Privire de ansamblu asupra IKEA camion

Privire de ansamblu asupra IKEA camion

IKEA Truck opinie garantat pentru a face o selecție corectă. Există modele cu un container și fără, dispozitive de legume și puse la bătaie manuale pentru brânză. După examinarea caracteristicilor lor, va fi, de asemenea, este necesar să dau seama cum de a trage containerul.

Particularități

Chiar și cu astfel de lucruri cum ar fi simple, puse la bătaie IKEA, există nuanțe. Acest produs se distinge prin calitate înaltă și foarte fiabil. Folositi-l la domiciliu nu este mult mai dificil. sortiment Compania are atât produse relativ ieftine și ușor mai scumpe. Există opțiuni cu un rezervor pentru produse fără ea, care permite tuturor să aleagă soluția ideală pentru tine.

Descrierea circuitului Capacitate

Un bun exemplu de razatoare manuală cu un container este modelul „ChusiGT“. Chiar în built-in rezervor puteți alimenta produse gratened pe masă. De asemenea, puteți introduce și în alt mod: a pus în frigider colectate, pre-acoperă capacul. Această metodă de stocare a fost deja evaluat de mii de oameni, și el cel puțin merită atenție.

Dacă trageți unitatea, de a scoate răzătoare, se va dovedi să-l aplice pe o tablă de tăiere convențională.

Review-uri menționează că pentru legume sau pentru brânză un astfel de produs nu este rău. Cu toate acestea, de multe ori nu în lucrul cu produse solide. Frecați le va avea destul de încet, și chiar în acest tempo nu este ușor să negativ. Dar arată ca un elegant – este imposibil de provocat. Este puțin probabil ca are sens să provocare și echipate cu duze, se referă la faptul că funcționalitatea creștere.

Citește mai mult  Slicers Moulinex: avantaje și dezavantaje, sfaturi

Utilizatorii remarcat performanțe impecabile. Numai cu o analiză atentă a instanțelor individuale detectează defectele. În ceea ce privește designul, combinația de culori, de asemenea, nu provoacă reclamații. Volumul util al containerului mai mult decât pare. Partea de jos a containerului este cauciucată. Deoarece elimină alunecarea chiar și de suprafețele umede.

Densitatea de capac vă permite stocarea produselor mai convenabil. Datorită ei, puteți purta sau purta rezervorul cu dvs. pentru o distanță lungă. Containerul este proiectat astfel încât să fie convenabil să îl luați. Această soluție este fructe frumoase și suculente, cum ar fi citrice. Stropirea suc de pe laturile.

„Joseigt“ este aranjat neobișnuit – și de aceea va trebui să se obișnuiască cu ea. Produse moi sau anterioare de tratament termic sunt bine prelucrate pe o astfel de răzătoare. Dar, ghimbir sau ceva la fel de gros nu se va răzui dificultate mult.

Atunci când sucul de lucru rămâne aproape complet în interiorul masei de legume ras. Adevărat, morcovi și alte fructe de mare duritate nu mai sunt tratate prea bine.

Alte modele

Versiunea clasica a Terok în sortimentul IKEA este prezentat, de asemenea – acest lucru Idealisk. Lățimea sa atinge 110 mm. Înălțimea acestui produs este de 90 mm, iar lungimea este de 250 mm. Descrierea oficială menționează Idealisk vă puteți spăla în mașini de spălat vase. În general, produsul nu este rău.

Altele Tip – IKEA 365+. O astfel de răzătoare poate fi folosit pentru a se pisa ambele legume și brânzeturi. Acesta este utilizat în conjuncție cu containere, iar pe o placă de tăiere simplu. IKEA 365+ este apreciată pentru comoditatea de locația parte de tăiere și de rezistență mecanică. Cu toate acestea, în același timp, unele dificultăți cu spălare.

Citește mai mult  Totul despre cuțite Fissler

Una dintre fețele este proiectat pentru unul mic, iar celălalt este o lucrare majoră. Pereții laterali sunt realizate din poliamidă negru puternic. Un recipient din plastic transparent, inclus în kit-ul este, de asemenea, destul de puternic + notă de faptul că și inserați-l eliminați este destul de dificil. Spalarea tăișurilor bilaterale ar trebui să meargă cu atenție, deoarece riscul de a fi răniți. De asemenea, trebuie să instalați imediat recipientul pentru a pune recipientul pentru ca un produs să fie liber frecat acolo, și nu pe masa.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: