Cum să alegeți un slicer pentru carne?

Cum să alegeți un slicer pentru carne?

Este imposibil să spunem că slicerul pentru carne este un subiect indispensabil în fiecare bucătărie. Cu toate acestea, în unele cazuri, este greu de făcut fără ea. Cel mai adesea, un dispozitiv de bucătărie similar achiziționează cafenele sau restaurante, magazine mari și producători de produse semifinite din carne. Dar hostess ospitalier și iubitori de sandvișuri aprecia, de asemenea, acest asistent de bucătărie pentru viteza de tăiere și ușurința de utilizare.

Dispozitiv

Slisser a primit numele său din limba engleză Slice, care este tradus ca „felie“. Acesta este motivul pentru care este cel mai adesea numit feliat. Scopul principal al dispozitivului este rapid și tăiere lină a unei cantități mari de produs cu bucăți de aceeași grosime.

Design-ul feliator este destul de simplu și include:

 • Metal sau plastic de caz+

 • Tăierea bloc cu unul sau mai multe cuțite+

 • tavă de alimentare+

 • Tava primit felii gata făcute+

 • Diferite adaosuri sub formă de carcasă de protecție, pentru ascuțit cuțite, acționare electrică și suport pentru produsul de alimentare manuală.

Pentru fiecare tip de produse, anumite tipuri de cuțite sunt potrivite. Utilizarea dispozitivului nu este pentru scopul poate duce la ruperea rapidă, astfel încât în ​​supermarketuri sau restaurante mari mai multe tipuri diferite de slice sunt instalate imediat.

Pentru utilizarea obișnuită acasă nu va fi suficient de unul pe care va fi posibil să se taie ambele fileuri congelate și șuncă familiară.

Vizualizări

Toate diapozitivele pot fi împărțite în două tipuri:

 • Gospodărie+

 • Industrial (profesional).

Prima opțiune este dispozitive compacte care sunt achiziționate pentru uz casnic sau cafenele mici cu o gamă mică de vizitatori. A doua – mașini multiple grele utilizate pentru tăierea industrială a semi-supersoltilor mari, nu numai cu felii plate mari, dar, de asemenea, paie, cuburi sau alte tipuri de bare de grosime diferită.

Citește mai mult  Dimensiunile uscătorilor pentru feluri de mâncare în dulap

Bisericile încă pot fi împărțite în mai multe specii, în funcție de scopul lor. Principala diferență în acest caz va fi o formă de cuțite.

 • Pentru tăierea feliator carne congelată este potrivit, care are un mic cuțit cuișoare și funcționează ca un fierăstrău mic. Că o astfel de feliat tăierea bucăți mari de plante de prelucrare a cărnii de mare.

 • cârnați de secționare necesită transport plutitoare speciale, care pot fi expuse la un unghi drept față de cuțitul. Acest lucru vă permite să reglați aparatul la dimensiunea dorită a bunatatile în acele cazuri în care aveți nevoie de un fir foarte subțire, de exemplu, felii aproape transparente prosciutto.

 • Pentru felierea obișnuite cârnați costum simplu de cutite plate netede. Pentru tăierea rulouri de carne moale, sau bucăți de carne crudă delicate, acestea trebuie să fie acoperite cu teflon pentru a fi felii de la lipirea la suprafața de tăiere.

 • universal – Conceput pentru tăierea oricăror produse și includ mai multe lame interschimbabile. O astfel de multi-Divizorul poate fi folosit atât acasă, cât și pe o producție mică.

În funcție de control, puteți selecta mai multe tipuri de feliat.

 • Manual – Discul de tăiere a acestor cipuri este acționat prin rotirea mânerului ca o mașină de tocat convențional.

 • Semiautomat – Cuțitul în astfel conduce slidester la o mișcare de acționare electrică, și alimentarea produsului se efectuează manual.

 • Automat – astfel de mașini se taie și se hrănesc produsul până când acestea sunt dezactivate.

În plus față de cele de mai sus, tipurile de slicerov depind de localizarea cuțitelor. Deci, există dispozitive cu o poziție verticală a discului de tăiere și gravitațională, adică, la un unghi față de produsul.

Modele de revizuire

Până în prezent, există mai mulți producători de diferite tipuri de feliat. Mai jos sunt cele mai populare și a câștigat cel mai mare număr de feedback pozitiv.

Citește mai mult  Produs de stocare Containere

Bradex „Ekman”

Cele mai simple biserici ale producătorului intern în fiecare preț gama disponibil pentru fiecare preț. Costul unui astfel de slicer de mână este de aproximativ 1.000 de ruble., Și îl puteți cumpăra în multe magazine online. Lamele slice sunt realizate din aliaj de înaltă calitate, care nu umple de mult timp. Au inclus mai multe tipuri de lame înlocuibile pentru tăierea figurii și o tavă închisă, păstrând bucătăria curată. Ekman este perfect potrivit pentru tăieturile zilnice de cârnați, șuncă sau carbonat în bucătăria oricărei hostess.

Gemlux GL-MS-220

O adunare mai gravă a producătorului chinez are o mașină electrică și un hrană manuală. Carcasa este fabricată din aluminiu anodizat, iar intervalul de ajustare a grosimii felii este destul de largă: de la 0,05 la 1,5 cm. Prețul acestui slicer variază în jur de 10.000 de ruble., Prin urmare, este cel mai adesea achiziționat pentru restaurante mari sau companii comerciale. Această unitate vă permite să tăiați bucăți de carne congelate solide.

SCHARFEN G 330 A

Bisericile automate scharfen sunt o garanție a calității germane. Performanță înaltă și o gamă largă de reglare vă permit să le instalați chiar și pe cele mai mari întreprinderi industriale. Efectuat în întregime din oțel inoxidabil de înaltă calitate, Scharfen este capabil de taiere orice produse cu o grosime de până la 2,5 cm, și, prin urmare, se taie bucăți de carne cu oase. Dar prețul unei astfel de slidesser este mai mult de 200.000 de ruble.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a ridica un cursor adecvat, este necesar în primul rând pentru a determina volumele estimate de produse tăiate și tipul acestora. Nu este nevoie de a cumpăra echipamente profesionale scump pentru simplu tăiere cârnați la micul dejun. În cazul în care dispozitivul este achiziționat pentru un punct comercial major, atunci ar trebui să acorde o atenție la puterea motorului electric. Decât este mai mare, cu atât mai mare performanța slidesser.

Citește mai mult  Cum și din ceea ce puteți face formele de coacere faceți-o singură?

Materialul și forma ascuțirea cuțit sunt, de asemenea, parametri importanți atunci când alegeți. Cel mai bine este să alegeți discuri de tăiere din oțel inoxidabil cu o ascuțire ușoară. Un astfel de cuțit taie aproape totul, cu excepția bucăților de carne de vită sau carne de porc congelate pe os. Dacă se presupune că tăiați alimente foarte moi sau foarte dure, este mai rezonabil să cumpărați slicer cu o ajustare a vitezei de rotație a cuțitului. Textura mai delicată are un produs, cu atât trebuie să fie viteza de tăiere mai mică.

Un cursor de înaltă calitate are în mod necesar un capac de protecție și picioare anti-alunecare silicon, care nu vor permite ca un aparat greu să cadă pe picior sau să împărtășească țiglă de bucătărie. Pentru mai multă confort, merită să încercați să găsiți modele cu un compartiment special al cablului.

Nu va fi confuză în dulap și vă va permite să renunțați și să colectați aparatul chiar lângă suprafața de lucru, fără să vă temeți că copiii vor putea să conecteze un dispozitiv periculos în rețea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: