Cum să faci forme pentru cupcakes o faci singur?

Cum să faci forme pentru cupcakes o faci singur?

În bucătăria aproape orice amantă, puteți vedea un număr mare de mâncăruri diferite pentru gătit. Printre acestea puteți găsi și coaceți formularele. Astăzi vom vorbi despre cum să facem mucegaiuri pentru cupcakes cu mâinile lor acasă.

Material

Matritele pentru cupcakes de copt pot fi fabricate din diverse materiale. Cel mai adesea pentru acest lucru utilizează baze de celuloză. Cele mai frecvente opțiuni sunt hârtia tratată cu alimentele, hârtia dietetică pergament.

Toate materialele utilizate pentru fabricarea matrițelor, trebuie să facă obiectul unei prelucrări speciale. Le va face rezistentă la umiditate și cea mai durabilă.

Anterior, se recomandă impregnarea cu acid. Acest lucru va ajuta la realizarea materialului rezistent la căldură.

De asemenea, după o astfel de procedură, el va putea absorbi toate excesul de grăsime atunci când gătește.

Mâncarea cu acoperire cu silicon este considerată o opțiune excelentă pentru realizarea cupcakes. Din aceasta puteți face cu ușurință feluri de mâncare de diferite mărimi și forme.

Idei interesante

Multe hostess încerca să înlocuiască forme de magazin pentru copt pe casă. Astăzi există multe forme pentru prajiturele care se poate face la domiciliu:

 • Forme de hârtie de panificatie pentru briose+
 • Veselă din Foil+
 • formă pentru brioșe cu gaura+
 • Forma „Tulip“+
 • feluri de mâncare silicon+
 • Silicon feluri de mâncare de etanșanți.

Forme de hârtie de panificatie pentru briose

 • Mai întâi trebuie să pregătească un mic borcan din metal sau sticlă. Prin diametru, acesta trebuie să se potrivească cu magarul matriței viitorului. După aceea, pe pergament, cu un creion și linie, aveți nevoie pentru a trage mai multe benzi. Lățimea lor ar trebui să fie de aproximativ 10-13 centimetri.
 • De-a lungul lungimea benzilor do serifs mici. Apoi, pătrate sunt tăiate din pergament. Creion sudoare frumos șters de gumă de șters.
 • Cut nevoie pătrat să fie plasat deasupra băncii în centru. Materialul este strâns presat la bază, îndoire marginile sale în jos. De asemenea, face cu fiecare bucată sculptat de pergament.
 • Fiecare matriță este recomandat să se înmoaie într-o cantitate mică de ulei. După aceea, ele sunt prevăzute în formularul de coacere. Ei se toarnă gata făcute aluat și să trimită totul în cuptor.

Vase din folie și hârtie

 • Mai întâi trebuie să se pregătească mai multe pahare de unică folosință. De la una dintre ele trebuie să taie de pe partea de jos a adâncimii. În același timp, trebuie să taie o bucată de formă dreptunghiulară din folie. Acesta trebuie să fie pliat în jumătate.
 • Pătratul rezultată a foliei este îngrijit plasat pe partea inferioară a sticlei, care nu a tăiat fundul. Nevoile materiale pentru a închide la subiect, îndoire marginile sale în jos.
 • Partea de sus a foliei este plasată sculptat înainte de partea de jos a unui alt ceașcă. Fără a scoate-l, trebuie să taie marginile rămase. Dar trebuie să lăsați aproximativ 1-2 centimetri.
 • Dacă ați folosit o sticlă de sticlă, atunci ca un limitator este mai bine să faceți o bandă elastică strânsă. Din partea rămasă a foliei formează coastele matrițelor. La sfârșit, dacă doriți un formular, puteți decora cu hârtie decorativă.

Forma pentru cupcakes cu orificiu

 • Această opțiune este potrivită pentru pregătirea unui desert mare. Poate fi făcut din folie. Din acest material tăiați un dreptunghi mare. Piesa este pliată de două ori astfel încât să se transforme într-o pătrată cu două fețe.
 • Folia este plasată pe o suprafață rotundă sau pătrată de o dimensiune mai mică. Marginile materialului sunt frumos îndoiți în jos și formează din ele pereții dense ale formei viitoare.
 • În mijlocul tăierii o formă rotundă mică. Materialul este despre el înfășura treptat, formând pereți.

Formularul „Tulip”

Această opțiune este perfectă pentru coacerea capacelor mici.

 • În primul rând, zone mici de formă pătrată tăiate din pergament. Partea lor ar trebui să fie egală cu înălțimea mucegaiurilor viitoare multiplicate cu două (plus diametrul vesela).
 • Fiecare pătrat se îndoaie mai întâi de sus și apoi mai jos. Astfel, materialul trebuie să fie pliat în patru părți egale. Pe fiecare linie de pliere care rezultă cu un creion, aveți nevoie pentru a marca serife cu o distanță care va corespunde cu raza fiecărei forme. Ar trebui măsurată de la punctul central pe hârtie.
 • Pentru a face o treabă mai rapidă și mai ușoară, puteți pune un pahar în mijlocul foii de pergament. După aceea, creionul face patru serfii în margini.
 • Pentru a da o foaie de formă dorită, trebuie să desenezi câteva linii auxiliare cu un creion. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie îndoit spre partea de jos partea de jos a sticlei la marginea frunzei la un unghi de 25-30 de grade. Trebuie să se facă mai întâi pe o parte a dungiilor centrale.
 • După aceea, foaia de pergament se întoarce peste cealaltă parte și face același ori de la benzile centrale. Acum puteți forma o mucegai, locuri de îndoire bine în cazul în care liniile creionului sunt marcate. După ce puteți șterge radiatorul.
 • În primul rând, foaia de pergament se îndoaie pe o parte. Apoi, pe cea de-a doua divizare, materialul este pliat în direcția opusă. La sfârșit, ar trebui să se dovedească un romb.
 • În același mod, celelalte trei linii de pe foaie sunt îndoite. Acest lucru va ajuta în cele din urmă să formeze o în aer liber.

Vase de silicon

Cel mai adesea pentru fabricarea unor astfel de forme la domiciliu, compușii speciali ai materialelor.

Acesta include o pastă de silicon și un catalizator (întăritor).

O astfel de bază va fi similară cu cauciucul, poate fi folosit în locul materialului siliconic convențional.

 • Mai întâi trebuie să pregătiți un recipient din plastic. Ar trebui să fie fără fisuri și fără zgârieturi. În interior este plasat un obiect din tencuială sau plastic. Va exista o formă viitoare.
 • Atunci trebuie să luați nisip sau amestec uscat. Ele sunt turnate într-un recipient din plastic. În același timp, ar trebui să fie tratată cu atenție cu soluție de ulei vegetal sau săpun.
 • Subiectul din container trebuie să se topească masa de silicon preparată. După aceea, recipientul este sigilat cu un capac. În această formă, toată lumea pleacă timp de 15 minute.
 • Când trece timpul, recipientul se deschide și dezasamblați cu atenție. După câteva minute, amestecul de silicon nu ar trebui să adere la mâini. Forma este tăiată de-a lungul papetăriei de-a lungul.

Vase de etanșare silicon

În acest caz, puteți utiliza orice etanșant siliconic.

Este strâns într-o placă separată. Este necesar să-l spălați un amidon de cartofi. Masa rezultată este frământată temeinic.

Piesa de prelucrat pe care trebuie să o frământați în avans cu ulei vegetal sau cremă simplă de mâini. Amestecul de silicon finit este plasat în el și pleacă în această formă până în ziua următoare. În timpul zilei, masa va fi capabilă să congelate complet și forma poate fi luată.

Puteți face o matriță și altfel. Masa de silicon rulați o minge mică. Trasează treptat piesa de prelucrat. Marginile în același timp este mai bine să se alinieze.

Timp de câteva ore, amestecul trebuie să se întărească complet. După aceea, piesa de prelucrat este curățată. La sfârșit, forma rezultată poate fi decorată suplimentar cu hârtie decorativă.

Recomandări

Când alegeți un material adecvat pentru a face o formă, luați în considerare câteva caracteristici. Amintiți-vă că mâncărurile de silicon nu vor permite să facă deserturi cu o crustă. Dar, în același timp, este de la o astfel de turnare că este mai ușor să obțineți un fel de mâncare gata. Acesta va fi suficient pentru a utiliza produsul un pic, astfel încât cupcakesul sunt pe placă.

De asemenea, amintiți-vă că Siliconul are proprietăți bune non-stick. Mucegaiul poate fi simplu Lubrifiați cu ulei înainte de coacere. Poate fi utilizat pentru toate tipurile de plăci (gaz, electrice, inducție).

Formele fabricate din hârtie sau folie de pergament sunt considerate de unică folosință, deci nu trebuie să fie spălate după fiecare gătire.

În plus, un astfel de material nu se potrivește cu testul și absoarbe cu ușurință toate excesul de grăsime. Astfel de matrițe sunt aspecte din punct de vedere estetic la cupcakes.

Dacă doriți ca golurile să fie mai rapide, atunci ar trebui să utilizați o tigaie cu diametru mare cu un capac plat pentru el. Dacă nu, puteți lua o tavă metalică.

În tigaie trebuie să vărsați apă și să-l aduceți la fierbere. Formele viitoare ar trebui să posteze apoi pe o acoperire sau o tavă fierbinte. Marginile hârtiei de pergament aproape imediat se usucă.

În fabricarea unor astfel de feluri de mâncare amintesc că Înălțimea fiecărui produs trebuie să fie puțin mai mare, ca în procesul de gătit, aluatul va crește. Trebuie să calculați corect diametrul golurilor. Pentru a face acest lucru, puteți folosi o ceașcă rotundă.

Cum să faci forme pentru cupcakes folie, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: