Ce trebuie să faceți în cazul în care arde arsurile de prăjire?

Ce trebuie să faceți în cazul în care arde arsurile de prăjire?

Tigaia ars este o problemă destul de frecventă în bucătărie. Din păcate, este imposibil să o curățați cu agenții convenționali de spălat vase, deci trebuie să utilizați măsuri speciale.

Cauzele problemei

De fapt, există un număr suficient de motive pe care totul le lipsește și arde într-o tigaie de prăjire. Și această problemă este relevantă și pentru preparate cu un strat neaderent, care ar părea să aibă pentru a salva proprietarului său de la un astfel de atac. Merită să începem cu faptul că Alimentele începe să rămână la partea de jos dacă mâncărurile achiziționate s-au dovedit a fi de calitate scăzută. De exemplu, Brand non-Stick Brazier este potrivit pentru utilizare timp de câțiva ani, iar o contrafăcută de calitate redusă va eșua. Se întâmplă că mâncarea începu să ardă și cu deteriorarea mecanică a suprafeței mâncărurilor.

O astfel de problemă este caracteristică unei tigaie cu teflon și acoperire ceramică și apare din cauza funcționării și îngrijirii necorespunzătoare. Arderea este posibilă în cazul termenului de valabilitate expirat de tancuri. Fonta este capabilă să servească timp de mai multe decenii, dar alte materiale nu posedă astfel de proprietăți. Separat, merită evidențiază situația în care o tigaie cu o acoperire non-stick Începe să prăbușească acoperirea în sine. Această situație nu numai că duce la stimulente, dar creează, de asemenea, probabilitatea de probleme de sănătate.

Se întâmplă că problemele cu produsele limbii devin o consecință a prelucrării primare doar vase achiziționate. Alți factori se dovedesc a fi erori capacitatea de operare.

Ce să facă astfel încât tigaia de prăjire să nu ardă?

Pentru a preveni arderea tijei de prăjire din fontă, trebuie tratată anterior. Procesarea minimă începe cu faptul că singurul container achiziționat este spălat sub apă fierbinte și a fost reușit cu atenție. Panul de prăjire este umplut cu sarea obișnuită, poate fi piatră și este îndepărtat fie în cuptor, fie pe aragaz, aproximativ 60 de minute. La capătul sare se scutură, și mâncărurile în sine sunt saturate din interior cu ulei vegetal.

Pentru a scăpa de problema cu pregătirea produselor la capacitatea de aluminiu, va fi necesar să se efectueze o serie de acțiuni. În primul rând, pe căldură medie, tigaia este rapidă, după care aceasta Cuburile de pâine sunt așezate pentru a umple complet fundul. Prăjirea biscuiti va fi de ajuns pentru aproximativ 5 minute, prin reducerea foc la cel mai slab. Se crede că tigaia de oțel din metal inoxidabil, nu arde deloc dacă sa respecte regulile de funcționare. Doar folosi doar cantitatea necesară de ulei.

O altă modalitate de a restabili tigaie din aluminiu este prăjit Utilizarea sării. Procherating și uscată capacitate este mai întâi umplut cu ulei vegetal, astfel încât acesta se închide complet în partea de jos, iar pereții au rămas parțial lubrifiat. Ca urmare există, se adaugă un para-triproine de linguri de sare, iar ingredientele sunt amestecate cu grijă. Se îndepărtează mangal pe foc de mijloc și este să reziste în această stare înainte de apariția ceata. Apoi, tigaia Este important să se răcească. Mașină de spălat vase, fără detergenți, și din nou, bine de proteine, puteți trece la gătit directe.

Pentru a reveni la starea normei emailată tigaie, metoda de calcinare nu va funcționa, pentru că acest material este prea fragil.

De aceea, mai întâi va trebui să se spele partea de jos cu un detergent, urmat de un totul calitativ uscat, iar după pasc rezervorul cu grăsime sau un fragment din Sala. În timpul gătirii, acesta va fi, de asemenea, necesar să se folosească o cantitate destul de mare de ulei. Burn, de altfel, poate tigaie gratar prăjire, adică, partea de jos, care este ondulat. Măsurile de salvare în această situație o va depinde de ce material o tigaie este confectionata din.

fonta sau aluminiu arămarilor este calcinat cu sare sau unt. Capacitatea Emalevaya nu este expus la un tratament termic, dar este slăbit, de uzarea s Salom sau grăsime. Non-stick Tigaie va trebui să arunce pur și simplu departe.

În mod separat, merită menționat situația în care numai partea centrală a arsurilor de prăjire, care se găsește adesea la gătit pe o sobă de gaz. Deoarece flacăra este încălzită cât mai mult posibil, alimentele din această parte se pregătește mai repede și, ca rezultat, lipit de suprafață. Pentru a rezolva problema de a ajuta veni Distribuitor special de foc. Esența acestui dispozitiv este că căldura din flacără începe să se răspândească uniform pe toată fundul mâncărurilor utilizate pentru gătit.

Când o tigaie de prăjire din Teflon arde, acționând cu atenție să nu deterioreze suprafața. Experții recomandă încercarea de a restabili acoperirea folosind ulei vegetal obișnuit. În primul rând, brazierul este spălat și uscat, apoi umplut cu o lingură de ulei vegetal și se încălzește până când este pulverizată de-a lungul fundului. Colding containerului, trebuie să utilizați un șervețel de hârtie cu care urmează ulei vrac în suprafață. Ai nevoie să repetați această procedură periodic – aproximativ după fiecare spălare a treizecea. Curățarea teflon este, de asemenea, mai bine nu banală, ci cu ajutorul unei linguri de pudră de muștar, diluat în apă și lăsat în interiorul tigaie timp de 30 minute.

Pot folosi un strat neadeziv deteriorat?

Atunci când o tigaie începe să ardă cu un strat neaderent, aceasta înseamnă că problema este că acoperirea de protecție a încetat la locul de muncă. Probabil sa întâmplat din cauza Farfuriile au fost incorect utilizate: curățate cu bureți rigide și zgâriat cu linguri de metal. Sau termenul de feluri de mâncare încheiat tritely. În al doilea caz, tigaia este pur și simplu aruncate, dar în primul poate încerca să reanima ustensile. În primul rând, apa este turnată în interior, în care se adaugă chips-uri de săpun și o cantitate mică de oțet sau acid citric.

Apoi, vasele sunt plasate pe foc și se aduce la fierbere. Pe soba containerului să rămână în jurul valorii de un sfert de oră, după care se contopeste fluid, iar partea de jos se șterge într-un burete moale. În urma unei tigaie să se usuce, se spală în partea de jos și încercați să utilizați pentru gătit.

În cazul în care produsele sunt încă arde, de data aceasta ca să-l arunce afară.

Cum de a angaja, înainte de prima utilizare?

Pregătirea o tavă prin calcinare poate fi realizată în diferite moduri. Cu toate acestea, unele componente ale algoritmului rămân mereu aceleași. În prima etapă, vasele sunt bine spălate și în mod necesar la dispariția reusesti tuturor picăturilor fine de fluid. Pentru spălare utilizate cald sau chiar apă caldă. Calcinarea se produce pe foc lent sau cu o temperatură medie a cuptorului. Dacă se aplică sare, este mai bine să luați o piatră și dacă uleiul este destul de nerafinat. După procedură, sarea este menționată, dar uleiul este doar ușor frecat până când excesul de grăsime va fi curățat.

„Uleiul” Brazer trebuie să se situeze într-un astfel de formă timp de câteva zile, după care va trebui să se clătească din nou și să utilizeze deja pentru gătit. După sare de copt, capacitatea rămâne, de asemenea, neatinsă pe termen scurt.

Calcularea însăși este mai bine să se repete din când în când, deoarece filmul gras tinde la subțierea și distrugerea în timpul funcționării.

Operatiune adecvata

Pentru a depana tigaia de prăjire de-a lungul anilor, este, de asemenea, necesar să adere la regulile de funcționare. Indiferent de materialul de fabricație, Când gătitul ar trebui să adăugați un strat subțire de ulei, în loc de care poate folosi și grăsime. De îndată ce mâncarea răcnește va absorbi produsul existent, trebuie să adăugați o nouă porțiune, care este, de asemenea, fin distribuit peste suprafața.

În cazul în care jăratic este fabricat din aluminiu sau alt metal caracterizate prin prezența porilor, oțet de mere va veni la salvare. Adăugarea acestui ingredient apare Deja după fundul tigaia se va spăla și încălzit. gătit Direct începe atunci când toate se evaporă oțet. În principiu, în ulei vegetal, deja distribuite într-o tigaie, puteți adăuga o cantitate mică de sare. Surplusul elimina cu prosoape de hârtie sau șervețele.

lame de putere, linguri și alte instrumente de gătit nu ar trebui să fie metalic, deoarece acestea sunt în creștere rapid și ușor suprafața tigaia. Alegerea, în acest caz, ar trebui să se facă în favoarea articolelor din lemn, plastic sau silicon. Calcinarea primară este necesară pentru o tigaie din fontă și aluminiu. În plus, punerea vesela în cuptor este permisă pentru o perioadă mai mare de o oră, iar din plăcuța este în valoare de înlăturare și înainte – în medie după 40 de minute.

Tehnica corectă de gătit poate ajuta, de asemenea, să împiedice arderea alimentelor. Este important să alegeți regimul de temperatură corectă pe baza produsului procesat. De exemplu, un incendiu mai puternic este pornit pentru carne, dar legumele cu pește sunt perfect pregătite atât în ​​medie, cât și pe destul de mici. Divizorul de flacără trebuie utilizat în cazurile în care partea inferioară a feribotului are un diametru mare. Mâncărurile pentru gătit mai bine luați acoperirea absolut curată și acoperită nealimentată (în cazul rezervoarelor de aluminiu și de fier). Pano de prăjire din oțel Înainte de gătit.

Uleiul este fie turnat pe tigaia de prăjire deja preîncălzită, fie se încălzește cu ea. Produsele supuse tratamentului termic trebuie să fie ajustate anterior la temperatura camerei în mod natural. Dacă unii dintre ei s-au clătit sub macara, ar trebui să fie suflați înainte. Așezați în partea de jos a pieselor recomandate într-un singur strat.

Cum să ai grijă de feluri de mâncare?

Îngrijirea tigaiei ar trebui să fie atentă, dar atentă pentru spălarea tuturor resturilor de alimente și nu zgâriați suprafața, care, la rândul său, contribuie la arderea vesela. Mai bine, îndepărtați imediat spongiile și eroii din metal. Pentru a extinde durata de viață, curățați mâncărurile sunt recomandate bureți moi din materiale naturale.

Curățați mâncărurile de depozitare poate numai în scurgere. Dacă neglija această regulă, mucegaiul este format pe suprafață, care, la rândul său, afectează negativ singularitatea non-stick. in afara de asta, Nu depozitați cazurile „One în celelalte”, în special rezervorul cu acoperire cu teflon. Cel mai bun la tigaie magazin prăjit pe un stand special, fără a încărcându-le pe deasupra altei feluri de mâncare. În ceea ce privește mașina de spălat vase, utilizarea sa este binevenită doar în cazul Tigai de oțel.

Containerele rămase, cu o acoperire naturală sau industrială anti-stick, vor trebui să se spele manual, astfel încât să nu scurteze durata de viață a stratului de acoperire.

Ce trebuie să faceți în cazul în care arderea panului de prăjire, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: