Cranpets din tuburi de ziar

Cranpets din tuburi de ziar

O mare popularitate dobândite elemente de interior realizate de propriile lor mâini. Cu forța lor de muncă merge toate programele accesibile și adaptări. Un astfel de proces creativ necesită o cantitate considerabilă de timp liber, dar rezultatul este întotdeauna depășind. Vă sugerăm să facă candidați din tuburi de ziar cu propriile lor mâini.

Particularități

Țesutul de hârtie de viță de vie au un mare avantaj. Lucrarea are o greutate mult mai mică decât vița de vie, iar produsele din aceasta se obțin mai ușor.

De asemenea, de viță de vie de hârtie este mai elastică și capabil să reziste la curbe mai reci, Ce oferă noi oportunități atunci când țesut.

Datorită acestui fapt, fabricarea produselor mici a fost posibilă.

Produsele din viță de vie sunt obținute elegante și foarte frumoase.

Cu tentare corespunzătoare, acestea sunt foarte greu de distins de obiectele din viță de vie naturală. În cea mai mare parte, în așa fel, se fac obiecte mici pentru decorațiuni interioare.

Ele servesc ca o adăugare la atmosfera de confort și confort în casă. Mai jos este o clasă de master pe fabricarea mai multor bucăți de viță de vie.

Vine din tuburi de ziare

În primul rând este necesar să pregătiți o viță de vie. Pentru începători, ia în considerare pas cu pas fabricarea de viță de vie de la nou -sprint.

În acest proces, vor fi implicate următoarele materiale și dispozitive:

  • Hârtie sau ziar+
  • Papetărie cuțit+
  • foarfece+
  • PVA Glue+
  • Pensulă mică+
  • Acele de tricotat cu un diametru de 2 mm+
  • Lacul acrilic.

Deci, trebuie să luați ziarul și să-l tăiați de-a lungul liniei de pliere. În foaia primită, marcați banda cu o lățime de 7-8 cm, și pliați-o peste. A tăia calea. Ar trebui să existe o bandă de o lățime de 7-8 cm și o lungime de aproximativ 30 cm.

Puneți o foaie de hârtie pe o suprafață solidă plană. Luați un ac de tricotat, puneți-l pe marginea foii preparate de hârtie la un unghi de 20-30 de grade. Ținând o bucată de hârtie cu un singur creion, începem să-l vânt pe ace. Apăsați ușor foaia pe ac astfel încât tubul să fie destul de dens.

Este necesar să prindeți hârtia astfel încât capetele tubului să fie diferite diametre – unul puțin mai mult decât celălalt.

Este necesar să se construiască o viță de vie. Acesta va fi introdus cu capătul cu un diametru mai mic până la capătul unui alt tub cu un diametru mare.

La sfârșitul acestui proces, ar trebui să rămână un colț mic de hârtie, care trebuie lubrifiat cu lipici PVA și lipiți un tub de hârtie conceput. Scoateți cu grijă vița de hârtie din acele de tricotat și lăsați-l să se usuce lipiciul.

Pentru a face un om de bomboane, are nevoie de 50 de tuburi de ziare.

Nu vă grăbiți în fabricarea unui astfel de paie. Tuburile ar trebui să fie suficient de dense astfel încât produsul să fie solid.

Pentru pregătirea finală a tubului trebuie să picteze.

Pentru aceasta, este ideal potrivit pentru o apă bazată pe apă.

Paleta de culori bogată vă permite să alegeți cu ușurință culoarea dorită. Este necesar să luați o grămadă de viță de vie (15-20 buc.) într-un capăt, și alții omite în recipient cu vălul. Apoi scoateți, dați un fel de sulfums surplus de la tuburi și întoarceți-vă. Repetați funcționarea cu o grămadă nevăzută de fascicul de viță de vie.

După ce tuburile sunt complet vopsite, ele trebuie să fie uscate.

Este necesar să prindeți un astfel de moment, codul de viță de vie va fi puțin umed. Va da o elasticitate mai bună, ceea ce este important atunci când țese. Dacă hârtia se usucă în cele din urmă și a devenit solidă și inflexibilă, atunci este necesar să o presărați cu apă din pistolul de pulverizare.

Este necesar să se umezească partea centrală, astfel încât capetele viței să rămână solide.

Pictograma Cupei

Așa cum am menționat deja mai sus, Pentru a crea o ceașcă de lumânări, vom avea nevoie de minimum costuri și materiale. Acest produs este foarte funcțional și practic. Într-adevăr ajută la adăugarea de farmec suplimentar la ceremonia de ceai, confort și prezența unui lucru intern și nativ.

Cupa de țesut începe cu un fund.

Pentru a face acest lucru, trebuie să luați patru perechi de viță de vie și să le traversați în centru. În locurile de plexus, lubrifiați adezivul de plug. În viitor, aceste tuburi vor numi ghidurile.

Fixați vița următoare de hârtie în jumătate și puneți pe 4 ghiduri. Apăsați ușor în centrul ghidurilor Plexus (mijlocul de jos). Jumătatea superioară a tubului este coborâtă în jos și săriți în patru ghiduri adiacente. Jumătate inferioară Ridicați la etaj și efectuați pe partea superioară a ghidajelor vecine. Și astfel alternează într-un cerc. Această metodă de țesut se numește „Rope“.

Ca viță de vie de hârtie de țesut se va termina. Pentru a mări tubul, este necesar să se renunțe la clei PVA într-o gaură cu un diametru mai mare și se introduce un nou viță în ea

De la celălalt capăt al paielor, este necesar să se facă totul dimpotrivă – într-un nou adeziv picurare de viță de vie și a pus-o pe capătul subțire al unui tub care se încheie. Gajul 3-4 rânduri țese și ghidaje pereche deconectați. Acum este necesar pentru a prinde fiecare ghid.

Când se ajunge la diametrul dorit, vom lăsa 1,5 cm pe de viță de vie de lucru, restul cut off. Restul se încheie cu ajutorul unui ac de tricotat.

Așa că înfățișarea noastră farfurioară terminat, este necesar să se închidă marginea țesere.

Trebuie să luăm un ghid, îndoiți-l spre vecine, face un cot la intersecția lor și, retrăgându-2 cm de la ea, taie echilibrul. Coada rezultată este de a umple în apropierea ghidul de vecin. Deci, face acest lucru cu toate ghidurile într-un cerc.

Donyshko sau farfurioara gata.

Cupa țese, de asemenea, începe cu ghidaje instalare.

Noi ori o viță de vie de hârtie în jumătate și le trimite din partea de jos, prin farfuriei. Le-am stabilit în așa fel încât cupe de ghidare mătură ghidul farfurioara. Apoi, îndoiți un tub și puneți-l pe cupe de ghidare. Incepem tesut similar țesut în partea de jos, numai pe verticală.

După 3 rânduri, este necesar să se introducă un fel de formare de zbor. Acesta poate fi orice feluri de mâncare sub forma unei emisfere.

Guides trebuie să fie distribuite uniform, apăsați pentru clipuri de formă și fixe sau clothespins la margini.

Distanța dintre ghidajele nu trebuie să depășească 3 cm, în caz contrar țesut va fi fragilă. După atingerea înălțimii dorite a paharului, finisare țeserea precum și atunci când țesut o farfurioară.

Pentru a țese mânerul, veți avea nevoie de 3 viță de vie din hârtie.

2 tuburi puse în paralel unul cu altul. La unul dintre ei la o distanță de 2 cm de margine, lipiți cea de-a treia viță de vie. Lasă-mă să mă usuce. Introducerea între două tuburi Introduceți două ace pentru rigiditate. Cea de-a treia viță de vie începe să spună celor opt din tubul împreună cu ace de tricotat, retragându-se de la marginea 2 cm.

Terminăm țesut, de asemenea, pentru 2 cm până la marginea viței de vie. Scoatem acele cutanate, realimentarea la sfârșitul celei de-a treia viță de vie în țesut și lipici puțin lipici.

Banotul țesut împletit este gata, rămâne să o atașeze la o ceașcă. Pentru a face acest lucru, cu ajutorul capetelor de tricotat de tricotat ale mânerului de combustibil de 2 cm în țesut în partea superioară a paharului de ghidare. Introduceți, de asemenea, ambele în partea de jos. Pentru rigiditatea construcției, lubrifiază aceste locuri cu adeziv PVA. Lăsați paharul să se usuce în cele din urmă.

Pentru a da puterea pentru bărbierii noștri, este necesar să se proceseze acestuia.

Pentru aceasta, lipici PVA pentru a dilua cu apă în proporție 1: 1 și se aplică la o soluție cu ciucuri în întregul produs.

Bine uscat și cana este gata.

Vază

Pentru a lega vaza deschisă pentru dulciuri, nu va dura mult timp. Începeți de la țesut Ponishka. După ce partea de jos a ajuns la dimensiunea sa, luați 5 ghiduri prin unul pe o parte, 5 – de la partea opusă și ridicați-le. Fixați-le împreună în partea de sus a clipului sau a cloturilor de renume. Acestea sunt un necompletat pentru un viitor de vază viitoare.

Pentru a efectua țesuturi deschise, trebuie să luați un ghid de abur și să îl executați sub ghidul adiacent.

Apoi ridicați următorul ghid, coborâți sub cealaltă și afișați. Trebuie să primească un semicerc mic.

Așa că faceți-o cu toate ghidurile. Toate capetele ghidurilor trebuie să meargă sus.

Pentru a da forma vazei, trebuie să luați un borcan de sticlă cu un volum de un litru și să îl puneți pe fundul produsului.

Comprimați ușor țesutul în jurul borcanului și întoarceți-vă cu susul în jos. Severe capetele rămase ale ghidurilor trei rânduri de țesut „frânghie” și termină țesutul la fel ca atunci când fac o ceașcă de cupe. Va fi un stand de vază.

Formăm un buton de vază și terminăm piesele de sus de viță de vie. Pentru rezistență, lubrifiați lipici PVA.

Lumânare cu un capac

Fabricarea de lumânare cu capac este realizată absolut la fel ca în cazul produselor anterioare. Mai întâi trebuie să cântăriți dishko-ul dimensiunii specificate și apoi să bateți ghidurile. Țesut „frânghie” pentru a evan înălțimea necesară a lumânărilor și finalizarea țeserii.

În esență, capacul este același Donyshko, numai cu un mâner mic în centru, pentru o deschidere convenabilă.

Țesute capacul cu un diametru de puțin mai mult decât diametrul bomboanelor.

Cum se face candidați din tuburi de ziare, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: