Seturi Kebab: Soiuri și recomandări pentru alegerea

Seturi Kebab: Soiuri și recomandări pentru alegerea

Seturile de picnic gata se vor face ușor și se adună repede. Având un set special de skewer, nu vă puteți îngrijora de ceva pentru ceva acasă. Singurul lucru care rămâne să ia este carne, iar toate echipamentele vor fi pliat perfect în kit-ul.

Particularități

set special include atributele necesare toate asistentul pentru kebab gătit. Componentele sale sunt neschimbate frigarui, cuțite, eclozoarele, eventual supliment cu cupe, tirbușon, Mangal. Toate instrumentele sunt stivuite într-un caz special sau valiza, pentru fiecare lucru este prevăzut departamentul său. Este atât de imposibil de uitat ceva și poți fi sigur că restul naturii va fi în măsură să.

Kituri sunt adaptate la condițiile de drumeții, de obicei acestea au o masă mică și, prin urmare, nu oferă un inconvenient în timpul transportului. Dacă lăsați Turiști cu mașina, atunci un astfel de kit o va avea cel puțin un loc în portbagaj.

O altă caracteristică a unui set special pentru kebab este aspectul său estetic. Acesta este motivul pentru care mulți preferă să dea astfel de seturi pentru ziua de naștere a bărbaților – iubitori de petrecere a timpului liber. Seturi cadou uite solide, de sex masculin, și nici un ofițer ziua de naștere va rămâne indiferentă la un astfel de cadou. Mai mult decât atât, unele firme oferă gravarea inscripția individuală pe suprafață. Oaspeți, care a dat un set oblică, cu o gravură nume și completată o licitație de coniac, va deveni cel mai de dorit în vacanță.

Apropo, cele mai multe astfel de set va aprecia un proprietar al unei noi cabana sau o nouă casă de țară, invitând oaspeții într-o casă nouă. Cel mai probabil, într-un tumult acasă și în mișcare, el încă nu a avut timp să se gândească la modul în care el va organiza o vacanță de vară pe site-ul, și, prin urmare, va fi fericit pentru a primi un kit gata făcute pentru prăjit kebab.

Ce este inclus într-un set oblică?

Ca o opțiune, un astfel de set poate fi încercat în mod independent,. De exemplu, omul de naștere are deja un căldărar, pe care el este foarte valoros și nu face schimb de la o opțiune similară. Și acest lucru înseamnă că Brazierul este exclus din set și alte atribute sunt selectate în schimb. În general, kitul poate include următoarele elemente:

 • Șampurieni. În seturi standard, sunt oferite în scenă de 6 bucăți.

 • Tacâmuri. Poate fi furci, linguri, cuțite, plăci, ochelari, ochelari.

 • Mangal. Acest accesoriu este inclus în seturi de cadouri mari.

 • Balon. Atribut util pentru pescar sau vânător.

 • Instrumente. Mini-Hatch, cuțit simplu, porecla. Uneori, mai multe dintre aceste componente sunt în set.

 • Lanterna mai ușoară și de buzunar. Adesea acestea, s-ar părea că lucrurile mici sunt uitate de turiștii la domiciliu, dar un set de skewer va scăpa de o astfel de problemă.

Ce sunt acolo?

Cele mai populare soiuri de seturi sunt următoarele.

 • Caz dificil. Astfel de kituri sunt de diferite dimensiuni și nuanțe. În special copii de elită apreciate sub culoarea pielii șarpelui și a crocodilului. Modelul „Casket-3” se bucură de populare. Aceasta este o opțiune compactă pentru o companie mică. Kit-ul este format din patru frigarui cu mânere neobișnuite, baloane în caz de piele, patru glande, cuțit cu blocare automată și canale pentru balon. Cazul are un design modern, acesta este acoperit cu piele naturală cu embosat neobișnuită.

 • Soft Case. Această opțiune poate fi vizualizat prin exemplul modelului „Dachnik-2“. Diplomatul include toate atributele pentru recreere unei societăți format din 6 persoane. Există o pliere căldărar, frigarui, baloane, pahare, furculițe, tocator, briceag. Cumpărători, a remarcat că acest kit este foarte convenabil atunci când transportă și depozitate, ca este nevoie de un loc minim. De asemenea, utilizatorii, de asemenea, evaluat o pondere mică a produsului.

 • Soft caz. Cele mai frecvente și opțiunea de simplu. Cauza pentru acest set este de obicei realizat din piele sau țesătură sintetică. De exemplu, puteți lua o instanță 401. Kit-ul include cele mai multe alte accesorii necesare – frigarui (6 buc) și Mangal pliere. Această opțiune este mai potrivită pentru o plimbare neprevăzută la natură atunci când timpul pentru taxe nu rămâne deloc. Culta de piele drăguță este decorată cu imprimare decorativă. Confortul este realizat de centura cu bandă de prezență pe umăr. Kit-ul este completat cu un cuțit de vânătoare în teci de piele de pe suprafața capacului.

Examinați producătorii

Luați în considerare mai mult decât mai mulți producători de seturi înclinate, care, judecând după recenzii clienților, aparțin celor mai populare.

 • Skelly Kizlyar Masters Set. Producția de producție Kizlyar se caracterizează prin înaltă calitate utilizată în fabricarea materiilor prime. Toate elementele incluse în set au un aspect estetic, care rămâne de mulți ani, nu necesită îngrijire atentă și rezistă unor condiții complexe de funcționare. Detaliile sunt realizate manual, fiecare instanță are un pașaport separat.

Modelul supraviețuit este un set într-un tub de caz. Case din material textil kaki. Lungimea tubului – 65 cm, diametru – 10 cm. Astfel de parametri sunt un plus fără îndoială pentru transportul și stocarea kitului. Setul include fripturi din oțel inoxidabil cu mânere din lemn (6 bucăți), un cuțit turistic într-o acoperire din piele, învelișuri sub frigeri (2 bucăți).

Kcchan’s Skewer Set – un alt model de la Kizlyar. Case sub toate elementele din piele naturala. Greutatea întregului set – doar 3,5 kg. Există frigeri de înaltă calitate din oțel medical de înaltă rezistență (2 mm), toate cele 6 bucăți. De asemenea, în set include o scândură pentru frigeri, un cuțit din oțel inoxidabil, un topor de oțel și oțel pliabil.

 • Set pentru picnic „Lion Golitsyn Skelichny”. Cumpărătorii atrage aspectul estetic al unui set, datorită căruia setul este adesea prezentat ca un cadou. Acestea nu sunt doar elemente deosebite cu un design nobil, care să permită plonja în atmosferă a Rusiei secolului al XIX-lea, dar, de asemenea, elemente foarte funcționale. De exemplu, în funcție de utilizatori care intră un set de un cuțit de tăiere, are calități excelente de tăiere. De asemenea, incluse cu bețișoare (6 buc) și tagan Mangal.

 • Set Skelytic de „vânătoare rusesc“. Set de manual într-un caz de piele naturală. Stema Rusiei este realizat din alamă. Există un design frumos al tuturor elementelor, în special cumpărătorii atrage frigarui din oțel inoxidabil, cu un mâner realizat de opera de arta de alamă. De asemenea, kit-ul include branduri. Această opțiune este foarte des cumpărat de turisti ca un cadou pentru camarazii săi – iubitorii de relaxare în natură.

Criteriile de alegere

Un set înclinat nu este achiziționat pentru un sezon, dacă este, desigur, versiunea chineză din aluminiu fără unică folosință, deci merită să vină cu toată responsabilitatea. În primul rând, trebuie să decideți ce tip să cumpere. Dacă acesta este un cadou, amintiți-vă cine este o petrecere de aniversare. De exemplu, un lucrător de birou care este capabil să iasă în natură în vara, va fi capabil să folosească un caz practic de lemn plin, dar dacă acesta este un vânător care merge în pădure în fiecare weekend, el va fi foarte inconfortabil să se rătăcească în jurul lui cu un diplomat sever și, în acest caz, este mai bine să alegeți un set ușor în cazul din piele. Când alegeți, acordați atenție altor criterii.

 • Din păcate, din cauza popularității sale, frigarii sunt adesea un obiect de fals. În departamentele de recreere și turism, acordați întotdeauna atenție vânzătorului tuturor documentelor și pașapoartelor relevante la bunuri. Dacă nu există pașapoarte la produse, atunci producătorii decente au de obicei un pașaport separat pe cuțite incluse în setul.
 • Achiziționați un set cadou prin magazine online este permis, dar țineți cont de faptul că mai mult de 80% din produsele prezentate sunt produse de producție chineză și calitatea lor este semnificativ mai mici decât cele de seturi care sunt oferite puncte comerciale staționare din orașul tău. Dacă și cumpăra un set de băț prin intermediul internetului, este recomandat să-l comanda prin intermediul site-ul oficial al producătorului.
 • Alege kituri în care cuțite din oțel cu etichetare 65×13. Acest brand a devenit proprietăți de tăiere de înaltă calitate și nu este supus unor procese corozive.

 • Asigurați-vă că pentru a verifica puterea frigaruile. Asigurați-vă că nu îndoiți. În prezent, opțiunile sunt oferite nu numai din metal, dar și din bambus, lemn, bronz, marmură, uneori chiar au incluziuni de aur și argint, dar alegeți copii clasice din oțel inoxidabil, sunt mult mai fiabile și mai puternice.
 • Inspectați cu atenție cazul sau cazul. Pe baza, verificați calitatea suporturilor, asigurați-vă că toate părțile sunt numere întregi și nu există zgârieturi și zgârieturi pe suprafață. Alegeți un produs din piele naturală, această opțiune va dura mult mai mult decât din piele.
 • Dacă setul este selectat într-o cutie de lemn, verificați produsul pentru absența fisurilor și deformărilor. Asigurați-vă că valiza este făcută din lemn natural.
 • Dacă, ca un cadou, aveți nevoie de frigeri cu mânere frumos decorate, atunci puteți încerca să comandați o copie individuală. Acum, masterat au multe oportunități de a crea elemente cu adevărat rafinate pentru elită. De exemplu, marmura, pietre decorative, jasp sau șarpe, pot fi utilizate la fabricarea de pietre, sau pietre semiprețioase.

 • Același lucru este valabil și pentru proiectarea cauzei sau al unui caz. Multe diferite variante și soluții de culoare sunt prezentate în magazine. Acestea pot fi produse de negru sau maro pentru vânătorul cu experiență, specimene elegante pitorești în culori luminoase, prăjituri roșii originale sau șarpe și crocodil coperți din piele pentru persoanele reprezentative.
 • Asigurați-vă că suporturile nu sunt doar în afara, dar, de asemenea, in interiorul cutiei. Verificați cât de încredere echipament intern este. Nu ezitați să verificați dreptul stabilit în magazin de mai multe ori, pentru că este foarte important ca ansamblul nu aduce dificultăți și neplăceri și nu a luat prea mult timp. De exemplu, o opțiune bună va fi dispozitivul de deviație din piele, cu un buton de metal care fixează toate elementele de pe peretele valiza. Astfel de dispozitive pot fi văzute pe modelele „vânătoarea rusă”.
 • O atenție deosebită este plătită la setare. Casute, cutit, Brazers sunt adesea incluse în setul implicit, dar este mult mai convenabil dacă setul include suplimentar stive, furculițe, linguri, farfurii, boluri. Nu numai un om zi de naștere, dar, de asemenea, soțul său va fi încântat să o astfel de set, pentru că este tocmai pe umerii ei. Dacă există un set complet, toate felurile de mâncare pot fi așezate imediat după spălarea de la picnicul anterior, iar apoi setul va fi gata pentru ieșire, iar ansamblul său nu durează timp.

Puteți afla mai multe despre setul de coadă „Kizlyar” din videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: