Ce este o cafea de gătit din Turcia mai bună?

Ce este o cafea de gătit din Turcia mai bună?

Iubitorii de cafea proaspătă de casă cred că gustul băuturii depinde în mare măsură de felurile de mâncare pe care le pregătește. Prin urmare, selecția turcilor trebuie să se potrivească foarte atent.

Care ar trebui să fie forma?

Forma de îmbrăcăminte pentru gătit cafea definește în mare măsură gustul și aroma băuturii rezultate. Cerința de bază pentru parametrii de succes implică faptul că diametrul gâtului trebuie să fie de două ori mai mic decât diametrul fundului. Diferența mai mică este categoric nu este binevenită, dar mare este destul de posibilă. Esența acestei cerințe constă în faptul că turcul cu un gât îngust nu pierde uleiuri esențiale valoroase. Spuma rezultată, așa cum a fost, „înfundarea” o gaură și, astfel, împiedică contactul cu aerul.

În plus, este important ca pereții să fie ușor înclinați. Această caracteristică a formularului permite terenul de cafea „accident vascular cerebral” la partea de jos, ceea ce face ca gustul unei băuturi de cafea să fie mai bună. Este important ca fundul JAMA să aibă o grosime semnificativă, deci este responsabil pentru uniformitatea încălzirii. Coada de înălțime, vasele mari sunt recomandate pentru a cumpăra exact nou-veniți.

Apa în ele se fierbe încet, iar pălăria de spumă aproape niciodată nu se îndepărtează. Genda lui Nosza, în mod ideal, mic și curat, și forma pâlniei nu distruge spuma. Mânerul este mai bine să aibă grijă de un copac din lemn sau de bachelită, care nu se topește și nici nu se încălzește. Fixarea optimă este considerată a fixa șuruburile.

Dimensiuni corecte

Volumul dublu este determinat în funcție de solicitare, adică în ce cantitate este de a prepara cafea simultan. Pentru a pregăti o ceașcă de băutură pe persoană, un vas suficient care conține de la 100 la 150 mililitri de lichid. Același recipient se aplică și pentru gătit cafeaua pe nisip. Pentru prepararea a două cești de cafea, vor fi necesare feluri de mâncare, volumul care variază de la 250 la 350 mililitri. Această dimensiune a blocajului este considerată cea mai achiziționată.

Containerul în care este plasat 500 de mililitri de apă, are sens să cumpere numai dacă cafeaua este fabricată zilnic în cantitatea de 3-4 cani. În cele din urmă, dimensiunile mari sunt potrivite numai pentru companiile mari. Este important să menționăm că experții recomandă complet să umpleți recipientul de fiecare dată, deoarece va fi posibil doar pentru a obține cel mai plăcut gust și aromă.

Cele mai bune materiale

Majoritatea tuturor turcilor moderni diferă tocmai pe materialul fabricării. Mâncăruri din aluminiu Se efectuează folosind ștanțare industrială, în timp ce sunt procesate diferite mărci de metal din aliaj alimentar. Instrumentul de gătit cafea este foarte ușor și convenabil, dar în același timp fiabil – este imposibil să o spargeți, mâncând accidental din mâini. Aluminiu Turcia ușor de utilizat și costă doar 200 de ruble.

Iubitorii de cafea recomandă să-și ia drumeții și alte excursii la natură.

Cu toate acestea, acest material are o serie de defecte. Deși turkka nu se va rupe atunci când se încadrează, poate fi deteriorată vizual, de exemplu, împrăștiați sau deranjați, deoarece materialul este caracterizat de moale. Greutatea redusă duce la pierderea stabilității vaselor. Deoarece modelele sunt făcute practic cu aceleași diametre ale gâtului și fundul, parfumul băuturii finite nu este întârziat mult timp de mult timp. În cele din urmă, turcii din aluminiu nu se deosebesc de estetica specială.

Citește mai mult  Aluminiu Carans: Sfaturi pentru alegerea și îngrijirea

Pentru fabricarea de Cupru Turki Cel mai adesea se aplică alamă, deși alte aliaje de cupru pot fi implicate. Vasele sunt create ca o metodă de ștampilare și manual. Din interiorul turcilor de cupru sunt în mod necesar prelucrate de staniu alimentar pentru a evita oxidarea periculoasă. Forma în formă de conică a acestor feluri de mâncare este considerată perfectă, iar raportul dintre fund și gât păstrează gustul și mirosul băuturii în cel mai bun mod posibil. Turkul de cupru este durabil, sigur, încălzește uniform apă și nu merită sumele fabuloase – prețul variază de la 700 la 1000 de ruble. Arată foarte estetică.

În ceea ce privește deficiențele, ei Cupru Turki Există, dar nu arata ca critici. În primul rând, din când în când va trebui să fie curățată suplimentar, deoarece spălarea obișnuită nu este suficientă. În al doilea rând, pereții felurilor de mâncare absoarbe mirosuri, mai ales dacă se folosește o lungă perioadă de timp, ceea ce din nou poate coborî cineva.

Asa numit Ceramic turko, Create din lut și plastifianți. Modelele de argilă din punct de vedere vizual diferă semnificativ, deoarece pot exista producția manuală sau industrială acoperită cu glazură sau fără nici o acoperire suplimentară de protecție. Aceste feluri de mâncare sunt atribuite profesioniștilor, în primul rând, prietenia sa de mediu și siguranța sănătății umane.

Datorita zidurilor groase, sub formă de formă conică și raportul optim dintre diametrul gâtului și fundul băuturii uniform grosier și se dovedește a fi uimitor. În plus, puteți alege întotdeauna un design neobișnuit, ideal pentru o anumită bucătărie.

Din minusurile ceramica, este necesar să se menționeze fragilitatea sa și incapacitatea de a face sarcini serioase. Prețul acestor feluri de mâncare este semnificativ mai mare decât cea a cuprului și, în consecință, aluminiu. decor volumetric în exces poate face dificilă îngrijirea o capacitate de capacitate. În plus, dacă mâncărurile nu sunt acoperite cu glazură, suprafața absoarbe foarte repede mirosul și agentul de colorat.

Jesva din sticlă, necesită un material special borosilicat, care își păstrează stabilitatea atunci când sunt încălzite. Producția sa este posibilă numai în condiții industriale. Sticla Jazva pare foarte elegantă și, în mare măsură simplifică procesul de operare, deoarece datorită pereților transparenți este posibil să se controleze procesul. Capacitatea standard, a cărui volum este de 500 de mililitri, costuri de la 350 la 500 de ruble. Este ușor de îngrijit pentru ea și utilizare confortabilă.

Citește mai mult  Linets: Materiale, Nuanțe de opțiuni și caracteristici

Merită adăugând că o astfel de turcă poate fi folosită și pentru a vindeca lichidele sau chiar în supă de fierbere.

Din păcate, nu veți numi paharul din sticlă, iar volumul standard este prea mare, ceea ce poate provoca inconveniente. Apa se fierbe destul de repede, ceea ce afectează negativ gustul și aroma de cafea. Același efect secundar apare și datorită gâtului prea larg.

Blocaje de argint, Crearea în ateliere industriale sau în ateliere speciale sunt adesea prezentate ca un cadou pentru datele mari. Asemenea feluri de mâncare au forma necesară de con, este o căutare persistentă și foarte frumoasă. Cu toate acestea, argintul necesită condiții destul de dificile pentru utilizare și îngrijire. Apă în bărci prea repede, ceea ce afectează grav gustul băuturilor.

Este în valoare de o navă de argint destul de scumpă și adesea se dovedește a fi răsfățată de decor excesiv.

Pentru fabricarea de Dzesva din oțel inoxidabil Oțel de aliaj aplicat, crom sau zinc. Ultimele două metale sunt responsabile pentru prevenirea proceselor de oxidare. Aceste feluri de mâncare sunt create numai la fabrică. Calitățile pozitive ale turcilor din oțel inoxidabil includ rezistența, ușurința de funcționare și costurile reduse.

De la negativ trebuie menționat un volum incomod de peste 400 de mililitri, raportul incorect al diametrelor gâtului și fundului, precum și absența unei grosimi suficiente a fundului, ducând la creșterea fibrelor prea rapide.

Prezentare generală a producătorilor și a modelelor

De fapt, cel mai interesant este Dzaesva, nu a făcut-o în producție, și în ateliere mici fără nume puternice. Asemenea feluri de mâncare se dovedesc întotdeauna a fi unice, distincte de înaltă calitate, design neobișnuit și chiar suflet. Cu toate acestea, există o serie de companii verificate care creează, de asemenea, unelte excelente de cafea.

Lista de bun producători include astfel de jucători de pe piață „Stanny”, Vitesse, Tima, Bekker și Regent. Turcii lor sunt efectuați în diferite modele și din diferite materiale, ceea ce permite fiecărui cumpărător să aleagă cea mai bună opțiune.

Citește mai mult  Totul despre Thermos Thermos

Desigur, ratingul uniform al modelelor Dzhezv lipsește, deoarece fiecare utilizator și fiecare site în sine decide cine să includă. Cu toate acestea, unele modele pot detecta recomandările mai multor surse fiabile din listele, ceea ce confirmă designul lor de înaltă calitate și adecvat. De exemplu, Turk „Moscova”, Creat în Rusia, are o formă foarte neobișnuită de „grenadă” și un mâner confortabil din lemn. Vasele din porțelan de rezistență termică crescută, și vânduți în diferite mărimi.

În Pyatigorsk, un jazva compact este, decorat cu o imagine a bătut un cluster de struguri, al cărui volum nu depășește 120 mililitri. îngroșarea dublu din partea de jos vă permite să-l folosească confortabil pe o bază de zi cu zi. Oțel inoxidabil turci Marci Gipfel Conceput pentru plăcile cu inducție. Mânerul este fabricat dintr-un material care nu se încălzește în timpul utilizării, care simplifică foarte mult procesul de operare. Volumul vasului variază de la 170 la 680 mililitri.

Ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți?

Alegerea unui Turku în magazin, să navigați este convenabil să arate ca feluri de mâncare perfecte. În formă ar trebui să semene cu un con și au un volum convenabil pentru exploatare – adică, să se apropie de numărul de persoane care intenționează să-l folosească. Este important ca donyshko gros este livrat cu un mâner fiabil realizat din material izolator termic. Dacă te uiți la Turku, raportul dintre gât și în partea de jos ar trebui să arate ca una la două. Și dacă această diferență este mai mult, este chiar mai bine, pentru că gustul băuturii va îmbunătăți.

Materialul din care este realizat turcul poate fi diferit, dar în mod necesar cu o conductivitate termică de înaltă calitate. In cele din urma, Nu trebuie să uităm că vasele trebuie să fie ușor și sigur de utilizat pentru cafea gătit. Deși designul este determinat în funcție de cerințele cumpărătorului, există încă câteva recomandări generale pentru acest aspect. Piticii în nuanțe întunecate mult mai posedă un aspect atractiv.

Pentru a spori efectul, Turks de cupru decora chiar și acoperirea prin imitarea patina, astfel încât închide la culoare care apar în timp, nu au fost atât de vizibile.

Prezența elementelor voluminoase și nu numai decorative nu joacă întotdeauna în favoarea turcului. Poate că designul ei este din ce în ce mai interesant, dar de îngrijire și întreținere este îngreunată. În mod ideal, pe suprafața vaselor trebuie să existe un număr minim de depresiuni și adâncituri.

Despre ce Turku este mai bine pentru a alege cafea pentru gătit, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: