Supoarte pentru cutite: varietatea și reguli de selecție

Supoarte pentru cutite: varietatea și reguli de selecție

Cuțite de bucătărie nu ar trebui să fie depozitate la întâmplare, în special cei care iubesc și știu cum să gătească, el se bucură de diferite tipuri de instrumente – pentru carne, brânză, sub formă de rulouri și alte tăiere. În cazul în care o persoană în utilizarea constantă mai multe tipuri diferite de cuțite, se presupune că acestea trebuie să fie ascuțit. Prin urmare, depozitarea lor în, cum ar fi ascuțit și nesigur pentru mână ar trebui să fie efectuate în conformitate cu normele.

Mai ales pliere în mod periculos „subcoming“ cuțite din ceramică, deoarece nu va lucra pentru a fi ascuțit, în cele mai multe cazuri, acesta va fi lăsat doar pentru a arunca. Cum cele mai bune pentru a păstra cuțitele, astfel încât acestea să rămână întotdeauna ascuțite, ia în considerare mai multe detalii.

Particularități

Principalele motive pentru organizarea locul de depozitare de mai multe cuțite.

  • Necesitatea de a găsi la îndemâna cuțite în procesul de gătit. Indiferent fel de mâncare se pregătesc, fără un cuțit nu poate face. Și dacă trebuie să alunece în mod constant undeva pentru a obține un cuțit, într-o cutie sau dulap, creează o mulțime de neplăceri pentru cineva care se pregătește.
  • Considerații privind securitatea. Procesul de preparare este dat peste cap de multe ori, simultan pe două sau trei arzătoare, produsele sunt prăjite, fierte, destul de o mișcare ciudat să taie în jos sau rotiți cuțitul la. Sarcina pentru cuțite este rama de a le eficientiza astfel încât nici cel care gătește nici persoana casual, în bucătărie este un copil sau un adult – nu poate suferi răni. În cazul în care există copii în familie, nu păstrați cuțite la îndemâna lor, în cutie, astfel că nimeni nu a luat în mod accidental lama.
  • Abilitatea de a prelungi durata de viață a cuțitelor. cuțite din oțel pot fi fuzionate, și ceramică – microfisuri obține și de chips-uri imperceptibile, în cazul în care mint ca.

Dacă fiecare cuțit are propriul loc, probabilitatea de a reduce calitățile sale operaționale este minimă.

Vizualizări

Pentru cei care nu pot decide ce tip de suport de cuțit pentru cuțitul este necesar, acesta va fi o mare cale de ieșire Universal stand titularul. Într-un astfel de bloc a, mai multe tipuri de cuțite din materiale diferite pot fi stocate. În astfel de suporturi sunt teci speciale pentru lame de metal, pentru așa-numitele „coarde“, cuțite pentru brânză de tăiere. Uneori există compartimente pentru lame din ceramica. Adesea compartimentul pentru cuțite din oțel este suplimentat cu un șir magnetic pe o parte a suportului, cu colegii cuțite sunt „lipesc“, tirbușon.

Standuri din lemn – opțiunea clasică, se întâlnesc pe două bucătării de trei. Material ergonomic, ecologic, compact, se potrivesc in orice tip de interior. În astfel de suporturi, va exista un număr mic de cuțite – până la șase bucăți. Este convenabil pentru a stoca cele mai multe „rulează“ în ele, cuțitele de lucru care sunt utilizate cel mai des, astfel încât acestea vor fi la îndemână. Ca o regulă, designul lor este de așa natură încât planul este situat la un unghi, face posibilă pentru a le trage cu comoditate și le-a pus înapoi.

Dar copacul are un dezavantaj semnificativ – să se umfle sub acțiunea picăturilor de apă. În consecință, daune și lamă. Un alt minus astfel de poziție este lipsa de oportunitate pentru a curăța cu atenție găurile din tribune din cauza îngustimii lor. Acesta este motivul pentru care bacteriile pot apărea acolo. Și, de asemenea, în astfel de seturi nu este vizibil, în cazul în care caz se află, deoarece toate au aceleași mânere.

agățat magnetic standuri Mai moderne, la modă și original. Acestea sunt benzi metalice care conțin magneți puternici, care sunt capabili să mențină greutatea cele mai grele cuțite. Este foarte convenabil de a le folosi, ca pentru ca cuțitul să dețină, doar să-l atașați la lama la suprafața magnetică, fixarea se va produce în mod automat.

Un astfel de suport salvează într-adevăr un loc în bucătărie, deoarece acesta poate fi fixat pe peretele de deasupra sobei, iar suprafața de lucru va rămâne în șomaj.

Fiecare exemplar este perfect vizibil, astfel încât să puteți lua imediat dreapta. Deoarece lamele sunt complet excluse de pe suportul de perete magnetic, acestea nu sunt deformate. Pe un astfel de stand orizontal original, puteți chiar să stocați copii de colectare, mai ales că designul acestora este foarte modern și poate chiar face parte din decorul bucătăriei. Singurul dezavantaj al acestei poziții este faptul că acesta nu poate fi folosit pentru a articolelor din magazin de tăiere cu lame de ceramică.

Într-un stand de plastic sau polipropilenă Cuțite stocate în mod obișnuit ale ceramicii. Că lamele lor fragile sunt rănite, ele nu ar trebui să fie stocate împreună cu oțel, precum și alte dispozitive. Necesită un stand separat, din material plastic – cel mai bun. În astfel de modele, separatoarele de silicon sunt utilizate cel mai adesea, deoarece nu dăunează lamelor ceramice.

În ceea ce privește standurile cu materiale de umplutură, Acestea sunt cele mai noi produse de pe piață. Acum câștigă rapid poziții de conducere în rândul organizatorului pentru depozitarea tacâmurilor de tăiere. Acesta este un dispozitiv neobișnuit, deci merită o analiză mai detaliată. Cel mai adesea, umplutura neagră este o combinație de grafit și cauciuc. Dispozitivul său este de așa natură: o perie este instalată într-un recipient din plastic sau din lemn. Materialul polimer este folosit pentru ao crea. Este foarte convenabil să-l utilizați, dar arată foarte original.

Un astfel de suport are următoarele avantaje:

  • Este compact, este nevoie de un număr extrem de mic de spațiu pe suprafața de lucru+
  • Este universal – puteți instala orice tip de cuțite în ea, alte obiecte de tăiere – De exemplu, foarfece de bucătărie+
  • Ea arată la modă și elegantă, are un design modern, se potrivește perfect în orice interior+
  • Este convenabil de utilizat, nu este nevoie să căutați un loc pentru fiecare element, puteți să îl instalați pur și simplu în orice „perie” selectată+
  • Este ușor de îngrijit, periodic „perie” poate fi atins și spălat folosind substanțe chimice de uz casnic convenționale.

Opțiuni de proiectare originale

Standurile de tăiere a aparatelor de bucătărie de multe ori devin obiecte de interes ale designerilor, pentru că puteți încorpora orice idee – atât amuzantă, cât și elegantă. În plus, designul se mișcă constant nu numai pe calea decorării, ci și pe îmbunătățirea proprietăților consumatorului asupra subiectului. De exemplu, rafturile de lemn sunt acum fabricate nu numai cu surzi, ci și prin găuri. Adesea, un astfel de design este combinat cu aprecierea formei originale – de exemplu, ținta pentru darts. Prin găuri sunt mai igienice. Și rafturile au început să nu producă lemn, ci din oțel sau materiale plastice. Astfel, este posibil să dezasamblați designul și să îl spălați manual sau să folosiți o mașină de spălat vase.

Standurile din plastic sunt interesante pentru ceea ce poate fi complet transparent. De la o distanță scurtă, poate părea că cuțitele depind de aer, deși sunt deținute în mod fiabil. Designul original sub forma unei persoane sau a unui cap de super-erou, precum și un suport magnetic sub forma unui cadru de fotografie, nimeni nu va fi surprins, ca atare în orice centru major de feluri de mâncare.

În ceea ce privește deciziile individuale de designer, costul unor astfel de obiecte de artă poate fi destul de ridicat.

Subtilități de alegere

Alegerea unui stand pentru depozitarea obiectelor de tăiere, trebuie să treceți de la considerații de oportunitate, acordarea de atenție și proprietăți decorative. Un factor important este modul în care subiectul se va potrivi în decorul general al bucătăriei. Și, desigur, Este necesar să se procedeze la ceea ce ai cuțite: pentru ceramica nevoie de una, și pentru metale – altele. Modele cu umplutură sunt numite în mod diferit Standuri Brash. Structura poroasă a „burete“ -pillizer oferă lame de ventilație excelentă, iar materialul de umplutură în sine nu se deterioreaza de umiditate. Puteți stoca în ele ca elemente din oțel inoxidabil și lame din carbon de mare. Dacă aveți un rezervor fabricat din lemn sau din placaj, puteți face un stand singur. Acesta nu este folosit ca material de umplutură, care nu este un burete și nu o perie, dar un frigarui de un copac.

Alegerea un stand în care cuțitele vor fi stocate, de asemenea, este necesar să se ia în considerare dimensiunea și prezența de corpuri suplimentare sale. În cazul în care acesta va fi utilizat ca unitate desktop sau un suport de perete, ar trebui să acorde atenție acelor cazuri în care există diferite variante de elemente de fixare – cum ar fi capacitatea de a stoca unități de pliere.

Desigur, este necesar să se coreleze valoarea colecției de cuțite disponibile în casă cu costul standului pentru ei. Cu alte cuvinte, un cuțite ieftine nu ar trebui să fie comandate la organizatorul celebrul designer, și vice-versa. Un stand trebuie, de asemenea, „se potrivesc“ în decorul de ansamblu bucătărie – atât în ​​culoare și stil. Pentru a demonstra cuțitele din colecție (de exemplu, de vânătoare), pot fi achiziționate de la standul Plexiglas. Există modele pentru a demonstra o instanță, precum și o platformă pentru trei până la patru cuțite.

Plexiglas este potrivit pentru depozitarea de cuțite de bucătărie, precum și pentru afișarea de colectare, vânătoare.

Pentru a afla cum să facă un stand pentru cutite cu mâinile, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: