Ce părere aveți nevoie de diferite părți ale răzătoarea?

Ce părere aveți nevoie de diferite părți ale răzătoarea?

Răzătoare este unul dintre asistenții cele mai frecvent utilizate în bucătăria modernă. Lack pe ea de diferite tipuri de produse este mult mai mult mai rapid decât un cuțit obișnuit sau chiar avansat procesor de alimente. Aparatul electric trebuie să înlocuiască o duză la alta și după locul de muncă – se spală elementele utilizate, în timp ce răzătoarea poate fi clătit doar cu apă rece. Pentru multe gospodine moderne, cu scopul de a 4-laturi ale răzătoarea clasic este un secret, dar un număr apropiat de familiarizare cu numirea lor va ajuta la un număr mai mare de diverse feluri de mâncare pentru a crea confort și plăcere.

Folosind găuri mari

Prima parte – cu găuri mari în formă de picături. Această parte a adaptării poate fi numit „pentru tot felul de cazuri de viață culinare“. Aceasta va ajuta să înțeleagă morcovi și cartofi, și ouă fierte va permite de înaltă calitate zdrobire pentru salata. Acesta are capacitatea de a transforma multe produse într-o frumoasă și netedă chips-uri. Cu toate acestea, există este esențială, dar – în cele din urmă vor exista mai multe bucăți mărite, care sunt departe de toate feluri de mâncare gătită va fi uite „delicios“.

Această parte trebuie aplicată:

 • Pentru fructe sau legume de tăiere rapide+

 • Pentru ouăle fierte rapide de măcinare+

 • Pentru coroana de chocoleck+

 • Pentru a produce rapid un piure de la un arc (de exemplu, pentru viitoarele cotile).

Și în afară de aceasta, este extrem de convenabil să frecați untul solid pentru ao freca pentru a-l înmuia rapid pentru testare.

Pentru ce un mic strălucitor?

Partea secundă – cu găuri mult mai mici sub formă de picături. Va fi diferit de prima parte activă a unei dimensiuni de gaură mult mai mică. Astfel, bucățile de fructe de gunoi și legume la ieșire se vor descurca mult mai mici. În ciuda faptului că viteza de frecare atunci când se utilizează această parte va cădea serios, uneori fără ea în bucătărie este pur și simplu imposibil de făcut.

Cum pot exploata această parte a Greterului Universal:

 • Puteți zdrobi rapid și foarte diferite produse pentru decorarea originale de feluri de mâncare – poate fi brânză moale sau solidă, ciocolată, ouă fierte, fructe sau legume+

 • Puteți gălui rapid cartofi pentru Danks, puteți freca dovleacul pentru a crea clătite luxuriante+

 • Puteți face cartofi piure pentru copii din legume sau fructe.

O astfel de parte poate fi folosit oriunde în cazul în care, fără să ai nevoie de un frumos chips-uri de mijloc. Dacă, de exemplu, copilul dvs. nu-i place morcovii fierți, înotând într-o supă, va trebui să o înțelegeți cu atenție pe partea a doua a crapului dvs., atunci copilul nu va vedea bucăți de morcovi și, prin urmare, nu o simt ea gust.

Scopul altor părți

Sunt de acord, este foarte interesant să înveți ceea ce poate fi util pentru fiecare parte cu vederea obișnuită a grămadă de bucătărie obișnuită. Lateral sub al treilea număr – cu „ochi” ascuțiți.

Aceasta este una dintre cele mai misterioase „spinoase“ laturile răzătoare de bucătărie. Pentru o lungă perioadă de timp, aparatul a ajutat multe gospodine freca rapid ceapă și usturoi, înainte de evidențierea suc. De fapt, acesta este destinat în totalitate pentru alte produse:

 • Pentru înaltă calitate măcinarea complet praful de orice, biscuiți, scorțișoară bastoane nuci+

 • Pentru a indeparta coaja cu fructe+

 • Pentru frecare ghimbir – adăugarea unui detergent obținut după amanta în ceai, nu va fi posibil să se aștepte pentru ceai gătite cu înaltă calitate.

Multe gospodine sovietice freca cu atenție pe o astfel parte de orice legume sau fructe disponibile, astfel încât, după stoarce sucul. Sau piureuri pentru copii preparate. În perioada sovietică, a fost partea cea mai frecvent utilizată, deoarece juicers în multe case nu au fost. Și, prin urmare, mamele si bunicile noastre a făcut piure și sucuri singur.

În același timp, aceste manipulări, posibilitățile acestei părți nu sunt finalizate, și poate fi aplicată de fapt, peste tot în cazul în care doar s-ar putea avea nevoie de un mic chips-uri.

Side la numarul patru – cu tipul de formă alungită, cu găuri mari. Dintre toate disponibile 4 fete, acesta este cel mai neobservat. Și, în același timp – destul în zadar, pentru că prin aplicarea acesteia, puteți crea cu ușurință o mulțime de mâncăruri delicioase.

Asta e ceea ce ea va permite.

 • Se taie tipul elegant de morcov sau o cană dovlecei, vinete pentru caserola gustoase.

 • Asigurați-cercuri de cartofi netede, în scopul de a găti chips-uri de acasă.

 • Turn bec obișnuit în inele de ceapa elegante.

 • Tocare varză Kochan în foile de grosime perfecte.

Prin urmare, Știind despre scopul de toate laturile clasic răzătoarea cu patru fețe, vă puteți pregăti acum mai bine și rapid feluri de mâncare în bucătărie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: