Cum de a deschide o cutie fără deschizători?

Cum de a deschide o cutie fără deschizători?

Adesea în viață, într-o campanie sau pur și simplu prin coincidență se poate întâmpla o situație pe care deschizoarele sau, așa cum spun ei – deschizător, mâna nu este. În absența unui dispozitiv special există o problemă cum să facem față cu o cutie închisă.

Din articolul veți afla ce să faceți și cum puteți deschide conservat, fără a fi specificat pentru acest instrument proiectat.

Cu ajutorul unui cuțit

În absența echipamentelor specializate, puteți folosi faptul că într-un fel arată ca o funcționalitate sau o formă. În acest caz, este un cuțit obișnuit. De mult timp, oamenii l-au folosit pentru a deschide cu succes băncile, deoarece deschiderea nu a fost inventată. Această metodă poate fi numită antică, bine dovedită și fiabilă.

Pentru a deschide banca, orice cuțit este potrivit, de exemplu, bucătărie sau perohie.

 1. În primul rând, pentru ca banca să fie ferm, trebuie să consolideze cumva. Este posibil să o țineți ferm între genunchi sau să nu deteriorați mușchii picioarelor, puteți stoarce borcanul cu pantofi.
 2. Următorul pas este deținerea verticală a unui cuțit, puneți vârful la marginea.
 3. Pentru a pierde metalul, urmează, ținând ferm cu un cuțit cu o mână cu marginea marginii poate, face o lovitură puternică pe mâner pentru a conduce literalmente vârful cuțitului în metal.
 4. Apoi, efectuați mișcări progresive în jurul borcanului, ca și cum ar fi tăiat stratul de metal. Astfel, puteți tăia marginea capacului în circumferință și nu va fi mai rău decât deschiderea.
 5. Pentru a elibera pe deplin borcanul din stratul superior, capacul trebuie să fie ridicat la marginea cuțitului și să ridice.

Astfel încât să ieșiți perfect pentru a deschide o cutie, mai ales în prezența puterii fizice. Dar foarte mulți bărbați, într-adevăr, posedă, în plus, ei poartă un cuțit cu mine constant, pentru că în orice situație nu ar trebui să provoace probleme. Principalul lucru este de a practica tăiat în jurul valorii astfel încât incizia sa dovedit a fi în apropierea regiunii în sine.

Cu toate acestea, ar trebui să fie susținută în minte: această opțiune este destul de periculoasă și puteți să vă întrerupeți serios, fără a avea experiență.

folosind o lingură

Dacă nu există nici un cuțit, nimic teribil, pentru că vă poate ajuta în acest caz, chiar și unitatea de obicei de luat masa: furca, lingura, sau orice alt solid, dar într-una dintre fețe este un îngust, element. Luați în considerare modul în care să-l folosească în mod corect, și Cum de a deschide o bancă, dacă aveți doar o lingură, și ea a avut absolut Unsharp. Nu este infricosator deloc, deoarece staniu poate este fabricat dintr-un metal destul de moale, și va fi suficient pentru a șterge literalmente-l într-un singur loc, cu ceva mai solid ca o muchie lingura.

Ei bine, dacă sa dovedit a fi un tacâmuri din metal durabil, de exemplu, din oțel inoxidabil. Dar, din aluminiu este de asemenea, destul de moale, și nu este clar că se va rupe mai devreme – banca de conserve sau lingura.

Deci să încercăm.

 1. Pentru o deschidere de succes pentru a fixa ferm banca în brațul sau, din nou, între genunchi – în acest caz, nimic nu doare. Noi facem acest lucru, astfel încât să nu mănânce și să nu interfereze cu impactul numai pe un singur loc, avem nevoie.
 2. Pentru a încerca să deschidă un capac cu o lingura, va trebui să ștergeți mai întâi o gaură în glanda, și ar trebui să fie chiar lângă marginea. Prin urmare, reglați lingurile la marginea și banală acolo până când ea coborî un pic mai adânc în bănci.
 3. După ce au transformat în jos lingura străpunsă, încercați mai departe mișcări să-l mai adânc fir, și ca lucrarea ea este tăiată în jurul perimetrului.
 4. Ca urmare, lingura va deveni pur și simplu o pârghie, și puteți scoate capacul, eliberând complet conținutul.

alte metode

Fiecare dintre următoarele opțiuni necesită o forță fizică puternică. Într-adevăr, alimente conservate pot fi deschise doar cu propriile mâini. Să vedem cum se face.

Puteți zdrobi pur și simplu containerul pe ambele părți, astfel încât acesta este împărțit în două jumătăți egale. Bineînțeles, este probabil cel mai curat mod, deoarece marinada se poate învârti grozav, dar conținutul va rămâne un întreg. Și tu, fără să ai accesorii și insule cu mine, poți ajunge la conținutul băncilor.

Pentru a face dreptate, în primul rând ar trebui să transformați banca orizontal – îl va ajuta să-l luați mai puternic. Apoi, trebuie să luați borcanul ca ferm, astfel încât să nu alunece din mâini atunci când apăsați.

Luați-o ferm cu mâinile, iar degetele se pun exact în centrul cutii, astfel încât metalul să clipească înăuntru. Dacă ați ieșit corect, atunci în mâinile băncii, îndoiți pe o parte, îndoiți-l la altul – și obțineți metalul rupt pe laturi.

Spune-mi cum să fac dacă nu ești atât de puternic. Într-adevăr, nu există cazuri dacă nu există caz ​​de la foame sau caracteristici ale forțelor corpului dvs., dar totuși trebuie să o deschideți. Apoi puteți recurge la modalități alternative care ușor viclean, dar nu mai puțin eficiente.

Pentru eliminarea cu succes a capacului, trebuie să înțelegeți modul în care ea este în această foarte bancă. Se întâmplă destul de primitiv. Luați o bucată rotundă de metal, dar nu o dimensiune ideală egală cu diametrul canalului, dar puțin mai mult, astfel încât marginile să poată fi sub îndoirea presei în jurul perimetrului recipientului. Astfel, se pare că acest lucru este doar un capac și poate fi îndepărtat.

Știind-o, puteți chiar fără prea mult efort pentru a deschide un astfel de borcan prin eliminarea capacului. Pentru a face acest lucru, este suficient să găsiți pietricele.

Va fi mai convenabil pentru dvs. dacă piatra este dimensiuni mari, dar poate veni.

 • În cazul în care piatra sa dovedit a fi mare, cel mai corect se va transforma alimentele conservate cu un capac în jos și pur și simplu face mișcări circulare, astfel încât se dovedește a șterge marginile curbate. Pentru a deschide aveți nevoie de câteva minute. Când vor apărea găuri deja pe margini, doar stoarce borcanul un pic, și capacul în sine va fi separat de baza.
 • Dacă aveți doar o piatră mică în prezență, atunci totul este destul de simplu – trebuie să conduceți această piatră în jurul circumferinței, adică, nu sunteți un borcan de mișcare, ci o piatră. Această metodă este ușor incomod, și un pic mai mult, dar rezultatul nu va face te asteapta pentru o lungă perioadă de timp.

Concluzii

Pe baza celor de mai sus, se poate spune în mod clar: conserve deschis mai mult decât reală, și este absolut opțional să aibă un dispozitiv special. Dacă vă este foame, puterea voastră vă va ajuta să restaurați energia și chiar dacă nu sunt, atunci nu este groaznic: Aplicați topirea și grungia pietrișului. Banca de conserve, într-un fel sau altul, va fi deschisă și acum știți exact cum să o faceți bine.

În acest material video, veți învăța cum să deschidă o cutie de staniu cu mâinile fără a aplica unelte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: