GIPFEL tigaie: descriere, specii, pro și contra

GIPFEL tigaie: descriere, specii, pro și contra

Pentru prepararea de mâncăruri delicioase variate și este necesar să se aibă ustensile de bucătărie de înaltă calitate. Fiecare gazda visele de a avea tigai bune. Gipfel oferă o gamă largă de produse, printre care oricine poate găsi un dispozitiv pentru gust. În acest articol, vom lua în considerare argumentele pro și contra de produse de marcă, spune despre cele mai multe serii populare și de a face o prezentare generală a recenzii ale clientilor despre tigaia Gipfel.

Avantaje și dezavantaje

Gipfel este unul dintre cele mai populare producătorii de bucătărie nu numai în Germania, ci și în toată Europa. Marca a fost în jur de mai mult de 20 de ani și în fiecare an încearcă să îmbunătățească calitatea și gama produselor sale, introducerea unor tehnologii inovatoare. Aspectul dispozitivelor este dezvoltat de cei mai buni designeri germani, în timp ce dezvoltatorii sunt monitorizarea calității fabricării mărfurilor în fiecare etapă.

Acum, în gama de companii, există mai mult de 3000 de produse, dar nu oprește marca de la expansiunea liniei. Tigaie, tigaie, tacâmuri, seturi de ceai și cafea, seturi de placă și multe altele, inclusiv juicer, tocuri, accesorii și doar trivia pentru bucătărie – toate acestea pot fi găsite printre mărfurile Gipfel.

Panul de prăjire al producătorului a crescut rezistența la uzură și rezistența la deformare și deteriorarea mecanică. O astfel de calitate este realizată prin utilizarea tehnologiilor moderne. Produsele au o durată lungă de viață și servesc cel puțin 10 ani și cu îngrijire competentă și mai mult. Pătrunderea îngroșată și pereții oferă încălzirea rapidă și uniformă, iar marmura non-stick, granit sau acoperire ceramică vă permit să pregătiți mâncăruri fără utilizarea uleiului. Produsele cu prăjire nu se lipesc de suprafață. După cum puteți vedea, produsele Gipfel fac posibilă pregătirea cu ușurință a feluri de mâncare sănătoase și delicioase.

Mare plus al modelelor este prezența unui disc metalic pe partea exterioară a fundului, care permite utilizarea tuturor modelelor pe orice tip de suprafețe de gătit, inclusiv inducție. Acoperirea interioară este acoperită cu un strat special care nu conține PFOA, din cauza căreia nu reacționează cu alimente și vă permite să mențină un gust saturat si aroma. Gipfel skille 100% igienic, acestea sunt realizate din materiale ecologice, care nu provoacă alergii.

Din minusurile produselor de marcă, este necesar să se evidențieze lipsa de acoperire completă cu niște skillers, vor trebui să fie achiziționați pentru un preț separat. Trebuie remarcat costul tigăi, care se referă la segmentul mediu țintă și sunt adecvate. Datorită popularității acestei companii, mulți producători chinezi au început să producă produse false, care, împreună cu un preț scăzut, are calitatea corespunzătoare. Încercați să achiziționați skillerii lui Gipfel numai de la vânzătorii dovediți fie în magazinul oficial de brand online.

Vizualizări

Gipfel oferă cumpărătorilor săi toate tipurile de oale pentru a face o varietate de feluri de mâncare. În plus față de diferitele funcționale, ele diferă în diametru, material de acoperire și accesorii suplimentare. Unele tigăi sunt echipate cu mânere detașabile, ceea ce facilitează procesul de depozitare și fac posibilă utilizarea vaselor pentru gătitul în cuptor.

grătar

Skille de grătar Perfect pentru gătit carne, pește și legume. O caracteristică a acestei specii este faptul că produsele sunt prăjirea în propria lor grăsime, care vă permite să păstreze gustul saturat de feluri de mâncare. Brandul produce grătarul atât cu o suprafață ondulată familiară, cât și netedă. Produsele sunt încălzite din toate părțile și sunt pregătite mult mai repede. Datorită stratului anti-stick, alimentele nu arde și nu se lipesc de pereți, vă permite să vă pregătiți cu o cantitate minimă de ulei.

Ușurința de utilizare a unei panouri de brand este asigurată de brațele funcționale ale formei ergonomice. De asemenea, în modele există un drenaj de lichid, care facilitează foarte mult procesul de gătit. Inducția de fund vă permite să utilizați produse pe orice fel de plăci. Designul strict și concis al dispozitivelor va trebui să guste fiecare amantă, se vor potrivi perfect în orice interior de bucătărie.

W

Wok prăjit tiga a venit la noi dinspre est și a devenit atributul obligatoriu al multor proprietari în bucătărie. Wok este foarte convenabil pentru a pregăti mâncăruri japoneze, chinezești, coreene și indiene. Pereții înalți cu o pantă și o gamă largă de tigaie oferă o încălzire uniformă a tuturor produselor, iar anti-peckerul împiedică lipirea. oferte Gipfel tigaie din aluminiu, fontă, oțel inoxidabil, cu piatră sau acoperire granit.

Datorită designului special și fundul gros vasului în astfel de feluri de mâncare o se pregătesc mult mai repede. Deoarece produsele în timpul gătirii trebuie să se amestece în mod frecvent, puteți utiliza în mod semnificativ mai puțin ulei, care vă permite să obțineți nu numai delicioase, dar, de asemenea, un fel de mâncare utilă de bucătărie orientală. Wok este foarte simplu de îngrijire, este ușor să se spele și se usucă. În principiu, wok-ul poate fi atribuită tip universal de tigaie, deoarece, în plus față de produsele alimentare din Asia, în interiorul vă puteți pregăti prăjit, feluri de mâncare fierte, precum și utiliza aparatul ca friteuza. Unii chiar găti hostesse gestiona supe în astfel de feluri de mâncare de.

pentru clatite

clatite La naiba au un design special, care faciliteaza prepararea clatite subtiri si le permite sa le dea o formă ideală. Produsele Gipfel au beneficii enorme. Puteți alege fontă, aluminiu, modele de oțel sau dispozitive de acoperire ceramică. Partea inferioară de inducție vă permite să utilizați bunuri pe orice suprafață de gătit. Acoperirea non-stick și mânerele detașabile cu o varietate de design rândul de gătit în plăcere reală.

Puteți alege un mâner din plastic din lemn, oțel sau rezistent la căldură. Marginile joase ale instrumentului vă permit să transformați rapid și ușor clătitele, iar fundul îngroșat oferă încălzire rapidă și uniformă, datorită căruia aluatul protejează bine. Suprafața interioară este acoperită cu un strat special care împiedică apariția zgârieturilor, astfel încât chiar și accesoriile metalice pot fi utilizate la gătit. Acoperirea externă grea nu este deformată chiar și la temperaturi ridicate. Produse nepretențioase în îngrijire și vor servi mult timp.

Cu două fețe

Double GiPfel de prăjire au crescut caracteristicile și facilitează foarte mult prepararea de feluri de mâncare, imitând cuptorul. Există modele similare sunt destul de scumpe, totuși, justifică complet toate rublele de cheltuieli. Mânerele confortabile ale formei ergonomice nu pot fi detașabile. Principalul avantaj al produselor este posibilitatea prăbușită fără o picătură de petrol și faptul că vasele vor fi obținute prin dietetice. Design special cu laturi mari și fundul gros oferă încălzirea rapidă și uniformă a alimentelor. Capacul se potrivește strâns, fără a da aer cald spre exterior.

Pe de o parte, acoperirea este ondulată, iar cealaltă este netedă, astfel încât proprietarul în sine va fi capabil să decidă ce anume să se pregătească astăzi. Grăsimea de la produsele curge în adâncituri speciale, după care se evaporă, făcând astfel alimente și mai bogate. Pe peretele lateral, este instalat un nas special prin care puteți îmbina un lichid suplimentar. Înălțimea pereților este de cel puțin 1 cm. Gipfel oferă skillers față-verso de diferite forme.

Inducție de produse de fund, face posibilă utilizarea lor pe orice tip de suprafețe de gătit, iar unele și pe mangale.

Fontă

recipientele din fonta ocupă un loc special în bucătărie, pentru că este în ele pe care le poate da un cartof delicios „ca o bunică“. Produsele din acest material au cea mai mare de viață și sunt rezistente la orice daune. Acestea sunt încălzite mai mult decât alte modele, cu toate acestea, se poate economisi caldura mai mult, iar produsele alimentare este fierbinte. În astfel de tesses, puteți prăji clătite și gatiti feluri de mâncare compot de.

Marmură

Marmura de acoperire oferă preparate cu proprietăți speciale, care vă permit să mențină numărul maxim de vitamine în produse. tigai Gipfel cu pulverizare de marmură au crescut performanțele operaționale. acoperire marmură face ustensile chiar mai rezistente la deteriorări mecanice și deformări din cauza supraîncălzirii. O astfel de prăjire de căldură pan și uniform distribuirea căldurii.

Modele de revizuire

Gipfel oferă o gamă largă de bucătărie de înaltă calitate, ia în considerare cele mai populare produse.

Proofet

Include 3 Cast ceramice din aluminiu Tigăi frigere. Diametrul produsului este 20/24/28 cm. bachelita mâner detașabil are rezistență la căldură și nu se încălzește în timpul gătirii. Puteți elimina mânerul cu un singur clic pe butonul. Produse de inducție de jos vă permite să le utilizați pe orice placă. Prăjirea la tehnologiile inovatoare de o tavă pot fi spălate într-o mașină de spălat vase. Set de preț este 12603 ruble (2019).

Diletto

Tigaia gratar vă permite să prăji carne, pește și legume în propria noastră suc, de la aceasta, ele nu sunt doar utile, dar, de asemenea, au un gust mai saturate și aroma. Diametrul dispozitivului – 29 cm. Suprafața de ondulat vă permite să transferați lovituri la o farfurie, fără grăsime mustrări. gura de scurgere specială pe peretele lateral este conceput pentru a se scurge lichid suplimentar. Produsul este realizat din fontă și are un bachelita mâner rezistent la căldură. Costul tigaie 4295 ruble (2019).

Dinastia Soong

Tigaia este realizat din fontă și sunt echipate cu un capac din sticlă rezistentă la căldură, cu o gaură specială pentru abur afară. Diametrul de feluri de mâncare – 36 cm. strat anti-stick vă permite să pregătească mâncăruri delicioase orientale fără a folosi ulei. Include baghetele de lemn lung pentru amestecarea ingredientelor și un stand special pentru gătit pentru un cuplu. Preț – 11535 ruble (2019).

Turn

tigăi Damage cu un diametru de 20/24 cm realizate din aluminiu turnat și au crescut proprietăți antiadezive pentru o mai bună pregătire a clatite. Mâner forma ergonomica bachelită mărește confortul de funcționare a dispozitivului. Înălțimea pereților de 1,2 cm face mai ușor de a transforma clatite. Costul produsului este de 3375 ruble (2019).

Criteriile de alegere

Atunci când alegeți o tigaie, unele detalii ar trebui să fie luate în considerare, care va ajuta la a face o achiziție competentă. Pentru început, trebuie să se stabilească pe tipul de produs achiziționate, în funcție de care feluri de mâncare vă va găti. Ia nevoile familiei tale și să decidă cu diametrul dispozitivului. De exemplu, pentru un cuplu căsătorit, produsele optime vor deveni un diametru de 20-22 cm, pentru o familie mare nevoie de un model de 26-28 cm, pentru un fel de mâncare delicios pentru toți. Atenție la capacitatea de a lua mânerul, mai ales dacă nu aveți o mulțime de spațiu de stocare, precum și în cazul în care aveți de gând să feluri de mâncare folosi pentru copt produs.

Un criteriu important este prezența unui strat de acoperire non-stick, mai ales pentru oamenii de pe o dieta sau pur și simplu fanii de alimente utile. Acordați atenție la grosimea de fund și pereți – rata mai mult, cu atât mai bine tigaia salvează căldura și este mulțumit în mod uniform cu produsele alimentare. Asigurați-vă că pentru a căuta compatibilitatea cu panoul de gătit. Acest lucru este valabil mai ales de câștigătorii de inducție și plăci din sticlă ceramică.

Partea de jos a tigaie trebuie să aibă un disc de metal. Înainte de cumpărare, pentru a inspecta cu atenție feluri de mâncare din toate părțile și verificați prezența de chips-uri sau zgârieturi.

Recenzii

Client Opinii Clienți Brand cea mai mare parte pozitiv. Utilizatorii sunt mulțumiți cu dispozitive de înaltă calitate și rezistență la uzură de acoperire. Există un aspect elegant, proprietăți bune de non-stick și ușurința de operare din cauza manere ergonomice. Modele cu mânere detașabile laudă cele mai multe, deoarece acestea sunt mai convenabile pentru a stoca.

Cu toate acestea, există, de asemenea, proprietarii nemulțumiți de bucătărie Gipfel. De exemplu, unele nu sunt mulțumiți cu grătarul și să scrie că data viitoare vor primi un astfel de dispozitiv de la marca, care este specializat în feluri de mâncare la grătar. Destul de opinie contradictorii de la cumpărătorii cu acoperire de marmura. Singur este lăudat de ei și ei spun că ei nu au avut o mai bună tigaie prăjit, alții se plâng de scurtimea acoperire și pierderea rapidă a proprietăților antiaderente.

Prezentare generală a clatita tigaie Vezi în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: