Caracteristici Standuri sub tub fierbinte

Caracteristici Standuri sub tub fierbinte

Tuburile obișnuite de la vin și șampanie în mâinile meșteșugarilor dobândesc a doua viață. Că numai ei nu stăpânesc. Standurile sunt foarte populare pentru fierbinte. Caracteristicile lor și ia în considerare în detaliu și, de asemenea, spune-mi cum să fac un astfel de articol cu ​​propriile mâini.

Avantaje și dezavantaje

Standul sub tubul fierbinte poate deveni un plus elegant la orice interior, totul depinde de modul în care se va face. Câteva astfel de suporturi sub plăci pot deveni o decorare a mesei. Ia în considerare care sunt avantajele acestor produse și dacă deficiențele sunt suporturi de plută.

În ceea ce privește avantajele, pot fi observate următoarele:

 • Standul poate fi făcut independent și destul de repede, Și absolut toată lumea se va descurca cu o astfel de sarcină, chiar dacă nu a făcut niciodată nimic cu propriile sale mâini+

 • Material pentru fabricarea standurilor pentru feluri de mâncare sub formă de blocaje de trafic disponibile pentru fiecare, Și chiar dacă nu vreau să salvez mult timp, puteți cumpăra dopuri separat+

 • Se bazează pe un astfel de material sunt prietenoase cu mediul, Fără străini, coloranți și alte lucruri care pot provoca momente neplăcute+

 • Astfel de coastere sunt o protecție fiabilă pentru orice suprafață, Puteți pune mâncăruri fierbinți chiar de la foc și aveți încredere că nici plasticul, nici suprafața de lemn nu va suferi+

 • Accesorii similare Arata foarte elegant și poate decora orice interior, indiferent de stilul selectat+

 • Să presupunem că aceste elemente pot fi destul de lungi, În plus, ele sunt ușoare prin greutate și în siguranță (este imposibil, de exemplu, sparge un astfel de suport, rănit sau arde accidental).

Citește mai mult  Cum să alegeți cele mai bune feluri de mâncare pentru bucătărie?

Este dificil să se detecteze minusuri substanțiale la starea de plută, acest lucru nu este subiectul să ia decizii înainte de a cumpăra mult timp. Prin contra poate fi atribuită faptului că fișa se va ușor năruie, ceea ce înseamnă că produsul ar trebui să fie achiziționate pe un substrat solid. În plus, dopul este supus influenței umidității, astfel încât aceste suporturi trebuie să fie ținut departe de apă.

Cum să-l faci singur?

Cel mai important, ceea ce este necesar pentru fabricarea standului, acesta este un număr mare de vehicule de vin sau de șampanie. Posibil să aveți nevoie în continuare următoarele elemente:

 • cuțit acut+

 • Adeziv sau arma adezivă+

 • Consiliul de lemn, carton sau o bucată de material, care va servi ca bază+

 • lac+

 • La cererea coarda, panglica si alte elemente de decor.

Ce cantitate de blocaje de trafic de vin vor avea nevoie, este dificil de spus. Totul depinde de faptul dacă acesta va fi un suport sau un întreg set. Iar amploarea joacă un rol important: pentru vase mari, aceasta este o dimensiune, pentru cani mici – complet diferite.

Luați în considerare instrucțiunile pas cu pas pentru fabricarea standului.

 • În primul rând se pregătească blocajele de trafic. Acestea trebuie să fie curate și uscate, la aceeași dimensiune. Dacă specimenele sunt diferite, ele pot fi trase cu un cuțit.

 • Apoi, trebuie să luați fundația pe care va fi plasat blocaje de trafic – Placa de lemn sau ventilator.

 • Atunci ar trebui să descompun toate copiile de pe suprafață, Pentru a vă asigura că numărul selectat este suficient pentru ambarcațiunea destinată.

 • Cu ajutorul armei adezive Ușor lipici blocajele de trafic pe bază, încercând să facă totul imediat.

 • Apoi, dacă doriți, pluta poate fi acoperit cu lac, Pe marginea lipiciului frânghia sau decorați cu alte elemente.

Citește mai mult  Cupluri de ceai: soiuri și cei mai buni producători

Baza poate fi tăiată orice formă – rotundă, pătrată, ovală, formă de inimă, orice animale mici. În plus, blocajele de trafic pot fi lipite în mod diferit: plasându-le orizontal, vertical, creând modele. Nu puteți utiliza fundație, la toate, și gluits dopurile între ele, prin simpla apăsare finală poate fi rided în jurul valorii de coarda sau banda.

În cazul în care dopurile nu sunt suficiente, aveți posibilitatea să le taie în două părți și un lipici lateral plat la baza, și chiar și pe cercurile. Pluta poate fi atât la fel (de la un tip de vin sau șampanie) și diferite.

Foarte multe opțiuni. Puteți folosi cineva ca o fantezie va spune. Standul este foarte simplu, dar dacă au apărut dificultăți, puteți vizualiza master-class.

Exemple în interior

Luați în considerare modul în care diferite standuri pot fi, și cum pot revigora orice interior.

 • stand de mari dimensiuni realizate din diferite jumatati de dopuri vor decora orice masă de.

 • Standul rotund arata foarte original, ai nevoie doar de a veni cu o încadrare de succes pentru ea, la fel ca în acest caz.

 • Mai multe mini-standuri, de asemenea, arata destul de adecvat. Ele pot găzdui atât pahare de vin si cani calde.

 • Standuri colectate din cercuri de plută, sub ibric si cani, va face petrecerea de ceai special plăcută.

 • O astfel de opțiune interesantă va necesita un pic mai mult timp, dar va fi destul de efectuată. Folosit ca dopuri întregi (pentru fundal) și cercuri (pentru inimă). Frânghia subliniază cu succes compoziția compoziției.

Clasa Master la realizarea de standuri de la blocajele de trafic.

Citește mai mult  Servicii de Fabrica de porțelan Imperial (LFZ)
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: