Stridiile cuțite: Ce cauți și cum să le folosească?

Stridiile cuțite: Ce cauți și cum să le folosească?

Moluste sunt una dintre cele mai comune tipuri de delicatese. Ele se disting printr-un gust interesant și prezența unei cantități mari de elemente nutritive urme. Oyster este considerat unul dintre cele mai populare tipuri de moluște. Acest moluscă este bogat în proteine, carbohidrați, precum și multe vitamine, fosfor, zinc și alte substanțe utile.

Dar, în scopul de a ajunge la carnea de această moluscă, trebuie să aveți o anumită abilitate, precum și dispozitivele necesare. Nimic dificil, corpuri de caractere – cuțite. Dar iată mai mult și o folosește mai mult, vom încerca să dezasamblați în acest articol.

Descrierea și caracteristicile stridiilor

Multe Stridiile Millennium ocupă una dintre pozițiile principale în lista de feluri de mâncare delicatese. Aceste scoici sunt atractive pentru apariția lor, deoarece au o cochilie care arată ca o coajă.

Aproape toate tipurile celebre de moluște sunt apă caldă. Habitat confortabil pentru ei de la 20 de grade de căldură. Adevărat, specii sunt cunoscute ca perfect supraviețui la temperaturi sub 0 grade Celsius. Salinitatea medie a apei este de aproximativ 40%, iar adâncimea este de aproximativ 4 metri.

Stridiile – plăcerea nu este cel mai ieftin. În medie, costul per 1 kg – 1000 ruble. Prețul de stridii în restaurante pot ajunge la 600 de ruble pe bucata. Dar există cele mai multe ori moluștele sunt hrănite deja deschise sau le poate deschide corect cu tine.

Odată ce dispozitivele de deschidere

Și ce să fac acasă, dacă am decis să aranjeze o cină de gală cu un astfel de chestionar o, și nu înțeleg dispozitivele pentru a deschide?

Stridiile sunt consumate pentru una sau două etape, dar de gătit, și cel mai important, deschiderea este complex, dar a evoluat. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cuțit special de stridie. Cel mai interesant lucru este că progresul este atât de mult încât pentru fiecare tip de moluscă, pentru stridii, inclusiv acest tip de cutit este destinat.

Dar nu numai cuțitele sunt importante. Produsul servește, de asemenea, forcepsul o furculiță specială și o placă.

Pentru tăierea chiuvete stridiile sunt folosite cel mai adesea mai multe tipuri de cuțite.

  • Bostonsky. Cuțit similar cu lama. Ea are cea mai mică dimensiune în comparație cu alte instrumente specializate. Nu întotdeauna, dar în unele cazuri, are o dantura. Este utilizat pentru speciile mici de stridii și alte moluste. Foarte durabil, deoarece stridia are o coajă destul de solidă, care cuțitul de obicei nu va lua.

  • Chispiksky. Spre deosebire de dimensiunea Boston. Are o formă alungită și se îngustează până la sfârșitul anului. Mânerul larg se face pentru comoditatea de moluste mediu de deschidere.

  • Galvestonian. Cel mai mare fructe de mare se deschide exact ca acel cuțit. Are o formă foarte confortabil și, în sine, ascuțite. lama Tolstoi și ajutor mânerul lat pentru a deschide chiar și chiuvete complexe, fără a deteriora inutil.

Cum de a deschide stridii cu un cuțit special?

Pentru a porni chiuveta sine aveți nevoie să clătiți bine. Nu ar trebui să fie urme de alge sau noroi extra. Pentru a face acest lucru, este mai bine să luați o perie sau un burete și să curățați chiuveta de sus.

Următorul pas va fi curățarea umidității suplimentare din chiuvetă.

Dacă acest pas este să săriți, atunci chiuveta poate cădea fie din mâini, fie cuțitul poate să alunece și vă va răni în timpul procesului. Este suficient sa blocat produsul cu un șervețel.

Dacă ați adus un prosop, lăsați stridiul în el. Acesta va fi un bun element de siguranță. Introduceți-l astfel încât mâna dvs. să fie închisă, iar chiuveta însăși se afla într-o poziție constantă.

Aflați stridii despre masă, dar nu apăsați prea mult pentru a nu-l zdrobi.

Deoarece stridia este o creatură nehotărât, inserăm vârful cuțitului între cele două cercevea și foarte atent pentru a le conduce, până când a format un mic lumen.

Shell Sash ține mușchii înapoi. Un cuțit trebuie să-l taie astfel încât chiuveta să se poată deschide. Trebuie să fie făcut cât mai puțin posibil, nu purta cel mai calm.

După ce cercela s-a divertisment, capacul superior trebuie să fie retras din partea de jos, nu sucul de cădere care acoperă carnea. Cazul este făcut, puteți servi oaspeții.

Ce nu puteți uita?

Există câteva reguli, lipind la care puteți servi delicatese frumoase la masă.

  • Asigurați-vă că spălați chiuveta. Nisipul și algele se acumulează în pliurile ei. După deschiderea cochiliei, pot ajunge pe carne.
  • Nu luați niciodată moluște cu o crăpătură și cel puțin puțin dezvăluită. Cel mai probabil, acestea sunt deja mollusi moarte care nu reprezintă nicio valoare, iar utilizarea acestora în forma brută este interzisă.
  • După deschidere, stridiile pot fi puse în rezervor de gheață, Astfel încât să nu-și piardă gustul sofisticat.
  • Există astfel de situații când nu exista nici un cuțit special la îndemână și este necesar să se deschidă chiuveta. Există un mic truc. În astfel de cazuri de urgență vor veni la ajutorul unei lămâie simplă. Trebuie să-i strângeți sucul. Luați stridii și extindeți-l cu cercevele. Luați jumătate din lămâie și turnați-le stridia. Deoarece moluștele reacționează la acid, stridiul va începe să se deschidă. Poate fi necesar timp de câteva minute, dar dacă se deschide, înseamnă că este proaspăt și poate mânca fără risc pentru sănătate.

Dacă stridii a rămas închisă și după 10 minute, aruncați-o afară. În interiorul moluștei este mort, dar nu există nici un brut nici fără banc.

Consultați Deschiderea Oyster va ajuta următoarea instrucțiune.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: