Produse din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Produse din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Gătitul în medie ia o femeie la 10 ore pe săptămână. Dar vreau să-mi petrec acest timp cu cei dragi și familii și să nu stau lângă aragaz. Iar acest ustensil de bucătărie poate veni la salvare ca aragaz sub presiune. Această tală minunată a apărut pe piață în secolul trecut, mai precis, în anii ’70 din anii săi, dar astăzi relevanța sa este ridicată ca niciodată. Luați în considerare avantajele și dezavantajele oțelului inoxidabil de preparare modern de la producătorii interni și aflați care modele sunt considerate cele mai bune.

Avantaje și dezavantaje

Aragazul de presiune în esență și aspectul este tigaia obișnuită, dar nu are un capac simplu, dar maximul de închidere este ermetic. Se datorează acestuia, temperatura și rata lichidului de fierbere din interiorul ustensilelor sunt în creștere uneori și, prin urmare, timpul de gătit a oricăror feluri de mâncare este accelerată.

Viteza de preparare a felurilor de mâncare este principalul avantaj al aragazului sub presiune. În plus, avantajele unor astfel de feluri de mâncare sunt, de asemenea, următoarele caracteristici.

 • Abilitatea de a pregăti orice fel de feluri de mâncare prima și a doua.
 • Simplitatea și comoditatea de funcționare și îngrijire a aragazului sub presiune.
 • În timpul gătitului, toate produsele își păstrează culoarea și gustul lor saturat, precum și majoritatea vitaminelor. Mâncăruri gătite în oala sub presiune sunt mai gustoase, graba și mai utile decât cele care au fost preparate într-o cratiță convențională.
 • Există modele care pot fi utilizate pe sobe cu gaz sau electrice, și sunt cei care lucrează pur și simplu, de la sine conectarea la rețea.
 • Există posibilitatea de o descărcare bruscă a presiunii în interiorul oala sub presiune, vă permite să se înmoaie rapid structura produselor și a accelera pregătirea acestora.
 • Consumul de energie electrică economică de. Comparativ cu alte aparate de bucătărie de uz casnic, oala sub presiune petrece o medie de 2-3 ori mai puțină energie electrică.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, în astfel de vase miraculoase vă puteți pregăti nu numai feluri de mâncare pe rețete speciale, dar orice alt. Principalul lucru este să ne amintim că timpul de gătire scade la 2, și chiar de 4 ori.

Disponibil la oala sub presiune și deficiențele acestora.

 • Acesta a fost considerat inițial un dispozitiv enhancestore. Așa că a fost înainte, producătorii au modernizat dispozitivele și cu o funcționare adecvată, riscul de explozie este zero.
 • În timpul gătitului, este imposibil să deschideți capacul, deoarece presiunea va cădea în interiorul aragazului sub presiune: timpul de gătire va crește, iar calitatea vasului va suferi.
 • Cu o circulație fără griji, există riscul de ardere a arsurilor în timpul deschiderii recipientului.
 • În timp ce procesul de gătit nu se termină, produsele din interiorul Panului miracol nu pot gusta, un număr suficient de condimente sau pregătire completă. Prin urmare, trebuie să navigați pe mirosul și timpul de gătire aproximativ. Dar aici experiența vine cu frecvența de utilizare.
Citește mai mult  Bonele de gunoi senzoriale

   Aragazii de presiune din oțel inoxidabil de producție rusă, deși au dezavantajele lor, dar sunt încă necesare și achiziții importante pentru orice bucătărie. Și toate minutele sunt ușor eliminate funcționarea corectă și utilizarea în primele etape ale rețete numai dovedite. Avantajele acestor ustensile sunt mult mai mult și sunt mult mai grele decât defectele.

   Examinați producătorii

   Pompele de astăzi sunt produse de mulți producători, inclusiv străini. Dar este că ustensilele producătorilor interni sunt în cerere mare.

    „Wonderland”

    Lovit de piața internă. Aici practic, durabilitate și multifuncționalitate sunt combinate perfect cu costuri reduse, accesibile pentru fiecare cumpărător potențial. Costul unei astfel de oala sub presiune nu depășește 2500 de ruble. Include o plasă pentru manta de gătit, stivuire-abur și un inel de cauciuc sigilat suplimentar pentru un capac.

      Un astfel de dispozitiv poate fi utilizat atât pe sobe electrice, cât și pe gaze.

      Un mare plus este acela Vasele miracole au mânere de plastic nefavorabile confortabile. SPRIVER „Minunat“ Acesta poate fi bine înlocuit cu un nanțarea, și un vapor. Există o mulțime de vânzări de vânzare.

      alegerea perfecta pentru cei care apreciază timpul lor, bani și branduri nu alungare.

      Presarati „Miracle“

      Aceasta este o întreagă serie de ustensile, realizate din otel inoxidabil si aluminiu. Prima opțiune, deși costă un pic mai scump, dar este mai practic, mai sigur, mai durabil în funcțiune. Volumul inoxidabil oala sub presiune din oțel este fie de 5 sau 7 litri. Pixuri de plastic.

      Potrivit pentru utilizarea pe sobe cu gaz sau electrice. Modelul nu are nevoie de îngrijiri speciale și pot fi folosite pentru a prepara orice prima și a doua feluri de mâncare. Cost – aproximativ 3 500 de ruble.

      „Varya”

      Aceasta este oala sub presiune a producției interne de ultimă generație. Este ideal combinat cu versatilitatea de utilizare, simplu și design elegant, preț scăzut (în medie, de la 1500 până la 2 000 de ruble). Greutatea unui astfel de aragaz sub presiune este foarte mică, iar capacitatea este de 5 litri, ceea ce vă permite să gătiți chiar și pentru o familie mare și să o faceți rapid și confortabil.

      Îngrijire și operare simplă. Pulovere încălzite foarte repede, mâncăruri în el sunt obținute delicioase și parfumate. În acest caz, acest model nu are defecte semnificative.

      Citește mai mult  Cum de a alege un cartof electric?

      „Minut”

      Acesta este un aragaz retro-presiune de producție sovietică. Cu toate acestea, proprietarii săi susțin că, în calitatea preparatelor preparate, confortul de funcționare și de calitate, acest model nu este niciodată inferior modernului. Potrivit pentru utilizarea pe sobe de gaz și gătit orice fel de feluri de mâncare. Operarea este simplă, îngrijirea este o spălare regulată cu apă și detergent lichid.

       Astăzi găsiți un astfel de model de aragaz sub presiune pe rafturi este destul de dificil, dar este încă posibil. Capacitatea sa este de 6 litri.

       Toate aceste specii sunt produse în Rusia. Aceasta înseamnă că orice dispozitiv este ideal pentru pregătirea aproape a oricăror feluri de mâncare tradiționale din bucătăria noastră și rezultatul gătitului lor este întotdeauna OTMNaya. Oricare dintre aceste gătit face posibilă gătirea nu numai rapidă și gustoasă, ci și salvarea plății pentru facturile de gaz și electricitate, care, în condițiile realităților moderne, este un avantaj foarte relevant.

       Criteriile de alegere

       Pentru a verifica personal toate avantajele acestor ustensile de bucătărie, este necesar să faceți o alegere. Și aici este important să știți că nu toate produsele declarate emise de producătorii autohtoni sunt de fapt. Prin urmare, în primul rând în magazin, trebuie să examinați cu atenție informațiile despre producător dvs. și să nu credeți orbește cuvintele vânzătorului. De asemenea, este important să luați în considerare următoarele puncte.

       • Material de fabricație. Unii producători produc găuri de presiune nu numai din oțel inoxidabil, dar și din aluminiu. Prin urmare, înainte de cumpărare, ar trebui să vă asigurați că ustensilele achiziționate sunt realizate din oțel inoxidabil.
       • Echipamente și instrucțiuni.Asigurați-vă că asigurați-vă că aragazul sub presiune este echipat ca producătorul specificat. Instrucțiunea trebuie să fie detaliată și precizând cu precizie procedura de operare și întreținere a dispozitivului.
       • Capacitatea panoului în sine – unul dintre criteriile cheie de selecție. Cu cât este mai mare familia și cu atât mai des se planifică utilizarea unui aragaz sub presiune, cu atât mai mare ar trebui să fie capacitatea sa.
       • Disponibilitatea accesoriilor suplimentare. Modelele pe care le au, întotdeauna costă mai mult decât aragazul de presiune obișnuit. Prin urmare, înainte de suprapunere, trebuie să vă asigurați că trebuie să introduceți – vapoare și nancing.
       • Achiziționarea unui aragaz sub presiune la o vânzare cu o reducere mare, Asigurați-vă că pentru a cere motivul pentru markdown: este posibil ca ustensila are un fel de defecheT.
       • Este foarte important să vă asigurați că Cauciucul banda de etanșare de pe capac și partea de sus a ustensilelor este dens, întreg și nu are crăpături și chips-uri. În cazul în care există unele neajunsuri, este în valoare de abținerea de la cumpărare, în caz contrar oala sub presiune nu va funcționa corect.
       • Electric sau model mecanic. Prima opțiune este potrivită în cazul în care aveți de gând să ustensilelor de a folosi numai în cazul în care există întotdeauna lumină. Dar modelele mecanice pot fi folosite pe plăci de gaz, chiar și atunci când nu există nici o lumină.
       Citește mai mult  Totul despre savniki

       Modelele de astăzi sunt versators sunt universale, multifuncționale și practice. Dar este în valoare de a înțelege că calitatea și viteza muncii lor depind în mod direct de puterea dispozitivului, dar acest lucru se referă numai la anumite modele electrice.

       Pentru acele dispozitive care sunt utilizate pe plăci, nu există nici un astfel de criteriu de alegere. Puterea de oala sub presiune electrica nu ar trebui să fie mai mică de 1000 W.

       Alegerea corectă a unui model de model de presiune adecvat este un angajament de gătit rapid și gustos. Dar, ca dispozitivul să servească pentru o lungă perioadă de timp și a lucrat în mod corespunzător, este de asemenea necesar să aibă grijă de ea.

       Reguli de îngrijire

       Grija pentru minciunile oala sub presiune în spălarea corectă și depozitarea. Cel mai bun dintre toate în intervalele dintre utilizarea de stocare ustensile în dulapul de bucătărie, într-un loc ventilat și răcoros, fără un nivel de umiditate crescută. În acest caz, capacul unității nu ar trebui să fie închise ermetic, aceasta poate provoca deformarea sigiliului.

       Spălat cu o oala sub presiune sub jet de apă caldă (dacă nu este un model electric), cu adaos de detergenți lichizi. Utilizați produse de curățat abrazive nu este recomandată.

       Buretele trebuie să fie moale și nu de fier pentru a nu deteriora stratul.

       Modelele electrice ale pressurewarks sunt interzise să se spele, introducându-le în apă complet. În primul rând, instrumentul este deconectat de la rețea, răcit complet și apoi spălați apa interioară. Corpul dispozitivului șterge doar cu un burete umed. Un proces pas cu pas de îngrijire a aragazului de presiune trebuie să fie descris în detaliu în instrucțiune, deoarece fiecare model are propriile nuanțe, iar producătorul trebuie să le descrie.

       Alegerea corectă a aragazului sub presiune în conformitate cu criteriile descrise mai sus, Îngrijirea regulată și stocarea corespunzătoare se vor bucura de o nouă achiziție universală de mai mulți ani, precum și economisirea timpului la aragaz.

       Prezentare generală a aragazului de presiune „Vary” Uită-te în următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: