Coacerea forme pentru prăjituri: ce sunt și cum de a alege?

Coacerea forme pentru prăjituri: ce sunt și cum de a alege?

Probabil că este dificil să găsești o persoană care nu ar iubi delicioase coacere proaspete de casă. plăcintă parfumată sau biscuiți blând este o parte integrantă a „sortiment“ de feluri de mâncare din fiecare amantă reale.

În cazul în care ar putea exista probleme cu căutarea de coacere rezervoare, apoi astăzi piața modernă bucătărie atribut este pur și simplu umplut cu diverse oferte. Există formulare speciale pentru copt prăjituri, plăcinte și alte bunătăți. Este vorba despre astfel de forme și discuții în acest articol, ia în considerare tot felul de forme și determină criteriile de selecție.

Material de fabricație

Fără tort, după cum știți, nu costuri de eveniment solemn – nuntă, aniversare, ziua de naștere. În aceste sărbători, tortul este punctul culminant și cea mai lungă perioadă de mâncare.

Pentru a coace un tort biscuit, puteți utiliza diferite forme. Ele pot fi din diverse materiale.

 • Fontă. Este un recipient greu și cu pereți groși. Coacerea într-o astfel de feluri de mâncare nu va hrăni și nu va sparge uniform. De asemenea, merită remarcat faptul că forma fontă este rezistentă la temperaturi ridicate. Caracteristicile negative includ o greutate și o tendință suficient de mare la deteriorarea mecanică.
 • Oţel. Forma de oțel – cea mai fiabilă, durabilă, nu rugină, nu luptă și are o conductivitate termică ridicată. În ceea ce privește deficiențele, este demn de remarcat faptul că coacerea poate arde, astfel încât suprafața formei trebuie să fie pre-lubrifiată.
 • Aluminiu. Alegerea unui astfel de container de coacere, trebuie să acordați atenție celui care are o suprafață netedă și netedă. Părțile sale pozitive pot fi atribuite prețului accesibil, ușurinței, rezistenței la rugină. Dar mâncărurile de aluminiu au, de asemenea, dezavantaje – o tendință la deformări în expunere mecanică, încălzire inegală, test de duritate.
 • Staniu. Un astfel de container metalic este considerat unul dintre cele mai ieftine. Dar un astfel de preț scăzut se datorează unui număr de deficiențe – aluatul arde, încălzire inegală, o tendință de deformare, de asemenea, a colorat. Folosind acest tip de capacitate, este necesar să se respecte indicatorii de temperatură admisibili.
 • Teflon. Material excelent pentru feluri de mâncare, foarte des un astfel de formular pentru coacere dau preferință la hostess. Teflonul este rezistent la temperaturi ridicate, se încălzește uniform. Dar folosind un astfel de container, trebuie să vă amintiți că o astfel de suprafață nu poate fi expusă mecanic. Adică ar trebui să utilizați o lamă deosebit de lemn sau siliconă atunci când se suprapuneți testul sau extragerea de coacere terminată.
 • Sticlă. Rezervor de coacere fabricat din sticlă refractară, durabilă, care poate rezista la o temperatură foarte ridicată. Tacâmuri din sticlă Tolstoyed, garantează o încorporare uniformă. Experții recomandă utilizarea hârtiei de pergament atunci când coaceți – acest lucru va permite minimizarea posibilității de ardere a tortului.
 • Silicon. Acesta este un material foarte popular care sa constatat aplicat în industria alimentară. Bucătăria pentru coacere de la silicon sunt solicitate atât de profesioniști, cât și de iubitori. rezistente la regimuri de temperatură, deformări, diverse impacturi Material. Spalarea capacitate foarte repede și doar.
 • Hârtie. Aceasta este o opțiune pentru cei care sunt mai ușor de a arunca vasele folosite, decât spălare. Hârtie hârtie de copt – de unică folosință.
 • Ceramică. Formularul ceramic are o serie de avantaje:
  • Rezistență la căldură+
  • permeabilitatea aerului+
  • Capacitate pereti largi și durabile+
  • In rezervor ceramic, coacere uniform și rapid embargouri+
  • Posibilitatea de a cuptorului nu este numai în cuptor, dar, de asemenea, în cuptorul cu microunde+
  • Astfel de feluri de mâncare undemanding de îngrijire.

Printre dezavantajele este de remarcat faptul fragilitatea, astfel încât atunci când utilizați trebuie să fie extrem de elegant, astfel încât să nu împartă forma.

Varietate de forme

Datorită configurației diferite de coacere forme, vă puteți da produsul la aproape orice fel.

Citește mai mult  Seturi de cafea: Tipuri, producători de examinare și caracteristici

Coacerea formular poate fi sub forma:

 • Pătrat+
 • Circle (pătrate și rotunde tancuri mai des folosite pentru biscuit)+
 • Cifrele (ustensilele cu coacere pentru coacere pot fi fabricate din materiale diferite, cel mai adesea este silicon, într-o astfel de capacitate puteți coace totul, atunci doriți)+
 • Sub forma unei cifre (se poate spune, o inovație între rezervoarele pentru coacere, o opțiune foarte interesantă, de exemplu, când un copil este de 1 an, puteți coace un tort sub formă de figură „One”).

Rezervoare de culisare populare. Ele sunt una dintre cele mai frecvent utilizate și pot fi forme rotunde, pătrate, dreptunghiulare, sub forma unei inimi, rotunde cu sloturi. Forma geometrică poate fi orice, totul depinde de configurația pe care doriți să o oferiți coacerii.

De asemenea, merită remarcat faptul că Există forme pentru formele de coacere fără partea de jos. Ele pot arăta diferite, au diametre diferite, dar partea de jos nu are fund. Doar pe tavă, trebuie să puneți hârtie de pergament, pentru a pune formularul deasupra ei și apoi turnați aluatul.

Criteriile de alegere

Alegeți o feluri de mâncare bune și de înaltă calitate pentru prăjiturile de copt – este foarte important. În procesul de gătit tortul, nu numai rețeta corectă și execuția acestuia este importantă și forma în care aluatul finit va fi coaptă. Rezultatul final cu 70% depinde de rezervorul de coacere.

Așadar, alegerea containerului, trebuie să fiți ghidați prin următoarele criterii.

 • Material, din care se face containerul, este de cea mai mare importanță atunci când alegeți. Mai devreme în articol, am dezmembrat deja în detaliu toate opțiunile posibile. Prin urmare, înainte de a cumpăra, trebuie să studiezi cu atenție totul și împotriva momentelor pozitive și negative și apoi opriți alegerea dvs. pe unul dintre materiale.
 • Înălțime și volum. Aceste specificații, adică dimensiunea containerului, trebuie, de asemenea, luate în considerare. Depinde de cât de mare și mare în diametru va fi tortul viitor.
 • Producător. Având în vedere cea mai mare cerere de formulare de copt, nu este surprinzător faptul că există o selecție largă și un sortiment de la diferiți producători. Alegeți mâncăruri cele mai faimoase și bine dovedite.
Citește mai mult  Ce feluri de mâncare pot fi utilizate în cuptorul cu microunde?

Acorda atenție la cost. Amintiți-vă: recipientul de coacere durabil, fiabil și de înaltă calitate nu va costa niciodată ieftin. În acest caz, este mai bine să nu salvați.

Există containere speciale de coacere profesionale care sunt utilizate în bucătării profesionale și îndeplinesc toate cerințele.

Despre cum să alegeți corect un formular de copt, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: