Cum de a asigura estetic placi de taiere în bucătărie?

Cum de a asigura estetic placi de taiere în bucătărie?

Fiecare hostess în bucătărie are multe dispozitive diferite, care facilitează procesul de gătit. Nu face fără placi de bucătărie. Multe sunt stocate în tabele, fie atârnă pe cârlige, care completează interiorul camerei. Un astfel de accesoriu util este indispensabilă, dar este nevoie de un loc special. Este important nu numai să folosească plăcile de numire, dar, de asemenea, să fie capabil să se răspândească se descompuneau frumos și estetic în bucătărie.

Caracteristici și metode de stocare

panouri pentru tăiere pot fi realizate din diverse materiale. Ele pot avea dimensiuni foarte impresionante sau să fie mici. Forma lor poate fi, de asemenea, foarte diverse: variind de la modele dreptunghiulare familiare pentru a se aplece produse.

Un astfel de accesoriu o bucătărie este foarte popular, deoarece este folosit zilnic. După operarea unui tocator Asigurați-vă că pentru a spăla bine și se usucă. Cu uscare insuficientă, mucegai sau microbi pot apărea pe ea.

Modelele din lemn sunt deosebit de sensibile la putrezire, cu o constatare lungă într-un mediu umed. Sub influența umidității, suprafața arborelui începe să se umfle, ca urmare a care placa de lemn de bucătărie zboară rapid.

Printre produsele din lemn, există specii, destul de rezistent la umiditate. Ei au o structură definită și acoperire, datorită căruia picături de lichid și miroase a produselor nu absorb.

Astfel încât produsele umede să fie uscate mai repede, acestea trebuie depozitate într-o poziție verticală. Cel mai ușor de cumpărat Stand special pentru panouri și pune-l în cel mai convenabil loc.

Vizualizări

Este important să organizați totul în bucătărie, astfel încât în ​​această cameră să fie confortabil să fie, ar fi posibil să se facă mâncarea de gătit, să mănânce, să inspire capodopere interesante în gătit.

Accesoriile de bucătărie pot fi stocate prin plasarea lor într-o cutie închisă sau pe raft. Bineînțeles, cel mai simplu mod de a pune pur și simplu bordul după utilizare pe verticală pentru chiuvetă.

Cel puțin această opțiune și foarte confortabilă, deoarece produsul potrivit în acest caz este întotdeauna la îndemână, nu pare foarte estetic.

Pentru cazare și uscare, accesoriile de bucătărie există diferite dispozitive.

 • Un stand destul de confortabil este un organizator. Este mai bine să alegeți o opțiune verticală – în acest caz va fi mai puțin spațiu.
 • Puteți pune demarchangeri speciali în interiorul cutiilor din tabel.
 • Puteți stoca plăci dacă vă atârnați pe balustradă. Suportul de perete este plasat pe orice suprafață adecvată. Poate fi ușile dulapurilor de bucătărie sau doar un perete. Suprafața laterală a setului cu cască de bucătărie este o opțiune bună pentru fixarea cârligelor.
 • În cazul în care un ecosil sau o țară este prezent în design, puteți să atârnați produse dintr-un copac într-o ramură simplă, dar destul de puternică.
 • Racul situat pe suprafața interioară a ușii din dulap va fi o opțiune bună pentru plasarea produselor.
Citește mai mult  Cum de a alege un covor pentru vase de uscare?

  Standurile sunt împărțite în funcție de materialul pe care îl fac.

  • Standuri metalice. Produsele din metal sunt cele mai populare, deoarece aceste dispozitive sunt mai durabile. Modelele din oțel inoxidabil nu sunt supuse coroziunii, au un aspect frumos și o formă ergonomică.

  Depozitarea de panouri în astfel de modele le va permite să fie întotdeauna la îndemână la momentul potrivit. Separat picioare stativ de birou sau de perete din oțel inoxidabil universal pot fi proiectate pentru a primi de la 4 la 8 accesorii de tăiere.

  • Stand de copac este, de asemenea, foarte popular. Astfel de produse nu se tem de umiditate de la intrarea lor, deoarece acestea sunt tratate cu ulei de la in de la in, care asigură creșterea rezistenței la umiditate. strat adeziv fiabil le oferă o protecție suplimentară împotriva stratificării sub influența umidității. Poate fi un stand de lemn cu caneluri speciale sau suport pentru a le agăța.

  Achiziționarea un astfel de set, trebuie amintit că va avea un anumit loc pe blatul mesei. De asemenea, trebuie să verificați cât de mult este produsul stabil, deoarece plăcile din lemn au o greutate impresionantă.

  • Opțiuni pentru standuri combinate mai mult și mai des pot fi văzute pe bucătării moderne. Ele pot fi făcute din diferite materiale. Deci, cea mai mare popularitate este desenele din oțel inoxidabil în combinație cu bambus. Acest dispozitiv arată foarte original și se potrivește organic în designul bucătăriei efectuat într-un anumit stil. În același timp, standul va îndeplini în mod ideal scopul său direct – servi ca un loc pentru a stoca panouri de tăiere.
  Citește mai mult  O varietate de specii de cremok și criteriile de alegere a acestora

  Ca și în bucătărie este adesea o mulțime de mobilier, atunci Pentru a găzdui suporturile, trebuie selectat cel mai potrivit loc. Acest lucru va permite să nu dezordine camera cu obiecte suplimentare. Principalul lucru este că accesoriile de bucătărie vor fi întotdeauna la îndemână și nu au stricat apariția camerei.

  • Suport pentru desktop, Poate că puteți apela una dintre cele mai de succes opțiuni pentru plasarea produselor. Un astfel de suport poate fi rearanjat prin dorința oricărui alt loc potrivit. În același timp, titularul va oferi o fixare și stabilitate fiabilă. Datorită unei prelate mici, produsul va fi bine ventilat si uscat.

  • Suport de perete vă permite să se stabilească dreptul de proiectare pe perete, oferind astfel economii de spațiu, ceea ce este foarte important pentru camere mici.

  Standurile plasate în cauza va avea cel puțin un loc. Hostesses va dori marcaje care să indice ceea ce este necesar sau că un consiliu de. Producătorii produc stand-cazuri, destinate să conțină mai multe produse. Dacă doriți, puteți alege modelul de placi si cutite coaching-ul a făcut într-un singur stil. Acest lucru destins setat pentru a decora camera, dându-i o aroma deosebita.

  Avantaje

  Standuri adaptat pentru a stoca placi de taiere au multe avantaje.

  • Folosind un stand, puteți obține rapid placa de dreapta. Este foarte convenabil dacă există mai multe astfel de produse destinate separat pentru tăierea diferitelor tipuri de produse.
  • Datorită utilizării de suporturi, placi de bucătărie va fi întotdeauna uscat.
  • Acest dispozitiv economisește spațiu în bucătărie.

   În timpul depozitării produselor din lemn, acestea nu sunt recomandate pentru a pune pe fiecare alte. Este necesar ca stratul de aer să fie între ele.

   Sfaturi pentru alegerea și plasarea

   Pentru ca placa de tăiere pentru a servi pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să-l aleagă, având în vedere recomandările specifice.

   • Cumpărarea unui model de lemn, aveți nevoie pentru a vedea aspectul său, acordând o atenție deosebită pe suprafața laterală. Figura va permite de a determina, a făcut un produs dintr-o bucată solidă de lemn sau în timpul fabricării utilizate bare.
   • Grosime în 3 sau 4 cm, este considerat cel mai potrivit pentru această bucătărie accesoriu.
   • Mărimea trebuie să se potrivească cu destinația. Dacă o placă de dimensiuni mici este potrivită pentru tăierea pâinii, atunci pentru carne este demn de a alege un model de 20 la 40 cm.
   Citește mai mult  Standuri de placă: Criterii de specii și de selecție

   Alegerea unui produs din lemn, Este mai bine să alegeți un accesoriu de bucătărie din bambus sau stejar, Deoarece aceste rase sunt rafturi pentru umiditate ridicată, chipsuri și daune. Produsele din fag, cenușă sau pini vor costa mai ieftin, astfel încât să puteți rămâne într-o versiune mai economică, dacă bugetul dvs. de familie este mic.

   Placa retractabilă va fi opțiuni bune pentru tăierea produselor. Cea mai ușoară modalitate de a pune o cutie în masă și de a pune bordul pentru tăiere peste ea.

   În cazul în care există un spațiu foarte mic în bucătărie, este mai bine să atârnați o chicinetă pentru o balustradă sau o utilizare în acest scop care sunt plasate pe partea laterală a setului cu cască.

   Idei interesante

   Pentru ca bucătăria să arate elegantă, puteți ridica coastere frumoase și confortabile din lemn, oțel inoxidabil sau plastic.

   Produsele realizate cu propriile mâini sunt capabile nu numai de a organiza un loc funcțional pentru depozitare, dar, de asemenea, pentru a sublinia designul camerei. Deci, un uscător sau umeraș, în cazul în care panourile realizate în stilul decupaj sau vopsite cu vopsele acrilice va decora camera.

   tocator realizate în stil decupaj poate fi, de asemenea, utilizat ca o tavă plină.

   Va fi angajat într-o zonă minimă de accesorii de bucătărie de diferite forme și mărimi care pot fi agățate pe peretele frontal, deasupra mesei de bucătărie.

   Se potrivesc foarte organic în proiectarea de bucătărie, un set de modele pictate pe un stand-bar speciale.

   Stand elegant pe picioare mici, nu va fi doar un loc convenabil pentru stocarea placi, dar, de asemenea, decora bucătărie.

   Nu mai puțin eficient, setul „Merry Bucatari“.

   Aplicarea fanteziei și a utilizării sfaturilor, nu numai că veți găsi opțiunea dorită, ci și atârnați plăcile de tăiere în bucătărie cel mai estetic, într-o locație convenabilă.

   Despre cum să faci un suport pentru tăiere cu mâinile tale, uită-te în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: