Cum de a alege un covor pentru vase de uscare?

Cum de a alege un covor pentru vase de uscare?

Fiecare bucătărie modernă necesită un astfel de accesoriu util și practic ca un covor pentru vase de uscare. Desigur, puteți usca feluri de mâncare pe un simplu prosop, dar nu este foarte convenabil. Până în prezent, în orice magazin economic, puteți găsi o opțiune modernă și practică. Care covor este mai bine să aleagă, spune-mi chiar acum.

produse de silicon

Uscare uscare covor va fi un bun plus față de fiecare bucătărie modernă. Acesta poate fi convenabil să feluri de mâncare curate, iar în dulapul de bucătărie nu va dura mult spațiu.

Dacă mai devreme, în loc de covor, a fost folosit un prosop sau un șervețel șervețel, acum Hosters au o mare selecție.

mare popularitate se bucură de produse practice și luminoase care sunt îndeplinite din silicon. Covorul siliconic poate fi orice culoare, astfel încât accesoriul să pară foarte original în orice bucătărie. Care este avantajul unui astfel de produs de?

Produsul din silicon nu va aluneca pe suprafața mesei sau pe marginea chiuvetei. Acest lucru este foarte relevant, mai ales dacă sunt de multe ori uscate pe un covor astfel de feluri de mâncare fragile cum ar fi ochelari sau pahare de vin.

De regulă, produse similare din silicon au o suprafață ondulată. Datorită o astfel de suprafață neuniformă a vaselor, ea fixeaza mai repede, pentru că obiectele nu se potrivesc bine la suprafața covorului. Colorarea cu mâncăruri, apa este întârziată în celulele produsului, datorită Suprafața blatului rămâne întotdeauna uscată. Spre deosebire de prosoapele sau servetele convenționale, Un astfel de covor nu se va îmbăta niciodată.

Produs complet sigur pentru utilizare, nu evidențiază mirosurile străine și substanțele nocive. Mai mult, un astfel de covor este complet nu absoarbe mirosurile care sunt, de asemenea, foarte bune. Accesoriul de bucătărie nu este complet frică de scăderea temperaturii, deci va servi de mai mulți ani. În plus, un astfel de covor poate fi utilizat cu ușurință nu numai pentru uscarea mâncărurilor, ci și pentru un stand sub o tigaie fierbinte.

Citește mai mult  Kukmara prăjire gama de model pan

În plus față de beneficiile unui astfel de produs, există deficiențe mici pe care toată lumea trebuie să le cunoască cine intenționează să achiziționeze un astfel de covor. Deoarece produsul din silicon absolut nu absoarbă umiditatea, atunci trebuie să îmbinați resturile de apă după fiecare uscare. Este imposibil să lași apa pe covor, altfel există o mare probabilitate ca produsul să se deterioreze și să apară ciuperca. Poate că acesta este singurul covor de silicon minus.

În cazul în care nu utilizați același accesoriu, atunci Este mai bine să-l uscați, să răsturnați și să depozitați în dulap. În cazul în care covorul de silicon se va afla în mod constant pe masă, apoi praful poate fi marcat foarte curând în celulele, firimituri vor cădea. D. Curățarea suprafeței unui astfel de covor este ușor, trebuie doar să-l clătiți suficient și uscați-l bine.

Dacă este necesar, puteți utiliza o perie moale în timpul spălării.

Produse din microfibră

Până în prezent, în orice departament de cumpărături, puteți găsi diverse produse din microfibră. hostesse moderne cumpara servetele din acest material pentru ferestre de spălat vase, sau podele. În plus, puteți cumpăra un covor pentru vase de uscare.

Acest tesut a câștigat popularitatea datorită caracterul practic. Aceasta este o tesatura usoara si moale, care are multe avantaje. covor microfibră perfect potrivite pentru vase de uscare, deoarece Fabric absoarbe umezeala perfect. Trebuie remarcat faptul că Toate umiditate rămâne în țesături și nu se răspândește pe masă, așa cum se întâmplă cu un prosop convențional.

Orice covor realizat din tesut poate absorbi umezeala șapte sau opt ori mai mult decât propria sa greutate.

Grija pentru un astfel de produs o pur și simplu deoarece materialul este ușor de șters și mai repede se incheie. Produsele microfibră sunt complet sigure, deoarece acest material se referă la hipoalergenic.

Citește mai mult  Termore de la producător arctic

Nu există contra ale acestui covor, dar există câteva reguli pentru îngrijirea pe care ar trebui să fie în măsură să se conformeze, în scopul de a prelungi durata de viață a produsului. Un astfel de covor În nici un caz nu ar trebui să fie călcate și uscat pe o baterie fierbinte. De la încălzirea tesatura poate strica și își pierd calitățile lor.

Pentru a salva șervețelul în forma originală, Este necesar să se spele în mod exclusiv în apă rece.

Nu puneți-l într-o mașină de spălat, este mai bine să facă acest lucru manual.

Opțiuni alternative

Există unele mai multe soiuri, care va fi ajutat cu bucătărie.

Cauciuc

Pentru uscarea de zi cu zi, vasele sunt destul de potrivite și un covor de cauciuc. Principalul lucru este alegerea unui produs dintr-un material de înaltă calitate care nu are mirosuri străine. Cea mai bună opțiune este un covor de la cauciuc termoplastic. Un astfel de produs este un complet sigur pentru operare, se distinge prin caracterul practic și durabilitate.

Ca și covorașe silicon, cauciuc pot fi diferite culori și au o suprafață ondulat. Umiditatea acumulată va trebui, de asemenea, să fuzioneze în mod regulat și să se usuce bine covorul. Produsul de cauciuc este mai bine să nu pentru a pune vase fierbinți sau fierbător de apă, deoarece este destinat numai pentru vase de uscare.

de la PKV

O altă opțiune populară și practică. Produsul este fabricat din clorură de polivinil expandat. Este un material ușor, practic și complet sigur. Produsele sale din aceasta au o structură specială, care vă permite să absoarbă umezeala rapid, datorită căreia se poate usca rapid feluri de mâncare.

Citește mai mult  Marmith: Tipuri, opțiuni și aplicații

Separat, merită menționat acest lucru Astfel de rogojini se va usca foarte repede, ceea ce este, fără îndoială, adăugând un alt plus la banca lor Piggy. De asemenea, diferite tipuri de poluare nu penetrează fibrele produsului, astfel încât puritatea sa este ușor de întreținut. Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, un astfel de accesoriu protejează în mod fiabil masa de umezeala si va preveni dezvoltarea mucegaiului.

Se spală foarte ușor și puteți utiliza chiar și diferiți detergenți. Un alt plus de un astfel de covor este că, dacă este necesar, puteți tăia independent marginile suplimentare și dați-i dimensiunea dorită. Singurul minus astfel de produs o este că acesta este adesea format.

De aceea, vă recomandăm achiziționarea de covoare de la PVV numai în acele magazine care țin la reputația lor. Amintiți-vă că produsele prea ieftine nu vor fi difuzate până

Din poliester

Acest covor este de asemenea mare pentru vase de uscare. De regulă, astfel de produse sunt foarte practice și convenabil în funcțiune. În plus, ele diferă într-un preț destul de accesibil. Un astfel de covor absoarbe umezeala perfect, iar suprafața mesei rămâne complet uscat.

Produsul poate fi șters chiar și într-o mașină de spălat, după care acesta nu-și pierde proprietățile sale. Până în prezent, puteți găsi produse similare de diferite culori și cu diferite desene, care permite accesoriul practic să devină un alt plus armonios la interior de ansamblu bucătărie. Nu există deficiențe într-un astfel de produs o, deoarece este foarte modest și nu are nevoie de mult de îngrijire.

Mai mult Vezi Mat opinie pentru vase de uscare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: