Salonki: Ce este, specii și criterii de alegere

Salonki: Ce este, specii și criterii de alegere

Salonka – lucru necesar în orice casă. rezervoare de stocare de sare poate fi cea mai diversă, cu toate acestea, este important ca paiele in aceasta este confortabil și frumos. În acest articol ne vom uita la varietatea solonok și criteriile de alegere a acestora.

Scop

Salonul este un mic recipient pentru stocarea săruri cu găuri mici pentru a turna în mod convenabil un condiment. De obicei, subiectul a pus pe masă pentru a utiliza în mod direct în timpul meselor, în cazurile în care este necesar să se îngroașe orice fel de mancare. Adesea Salonul este adiacent la listă, și există containere și pentru alte condimente pe care le utilizați frecvent.

vas de stocare de sare poate fi făcută dintr-o mare varietate de materiale – uneori, vine cu alte feluri de mâncare, și, uneori, acesta este achiziționat separat. Acesta poate fi un borcan transparent sau opac, Formularul poate fi, de asemenea, aproape orice – există o mare varietate de solonok designer de interesant. Cel mai adesea, acestea sunt stocate direct la masa de prânz sau lângă el.

Solonka servește nu numai în scopuri practice, poate fi încă un accesoriu elegant în bucătărie. Puteți alege un luminoase sau paie neobișnuit, ceea ce este interesant pentru a sublinia interior modern minimalist, ridica o sare de epocă sau model de lemn.

Este elegant, astfel de lucruri mici care fac posibilă crearea în confortul casei si pentru a permite proprietarilor să-și exprime individualitatea lor în decorarea bucătărie.

Ce se întâmplă?

solonks moderne sunt foarte diverse. Luați în considerare principalele opțiuni interesante pe care le puteți găsi în magazinele de feluri de mâncare și produse de origine. În primul rând, trebuie să decidă cu privire la forma de sare.

 • Cel mai simplu si clasic versiune este un recipient sub forma unei conducte. Acesta poate fi o sticlă, plastic sau chiar un lucru de metal – este un vas neted alungit. Probabil ai văzut solonki similare în multe cafenele, acestea sunt cele mai frecvente și destul de confortabil.

Un astfel de recipient pentru sare va fi potrivit, dacă nu doriți nici decorații suplimentare în interiorul bucătărie – subiectul este cel mai simplu și elegant.

 • Există modele de o formă mai complexă. Acestea pot fi solonks triunghiulare și pătrate, sub forma unui trapez cu unghiuri moi sau deloc – o formă bizară înfășurare. Aceste opțiuni se vor bucura cu siguranță toate empatia. Astfel de modele pot fi interesant pentru a se potrivi într-o varietate de interioare și vă va încânta cu neobișnuit nostru.

Trebuie avut în vedere faptul că solonks cu o formă complexă nu sunt întotdeauna convenabil de zi cu zi – uneori, din cauza designului complex, este imposibil să se toarne sare până la sfârșit, și, uneori, au prea puține găuri. Unii consideră că astfel de designer solonks nu prea funcționale.

 • Astăzi există multe modele cu un capac. Este destul de convenabil, deoarece vă permite să închidă containerul, astfel încât sarea nu este turnat. Aceasta este opțiunea perfectă dacă aveți copii sau animale de companie care ar putea transforma accidental sarea. Uneori, în design există un capac dublu – unul din partea ei gaura va fi mai mică, astfel încât este convenabil să verse un fel de mâncare într-o placă, iar pe de altă parte – mai mare pentru sarea vasului în timpul preparării.

 • Uneori, există modele cu linguri. Acest design a venit la noi din cele mai vechi timpuri, atunci când nu au existat găuri pe vasele de depozitare, iar acest condimente a fost luată de o lingură mică. Acum este practic lipsită de relevanță, deoarece este mult mai convenabil să se toarnă sare, cu toate acestea, puteți stoca o astfel de sare cu o lingura exclusiv pentru estetica – este într-adevăr arată frumos în multe opțiuni de interior.

De asemenea, este în valoare de vedere și diverse materiale din care pot fi făcute Solonks. Tehnologiile moderne permit să îmbogățească semnificativ toate opțiunile disponibile și de a crea elemente foarte interesante – în multe privințe, aceasta se datorează abundenței de diferite materiale.

 • rezervoare de sticlă pentru sare sunt una dintre cele mai populare. Ele arata elegante si sunt destul de practice. Forma dintre ele pot fi diverse, sticla poate, de asemenea, diferă în mod semnificativ – de la transparent tradițional la mată sau chiar de culoare.

cunoscatori de stil Vintage poate lua în considerare sollets de sticlă în tehnologie vitralii. De asemenea, sticla vă permite să arunce în aer tot felul de forme interesante și bizare.

 • Salonul din lemn Arata foarte elegant. În funcție de designul specific, se poate apropia atât în ​​stil rustic și stil modern, colonial sau stil modern. Acesta va fi relevant să se uite la bucătărie la modă în stilist scandinav. sare Arborele poate fi simplu sau sculptate, materialul în sine poate fi mata, netratate sau acoperite cu lac.

Este de asemenea important și culoare – variază de la scump wenge lemn închis la roșu lemn și lumină. Uneori, aceste materiale se pot întreba chiar toate împreună.

 • Separat este în valoare de vedereModele de la Beresti, care sunt cele mai potrivite pentru stilul de țară. Dacă vă place peisajul rusesc original în interior, puteți alege această opțiune. Salonul plăcinte sunt capacități răchită din fibre de mesteacan ușor.

 • Adesea producătorul face din lut – Solonii ceramici dobândesc adesea la felurile principale din casă, totuși, uneori pot și diferă. Formele simple și culoarea naturală arse în cuptorul încrucișat sunt populare – astfel de accesorii de teracotă se vor potrivi bine în tradiționale și în interiorul modern. Cu toate acestea, în general, designul de Solonki ceramice poate fi aproape oricare – poate fi luminos, lucios, mat, au o ușurare interesantă sau orice pictură.

Solonki turnată sub formă de figuri de oameni, animale sau clădiri, astfel de modele pot fi o lucrare reală de artă în casa ta.

 • Silver Solonka – Lucru de lux care va decora bine interiorul în stilul clasic. Uneori sunt vândute în magazinele de feluri de mâncare, dar mai des aceste produse pot fi găsite în buticurile de produse din argint.

Un lucru similar va fi un cadou excelent pentru prieteni sau de decor rafinat din bucătărie. Design fără stăpân de argint este diversă – poate fi atât de epocă și destul de modernă.

Gama de culori a produselor este la fel de important. Acum puteți alege opțiunile literalmente pentru fiecare gust. Luați în considerare câteva idei interesante.

 • Foarte des solonks sunt transparente, Acestea sunt, de obicei opțiuni de sticlă. Este foarte convenabil, deoarece vedea cât de mult de sare este stânga și vă puteți umple recipientul acestei condimente. Cu toate acestea, în decorul, chiar și astfel de produse există multe oportunități pentru creativitate – în special, sticla poate avea un val de culoare, precum și capacul Solon poate fi luminos.
 • paiele albe se găsesc foarte des, Este, de obicei, produse ceramice. In sitele decorate în stil tradițional, poate exista un mic tablou, iar în moderne – inscripții sau imprimeuri geometrice. Ceramica arată întotdeauna elegantă și rafinată, cu toate acestea, este important ca Salonka să se potrivească restului felurilor de mâncare elegante.
 • Adesea există tot felul de drepte din lemn de nuanțe naturale. Uneori poate fi chiar variante de plastic, imitând culoarea și textura lemnului. Culorile naturale din lemn, rafinat și restrâns, arata întotdeauna scumpe și vă permit să vă simțiți ca o parte a naturii. Acum, cu moda la interior de mediu, astfel de modele aleg din ce în ce mai mult.
 • Linii de sare neagră arată extraordinar, Dar din cauza asta îi place să le folosească în interiorul modern. Această culoare se potrivește bine în stiluri de înaltă tehnologie și minimalism. Astfel de solonka poate fi un punct culminant într-un interior ușor și arată foarte elegant.
 • Luați în considerare și tot felul de sare luminoasă. Ei pot avea orice culoare – nuanțe populare de fuchsie, turcoaz, salată și portocaliu. De obicei, acestea sunt opțiuni de plastic sau ceramică, arborele pictat este mai puțin frecvente. Bright Salonul este adecvat în cazul în care interiorul bucătăriei pare plictisitor și monocrom – este un astfel de accent luminos, care va contribui la diversificarea situației.

Cazare în interior bucătărie

Există diferite opțiuni pentru introducerea rezervoare de sare în bucătărie – fiecare gazda nu-l așa cum este convenabil. Unele sare magazin în dulapuri închise sau sertare, Dar acest lucru nu este prea practic, deoarece sarea este necesară în bucătărie în mod regulat – o folosim pentru gătit aproape orice fel de mancare. Deci, cel mai adesea, este la vedere și întotdeauna la îndemână. De multe ori, containerul se află chiar pe masă și nu este îndepărtat de acolo. Este tipic pentru acele cazuri în care masa de mese este utilizat exclusiv pentru mese.

Dacă lucrați pentru această masă sau jocuri de joc, este mai bine să alegeți un loc mai potrivit pentru Salonki, altfel va interfera, deși nu este prea mare.

Design de suspensie folosite frecvent. Acesta este, de obicei, un cadru metalic, ceea ce îl pune pe Solonka, totuși, există și răchită de ramuri din lemn, din plastic sau chiar opțiuni textile. Solonka este introdusă în ele și se blochează pe perete lângă masă sau pe cârligul din setul cu cască de bucătărie. Un astfel de atașament va fi foarte convenabil în orice situație.

Adesea, recipientul de sare este pur și simplu pus pe orice raft deschis. Poate fi, de asemenea, o soluție practică, mai ales dacă aveți o bucătărie mică. Un regiment deschis poate face parte din setul cu cască sau se află separat de-a lungul peretelui de lângă masă – totul depinde de plasarea specifică a mobilierului.

Despre cum să faci o paie de la mesteacan cu propriile mâini, uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: