Sfaturi pentru alegerea unui sifon pentru biciuire smântână

Sfaturi pentru alegerea unui sifon pentru biciuire smântână

Crema poate fi nu numai aditiv pentru mâncăruri și băuturi, dar, de asemenea, posibilitatea de a decora o mulțime de delicatese, și tot ceea ce trebuie să fie – numai să-i bată. În acest articol vom vorbi despre un astfel de aparat, care vă ajută să facă acest lucru – despre un sifon pentru biciuire smântână.

Ce este?

Sifon, care este uneori numit un ucigaș culinar, este un recipient sub forma unui termos, saturate fluid și gaze ca rezultat ele devin „aer“.

Sifonul din carcasă, balonul de metal, tub de silicon, capace filetate, dispenser. Soiurile de modele sunt produse cu un volum de 0,5 litri și 1 litru. Producția de material este din plastic (pentru modelele ieftine), aluminiu și oțel inoxidabil (pentru modelele de înaltă calitate).

Puteți bate nu numai crema, dar, de asemenea, multe alte produse. Destul de faimoasa „carbogazoasă“ fructe – struguri furnizate fructe de mare.

Sifonului este un atribut al profesionale, inclusiv preparate din bucătăria moleculară. În plus, acest dispozitiv este utilizat pe scară largă în industria de cofetărie și în cafenele.

Particularități

Este demn de remarcat faptul că sifonul pentru biciul de biciuire poate fi, de asemenea, gătit sifon, creme și alte băuturi cu spumă.

Înainte de a începe procesul, sifonul trebuie să fie umplut cu un cilindru de gaz. Capacitatea fiecărui cilindru – 8 grame. Datorită lor, se creează presiunea din interiorul rezervorului. Asigurați-vă că știți că:

 1. Dacă doriți să faceți o băutură carbogazoasă, atunci trebuie să utilizați dioxid de carbon+
 2. Pentru formarea spumei sau marinării, se utilizează oxidul de azot.

Pentru Sifon Volum 1 litru nevoie de 2 cilindri.

După cum sa menționat mai sus, Kremer este utilizat în mod activ în gătitul molecular. Un exemplu viu al unui astfel de model este SiPhon Isti. Principalele oportunități sale este că el știe cum să facă supe aerate, aluat crocant și alte spume coapte, sfere. Aceasta Kremer a devenit un progres în gătit, așa cum a permis de a schimba complet aspectul și gustul de alimente și feluri de mâncare am fost pe deplin.

Citește mai mult  forme de copt Deligative: Descriere, tipuri, de selecție și de utilizare

Este demn de remarcat sifoanele cu izolație în vid, care sunt capabili să mențină o temperatură la 6 ore și foarte confortabil atunci când plecările.

Cum se utilizează?

Ia crema bicioasă în sifon este ușor. Trebuie doar să efectuați acțiuni coerente.

 • Se toarnă într-o cremă de kilogram. Nu depășiți recipientul, este mai bine să nu trișezi.
 • Închideți capacul strâns.
 • Acum este necesar să se fixeze cilindrul sifon cu oxidul de azot. Pentru o spumă mai groasă, trebuie să fixați 3 cilindri, dar pentru cei care doresc să obțină o spumă mică, puteți face cu ușurință și un cartuș.

 • Agitați recipientul timp de 10 secunde.
 • După aceea, este necesar să întoarceți Kremer în josul capacului și să faceți clic pe mâner pentru formarea spumei.
 • Deschideți sifonul și verificați spuma rezultată.

  Dacă doriți o spumă mai groasă, atunci aveți nevoie de un Kremer pentru a umple un alt cilindru. Nu se recomandă utilizarea a mai mult de 3 cilindri. În caz contrar, acest lucru poate duce la consecințe imprevizibile.

  Numărul de cilindri necesari pentru alimentarea sifonul depinde de gras al produsului bătut. Produsul gras, cu atât mai mare numărul de cilindri ai nevoie. De regulă, cantitatea maximă per 1 litru este 3 cilindri. buteliile de gaz trebuie să fie achiziționate separat. Acestea sunt vândute pentru 10 bucăți. Le puteți comanda ca același producător, care a fost achiziționată și sifonul și alte magazine specializate. În medie, prețul pentru 10 bucăți de cilindri ajunge la nu mai mult de 50 de ruble.

  Asigurați-vă că pentru a închide capacul și de a crea etanșeitatea containerului. În absența etanseitate, oxid de azot, se va stinge. Este posibil să se înțeleagă acest lucru printr-un anumit fluier produs de un sifon.

  Cum de a alege?

  Deoarece sifonul este cel mai adesea achiziționat pentru utilizarea pe termen lung, acesta trebuie să fie de înaltă calitate. Această caracteristică se distinge prin produse de mărci renumite. Un bun Kremer costa, in medie 8 mii de ruble. Această sumă se va achita într-un timp scurt, dar meniul variază perfect.

  Citește mai mult  Argintarie: tipuri, beneficii și daune

  O varietate largă de sifoane pe piața modernă de bucătărie pentru gătit profesionale este, de asemenea, caracterizată prin prezența de modele rezistente la căldură. Ele sunt „marcate“ cu o linie roșie în jurul circumferinței cazului. Sifoane care pot fi utilizate numai pentru produse reci sunt marcate fie prin linia neagră, sau este scris numai în instrucțiunile.

  De regulă, sifoanelor sunt produse doar printr-un volum de 0,5 litri și 1 litru, care a fost notat mai sus. Prin urmare, pentru volume mari, este posibil să se cumpere numai containere de 1 litru.

  Atunci când cumpără un sifon, este necesar să-l verifice pe scurgerea de gaz din rezervor. Dacă nu există scurgeri, nu va fi un șuierat caracteristic atunci când supapa este închisă.

  Pentru bucatarii profesionale, cel mai bine este de a cumpăra un model pentru culoarea interiorului sau restul de feluri de mâncare.

  Sfat util

  Dacă, după ce ați folosit un cremă, crema a rămas lichid și chiar a început să curgă din recipient, aceasta indică numărul insuficient de cilindri instalați cu oxid de azot.

  Kremer trebuie întotdeauna să păstreze capul în jos, deoarece numai în acest fel poate fi alimentat de fluidul de gaz.

  Pentru utilizare în sifon, numai crema este potrivită pentru 32-36%. Produs prea îndrăzneț după ea poate deveni prea groasă. Crema 36% conținut de grăsime este recomandat pentru a agita 3-4 ori.

  Pena în prezența gazului în sifon poate fi stocată în frigider până la o săptămână.

  Este necesar să înșertați ferm duza decorativă. În caz contrar, probabilitatea scurgerilor de gaz din rezervor este ridicată.

  O scurtă trecere în revistă a producătorilor celebri

  Campionatul dintre producătorii de sifoane este deja marca ISI menționată mai sus. Biroul principal al companiei este în Austria, data fundației este 1961. Produsele se disting printr-un caz special anti-coroziune și un balon de înaltă rezistență. Sifoanele eliberate sunt incluse în duze și perii. Toate detaliile sunt protejate de silicon.

  Sifoanele nu se luptă practic, pot fi spălate într-o mașină de spălat vase.

  O altă marcă austriacă care garantează calitatea – Kayser. Are un pachet ușor mai simplu, dar practic nu inferior ca. Va costa 2-3 mii de ruble mai ieftin decât ISI.

  Citește mai mult  O varietate de gamă de model DE CUMPĂRĂTOR

  Nu este nici un secret faptul că sifoane chinezi se disting prin calitate slabă, dar pentru a fi utilizate rar sau de acasă este foarte posibil de a cumpăra un astfel de model de. Ele sunt cele mai diferite – de la cele mai ieftine din plastic la modele din oțel inoxidabil. Nu trebuie să le neglijați dacă sifonul nu este o parte importantă a activităților tale profesionale ale bucătarului sau de cofetărie.

  Doar unul dintre modelele din China de calitate medie sunt sifoane o! Gamă. Bazele coca – aluminiu. Au inclus mai multe duze. De obicei, astfel de modele sunt de aproximativ 2 mii de ruble. Ei au o mare diversitate meniu, care sunt binevenite în special copii.

  Despre cum să faci frișcă folosind o cremă sifon, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: