Hârtie de copt: Tipuri și reguli de utilizare

Hârtie de copt: Tipuri și reguli de utilizare

Fiecare hostess trebuie să aibă în hârtia de arsenal pentru coacere. Este pur și simplu necesar pentru gătit mâncăruri calde de la aluat, carne de cofetărie și produse de cofetărie.

Particularități

Pergamentul de coacere este necesară pentru a păstra forma unui vas de copt prin reducerea aderenței produsului la. Mai mult decât atât, această opțiune este relevantă nu numai la crearea de coacere la cald, dar, de asemenea, pentru produse dulci reci, de exemplu, cheesecakes și tiramisu. Utilizarea de hârtie de panificație reduce semnificativ costurile forței de muncă pe vase de spălat și forme imprimate în relief,, Prin urmare, în magazine poate fi achiziționat nu numai sub formă de frunze plate, dar, de asemenea, ca o matriță pentru prăjiturele, precum și brioșe.

Hârtia pentru coacere este cu adevărat indispensabil atunci când ambalare alimente gătite, precum și medicamente, precum și orice elemente sterile. Astfel, puteți preveni deteriorarea, produse de poluare și uscare. hartie de panificatie a fost mult timp adoptată de către întreprinderi de alimentație publică, în special, restaurante pregătesc „pentru îndepărtarea“.

Datorită apei excepționale și cavitatea, hârtia de panificație vă permite să salvați vasul fierte fierbinte posibil. Atunci când rulare aluatul între mai multe straturi de hârtie, puteți obține prăjituri ultrasubțiri. Acestea sunt transferate la dreapta cuptorului de pe frunze, astfel, exclude riscul de a le rupe în jos.

Din hârtie pentru copt, puteți face colțuri foarte bune alimentare pentru smântână, lapte condensat, precum și ciocolata topita – fier-le ca o capota, puteți decora rapid și doar copt de casă cu halate decorative, bucle sau să facă o inscripție interesantă.

Hârtia este adesea folosit pentru a face șabloane pentru decoratiuni de patiserie si cofetarie – pentru aceasta trebuie doar pentru a pune o foaie pe placut modelul, cercul un creion și se taie, apoi schimba șablonul pe un tort sau placinta si se presara cu ciocolată rasă, cacao sau dulce pudra. Unele hostess utilizează chips-uri de nucă de cocos multicolor.

Dacă nu aveți mâncăruri pentru cuptorul cu microunde, puteți încălzi vasul la hârtia de panificație – în acest caz, toate proprietățile sale de gust sunt depozitate complet.

Vizualizări

Alimente nealbitează pergament

Aceasta este o hârtie mai subțire care este populară pentru depozitarea alimentelor și plăci de gătit și alte feluri de mâncare fierbinți. Baza pentru fabricarea sa este măcinarea gras celuloză, deoarece produsele sunt caracterizate de mediu excepționale și siguranță pentru om. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de acest lucru pergament nealbită deține în mod exclusiv de grăsime, și mi-e dor de umiditate – se limitează în mod semnificativ domeniul de aplicare al utilizării sale.

În plus, temperatura de încălzire recomandată atunci când se utilizează acest material nu trebuie să depășească 170 de grade.

Pergament alimentar

Această hârtie clasică de copt este destul de durabilă, netedă până la atingere. De regulă, este făcută în maro. Baza de pergament este o bază de filtru poroasă tratată cu acid sulfuric 50% și uscat forțat. Această metodă de producție dă hârtie creșterea apei și a grăsimilor, iar aceste proprietăți rămân neschimbate atunci când sunt încălzite la 230 de grade.

Citește mai mult  Fluier pentru fierbătorul: Dispozitiv de reparare și Nuanțe

Acest material este inert din punct de vedere biologic, trece aerul, astfel încât produsul să obțină capacitatea de a „respira”, în timp ce nu absorbi nici un miros suplimentar. Forța de pergament tradițional alimentelor este de două ori parametrul corespunzător pentru hârtia de panificație convențională, ceea ce face posibilă utilizarea produsului pentru produsele de ambalare cum ar fi margarina, cremoasă, răspândirea, materiile prime dulci și masele de desert.

Pergament cu acoperire siliconizată

Acesta este unul dintre cele mai populare în tipurile noastre de hârtie de copt. O astfel de pergament este ușor rămas în urmă produsele finite de toate tipurile, nu are nevoie de lubrifiant de grăsime. Coeficientul de rezistență la căldură depășește în mod semnificativ parametrii tuturor celorlalte tipuri de hârtie de panificație și poate rezista la încălzire pe termen lung la 300 de grade. Este important ca această lucrare poate fi aplicat de mai multe ori.

Pergament cu acoperire siliconată vă permite să șocheze straturile de foetaj înainte de congelare, precum și magazin de brânză și cârnați tăierea – în acest caz, produsul își păstrează prospețimea mai mult decât în ​​depozitare convențională.

Un tip separat de hârtie cu strat de silicon este considerat hârtie specială din silicon – se caracterizează printr-un strat mai dens, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat mai mult de o dată.

Sfaturi pentru alegerea

Urgența Carting, care este adesea folosit în loc de panificatie Pergament, mamele si bunicile noastre, în zilele noastre, este mic – sfera de utilizare a acestuia este limitată în mod semnificativ. Cele mai populare printre gazdele hârtie pergament produse alimentare. Ope bune, deoarece Nu necesită utilizarea suplimentară de petrol și, în același timp, își păstrează perfect forma produsului copt.

cofetari cu experiență preferă hârtie acoperite cu silicon, deoarece este ușor de utilizat, utilizat pentru toate tipurile de coacere, cu ușurință efectul rezistă la temperaturi de până la 300 de grade pentru o lungă perioadă de timp.

În magazinele economice și on-line, hârtie de panificație este vândut într-o mare varietate. Acesta este produs de mai multe întreprinderi duzină, dar cel mai popular este produsele de branduri Paclan și Nordic.

Perghament PACLAN este o cu strat de silicon, tratate cu hârtie datorită căreia repetă perfect suprafața și contururile opoziției, aceasta nu va nărui, nu se lipi la încercare și poate fi utilizat în mod repetat. În ciuda faptului că acest pergament este destul de subțire, este încă foarte durabil și poate transporta cele mai ridicate temperaturi.

Citește mai mult  Covoare de aluat silicon: Dimensiuni și alegere

Produsele nordice au caracteristici similare. Prin achiziționarea de hârtie a acestui brand, puteți fi întotdeauna sigur că vă puteți pregăti cu ușurință cele mai multe capodopere reale de patiserie fără cea mai mică picioare pe care le deformează sau se lipesc de opoziție.

Cum se utilizează?

La fel ca folia de obicei, hârtie produse de panificație are două fețe. Pe foaia de copt, așezați în mod necesar, astfel că este în jos mată feței. Silicon unt pergament lubrifia nu este nevoie. În ceea ce privește celelalte tipuri de hârtie pentru copt, trebuie să vă familiarizați cu informațiile de pe ambalaj. Ca o regulă, ei scriu acolo, există impregnare sau nu. Dacă nu este, atunci înainte de introducerea în cuptor ar trebui să lubrifia foaia cu grăsime vegetală. Această procesare va fi, de asemenea, nu inutil, dacă aveți de gând să coace carne de pește, fie.

Produse de panificatie Pergamentul poate fi utilizat într-un aragaz lent. Acest gadget modern, este disponibil în aproape fiecare casă – gazda se fierbe în ele, se prăjește și coapte o varietate de produse. Cel mai adesea partea inferioară și pereții multicooker se află o pergament alimentar. În primul rând, o va face ușor și va curăța rapid castronul și, în al doilea rând, vasul este obținut mai suculent și parfumat.

Bună tigaie cu strat de teflon anti-aderente sunt de obicei destul de scumpe, dar la produsele din carne prăji sau pește pe o cantitate mare de ulei nu este deloc util pentru organism, astfel încât femeile sunt adesea întrebat despre posibilitatea de a folosi hârtie de panificație pentru copt atunci când gătiți astfel de feluri de mâncare. Această metodă este la fel de eficientă atât atunci când se prăjește într-o tigaie de prăjire și atunci când se coace în cuptor. În primul caz, este mai bine să lubrifiați suplimentar suprafața cu ulei vegetal, iar în cea de-a doua va fi destul de suficient de disponibilă impregnarea.

Nu întotdeauna relația de hostess cu pergament pentru coacere este perfectă. Uneori aluatul, peștele, carnea și meringia, în ciuda așteptărilor, rămân în continuare de hârtie pergament. Motivul pentru acest lucru poate fi numai în utilizarea incorectă – sau ai luat foi fără impregnare sau ai pus-o de pe partea lucioasă în jos. Dar dacă încă incidentul a avut loc și pergamentul deja adeziv la test, va fi posibilă eliminarea acestuia numai din produsul răcit – este imposibil să zburați de pe hârtie cu coacere fierbinte.

Citește mai mult  Fontă uzbecă Kazan: Caracteristici, alegere, Operare și îngrijire

Ce poate înlocui hârtia?

Dacă vă gătiți în mod constant, atunci situația nu este exclusă când pergamentul se termină în momentul cel mai inadecvat pentru acest lucru. O alternativă la ea poate fi desenate cartușele, care pot fi achiziționate întotdeauna în orice magazin de papetărie.

Anterior, urmărirea a fost utilizat pe scară largă în afaceri culinare. Dintre toate tipurile de hârtie folosite pentru coacere, este considerat cel mai subțire și mai bugetar, de aceea are o mulțime de minusuri.

  • Urmărirea înainte de utilizare, este imperios necesar să ungeți cu ulei, și din două părți. Dacă acest lucru nu se face, ea pur și simplu se lipeste vasului în timpul gătirii.
  • Sub influența temperaturilor ridicate și cu o lungă ședere în cuptor, se închide la culoare carcasele, devine foarte rupere și poate chiar să se năruie pe bucăți mici, care va fi apoi imposibil să se separe de aluat.
  • În timpul contactului cu calca umezeala se transformă rapid, astfel încât este imposibil să-l utilizați pentru gătit mâncăruri cu umplutura suculent, pentru același motiv, poate fi luată numai atunci când se lucrează cu aluat nisipos sau drojdie.

De asemenea, aceste materiale pot fi, de asemenea, o alternativă la hârtie de panificație.

  • Folie – Este necesar să-l pună pe bastardul partea lucioasă în sus, în timp ce partea superioară trebuie să fie modelat pentru a lubrifia stratul subțire de ulei vegetal (la coacere carne și pește nu este nevoie de mine).
  • hârtie teflon – Este folosit pentru prăjit într-o tigaie și coapte în cuptor. Când se utilizează astfel de foi, nu poate fi teamă că produsele vor adera în procesul de coacere.
  • hârtie siliconată sau covor – Acesta este materialul de coacere perfectă. Un astfel de covor este mult mai dens decât hârtia, deoarece produsele pe care nu ard, iar coacerea se obține prin apetisant și rumen.

Dacă nu ai nimic de pe mana, puteți utiliza hârtie cele mai comune pentru o fotocopie, dar ar trebui să fie înfășurat bine pe ambele părți.

Uneori, fiecare gazda are loc atunci când acestea sunt încă nevoiți să servească plăcinte și coacerea cu bucăți de pergament. În acest sens, mulți oameni au o intrebare – ce se va întâmpla în cazul în care nu este posibil să-l ia în considerare pe deplin și de uz casnic înghițit aleatoriu o mică bucată.

După ce ai jefuit – pergament pentru copt este fabricat din celuloză și fibre de. Penetrante în stomacul omului, ea se umflă ușor, dar în același timp perfect absorbit și digerat, deoarece nu va fi nici o problema din piesa de mâncat pentru o persoană.

În videoclipul următor vă așteaptă două tărgi cu hârtie de copt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: