cuțite de piele: specii și reglementări

cuțite de piele: specii și reglementări

Cuțitul de tăiere a pielii este un instrument destul de unic care trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Cu toate acestea, unele instrumente familiare sunt de asemenea potrivite în această chestiune. Care sunt cuțitele pentru tăierea, stratul, extrudarea și embosajul? Să ne ocupăm de această problemă Citiți mai multe.

Ce este Bruska?

Bruske este un tip de tratament a pielii, în timpul căreia tunderea marginilor, pentru a utiliza mai târziu această secțiune pentru produse. Numele acestui cuvânt merge din germană „Sharpen“, iar acest lucru reflectă esența operațiunii. În procesul de zona, care este, de asemenea, numit strat, se taie totul prea mult, și o bucată de piele este dat în stare bună.Această operațiune este o parte obligatorie a lucra cu orice piele.

Materialul obținut este cel mai des folosit pentru a crea o legare de cărți, Notepad și alte lucruri similare plăcut, frumos și de înaltă calitate.

Cel mai important lucru în această afacere este de a alege instrumentul potrivit. Și în acest caz, cuțitul folosit pentru prelucrare ar trebui să aibă o trăsătură caracteristică – ascuțirea doar pe o parte.

Tipuri de cuțite pentru lucrul cu piele

Distinge astfel de soiuri.

  • limba germana. Acest lucru se obișnuiește să se ia în considerare de obicei vedere instrument de formă triunghiulară. mânerul lui este durabil, vârful ascuțit este pe de o parte. În general, el seamănă cu un cuțit de vânătoare. Cel mai adesea folosit pentru haina, iar această formă este foarte importantă. Acesta vă permite să faceți tăieturi în mod convenabil și neregularitățile eliminați din materialul.

  • limba franceza. Această variantă este special, pentru că seamănă cu ceva ca o felii de lamaie sau o jumătate de lună. Pe buna dreptate acest cutit este numit shorn. Acest instrument este folosit pentru același brusade. Unii maeștri se pare mai convenabil, cu toate acestea, nu există forma mult mai importantă a lamei, principalul lucru este că a fost foarte ascuțit.

  • Cotitură. Acest tip este caracterizat prin lame unice mici. Este, de asemenea, numit un dispozitiv de imprimare în relief. Judecând după mâner, atunci acest instrument este similar cu un aparat de ras de mare, cu toate acestea, lama se închide cu un capac și parțial devine ca un marker. cuțite similare sunt adesea folosite în mod special pentru cifrele de tăiere pe foi de piele. Dacă aveți nevoie pentru a obține un rezultat în formă de inimă, trifoi sau altceva, un astfel de cuțit te va ajuta foarte mult în această chestiune.

  • Tăiere. Ele pot face o foaie de gândit și descrie ceva pe suprafața sa.

  • Dreapta. Acest instrument este unic, atât în ​​formă și utilizare. În primul rând, Maestrul îl va folosi pentru fabricarea de produse legate de blană. Se pare ca o placă metalică uniformă plană, la un capăt al căreia este o lamă foarte ascuțită, ascuțită pe de o parte. Aceasta face ca acest instrument din alama.

Pentru a obține un rezultat similar, în lipsa instrumentelor necesare, puteți utiliza cele mai obișnuite cuțitul – rechizitele.

Singura problemă a acestei soluții poate consta într-o uzură foarte rapidă a piesei de tăiere. Pentru a lucra în mod continuu, această opțiune este considerată necorespunzătoare.

Framing marginilor

Dacă lucrați cu pielea groasă și nu doresc marginile să fie nepoliticos, aveți posibilitatea să le taie cu un dispozitiv special. Prin ea însăși, este în interiorul foarte ascuțit și în afara incredibil de subțire. Pe plan extern, acest dispozitiv se aseamănă cu un tanc, deoarece cele două părți dense sunt reprezentate, a cărei suprafață interioară este incredibil de acută. Este indispensabil în problema tăierii overlands și neregularități în jurul marginilor și, prin urmare, utilizate în mod activ de către comandanții cazul său.

În plus, cu el, puteți tăia straturile superioare pe banda.

Într-un mediu profesional, a fost desemnat un instrument pentru coborârea de margine.

Programe pentru operațiuni speciale

Există, de asemenea, o rolă sau disc de cuțit. Acest tip este cel mai ca o unitate de tăiere pentru pizza, deoarece funcționează pe același principiu. Datorită roata de tăiere filare, vă puteți foarte ușor și convenabil face reduceri, fără a aplica eforturi deosebite. Din nou, forma sculei nu este fundamental, dar acest lucru va fi convenabil pentru cineva.

Apropo, există, de asemenea roți dințate, care le permit să lase găuri pe marginea găurii, similar cu următorul mașina de cusut. Acesta va arata estetic și să-l atât de complet ușor. În acest caz, expertul de securitate oferă, de asemenea, pentru că mânerul este făcută în așa fel încât este necesar să apăsați pe partea de jos a structurii pentru a accesa discul. În stare liberă a cuțitului este complet sigur.

Există un cuțit entrated special conceput pentru a evidenția pielea. Ea are o formă neobișnuită, și, la prima vedere, nu este deloc clar cine și ceea ce el nevoie de ea.

Cu toate acestea, angajații știu că, după îndepărtarea piei de animale, materialul este departe de a fi imediat gata de lucru. Este nevoie să ascuți încă, separat de restul pieilor. Și este în acest asistent că dispozitivul este descris.

Concluzii și rezultate

Deci, din cele de mai sus, este clar că profesionistul real este în nici un caz un aparat de ras sau papetărie cuțit periculoase. În arsenalul său, o varietate de cuțite trebuie să fie prezent, ajutând la rezolvarea cu succes diferite, uneori foarte complexe, sarcini. Desigur, în gospodărie acestea sunt puțin probabil să utilizeze, Dar, dacă vă decideți să faceți în mod serios o afacere rapidă, informațiile din grăbit acest articol va fi de folos.

Skin Knife opinie Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: