucure de ceai partid singur, se va potrivi cana cu un volum de la 250 la 380 ml. De obicei, astfel de cupe sunt realizate din ceramică, și au un filtru metalic. Diferite modele sau ornamente sunt aplicate pe pereți. În plus, există o farfurie și un capac. Această opțiune este convenabil de a folosi în birou.

Silent nu va da picături de ceai pentru a scurgerii pe desktop. Aici puteți pune filtru, astfel încât să nu interfereze cu consumul de ceai dintr-o ceașcă.

Pentru iubitorii de a se bucura de ceremonia ceaiului în companie, există cupe pentru sudare de 400-500 ml. Ei au o gura de scurgere pentru comoditatea de ceai deversare în cupe. La un pahar dintr-o astfel de cupa nu este foarte convenabil.

Caracteristici de filtre selectare

În natură, există mai multe soiuri de ceai: verde, negru, pe bază de plante. La rândul lor, acestea sunt împărțite în mare-frunze sau byh. ceaiuri de plante, în funcție de materiile prime, pot fi evacuate fin, pe scară largă sau în general vândute în pachete de filtrare.

Ei bine, cu pachete de filtrare totul este clar, nu este necesar pentru filtrarea suplimentară. Si aici Dacă preferați să bea ceai byh, în cazul în care chasinks mici sunt continute, sau musetel, aveți nevoie pentru a ridica o cana de bere cu o sită metalică. Linii metalice au o structură celulară destul de densă. În inserțiile ceramice, deschiderile pentru aportul de apă sunt de obicei destul de mari, comparativ cu celulele filtrului metalic. Prin urmare, în cupe cu un filtru ceramic, cantitățile mici se pot trezi într-o ceașcă.

Astfel de cani sunt potrivite pentru iubitorii de soiuri de ceai cu granulație mare.

Filtrele metalice sunt întunecate cu timpul, ceea ce poate afecta gustul băuturii. Inserțiile din ceramică au o acoperire glazurată, în conformitate cu compoziția asemănătoare sticlei, care este bine curățată și nu acumulează ceaiul înflorit. În cercurile pentru ceaiul de preparare din porțelan există filtre combinate. Într-o capacitate de porțelan, ochiurilor de plasă de metal este introdus la partea de jos, și astfel de filtre nu permit chiar și cele mai mici chayans pentru a ajunge în paharul cu ceai. Porțelan eliminate bine, și de fiecare dată arata ca nou.

Cum se utilizează?

Pentru a prepara ceai, nu aveți nevoie de o instrucțiune detaliată, cu toate acestea, există anumite trucuri, care va ajuta la a face dvs. mai luminos bea ceai și bogat.

  • Ai nevoie pentru a prepara ceai cald într-un cerc, pentru aceasta este predened să clătiți cana cu apă fierbinte.
  • Ceaiul verde nu poate fi preparată cu apă abruptă de fierbere, pentru că toți antioxidanții utili conținute într-o foaie de ceai verde vor fi distruse.
  • iubirile ceai verde re-sudare. Brewing de mai multe ori, foaie de ceai scondrii bine și oferă toate arome și substanțe utile.
  • Ceaiurile de plante ar trebui să insiste 10-15 minute sub un capac închis.
  • Nu adăugați lămâie în ceai foarte fierbinte, ca vitamina C este distrus la temperaturi ridicate.

Alegerea cănii de sudare cu o sită este destul de individ, dar se poate concluziona că produsele din ceramica cu filtre ceramice va fi cel mai versatil și comune și distribuite.

Mulți oameni dau preferință și de porțelan lor cani, cu filtre de porțelan sau combinate.

Vase pentru ceai berii cu filtre de metal are o gama nu foarte mare preț, și este, de asemenea, un produs căutat. Alege toată lumea pentru buget și gustul său. Regula principală este comoditate, usurinta de utilizare, durabilitate și caracter practic.

Revizuirea cana de bere cu o privire sită următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: