Recomandări pentru alegerea inghetata

Recomandări pentru alegerea inghetata

Mulți preferă să se pregătească gazda inghetata pe cont propriu. Se pare un produs care nu este inferior concurenților săi achiziționate, în afară de aceasta este un desert inofensiv, pentru că nu poate fi îndoielnic ca un fel de mâncare acasă, pentru că nu există aditivi nocivi, arome și amplificatoare chimice ale gustului. Pentru a facilita lucrările privind prepararea înghețatei, gazda nu se poate face fără o formă de silicon special care vă permite să înghețe desert sub forma dreapta.

Descriere

Esența produsului de silicon este de a menține inghetata. Conținutul de fructe gătite în nevoie de înghețată care urmează să fie turnarea în matriță, inserție bețișoare și îndepărtați în congelator timp de câteva ore. De obicei, amestecul pentru fabricarea acestei delicatese se obține prin lichid.

Congelarea într-o ceașcă convențională poate duce la faptul că desertul rezultat va fi imposibil de tragere după întărire.

Siliciul este caracterizat prin flexibilitate, iar dacă acesta este un produs de înaltă calitate, apoi inghetata poate fi folosit fără probleme. Cele mai multe modele de înaltă calitate sunt rezistente la diferențele de temperatură de la -60 până la + 230 grade, ceea ce înseamnă că acestea pot fi folosite nu numai pentru înghețată, ci și pentru coacere. În plus, mulți producători oferă kituri în avans, care intră deja în wandurile pentru înghețată, iar cumpărătorul nu trebuie să plătească separat pentru ei.

Spre deosebire de produsele metalice, mâncărurile de silicon sunt materiale inerte și nu reacționează cu produsele alimentare. Chiar dacă formularele sunt folosite pentru cuptor, nu este nevoie să le lubrifiați cu ulei.

Soiuri

Produsele siliconice pentru îngheț pot avea forme diferite. Deci, popumul sau gheața de fructe este cea mai ușoară modalitate de a pregăti o formă clasică în întrebarea formată din mai multe celule. De obicei, hostess-urile preferă să facă un desert acasă pentru a alege această versiune tradițională particulară, care arată ca un complex de containere cu capace. Pentru confort, capace sunt echipate cu suporturi. Aceasta este o formă convenabilă, care nu ocupă mult spațiu și vă permite să pregătească mai multe porții dintr-o dată.

Citește mai mult  Cuțite ondulate: cum să alegeți și să utilizați?

Utilizăm popularitate matrițe pentru copii. Ele pot avea forma de eroi fabuloase sau animale. Aceasta este o feluri de mâncare ecologice, absolut sigure chiar si pentru corp pentru copii. De obicei, arată ca un container cu mai multe betisoarele. Copiilor le place să experimenteze cu acest produs, ei înșiși vin cu rețete de acasă, așteaptă cu nerăbdare dimineața când puteți încerca înghețată în seara în congelator.

De obicei, forme pentru copii sunt produse în culori luminoase – un astfel de design o are distractiv de proprietari mici si creste pofta de mancare chiar mai mult.

De multe ori în bucătărie pentru inghetata de gătit folosit con. De obicei, stewardesele preferă să facă un corn de vafe în această calitate, dar aceasta reteta numai cu experiență pastaers de casă. Într-o astfel de formă, poate exista o înghețată tradițională de casă de la suc, fructe și gelatină.

Și magazine de ofertă Cupe sub formă de cupe. În acest caz, din nou, fantezia hostessului poate fi nelimitată. Acesta poate fi utilizat în mod repetat, ușor de curățat, și la extragerea conținutului congelat, este recomandat pentru a comprima partea sa inferioară pentru câteva minute, astfel încât desert este cu ușurință din formularul.

Examinați producătorii

Judecând după recenzii clienți, puteți evidenția cele trei forme de silicon cele mai populare pentru înghețată.

Marmiton

Utilizatorii observă că aceste produse sunt ușor de utilizat, ele sunt compacte și pline. Pe parcursul întregii vieți de serviciu, suprafața nu se întuneca. Înghețata este ușor de îndepărtat, acesta nu se va lipi de pereți, porțiunea este realizată elegant, in miniatura, o astfel de înghețată delicat pare ușor, aer, apetisant. Wands sunt ușor deținute în desert.

Cumpărători, recomandăm să clătiți mucegaiuri înainte de fiecare utilizare și se usucă bine, deoarece materialul poate absorbi mirosurile. În plus, pereții pot lipi un mic gunoi. Printre avantajele există o oportunitate de a folosi la pregătirea de coacere.

Citește mai mult  Ecoposuda: Caracteristici, tipuri și criterii de selecție

Zoku

Această formă de brand-ul american este cel mai adesea nascut cu părinții tineri. Aceste feluri de mâncare, cum ar fi copiii, deoarece ofertele producătorului matrițele sub formă de pisici, iepuri, broaște și alte animale – numai 8 variații. Compactitatea formei este notat, designul său luminos, care este foarte atractiv pentru copii, precum și posibilitatea de a alege un formular. Astăzi, copilul poate găti o broasca de la Kiwi, și mâine – un iepure de câmp de la Banana.

Înghețată devine ușor după congelare, acest silicon se distinge prin înaltă calitate, este ecologic și nu dăunează sănătății dulciuri mici.

Silikomart

Acest element de producție italian primește note foarte mari. Notează Durabilitatea produsului, oportunitatea de a utiliza în cuptor. Înghețată nu se lipește pe pereți și extras fără probleme. În plus, aceste forme se aplică nu numai la bucătărie acasă, dar, de asemenea, în unitățile de alimentație profesionale. Formele de silicon Silikomart sunt adesea achiziționate de către proprietarii de cafenele și cafenele pentru copii. Prin urmare, seturile includ mai multe celule și bețișoarele.

Printre avantajele – Accesibilitatea produselor, după cum puteți cumpăra bunuri prin magazinele online. Minus principală și numai, în funcție de utilizatori, este un preț foarte mare de produse.

Multe comentarii obține forme de silicon din China. De obicei, hostesse ruși le-a ordonat pe site-urile chineze sau să cumpere în departamentele economice bugetare. Aceste produse nu primesc note mari. Potrivit cumpărătorilor, indiferent de congelare, „la lumina“ poate fi eliminat doar jumătate din înghețată. Uneori, doar o singură bagheta este îndepărtată. Chiar și metode populare de extragere cum ar fi cu ajutorul apei calde nu poate corecta situația.

Cum se utilizează?

Funcționarea formelor de silicon nu diferă în dificultate. Crearea de inghetata constă dintr-un număr de etape.

 1. Conectați toate ingredientele pregătite pentru inghetata. Dacă este necesar, utilizați un blender.
 2. Se introduce amestecul în formă de silicon la nivelul specificat, se introduce stick-uri.
 3. Pune formulare în congelator timp de 8 ore. Se recomandă înghețată înghețare seara, apoi a doua zi dimineața se pot bucura deja de desert.
 4. Trageți formele congelator și a obține cu atenție o delicatesă pentru un băț, apăsând ușor degetele la partea de jos, ca și în cazul în care stoarcere Bricheta.
 5. În cazul în care amestecul este ferted si nu iesi din feluri de mâncare, ea deține mai mult de un minut sub apă caldă.
Citește mai mult  Cum de a alege o spatulă de cofetărie?

  Atunci când gătit acasă înghețată folosind formularul de silicon, utilizați mai mult de mai multe recomandări ale specialiștilor.

  • Nu vă fie teamă de a experimenta cu retete, congela delicatese preferate. Acesta poate fi un amestec de suc, iaurt, brânză de vaci, fructe, fructe de pădure, smântână, smântână, nuci, stafide, miere de albine.
  • Nu este necesar să se schimbe întregul amestec, chiar întregi felii de fructe va fi destul de potrivită. De exemplu, inghetata arata foarte punct de vedere estetic, în care, ca într-un cub de gheață, o bucată de kiwi congelat proaspat.
  • Pentru a face o forma de inghetata cu ciocolata si unt de glazură. Formulare cu conținut congelat, vom iesi din congelator, crema îndepărtarea gheții, dip-l într-o glazură caldă, pune-l pe hârtie de copt și trimite-l înapoi la congelator înainte de formarea spumei de ciocolată.
  • Atunci când gătit de gheață de fructe este suficient pentru a avea un favorit forme de suc și silicon la îndemână. Se toarnă sucul celulei și trimite-l la congelator. În cazul în care congela lichid ușor, introduceți stick-uri și trimite din nou la congelator până când este congelat.
  • În cazul în care gazda nu a reușit încă să dobândească o formă de silicon, apoi pentru primele experimente cu inghetata, o ceașcă de iaurt se va potrivi. Bagheta poate fi folosit de la popsicle achiziționat.

  Privire de ansamblu pentru forme de înghețată a se vedea în clipul video prezentat.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: