Revizuirea termopoturilor Xiaomi

Revizuirea termopoturilor Xiaomi

Thermopot Xiaomi continuă tendința generală a mărcii la îmbunătățirea constantă a calității vieții oamenilor care iubesc o varietate de gadget-uri. Descrierea gamei de modele de „inteligent” Teapot Thermos, revizui recenzii despre munca lor destul de confirmă. Producția ThermopoTamot a Companiei celebrului mondial este ușor rezolvată de problema ofertei neîntrerupte a casei de apă caldă, cu menținerea regimului optim de temperatură și asigurarea altor opțiuni necesare.

Avantaje și dezavantaje

Thermopy Xiaomi este un dispozitiv capabil să mențină o temperatură dată a apei sau să producă încălzirea dozei la valorile necesare. Astfel de dispozitive sunt echipate cu dozatoare, pot produce lichid din rezervorul încorporat sau din sistemul de funcționare din exterior.

În plus față de linia clasică, compania are, de asemenea, un termos-calator „inteligent”, combinând 2 funcții.

Dar modelele obișnuite, de asemenea, nu renunță la pozițiile lor și există o serie de motive pentru aceasta.

  1. Execuție convenabilă desktop. Tehnica nu ocupă mult spațiu Spre deosebire de răcitoare traditionale, usor de loc pe pervazul ferestrei sau masa de suprafață.
  2. Funcția de încălzire rapidă. Timp de 3 secunde, porțiune specificată o singură dată a fluidului va ajunge la indicatorul dorit. O astfel de opțiune este în modelele de staționare, precum și în cele care sprijină conectarea la sistemele de curgere.
  3. Diverse Volumul rezervorului. În modelele acumulative, acesta variază de la 1,8 la 4 litri. Este suficient să nu se umple containerul prea des.
  4. Integrarea cu smartphone-ul prin intermediul aplicației mobile. Această opțiune nu este în toate modelele Termopote Xiaomi. Managementul nu se limitează la pornirea funcției de încălzire. De asemenea, aici puteți seta temperatura exactă a apei, se determină cantitatea de lichid într-o singură porție.
  5. Disponibilitatea de modele de curgere și cumulative. Prima poate primi apa din sistem la care conectat. În al doilea rezervor va trebui să umple pe cont propriu. Modelele cu o coloană fără rezervor mai bine copble cu sarcina de a menține puritatea igienică a sursei de apă.
Citește mai mult  Blendder Orificii Tipuri și reguli de funcționare

Foarte. Capacitatea majorității instrumentelor ajunge la 2 kW și mai mult, ceea ce poate da o sarcină extrem de intens în rețea. Nu în toate modelele există o opțiune de a proteja împotriva copiilor. Temperatura maximă de încălzire în multe Termopote nu depășește +95 de grade, ceea ce poate fi incomod atunci când ceai berii, de gătit alte băuturi.

În plus, duza dispozitivului este destul de mare în raport cu marginea paharului sau sticlă – stropirea cu fluid când turnarea inevitabil.

Descrierea intervalului

Gama de Termopote Xiaomi este destul de largă și variată. Aici puteti gasi modele relativ ieftine, precum și o tehnică de clasă superioară. Prezentare generală a opțiunilor actuale vor ajuta să înțeleagă sortimentului de brand.

  • Xiaomi Viomi inteligent instant de apă caldă Bar Dispenser. Modelul cel mai accesibil al fluxului termic este poziționat de un brand ca un echipament de acasă și de birou „inteligent”. Producătorul a furnizat 3 moduri de încălzire: la temperatura camerei, până la +50 și +100 de grade. Este posibil să utilizați un dispozitiv pentru gătitul băuturilor – ceai, cafea. Setul de temperatură dorită nu este efectuat în mod constant, se efectuează numai prin comandă. Inclusă există un rezervor de apă pentru 2 litri, un panou de control al atingerii pentru 8 butoane, un dozator 250 ml și o protecție la castel împotriva copiilor.

  • Xiaomi Mijia Dispenser instant de apă caldă C1. Modelul desktop al termopotipului cu o capacitate de 2,2 kW cu un rezervor de 2,5 l. Modelul vă permite să setați volumul alimentării cu apă, furnizați încălzire rapidă, menține temperatura în 3 moduri. Dispozitivul compact este ușor instalat pe o suprafață plană a unei mese sau a unei ferestre. Funcția de încălzire rapidă permite obținerea de apă de o temperatură dată în 3 secunde, ceea ce face ca modelul cu opțiunea optimă pentru instalare pe sisteme de fluid care curge.

Citește mai mult  Caracteristicile porțelanului Maissen

  • Xiaomi scishare. Volumul termic de 1,8 sau 3,0 litri sprijină încălzirea apei în 6 moduri diferite, cu o precizie de 1 grad. Pachetul include un sistem de securitate în mai multe etape, care este notificat lipsei de apă sau de supraîncălzire. Modelul are un buton de pornire rapidă, iar elementul de încălzire are un design dublu.

  • Xiaomi Viomi inteligent Boiler. Thermopoth cu un rezervor de 4 litri este capabil să mențină temperatura apei dorită în modul automat. Modelul presupune o instalare desktop, realizată în design minimalist. Panoul de control al tehnicii este situat în partea superioară a carcasei, integrarea cu smartphone-uri de la același producător pentru setarea de la distanță a sarcinilor este de asemenea posibilă. Într-o aplicație mobilă, puteți alege temperatura optimă a apei, obtinerea alerte cu privire la problemele termice.

  • Xiaomi Xiaolang Smartda TDS Colector de apă caldă. distribuitor automat de birou cu o funcție de încălzire de curgere a apei face parte din categoria de hit-uri de vânzări. Temperatura fluidului dorită este atinsă în 3 secunde. Poate fi alimentat cu apă din rezervoare diferite, inclusiv de la un sistem de alimentare cu apă sau o sticlă pentru un radiator. Modelul este ușor de curățat de contaminanți, are un senzor încorporat pentru a verifica calitatea fluidului.

Aceasta este gama principala de Termopote prezentate în sortiment de brand. Compania acordă o atenție deosebită calității și siguranței produselor sale, dar nu induce o varietate de proiectare. Thermopotamot pot fi achiziționate numai de culoare albă.

Interesul pentru cumpărătorii pot reprezenta și fabricate în modelul MIJIA Fierbător electric termostatic. În ea, modurile de dispozitiv sunt activate prin tastele de pe mânerul. Inclus există un built-in modulul Bluetooth pentru a controla opțiunile sale prin aplicația mobilă de marcă. Fierbătorul are un balon interior din metal inoxidabil și un corp exterior din material izolant termic.

Acesta nu este în măsură să înlocuiască complet thermopathy, dar face mai ușor vizibil în cazurile în care este necesar pentru a obține apă de fierbere, iar apa de altă temperatură.

Examinați recenzii

Xiaomi termică a obține o mulțime de comentarii cu privire la activitatea lor. Cele mai multe dintre ele au un caracter pozitiv. Cumparatorii ca design de produs, viteza mare de temperatură dorită obținută. laudă tehnica de brand pentru întreținerea corectă a parametrilor specificați. În plus, cumpărătorii observa o economii semnificative de energie electrică, pentru că nu întregul volum de apă este expus, dar numai o mică parte.

Citește mai mult  Ce este termică și ceea ce se întâmplă?

Modele multifuncționale cu o conexiune la Wi-Fi, utilizatorii au apreciat, de asemenea, funcția de control al calității. Verificarea sa vă permite să vă ocupați de modul în care funcționează filtrele eficiente.

Și, de asemenea, să rețineți comutarea rapidă între diferite moduri de încălzire a apei, care este convenabil la fabricarea diferitelor soiuri de ceai.

Critica este, de asemenea, prezentă. Printre afirmațiile cele mai frecvent menționate nu sunt asamblarea de înaltă calitate, prezența unui miros caracteristic de piese de plastic. Și, de asemenea, cumpărătorii rămân nemulțumiți de cel mai mic fir de putere, lipsa de adaptare la furculițele sub instituțiile europene. Adaptor în kit nimeni nu a găsit ca setări ruși în aplicație. Schimbarea gustului de apă cu tehnici simple pe termen lung, sărbătorind mulți utilizatori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: