Sticlă SIMAX: Caracteristici, Alegerea și îngrijirea

Sticlă SIMAX: Caracteristici, Alegerea și îngrijirea

Sticlărie de la compania SIMAX nu mai este primul an, vă place consumatorilor moderni cu calitatea, caracterul practic și durabilitatea lor. Acest brand produce diverse forme pentru coacere, tigăi, boluri, juguri și alte produse. Puteți alege un produs separat pentru coacere sau cumpărare un set complet de feluri de mâncare.

Soiuri

Tacamurile rezistente la căldură de la SIMAX în anii existenței sale a fost capabil să se dovedească numai pe partea pozitivă. Toate produsele din acest brand sunt fabricate din material de înaltă calitate, care asigură siguranța în timpul pregătirii oricărei preparate.

Ia în considerare ce caracteristică a felurilor de mâncare de acest tip. Sticlăriei de la brandul dovedit este practic, calitatea, prietenia și siguranța mediului. Produsele realizate din sticlă rezistentă la căldură de înaltă calitate, absolut inofensiv pentru sănătate, astfel încât să puteți pregăti o varietate de feluri de mâncare, chiar și pentru copii.

Acest tip de feluri de mâncare absolut nu alocă nici un miros, substanțe nocive și nu se schimbă gustul adevărat al produselor, ceea ce este foarte important.

preparate din carne de copt sau nu se lipesc de pereții de fund sau de perete, care adaugă un alt avantaj semnificativ în banca lor purceluș.

tacamuri din sticla permite nu numai să pregătească un punct de vedere calitativ sau de un alt fel de mâncare, dar, de asemenea, servi drept în ea.

Datorită transparenței astfel de forme de copt, diferite feluri de mâncare și plăcinte sunt foarte apetisant pe masa de vacanță.

Și, de asemenea, datorită transparenței, este foarte convenabil pentru a observa procesul de preparare a vasului. O parte a vasului răcit poate fi îndepărtat întotdeauna în frigider direct în formă și să nu fie frică de integritatea sa.

Toate produsele acestui brand sunt perfect menținute atât la temperaturi ridicate cât și scăzute. Adică formele de sticlă sunt potrivite nu numai pentru coacerea în cuptor, ci și pentru înghețarea congelatorului. Produsele acestui brand rezistă la temperaturi de până la + 300 °, ceea ce vă permite să pregătiți plăcinte, caserole sau mâncăruri de carne în forme de sticlă. Precum și mâncărurile rezistă la temperatura în -40 °, ceea ce îl face ușor să pregătească deserturi și nu numai.

În plus, ar trebui notate versatilitatea și caracterul practic al produselor din sticlă. De exemplu, mâncărurile de la SIMAX sunt perfecte pentru gătit atât în ​​cuptor, cât și în cuptorul cu microunde. Unele produse din acest brand pot fi utilizate pe un panou de gătit electric.

Un alt plus al acestui producător se află în varietatea de sortiment. Marca SIMAX produce nu numai forme de coacere de înaltă calitate, ci și alte produse numeroase. De exemplu, este o tigaie cu capace confortabile de diferite dimensiuni, cani, boluri, ulcioare și fierbătoare.

Modele populare

Produsele din seria folosește o mare popularitate și a cererii Clasic. Această serie include diverse oale, ulcioare, cani dimensionale si simple, boluri, sugarists, ceainice și forme pentru copt. Dacă doriți, puteți alege forma de formă ovală sau dreptunghiulară. Există opțiuni cu capace, care vă permite să pregătească diferite feluri de mâncare din pește sau carne. Și forme fără capace cu mânere confortabile sunt perfecte pentru caserola sau plăcinte.

Toate formele de seria Classic sunt potrivite pentru gătit în diferite cuptoare, cuptoare cu microunde și sunt potrivite pentru depozitare în frigider și congelator.

Tigăi din această serie sunt dotate cu capace confortabile, mânere și potrivite pentru gătit-o varietate de feluri de mâncare.

Pentru diverse salate și deserturi există o varietate Miscuri din seria Classic. În plus față de valori diferite, ele diferă în formă. Există modele clasice rotunde, și există pătrat. Separat, este de remarcat faptul că, în această serie sunt boluri cu capace speciale, care vă permite să stocați în condiții de siguranță o salata sau un alt fel de mâncare în frigider.

Și, de asemenea, în seria include seturi întregi compuse din cupe și sosuri care sunt ideale pentru ceai și alte băuturi. Există cani cu un filtru metalic pentru fabricarea berii convenabil de ceai. Ceainici din această serie sunt potrivite pentru utilizarea pe un aragaz electric sau gaz.

Este demn de amintit că arzătoarelor pe gaz trebuie să fie cu un separator de flacără.

Ceainici au filtre metalice detașabile. Pe pereți nu există nici un raid de ceai, produsul nu absoarbe mirosurile și vă permite să se bucure de gustul adevărat și aroma băuturii.

Seria de produse speciale Exclusiv Marca de SIMAX include diferite forme pentru copt, vase, boluri și fierbătoare. Formele de copt din această serie se disting printr-un design elegant. Teapoturile din seria exclusivă sunt echipate cu un filtru de metal, datorită căruia puteți face o băutură calitativă de gătit. Setul de forme din această serie este deosebit de popular, care include forme de diferite dimensiuni, care vă permit să pregătiți o mare varietate de feluri de mâncare.

O altă serie de această marcă este o serie Îngheţat, care include boluri rotunde de diferite volume. Aceste boluri pot fi folosite ca boluri de salată și nu numai. În plus, în ele puteți încălzi alimentele, puteți îngheța produsele sau puteți să le păstrați în frigider. Produsele din această serie sunt efectuate într-un design foarte original: se pare că zidurile paharilor sunt acoperite cu lumină ușoară.

Sfaturi pentru utilizare

Desigur, o instrucțiune de aplicare este atașată fiecărui produs, iar dacă respectați regulile, puteți extinde semnificativ durata de viață a produsului din sticlă. Dacă vă îngrijiți în mod corespunzător mâncărurile de sticlă și tratați-o cu atenție, nu și-a pierdut punctul de vedere original de mulți ani. Tigăi, boluri, cupe și forme de la acest producător pot fi spălate într-o mașină de spălat vase, care este foarte convenabilă.

Dacă ați achiziționat mai întâi produsele din acest brand, trebuie să vă amintiți mai multe reguli de utilizare. Înainte de prima utilizare, produsul trebuie depreciat temeinic și uscat.

Pentru a purifica formele, cratița și alte produse, grilele de fier nu pot fi utilizate, detergenți abrazivi.

Înainte de a începe să pregătiți și să trimiteți un vas în cuptor, asigurați-vă că formularul este complet uscat. Nu puteți pune un produs de sticlă într-un cuptor preîncălzit. După ce se prepară vasul, forma sau cratiul nu poate fi pus pe o suprafață umedă sau rece. Din acest formular se poate sparge, iar produsul va fi răsfățat.

Ar trebui să pui un formular pe un suport de lemn sau silicon.

Se spală sub forma poate doar după răcirea completă. Și, de asemenea, nu puteți trimite un fel de mâncare în camera de răcire în cazul în care nu a fost încă complet răcit.

Cu particularitățile de utilizare preparate rezistente la căldură SIMAX pentru gătit într-un cuptor cu microunde pot fi găsite în următorul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: