Sfaturi pentru alegerea feluri de mâncare de bambus

Sfaturi pentru alegerea feluri de mâncare de bambus

În lumea modernă, problema ecologiei este foarte acută. Protectorii de mediu și Lifestyers sănătoase Alege Produse ecologice și Elemente de interior. Un exemplu de respect pentru natură și sănătatea umană a devenit feluri de mâncare de bambus, care au început treptat la produsele outpipe din material plastic, metal și carton.

Proprietăți și caracteristici

Bambusul este o planta vesnic verde din familia de cereale în creștere în pădurile tropicale și subtropicale din Asia. O caracteristică a plantei este rata de creștere: în decurs de o oră de lungimea sa este mărită cu cel puțin 2 cm. Și simplitatea ei face posibilă obținerea de materii prime ieftine pentru producția de ecoproducts fără efort.

Cu multe secole în urmă, în Orient ne-am învățat despre proprietățile de bambus și a început să-l folosească în construcția de case și bărci, fabricarea de mobilier și instrumente muzicale, medicina si cosmetologie.

În secolul XX odată cu dezvoltarea de tehnologie a început să facă din fibre de bambus pentru producția de textile și de masă.

Proces de fabricație

Ekovolokno bambus preparate folosind crengi și frunze de plante, frecare și le măcinare bine. Acum, furnizorii din Taiwan și China oferă o fibră gata făcute sub formă de pulbere sau granule de culori galben și negru de aur naturale.

Următorul procesul de fabricație ware în sine. Fiecare producător este compoziția de ingrediente diferite. S-ar putea fi doar fibre de bambus sau să fie cu impurități de lemn, frunze de palmier, trestia de zahăr și componente alimentare.

Produse din fibre (fibre) pot fi obținute în două moduri.

 1. Înfloriți semifabricate într-un produs solid și un tratament ulterior cu lacuri sau lacuri alimentare. Aceste copii sunt foarte similare cu produsele din lemn natural, dar nu sunt potrivite pentru spălarea în mașina de spălat vase, să aibă o suprafață mai gros și nu sunt suficient de durabile.
 2. amestec pre-preparate din fibre și alte componente, adăugând colorant alimentar nuanței necesar, plasat în presa pentru sinterizare. Apoi, suprafețele interioare sunt acoperite într-unul sau două straturi de lac pentru a da rezistență la umezeală și crește proprietățile antibacteriene. Suprafața exterioară este vopsită cu vopsele vegetale sigure. Produsele realizate în acest mod sunt obținute prin mai subtil și elegant (grosimea lor este de aproximativ 3-5 mm), dar în același timp destul de durabil și durabil.

Cu fiecare an, în rândurile fanilor de feluri de mâncare din fibra de bambus există o reaprovizionare. Multe gospodine și chiar proprietarii de afaceri restaurant sunt transferate la utilizarea de feluri de mâncare și tacâmuri din echolokna, învățând despre proprietățile sale excepționale.

Proprietăți de feluri de mâncare de bambus.

 1. Bamboo este considerat a fi materii prime ecologice, care se descompun în mediul natural timp de 180 de zile, iar în apă în 2 zile.
 2. recuperare rapidă după tăiere, fără utilizarea suplimentară a îngrășămintelor.
 3. Nu există niciun risc de exterminare a vegetației. Recent, alte țări (de exemplu, Ucraina) au început de reproducție plantații de bambus (de exemplu, Ucraina).
 4. Atunci când în creștere bambus, substanțe chimice nu sunt utilizate, care afectează puritatea și ușurința de mediu a materiilor prime.
 5. Fibrele de bambus au proprietati antibacteriene care previn infectarea cu microorganisme și fungi. Acest lucru se aplică produselor finite. Când contactați cu alimente, bambus ajută să-i dezinfectat.
 6. Spălare în apă caldă și mașina de spălat vase nu reduce proprietățile benefice ale vaselor pentru o lungă perioadă de timp.
 7. Durabilitatea produselor cu grijă corespunzătoare și utilizarea. Chiar și cu constantă și utilizarea intensivă, culoarea și netezimea suprafețelor nu se schimbă.
 8. În ciuda ușurința și eleganța formelor sale, produse de bambus sunt durabile și rezistente la chips-uri și zgârieturi. De preferință în excursii, la picnicuri, pentru copii de hrănire.
 9. Lipsa de mirosuri străine și de protecție împotriva arome alimentare sau vopsea.
 10. După umectare ușor, are un gust rapid.
 11. Este o opțiune de buget pentru o alimentație sănătoasă și pledează pentru mediu.
 12. O varietate de forme și culori vă vor ajuta să alegeți un set de plăci sau ustensile de bucătărie pentru orice interior.

În plus față de toate avantajele, există unele restricții în utilizarea unor astfel de feluri de mâncare.

 1. Spălarea sa este posibilă cu geluri de detergenți sau apă cu săpun cu un burete moale fără particule abrazive. Utilizarea mașinilor de spălat vase este posibilă atunci când specificați acest producător.
 2. Posibilele sarcini de temperatură nu trebuie să depășească 75 de grade. În feluri de mâncare din bambus nu se pot încălzi hrana, apa se fierbe si se pune pe un foc deschis.
 3. Depozitarea lichidelor într-o astfel de feluri de mâncare poate duce la biodegradarea sa.
 4. Dacă producătorul nu specifică altfel, utilizarea mâncărurilor de bambus în cuptoarele cu microunde este interzisă.

În prezent, gama de produse din fibră de bambus este destul de extinsă.

Aici puteți găsi plăci de diferite forme și dimensiuni, standuri, grămezi și boluri, vase de fructe, coșuri împletite pentru pâine și dulciuri, ochelari, recipiente de depozitare a produselor alimentare și așa mai departe. Există, de asemenea, tacâmuri: cuțite, furci, linguri și instrumente de gătit.

În magazinele specializate în stoc există uscătoare pentru feluri de mâncare, bănci pentru depozitarea produselor în vrac, termocozii și chiar plăci duble. Puteți alege mai multe elemente de bambus într-un cadou ca cadou pentru cei preferați și iubiți.

În legătură cu lupta extinsă a lumii cu poluarea mediului, producătorii ECOPOSUDES au început să emită produse de unică folosință pentru picnicuri, restaurante fast-food, sărbători de bambus. Într-o gamă de modele de astfel de produse există plăci, ochelari, linguri, furci, cuțite, containere, bastoane de sushi, băuturi și multe altele.

Spre deosebire de astfel de produse fabricate din material plastic, care a devenit un lider în poluarea mediului, Produsele Esolokna foarte repede descompun în mod natural, nu subliniind cancerigene și substanțele nocive.

Cum de a alege?

Alegerea unor feluri de mâncare și bucătărie și articole de bucătărie din fibră de bambus, în plus față de produs, Este necesar să se acorde atenție următorilor factori.

 1. Temperatura de utilizare. Considerată în siguranță temperatură de la -20 grade la + 70 de grade. Indicarea de către producătorul limitei superioare de 120 de grade vorbește cu un conținut ridicat în astfel de produse de rășini melamină. De la achiziționarea unor astfel de feluri este mai bine să refuzați.
 2. Culoare. Pentru colorarea produselor sigure, coloranți obținuți din legume și fructe sunt considerate, precum și pe baza de soia. Saturat și nuanțe luminoase de vorbire roșu și albastru cu privire la utilizarea de coloranți artificiali, care pot provoca alergii.
 3. Preț. Foarte preț scăzut de mărfuri trebuie să alerteze. Costul de preparate din fibre naturale este suficient de mare datorită complexității procesului de producție.
 4. Certificate și licențe. Toate felurile de mâncare ecologice și sigure ar trebui să fie aprobat și să aibă certificate de calitate, precum și activitățile producătorului sunt efectuate în mod exclusiv sub licență.

Ultimii ani de magazin contoare umplut cu o varietate de ecopower.

Producătorii în urmărirea vânzărilor de vânzări au mai multe fibre sintetice și utilizarea diferitelor substanțe chimice pentru a crește puterea și modul de fixare a aspectului atractiv.

Dorind să dobândească o foarte înaltă calitate, mâncăruri sănătoase și sigure, în producția de care a fost utilizat ecobambook, ar trebui să aleagă un producător de dovedit ale căror produse sunt testate și certificate. Apoi, utilizarea sa va oferi bucurie și plăcere estetică atât în ​​bucătărie, cât și ca un element de decor pentru a crea o haină de casă.

Mai multe informații despre feluri de mâncare de bambus A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: