Care sunt umflaturi de varză și cum să le aleagă?

Care sunt umflaturi de varză și cum să le aleagă?

Odată cu sosirea de luni de iarnă atât de frumos să te multumi cu eboșe de casă, salate si muraturi pot decora orice masă. Locul central pe un festival de legume, fără îndoială, ocupă o varză acră. Pentru a-l taie, folositi umflaturi.

Ce este?

Tehnica de bucatarie de uz casnic au intrat mult timp și ferm viața fiecărui Animatoare moderne. Producătorii oferă o gamă largă de combine bucatarie, ceainice, cafetiere, cuptoare cu microunde, masina de tocat carne, precum și shrybanks – au facilitat foarte mult munca femeilor atunci când pregătește tot felul de feluri de mâncare. Dacă mai devreme pentru a rupe varza, a trebuit să-și petreacă o zi și chiar mai mult, astăzi procesul este simplificată cât mai mult posibil și accelerată. În mod semnificativ reduce costul de timp și efort ajută shink.

Acest dispozitiv de tăiere a varză are o mulțime de avantaje:

 • Vă permite să tăiați Kochan mai subțire decât un cuțit convențional și mai prompt+
 • nu necesită proprietarul aplicării eforturilor fizice speciale+
 • Utilizarea tocurilor este considerată o opțiune mai sigură care minimizează riscul de rănire+
 • Spre deosebire de combinarea bucătăriei, dispozitivul nu va lua mult spațiu în spațiul de bucătărie+
 • Ușor de curățat de orice contaminare, se usucă rapid+
 • Acestea sunt echipamente universale multifuncționale de bucătărie care pot fi utilizate pentru a reduce alte produse.

Din dezavantaje alocă doar prețul obloanelor. Producătorii moderni oferă o varietate de modele pe orice buget, dar, în orice caz, veți cheltui mai mult decât atunci când cumpărați un cuțit standard.

Cu toate acestea, cuțitul obișnuit atunci când tăiați o cantitate mare de varză poate dispărea rapid și necesită înlocuirea. Prin urmare, un instrument specializat se dovedește a fi mai practic și rentabil.

Vizualizări

Puteți găsi varza de diferite specii. Toate acestea sunt împărțite convențional în două grupe – electrice și manuale.

Electric

Aparate electrice pentru tocătoare de a facilita în mare măsură activitatea hostess, ele sunt un fel de bucătărie combină. Șocul electric efectuează paie de varză de tăiere prin lame de disc cu discuri din oțel inoxidabil. Fiecare dispozitiv oferă capacitatea de a schimba parametrii grosimii tăierii – pentru că trebuie doar să schimbați locația lamei.

Astfel de tocatori sunt în cerere pe baze de legume mari, unde este necesară într-un timp scurt pentru a reduce volumul impresionant de varză. Avantajul fără îndoite al unor astfel de tăietori de legume este o reducere semnificativă a numărului de deșeuri. Este foarte important pentru economiile totale de producție alimentară.

Manual

Cutterele de legume manuale au fost răspândite în viața de zi cu zi.

Cel mai primitiv dispozitiv arată ca o placă obișnuită cu tăietori încorporați – pot fi de la 1 la 3. Modelele mai complexe au o cutie de lemn, este situată pe bază și folosită pentru a stoca legume. Placa de bază nu alunecă pe masă și simplifică în mod semnificativ tăierea. Un astfel de dispozitiv vă permite să faceți parte din mai multe legume pe unitate de timp.

Multă distribuție a primit grădini de plastic. Acestea sunt produse într-o gamă largă – de la ieftine, practic de unică folosință, la resurse operaționale de înaltă calitate și de înaltă calitate și pe termen lung. Astfel de modele oferă un container de stocare a varză și duze înlocuibile pentru a efectua tăierea diferitelor tipuri.

Cererea mare este utilizată de tăietoare de legume cu o placă de oțel pe care se află lama dublă. Este fixat la un unghi scăzut. Facilitează foarte mult tăierea antrenorului de varză din întreaga fibre.

O varietate separată de șuncări sunt dispozitive mecanice. Ele sunt o duză pentru un polizor de carne, se realizează din oțel inoxidabil sau din materiale plastice. Pentru a obține șlefuirea foilor de varză, trebuie doar să rotiți răcitorul în jurul axei dvs. și să rotiți dispozitivul pentru mâner. De obicei, kitul include mai multe grame cu găuri de diverse diametre.

Modele populare

Să rămânem în detaliu cu privire la clasamentul celor mai bune modele de scorks în opinia utilizatorilor.

 • Bradex Bucătărie. Unul dintre cele mai căutate modele Shrybank, potrivit pentru uz casnic. Kitul include mai multe lame înlocuibile. Cutterul de legume este caracterizat prin dimensiuni compacte, care este destul de convenabil când este stocat. Prețul acestor dispozitive este de aproximativ 700-900 de ruble.

 • Aligator. Acestea sunt legume suedeze, care sunt cunoscute pentru o calitate excepțională și siguranță. Echipamentul lansat sub această marcă vă permite să zdrobiți rapid orice legume pentru conservare sau salată. În acest caz, este posibilă tăierea produselor în mai multe moduri, astfel de tocuri se caracterizează prin simplitate și eficiență tehnică. Costul unui dispozitiv este de 2-3 mii. freca.

 • Moulinx. Mouleinx este cunoscut tuturor celor care au venit peste achiziționarea de aparate de uz casnic. Acesta este unul dintre liderii de piață care au primit o reputație ca producător de încredere. Cutterele de legume ale acestei mărci vă permit să tăiați varza în moduri diferite. Setul include mai multe tipuri de duze, fiecare dintre ele este convenabil și ușor de operat. Cazurile de legume sunt echipate cu compartimente în care puteți plasa duze în timpul depozitării. Costul unor astfel de scorks este de 2,5-3 mii. freca.

 • Borner. Dispozitiv excelent pentru varza Chokhanov. Carcasa este confecționată dintr-un material în condiții de siguranță, mai ales durabil. Setul include 5 duze, fiecare vopsite în anumite nuanțe, și facilitează în mod semnificativ funcționarea echipamentului. Costul acestui aparat o este în termen de 2 mii. freca.

 • romi. În utilizarea de zi cu zi, cuțitul Knis a fost distribuit în mare măsură. Acesta este un dispozitiv multifuncțional, cu o lamă ascuțită. În plus față de tăierea varză, cuțitul vă permite să curățați orice fructe și legume, precum și tăierea lor pe bucăți netede de aceeași dimensiune.

Una dintre părți poate fi folosit pentru a curăța pește – conține borcan, care face mai ușor pentru a elimina scale. În plus, setul are un Cantell deschizător sticle.

 • „Gazdă”. Dispozitiv din oțel inoxidabil cu mâner din plastic și cauciucată de suprafață anti-alunecare. Setul include două suprafețe de tăiere amplasate la un unghi unul de altul. Acest design vă permite să taie furcile de fibre subțiri îngrijite de aceeași mărime. Dacă este necesar, grosimea pieselor poate fi variată. Pentru aceasta, este suficient doar pentru a schimba unghiul de înclinare a lamei. Un astfel de dispozitiv este un absolut sigur – după cum reiese feedback-ul utilizatorilor, este aproape imposibil să taie în procesul de lucru.

 • Gipfel. tăietor de legume GIPFEL este fabricat din oțel inoxidabil. Are o pereche de lame sa încheiat brusc, mâner din plastic, non-alunecare. Shinking vă permite să taie orice legume, inclusiv varza, precum și brânză și cârnați. Bucăți de carne pot fi efectuate în orice direcție convenabilă pentru utilizator în modul, de tăiere, în orice caz, va fi perfect netedă și frumos.

 • Zâmbet. Pictura de varză a acestui producător chinez se disting prin costuri accesibile și reduse. Carcasa este confecționată din plastic dens alb, este prevăzut un cadru special pentru cutite interschimbabile. Setul include un palet, un container, împingări pentru produse, precum și o duză pentru piure.

 • Bosch. Acest producător german a meritat încrederea gazdei în diferite țări ale lumii. Tăietorii de legume de casă includ lame pentru tăierea diferitelor produse, o duză de blender, precum și un container. Acest dispozitiv multifuncțional vă permite să bateți proteinele, să frământați aluatul și să efectuați alte operații.

Seres de alegere

Producătorii moderni oferă o gamă largă de tocatori. Pentru ca dispozitivul să fie practic, rapid și în același timp, este necesar să se acorde atenție unui număr de factori.

 • Pentru a începe cu, ar trebui să se decidă ce fel de tăietor de legume aveți nevoie. Pentru pregătirea salatelor și vânătăi de varză în scopul conservării ulterioare se potrivesc cu dispozitivul obișnuit manual. Când lucrați la o scară industrială, preferința este mai bună pentru a oferi modele electrice.
 • Contează numărul de duze. Decât ele sunt mai mult, cu atât mai diversă se dovedește tăierea. Optimal este cantitatea de 3 până la 7.
 • Aruncati o privire la paletele. Asigurați-vă că suprafețele de tăiere se pot modifica parametrii de înclinare și înălțime – va facilita în mare măsură de funcționare.
 • Atunci când se lucrează cu orice alimente, materialul din care se realizează echipamentul este un rol important. Ar trebui să fie prietenos cu mediul. În caz contrar, caracteristicile de gust ale produsului finit se va deteriora, în plus, ele pot dăuna sănătății umane.
 • Este foarte important ca produsul selectat este echipat cu o placă de tăiere și o casetă, acest lucru va simplifica în mod semnificativ aplicarea unui cuțit pentru mărunțirea. Placa trebuie să fie realizate din lemn lemn masiv. Un aspect important care trebuie luat în considerare atunci când cumpără un lot – prețul său, acesta trebuie să se potrivească cu calitatea produsului. Cele mai multe modele primitive constând dintr-o răzătoare cu o pereche de lame pot fi cumpărate în intervalul de 300-400 de ruble. Masina de tocat mecanice pentru uz casnic sunt 2,500. freca. și altele.
 • Produse din materiale naturale ecologice sunt întotdeauna mult mai scumpe. Cu toate acestea, achiziționarea lor este mai profitabil, deoarece acestea sunt caracterizate prin viteză mare de lucru și o utilizare îndelungată. legumetăiare electrice se poate lauda cu o gamă destul de largă – cele mai simple produse sunt oferite în magazine în termen de 5 mii. freca. și până la 50 mii. freca.

Cum să-l folosească?

În cazul în care dispoziția dumneavoastră nu are un lot special, puteți tăia varză și un cuțit convențional. Principalul lucru este că este mare și puternic ascuțit. În acest caz, o regulă importantă ar trebui să fie urmat – pentru Kochan varza ar trebui să fie tăiate în jos, dar peste. Este pe partea de sus, care sunt cele mai subțiri și suculent frunzele care sunt optime pentru fătări și sărarea. Partea rămasă este mai bine să plece pentru prepararea borș sau de stingere.

Desigur, varza are o adaptare specială mult mai ușor. Pentru a face acest lucru, taie Kochan în orice mod convenabil. Se taie varza este cel mai bine pentru a transforma fibrele – în acest caz, se va economisi mai mult suc, care este atât de important atunci când sickling.

Când tăiere, trebuie să dețină în mod corespunzător cuțitul, fără a lua off de pe suprafața plăcii. Cea mai optimă va fi una dintre următoarele direcții:

 • Cuțitul se deplasează în jos de la tine, și apoi înapoi+
 • Cuțitul se mișcă uniform înainte și în jos, în timp ce de tăiere, și apoi revine la poziția de primar.

Ai nevoie de a păstra cuțitul, astfel încât degetul mare este plasat de-a lungul mânerului, indicele acoperit de sus, și toate celelalte degete presate doar ușor mânerul pentru palma. În primul moment, o astfel de captare o poate parea incomod, dar este rapid obtinerea folosit pentru a-l.

Cum să-l faci singur?

Dacă se dorește, puteți face o denivelare de casă la domiciliu. Acest lucru va necesita:

 • placaj+
 • lopată lopată+
 • Lemn bar din lemn+
 • 2 bete din lemn+
 • mobilier Cuie+
 • Altruistă+
 • șaibe+
 • Cuțit de papetărie.

De asemenea, trebuie să pregătiți un ciocan, un burghiu, burghiu cu burghie, termoconuri și un conducător.

placaj Primul necesar. Este necesar să se tragă un cvadrangle către acesta, astfel încât partidele să corespundă la 18 m și 22 cm. Veți avea nevoie de două astfel de spații libere.

Apoi, trebuie să utilizați ferăstrăul vertical pentru a tăia cele două elemente, și formează centrul perforației.

Acesta ar trebui să fie situat în centrul în raport cu partea superioară și în același timp schimbare. În acest caz, dimensiunea deschiderii trebuie să corespundă cu precizie diametrului celui mai mare stick.

Apoi, trebuie să se pregătească patru rack-uri care se conectează realizate țagle unele cu altele. Pentru fabricarea lor, trebuie să luați o bară de lemn și împărțiți-l cu un fierăstrău la patru blocuri egale de 15 cm. Aceste suporturi sunt fixate temporar prin intermediul thermoclauses de-a lungul marginilor de proiectare placaj.

În etapa următoare, vor fi necesare butașilor din grosimea de mijloc. Cilindrul este mustrat de ea și gaura este formată în mijloc, secțiunea transversală trebuie să corespundă diametrului perforării realizate pe recoltarea placaj. După aceea, cilindrul este instalat, astfel încât găurile și găuri de placaj de patru bulionul sale a coincis, și fixat pe thermocons.

Apoi, puteți trece la finalizarea celui de al doilea semifabricat placaj. Lângă gaura făcută de dreptunghi în direcția partea îndepărtată și în centru, în raport cu linia de perete lateral. Lungimea acestuia trebuie să fie puțin mai mică decât dimensiunea lamelor, iar lățimea este aproape centimetru.

Cu ajutorul jigsaw-ului, găurile sunt tăiate pe circuitul desemnat, iar apoi cuțitul de papetărie este ușor montat pe o parte.

Acest quadricle este fixat pe șlestele colectate înainte de termoclauză.

Designul finit pentru o rezistență mai mare este fixat cu unghii și răsucite prin auto-desen.

Apoi, luați suprafața de tăiere a cuțitului de papetărie și fixați-o așa cum este indicat pe fotografie. Cel mai bine este să-l fixați pe un șurub auto-atingere prin șaibe metalice.

Apoi, puteți merge la fabricarea piesei de prelucrat pe care se va roti varza Kochan. Pentru a face acest lucru, 14 cm segregate din bara de lemn și prin margini sunt formate prin găuri. Diametrul lor trebuie să se potrivească cu secțiunea transversală externă a unei baghete rotunde. În unul dintre ele și introduceți această baghetă.

Apoi placajul formează un cerc cu un diametru de 5-6 cm, în centrul de care aveți nevoie pentru a face perforație. Dimensiunea deschiderii în mijloc ar trebui să fie egală cu dimensiunea celui mai mare stick, acest element va efectua funcțiile mașinii de spălat. Este atașat la locul, așa cum se arată în fotografie. Astfel încât șaibele să stea statice în locul potrivit, ele sunt fixate de unghiile de mobilier.

În cea de-a doua perforare a plasat o lungime a baghetei, de asemenea, 14-15 cm. Acesta va fi folosit ca un mâner pentru care veți roti varza Kochan în jurul axei sale.

Varza de casă este gata. Rămâne doar pentru a testa dispozitivul.

Pentru a face acest lucru, dopurile de varză sunt nitute pe axa mânerului, fixată în poziție și începe să rotească în sensul acelor de ceasornic până când toată varza este înfricoșată. Acesta este un design simplu și util, care nu este greu de făcut.

Varza Varza opinie Pentru a vedea mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: