Gipfel Tigăi: Caracteristici, roluri model și reguli de alegere

Gipfel Tigăi: Caracteristici, roluri model și reguli de alegere

Gătitul – cel mai important ritual de zi cu zi. Din calitatea preparatelor folosite, depinde foarte mult. Rata de preparare, gust de feluri de mâncare, de siguranță în timpul funcționării, simplitatea de purificare după utilizare, durabilitate – toți acești factori esențiali trebuie să fie luate în considerare, alegerea feluri de mâncare și ustensile de bucătărie. Produsele lui Grifpel sunt deosebit de populare cu consumatorii. Este demn de la a afla ce caracteristici au vasele, ce să acorde atenție la alegerea lor.

Descriere

Germania – Patria de Grifelie, care a fost implicată în producția de mâncăruri de înaltă calitate pentru bucătărie pentru mai mult de 20 de ani. În gama de companii din pot de tot felul de volume din diferite materiale, precum și tigăi, cuțite, tacâmuri, seturi de tacâmuri – Și aceasta nu este o listă completă. Alegerea produselor pentru bucătărie este foarte mare, ceea ce vă permite să achiziționați imediat toate produsele necesare într-un singur loc, fără a petrece timp pentru a căuta mâncăruri și accesorii de înaltă calitate.

Produsele de la acest producător diferă în designul său unic. Compania este angajată în eliberarea de feluri de mâncare ca și în cazul unui înveliș non-stick, și fără ea. Multe hostess s-au bucurat de vase lungi, găleți de gigpel, deoarece acoperirea specială anti-stick este aplicată la feluri de mâncare, Care împiedică lipirea produselor alimentare pe pereții produsului și arzând. Ca pulverizare, producătorul utilizează teflon și ceramică, caracterizat prin cel mai înalt nivel de stabilitate.

Compania produce modele noi și interesante, în fiecare linie există propriul „evidențiere”. Mistele pot acorda atenție atunci când alegeți nu numai un set de cratiță, ci și pentru a ridica un element individual care se va potrivi cu succes în interiorul bucătăriei.

Avantaje și dezavantaje

Atenție specială merită Pan de la acest producător. Plus plus de produse din Gripfel este cea mai înaltă calitate. Cu utilizare corectă și îngrijire adecvată, astfel de feluri de mâncare vor servi de mai mulți ani. Producătorul oferă o garanție pentru produsele sale de zeci de ani. Este demn de remarcat faptul că producătorii de bunuri mai puțin costisitoare oferă, de obicei, o garanție pentru un an, în cazuri rare – pentru trei, iar diferența de aici este evidentă.

Beneficiile vaselor includ mai mulți factori.

 • Produse de înaltă calitate. Se face numai în conformitate cu standardele de reglementare a calității.
 • Selecție imensă de produse. Privind prin catalogul companiei, este greu de imaginat că o singură companie produce feluri de mâncare.
 • Datorită prezenței unei acoperiri multistrat, riscul de aderență a alimentelor și arderea acestuia este redusă.
 • Utilizarea accesoriilor din cauciuc ajută la protejarea de arsuri.
 • Garanție de la producător timp de 30 de ani.

Minusurile ar trebui să includă un preț destul de ridicat pentru bunuri. Pentru a achiziționa tot ce aveți nevoie pentru gătit, va trebui să petreceți o sumă destul de mare. Cu toate acestea, este posibil să ne limităm la achiziționarea numai a accesoriilor necesare sau să alegeți o tigaie bună, o tigaie sau o găleată, care este mai puțin costisitoare.

Minusurile includ un număr mare de falsuri ale acestei companii. Deși aceasta nu este o companie minus Gripfel, dar achiziționarea unui fals, cumpărătorul creează o opinie negativă, cel mai adesea nu înțeleg că este incorect. Pentru a evita situații similare neplăcute, ar trebui să faceți achiziții numai în magazinele corporative sau pe site-urile oficiale.

Gama

Sortimentul de bucătărie gripfel foarte larg.

Citește mai mult  Ce oțel este mai bun pentru cuțite?

Compania produce produse de înaltă calitate, care sunt foarte solicitate. Mai multe produse sunt cele mai populare.

 • Seturi de cratiță și găleți din oțel inoxidabil, precum și fontă, produse din aluminiu care au o acoperire sigură și ușor de utilizat.

 • Seturi de clatite din diferite materiale cu prezența unui strat non-stick adecvat pentru toate tipurile de plăci, inclusiv inducția.

 • Diferite seturi de ceai și seturi, designul căruia poate satisface cele mai diverse gusturi.

 • Seturi de lame siliconice și accesorii similare.

Dispozitivele de silicon nu strică mașinile de spălat vase, își extind astfel viața. Este important ca siliconul să fie de înaltă calitate, iar firma Gripfel se poate lăuda cu îndrăzneală. Puteți cumpăra nu numai seturi, ci și poziții separate.

Compania produce seturi magnifice de cratițe. Hostess va putea alege setul de articole 5, 6, 8 și 10.

O mare popularitate cu cumpărătorii se bucură Teria de tacâmuri Terza Gipfel 1509 pentru 5 articole. Acesta include o găleată fără capac, precum și 2 tigăi cu capace de 1,8 și 3,4 litri. Modelele din oțel inoxidabil sunt fabricate. Acoperă acoperirea din sticlă durabilă. Acestea sunt echipate cu mânere din oțel. A oferit o gaură specială pentru abur.

Producătorii oferă să achiziționeze ambele seturi întregi de cratiță și obiecte individuale. Cumpărătorii li se oferă o mare selecție de cratiță, găleți, tigăi, precum și vapor și răsucire.

Fiecare hostess poate alege o cratiță pentru el însuși, ținând cont de preferințele sale. Poate fi o cratiță cu un capac Gripfel 1201 mini 0.6, 0.8 sau 0.9 litri sau o capacitate cu 1,5 litri. Există o mare selecție de cratiță pe 2.7, 3.7 sau 4,3 litri.

Când alegeți o pantă separată care merită acordată atenție Modelul seriei POLA. Volum pan 3 litri. Este utilizat pentru prepararea orezului și a altor crup, precum spaghete sau legume. Un astfel de container este ideal pentru gătit, necesitând grăsimi pe termen lung. În cratiță există un fund de inducție, care se încălzește foarte repede și, în același timp, economisește căldură pentru o lungă perioadă de timp. Pan poate fi folosit pentru plăci de tot felul.

Datorită mânerelor ergonomice cu acoperire specială soft-touch sub lemn de hostess va fi capabil să evite arsurile. Capacul de sticlă oferit în modelul Pola vă va permite să urmăriți gătitul fără intervenție frecventă.

Criteriile de alegere

Într-un astfel de sortiment imens, este ușor de confundat, astfel încât criteriile principale de selecție ar trebui să fie cunoscute.

Citește mai mult  Duza Tulip pentru crema: Caracteristici și criterii de selecție

Inițial, acesta ar trebui să fie studiate toate argumentele pro și contra pentru fiecare material din care este realizat unul sau un alt produs. Acesta este aproape cel mai important criteriu, deoarece este de la calitatea materialului pe care depinde viteza, siguranța și ușurința de pregătire.

Compania germană Gripfel utilizează astfel de materiale în producția sa:

 • oțel inoxidabil+
 • fontă+
 • aluminiu+
 • ceramică+
 • sticlă.

produse din oțel inoxidabil au o rezistență bună și rata ridicată de încălzire, nu substanțe periculoase nu emit, potrivite pentru depozitare pe termen lung a produselor, mai degrabă rezistente la coroziune.

Mâncărurile lui Gripfel sunt fabricate doar din materiale sigure folosind cantitatea minimă de chimie.

Există o serie de criterii generale pentru alegerea reușită a accesoriilor de bucătărie.

 1. Când alegeți o cratiță, ar trebui să acordați atenție grosimii produsului. Nu trebuie să achiziționeze un produs a cărui grosime este mai mică de 0,5 mm, deoarece un astfel de produs o va fi foarte ușor să se deformeze și va dura mult timp. Cu toate acestea, cu grosimea pereților, mai mult de 0,8 mm ustensilele vor fi încălzite puțin mai lung, ceea ce va crește timpul de gătit.
 2. Prezența pe oala de mânere cu un material rezistent la căldură este un punct foarte important. Acesta va oferi mai mult de gătit confortabil și în condiții de siguranță.
 3. Pentru cuptorul cu microunde ar trebui să fie achiziționate vase din ceramică sau sticlă, rezistente la căldură. Utilizați obiecte metalice în cuptorul cu microunde este interzisă.
 4. Plus metal sau produse din aluminiu este prezența unei zile multistrat. Acest strat poate fi realizat din cupru sau aluminiu, asigură mai încălzirea uniformă a suprafeței.
 5. Cumpărarea unui produs din oțel inoxidabil, trebuie să ia în considerare cu atenție mărfurile. Prezența 18/10 pe ea vorbește de înaltă calitate și garantează durabilitatea în exploatare.

Un studiu atent al suprafeței produsului este de asemenea necesar. Alegerea feluri de mâncare nu ar trebui să apară în grabă, deoarece, în acest caz, există riscul de a nu observe cip de pe suprafața sau deformarea, iar acest lucru este foarte important. Temeinic, ar trebui să studieze suprafața de vase emailate, sticlă și ceramică.

Dacă este necesar să se aleagă între o acoperire obișnuită sau non-stick, atunci acesta va fi mai corect de a alege un non-stick. Acesta nu este un curs de marketing de producători și să nu funcționeze fără sens. Cu o acoperire non-stick, este posibil pentru a găti alimente, fără ulei sau cu o cantitate minimă de ea, ceea ce îmbunătățește semnificativ calitatea unei diete sanatoase.

Husele pentru tava trebuie să se potrivească bine pe ea și dețin bine. De obicei, ei au una sau mai multe găuri pentru cuplurile de ieșire în timpul gătirii. În urma acestor reguli necomplicate, puteți alege feluri de mâncare frumoase, de înaltă calitate.

Sfaturi pentru îngrijire

Chiar și cele mai minunate bunuri și de înaltă calitate poate fi întotdeauna distrus cu plecarea necorespunzătoare. Luați în considerare câteva sfaturi de îngrijire a GRIPFEL de brand.

 • Cu noile feluri de mâncare trebuie să eliminați cu atenție și complet toate etichetele și autocolante. Apoi se clătește, folosind un detergent blând neutru. mijloace agresive pentru a nu se aplică recomandată, cu atât mai mult nu se poate utiliza pulberi dure sau răzuitoare. După spălare un agent blând, ar trebui să clătiți din nou feluri de mâncare și ștergeți uscat.
 • Se spală de bucătărie necesare imediat după utilizare, deoarece depozitarea pe termen lung de feluri de mâncare murdare pot afecta calitatea acestuia.
 • Nu poate fi permis salturi de temperatură ascuțite.
Citește mai mult  Cum de a alege un set de masă pentru 12 persoane?

Pentru a spăla în mașina de spălat vase, este sigur pentru acest fel de mâncare, aceasta ar trebui să-l extrage imediat la capătul mașinii, sau cel puțin deschide capacul. În caz contrar, există riscul de pierdere a culorii produsului sau a educației pe ea a încercat. În cazul în care acest lucru sa întâmplat deja, acesta nu este un motiv să renunțe la utilizarea de feluri de mâncare, deoarece modificările de culoare nu afectează modificarea calității produsului.

Relevante pentru a curăța cratiță sunt naturale. Soda sau soluție de oțet, utilizarea de suc de lămâie sau de pierdere de lămâie, cu adăugarea unei cantități mici de sare. Aceste instrumente simple și naturale a face față nu mai rău decât multe compoziții chimice de cumpărături.

Aceste reguli necomplicate vă va permite să păstreze noi vase, de înaltă calitate, pentru o lungă perioadă de timp.

Așa că cratiță servi pentru o lungă perioadă de timp și a salvat proprietățile lor, se recomanda linguri de utilizare și lame din lemn, plastic, precum și produse de uz de silicon pentru amestecarea.

Comentariile clienților

O soluție modernă este convenabilă pentru a vizualiza comentarii înainte de a cumpăra un produs. Opinii despre Sosepans și alte articole de bucătărie de la compania germană Gripfel, în cea mai mare parte, numai pozitivă. Hostess a evaluat calitatea bunurilor, designul și ușurința de utilizare și îngrijirea. Studierea recenziilor, se poate constata că aceste feluri de mâncare pot servi de fapt chiar mai mult de 20 de ani, desigur, sub rezerva funcționării corespunzătoare.

Ocazional, puteți întâlni un comentariu negativ cu privire la calitatea produselor, ceea ce indică achiziția falsă.

Aceasta se dovedește încă o dată că astfel de achiziții ar trebui făcute numai în magazinele oficiale sau pe site-urile oficiale, altfel există un risc mare de dobândire a contrafacerii.

Cea mai înaltă calitate și ani lungi de funcționare a bunurilor sunt achiziții chiar dacă există un preț mai mare decât unele firme bugetare. Hrană de înaltă calitate, sănătoasă, ușurința de funcționare, garanția lungă a serviciilor și speciile estetice frumoase – toate produsele de la Gripfel.

Grifpel poate Pan Privire Prezentare generală Urmăriți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: