Descrierea Terk electrice pentru morcovi și alegerea lor

Descrierea Terk electrice pentru morcovi și alegerea lor

morcovi coreene sunt un fel de mâncare delicios și util, toate fanii capului. Ingredientele nu sunt supuse tratamentului termic și există o mulțime de vitamine și oligoelemente. Și rapid de gătit folositor graifere electrice de vase pentru morcovi va ajuta.

descriere generala

Felul de mâncare coreeană clasică este o fâșie lungă și subțire de morcovi impregnați cu condimente de usturoi și ascuțite. Este mâncat și în compoziția câinilor fierbinți și împreună cu sandwich-uri și ca un fel de mâncare independentă. În ultimul caz, ar trebui să fie nu numai delicios, ci și frumos. Pentru a reduce rapid și ușor produsul, utilizați răzătoare electrice pentru morcovi.

Principiul dispozitivului este simplu – din buncăr, legume cade pe cuțite rotative care se taie pe un pai subțire. Produsul finit se încadrează într-un castron. Foarte mult ca o mașină de tocat carne.

Aceste dispozitive au o mulțime de avantaje.

 • Astfel de reduceri o răzătoare nu doar o fâșie lungă, dar, de asemenea, cuburi, felii, paie scurt. Acest lucru este posibil datorită duzelor înlocuibile, care sunt de obicei 5 sau 6. Puteți tăia diferite legume – morcovi, varză și cartofi, și, și tot ceea ce este în frigider.
 • Astfel de tocătoare de universale sunt. Ei taie legumele nu numai pentru coreeană, dar, de asemenea, pentru limba rusă, ucraineană și alte bucătării din întreaga lume. Folosit atât acasă, cât și pentru cafenele și restaurante.
 • Datorită controlului convenabil al unei astfel de obturator Masilite fiecare.

Doar alege modelul îți place.

Vizualizări

Diferența principală este de a lucra.

Modele de uz casnic

Creat pentru acasă. Puterea lor – 150-300 wați. Acest lucru este suficient, dacă sunteți angajat în conservare, sau va utiliza shinking de zi cu zi. Ele sunt încă potrivite pentru afaceri mici.

Un bonus frumos – prețul. Potrivit promotiilor, astfel de modele sunt 1.500-2.000 ruble., și fără a 3 000-6 000 de ruble.

Uneori, Concasor construit în mașină de tocat. Convenabil atunci când toate dispozitivele într-un singur caz.

Dar există un dezavantaj – graifere de uz casnic nu poate funcționa fără întrerupere. Zece minute – și tot ceea ce, trebuie să așteptăm pentru o jumătate de oră până la Cools cu motor.

Industrial

mărunțire industrială este lipsit de o astfel de neajuns, funcționează fără întreruperi. Dimensiunile mari și costuri sunt compensate cu capacitate – 500 wați și de mai sus.

Aceste dispozitive au fost răspândite în cafenele și restaurante. Nu există diferențe serioase în proiectarea. Cu excepția modelelor scumpe există de reglare a vitezei.

Există diferențe în materialele de caz.

 • Plastic modele fragile și necesită o precizie. Dar este ieftin. Un alt plus – culori luminoase.
 • Metal mai puternic, dar mai scump. Acesta utilizează oțel inoxidabil sau aluminiu. De obicei, sunt vopsite în monofonică sau într-o culoare gri scăzută.

Electricele nu pot funcționa fără electricitate, dar există modele pe baterii și bateriile. Trebuie doar să alegeți o opțiune decentă.

cuțite de tăiere sunt din oțel și ceramică. Ultima reține mai ascuțirea, dar ele sunt fragile și nu sunt potrivite pentru produse solide.

Cele mai bune modele

Am luat câteva modele decente de la producătorul gravPentru ei, care garantează activitatea neîntreruptă a produselor sale.

 • Philips HR1388. În plus față de morcovi, se zdrobește și cartofi, varză și alte legume. Pentru situații de urgență, există o blocare a muncii și de protecție împotriva includerii accidentale. Preț – aproximativ 5,600 de ruble.
 • Kitfort KT-1318. Funcționează cu legume fierte și crude. Include 3 grabii înlocuibile și 2 cuțite și există un pahar pentru depozitare. Există un dispozitiv 2 500 de ruble.
 • MOLINEX DJ9058 Fresh Express Cube. Modelul are o putere mare – 280 de wați. Se taie legume și fructe 5 duze. Datorită buncărului de boot mare înainte de muncă, produsele nu trebuie să taie în bucăți. Există 2 viteze. Dezavantaj – preț ridicat în zona de 10.000 de ruble.

Cu toate acestea, există mai multe modele pe piață.

 • Scarlett SC-KP45S01 în valoare de numai 1 500 de ruble. Pentru acești bani, obținem un obturator rapid și liniștit cu 4 duze și 2 cuțite incluse. Este ușor de manevrat: Când lucrați, butonul de alimentare nu trebuie să mențină în mod constant, iar cablul este suficient de lung pentru a conecta dispozitivul la orice priză. Minus – corpul plastic este ușor de vopsit suc, astfel încât trebuie să fie purtat temeinic și complet.
 • Maxwell MW-1303 Cu o capacitate de 150 W lipicios de o astfel de lipsă. Datorită celor 5 cuțite complete, acesta rezolvă diferite sarcini de bucătărie – de exemplu, pentru a pregăti cartofi.
 • Russell Hobbs Desire 22280-56 Cu 2 duze suportă funcționarea pulsată pentru frecarea produselor solide. Power Greter – 200 wați. Datorită picioarelor de cauciuc, aparatul nu se aliniază pe suprafețe netede.

Și bucătarii profesioniști nu vor costa fără șocuri automate scumpe.

 • Sirman TM Inox CE Proiectat pentru utilizarea continuă în cafenele și restaurante. Datorită 4 discuri, care sunt incluse, acesta taie produse și cuburi și felii și paie.
 • Gastrorag HLC-650 pot să mănânce până la 300 kg de produse, pentru a-și crește performanța, două borcane de boot. Se taie cuburi și felii de dimensiuni diferite, de exemplu, face chipsuri subțiri din cartofi.
 • Fimar La Romagnola este foarte versatilă. Funcționează cu legume și cu brânză și cu ciocolată, și cu brânză de cabană. 5 duze diferite de du-te la ea, care taie ușor cele mai multe produse de licitație.

Dintre toate abundența de modele, aveți nevoie pentru a alege un adecvat.

Sfaturi pentru alegerea

Acum, că ați înțeles electrothers, nu este dificil de a alege opțiunea perfectă.

 • Nu salvați pe putere. Este mai bine să aibă o rezervă mică decât pentru a găsi că răzătoarea „nu ia“ produse prea solide.
 • Asigurați-vă că dispozitivul este în mod fiabil pe masă și nu alunecă. Ei bine, atunci când există fraieri pe picioare, dar de cauciuc obișnuit.
 • Cu cat mai multe duze, mai multe moduri de a pasc produse. Dar „generozitatea“ a producătorului nu înseamnă nimic despre calitatea: este mai bine atunci când shinking este bun despre un produs decât un prost pentru a face față tuturor.
 • Prin urmare, atunci când cumpără în magazin on-line, se pregătească pentru verificarea în avans. Despachetarea remove cu un pat dublu, fără gluke. Puteți scrie imediat la aparatul de fotografiat, deoarece aparatul funcționează cu morcovi. Dacă apar brusc probleme, va fi mai ușor să-și dovedească dreptul.
 • Iar aspectul propriu-zis ar trebui să fie în mod implicit – Colțurile ascuțite, mirosul neplăcut și altele nu sunt permise.

Dar nu este suficient pentru a alege un lot de înaltă calitate, este necesar să se aplice în mod competent.

Cum să-l folosească?

Design-urile care sunt aproape diferite, iar tehnica noastră este potrivită pentru a lucra cu toate tipurile de mașini.

 1. Neapărat Consultați instrucțiunile.
 2. Se prepară produse. Spălați morcovii, scoateți coaja de la ea.
 3. Mâinile uscate. Luați comutatoarele cu mâinile umede, nu puteți utiliza siguranța.
 4. În locul ieșirii produsului finit, puneți un castron larg – Particulele de legume pot zbura departe.
 5. Porniți lotul în rețea. Consiliul pentru care trebuie mai întâi să încărcați morcovul și apoi să porniți lotul, incorect. La momentul trecerii la motor și la o încărcătură atât de mare, nu este necesar să o creșteți.
 6. Atunci când motorul pornește, încărcați produsele în buncăr. Pompa-le cu un împingător complet, astfel încât să nu rămâneți blocat.
 7. După muncă, demontați și clătiți răzătoarea bine. Dar ai grijă apa devine pe motor.

Si cel mai important – urmați de siguranță. Nu încercați să împingeți produsele cu degetele, aceasta va duce la un prejudiciu. Urmează încălzirea motorului – în cazul în care o parte este să reziste la temperatura de caz, atunci totul este în ordine. Urmați aceste recomandări simple și electricianul vă va servi pentru mai mulți ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: