Caracteristici cuțite de bucătărie forjate

Caracteristici cuțite de bucătărie forjate

Până în prezent, printre cuțite, concepute atât pentru bucătărie și de vânătoare, precum și pentru aruncarea, rămâne încă mai durabile, fiabile și durabile, realizate prin forjare. Cele mai multe dintre instrumentele sunt realizate de maestrii lucrate manual, ținând cont de cerințele și dorințele clientului. Acest lucru face posibil să cumpere exact lucrul care va dura mult timp și în sensul deplin va deveni indispensabil.

Pro și produse defavorizate

Este necesar să se înțeleagă că cuțitul este falsificat și se face în conformitate cu toate regulile de forjare, este posibil prin ștampila pe lama, care este aplicat prin metoda de șoc.

Beneficiile unui instrument de casă: forjat

 • Produsul este durabil, deoarece are caracteristici de înaltă rezistență+
 • Lama lungă perioadă de timp rămâne ascuțit datorită utilizării tehnologiei speciale+
 • Forța este una dintre calitatea determinarea parametrilor, aceasta se datorează faptului că cuțitul este format din oțel masiv și nu are cusături, aceasta elimină lampa lamei și crește rezistența la sarcini mari+
 • Cuțite de bucătărie forjate se disting printr-un design unic, de obicei fabricate într-o singură copie, deci au o valoare specială ca o lucrare de artizanat Art.

Aceste produse au propriile minusuri care sunt relative. Acestea includ:

 • Cost ridicat, care se datorează muncii manuale și îndeplinirii ideilor individuale ale clienților+
 • Greutate mare – specimene similare din greu, și după cuțite obișnuite de bucătărie de ceva timp pentru a le folosi inconfortabil.

Nu nedescoperiri prea critice, dacă considerăm că au comandat oamenii lor sunt conștienți de astfel de nuanțe.

Zona de aplicare

  Fiecare fostă instrument ar trebui aleasă în funcție de caracteristicile stabilite, pe baza ce scop este cumpărat.

  În scopul dorit, cuțitele fără sudură pot fi împărțite în mai multe grupuri.

  • Marțiale, mai precis, aruncând, Noi folosim în cererea generală, cerințele de bază pentru acestea sunt un mic echilibru grosime, luminozitate și ideal. Pentru aceeași categorie includ drumeții, turistice și de pescuit cuțite, pliante mărfuri forjat.

  • lame de vanatoare, Diferite dimensiuni mijlocii, cu un mâner mic și o lamă de mare. Acestea sunt cel mai adesea decorate cu diferite imagini sau să completeze elementele necesare pentru vânătoare.

  • De uz casnic, economic, Produse multifunctionale utilizate în bucătărie. Folosit pentru decupare de carne, legume, produse finite. Din cauza prețului ridicat, de regulă, bucătari de restaurante de elită lucra cu ei, dar, uneori, să dobândească pentru gătit acasă. O caracteristică a unui astfel de cuțit a este dimensiunea proporțională a mânerului și a lamelor, precum și o lungime mare, în comparație cu vânătoarea.

  În ceea ce privește cuțite de luptă ca o armă, aceasta este o categorie separată, în special pe un astfel de instrument de care aveți nevoie să aveți permisiunea.

  Pentru drumeții și accesorii de vânătoare concepute ca daruri, deseori aplicate casting, complementarea forjării pentru a decora mânerul cu impart sau Garda.

  O cerință importantă pentru lama cuțitului de bucătărie este claritatea sa, o grosime mică, lipsa elementelor auxiliare. Produsul poate fi versatil și abordarea pentru reducerea unei varietăți de produse, însă există, de asemenea, unelte foarte specializate utilizate în mod specific pentru cea mai bună tăiere a cărnii sau a peștilor.

  Procesul de forjare

  Datorită metodei de forjare, se realizează o combinație preferențială a calității instrumentului și aspectul său excelent.

  Aceasta este o tehnică multi-etapă. Producția produsului include patru puncte principale.

  • Primul material adecvat selectat, Acesta este, de obicei, oțel de scule de carbon obținut prin dopaj de vanadiu, siliciu, crom și alte elemente. De asemenea, a făcut schița produsului.

  • Următoarea etapă este incandescentă. Oțelul este încălzit într-un cuptor, după care este falsificat pentru a crea preformei inițiale. Această degroșare, apoi în timpul răcirii este utilizat pentru a scădea cu jumătate.

  • forma finală lama primește în timpul forjării termina, în acest moment există o ascuțire a lamei, adăugarea de cifre și ornamente la cerere. După finalizarea lucrărilor de a face orice transformare nu va reuși.

  • La sfârșitul cuțitului la puterea a dobândi stinsa, cufundarea în apă rece.

  De fapt, de la fierar are nevoie doar de o creație perfectă a lamei, și în cele mai multe cazuri rămân netratate cap la cap, să nu perturbe integritatea produsului. De aceea, partea plictisitoare a lamei este rareori ceva completat.

  cuțite frumoase forjate pentru bucătărie

  Pentru gătit profesionale, și pentru o amantă obișnuită, în cazul în care nu se teme de greutatea din fier forjat, cuțitul original, pentru bucătărie va deveni un cadou minunat, și cel mai important, cu adevărat, acută și durabil, practic instrument „nefericit“.

  Puteți opri alegerea dvs. pe următoarele cuțite neobișnuite.

  • Japoneză Bucătărie cuțit „Kouritsuk“ Din fier forjat, cu un mâner din cabina de arțar stabilizat și coarne melosine. Un astfel de produs a cântărește doar 235 g, în ciuda rezistenței ridicate. Lungimea totală este de 330 mm, lama este de 210 mm, cu o lățime de imagini de 2,4 mm și lățimea lamei de 35 mm.

  • Toate metal super-cuțit manual „Chef” De la damasc din oțel pentru o bucătărie cu un mâner rasa extrem de valoros – Wenge lemn tropical. Lungime cutit 285 cm, lama – 160 cm. Potrivit comentarii – o calitate excelentă forjate produs.

  • Oțel Filey cuțit din oțel Damask cu mâner de la negru (roșu) copac Cu un desen neobișnuit pe o lamă. Lungimea produsului este de 325 mm, lungimea lamei este de 205 mm cu o lățime de 26 mm și grosimea de numai 1 mm. Lățimea mânerului de 30 mm. În plus, există un caz din piele naturală.

  • Un alt cuțit de filet din oțel bulat Cu o lamă îngustă și subțire făcută folosind cherestea de numărare și inserțiile Melchior. Are o lungime de 340 mm, lungimea lamei este de 205 mm cu o lățime de 18 mm și grosimea lamei 2, 4 mm. Lățimea mânerului de 30 mm.

  Deoarece mânerul de unelte de bucătărie nu este acceptat pentru a decora elementele embosate ale decorului, o versiune interesantă și neobișnuită a prezentului poate fi un cuțit cu umflarea forjării pe partea stupidă a lamei. Arată frumos și exotic.

  Pe caracteristicile cuțitelor de bucătărie din fier forjat, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: