Suporturi cu cuțite magnetice: Cum să alegeți și să atașați?

Suporturi cu cuțite magnetice: Cum să alegeți și să atașați?

deținătorii de cuțit magnetice sunt o alternativă excelentă pentru deținătorii de desktop și clasamentul. Acestea se încadrează perfect în mediul de bucătărie, fără a deranja compoziția de interior ca un întreg.

Caracteristici, Pro și Contra

Titularul magnetic este o bară orizontală cu două benzi magnetice. Acesta este plasat pe un plan vertical, care poate servi ca Perete panou sau mobilier de bucătărie de locuințe.

Avantajele utilizării deținătorilor magnetice în bucătărie sunt următoarele puncte.

 • Igienic. Cuțitele sunt în spațiu deschis, ceea ce elimină formarea și dezvoltarea mediului bacterian datorită acumulării de umiditate. Acest design este considerat mult mai igienic decat altele.
 • Salvarea spațiului. Titularul ocupă puțin spațiu, devenind aproape una cu o suprafață verticală. Cuțite, plasate pe magnet, sunt, de asemenea, linia de sus într-un mod compact rând.
 • Cuțite nu se ating între ele. Multe standuri verticale și orizontale pentru tacâmuri nu oferă spațiu individual pentru cuțit. Ca rezultat, cuțitele se vor freca reciproc și bont.
 • Dispozitivele sunt tot timpul într-un loc proeminent în cea mai apropiată zonă de accesibilitate. Pentru a lua un cuțit, veți avea nevoie de câteva secunde. Ea nu are nevoie să deschidă o ușă de cabinet sau cutie.
 • Gama largă de prețuri. Prețul titularilor magnetici este foarte democratic. Chiar și cele mai ieftine opțiuni arată foarte decent. Dacă se dorește, suportul poate fi făcut cu propriile mâini folosind o bază de lemn și magneți.
 • Ușor de îngrijit. Suporturile de perete au de obicei o factură netedă și nu au nevoie de îngrijire specială. Pentru a menține puritatea, este suficient să ștergeți suprafața cu o cârpă umedă și, dacă este necesar, utilizați un pic mai curat pentru bucătărie.
 • Fixare ușoară. Atașați magnetul pe perete este foarte ușor. Acest lucru se face de obicei folosind auto-eșantioane sau Scotch bilateral.
 • Universalitate. Dacă este necesar, alte aparate de bucatarie din metal sunt atașate la suportul (sclipire, jumătăți, lame).
 • Securitate. Magnet deține perfect dispozitive de diferite dimensiuni și este la înălțime suficientă de copii.
 • Practicitate. Combinația dintre toate avantajele de mai sus ale deținătorilor magnetice face posibilă pentru a vorbi despre caracterul practic și comoditatea în utilizare.

Insuficientele titularilor magnetice pot fi considerate astfel de nuanțe.

 • Probabilitatea de deteriorare a deținătorilor de lamă de cuțit de metal. Acest lucru se aplică acelor modele, din care partea facială este realizată din metal sau are fragmente de metal.
 • Titularul nu poate atașa cuțite din alte materiale, de exemplu, din ceramică. Ceramică prin definiție, nu are proprietăți pentru a atrage la magneți, astfel încât nu este posibil să se plaseze astfel de cuțite pentru ei.

Vizualizări

De lemn

Versiunile ecologice de elegant aspect de lemn și atractiv. Acestea sunt perfect armonizate cu mobilier de bucătărie din lemn natural sau imitație. Trebuie avut în vedere faptul că forța de atracție a acestor deținători este puțin mai mic decât produsele din alte materiale și obiecte foarte grele, o astfel de opțiune poate să nu dețină.

Titularii din lemn sunt realizate nu numai sub formă de bare de forma dreapta. Opțiuni de design elegant sunt realizate sub forma unui consiliu sau arbore ramură largă. Dacă se dorește, astfel de modele pot fi realizate în mod independent.

Oțel inoxidabil

produse din oțel inoxidabil de calitate sunt considerate eterne și foarte mare. Forța de atracție a deținătorilor de cuțite din oțel inoxidabil este mult mai puternic decât modelele din alte materiale. Chiar bucătărie metalic solid este perfect atașat la o astfel de bandă de.

Plastic

titularii de cuțite din material plastic – aceasta este una dintre cele mai multe opțiuni economice, în scopul de a plasa cuțite pe perete ca pe scai. Cu o îngrijire adecvată, din plastic vă va servi nu după un an. Cu toate acestea, rezistența la uzură nu este încă comparabilă cu produsele metalice. Gama de culori a opțiunilor din plastic este cea mai mare. Suporturile albe, bej și negre sunt populare.

Balustradă

Suport magnetic pentru sunet de apel Knife – Acesta este un dispozitiv relativ nou în bucătărie. Raleighs sunt Barbell metalic, pe care ustensile de bucătărie suspendate, inclusiv suporturile de cuțite.

Cum de a alege?

Determinarea cu alegerea unui suport magnetic pentru cuțite, asigurați-vă că să acorde o atenție la principalii indicatori de calitate ai produsului. Ideal dacă producătorul oferă garanție de calitate pentru produsele sale. De obicei, mărci scumpe.

Dacă nu există nici o garanție, atunci când evaluarea calității suport magnetic, trebuie să acorde o atenție la următoarele caracteristici.

 • Material lama de cutite. deținătorii magnetice sunt potrivite numai pentru cuțite cu lamă metalică. cuțite ceramice atrage la magnet nu va.
 • Fiind un membru cu drepturi depline al design de bucătărie, mustul titularul se potrivesc în mod ideal în interior în aparență și să mențină stilisticii camerei. Corpul produsului poate fi diferit: de plastic simplu de mahon. Sub casca de lemn instalate în bucătărie, de obicei, ridica același titular de lemn.
 • Lungimea titularului Alegeți în funcție de numărul de cuțite plasate. Luați în considerare faptul că cuțitele nu ar trebui să fie atașat aproape unul de altul. Estetic și igienic va fi, în cazul în care un mic rămân la distanță între ele. În unele cazuri, poate exista o combinație de mai multe elemente elastice. Acest design arata profesional și vă permite să plasați un număr mare de dispozitive.
 • Prin lățime Titularii pot fi, de asemenea, diferite. Alegerea unui suport de larg, ia în considerare lungimea lamelor de cuțite, pentru că mânerul, lovind placa, nu va permite dispozitivului să-l stabilească.
 • Producatori celebri Alegeți pentru deținătorii de materiale mai ecologice, care nu au un miros otrăvitor de materiale plastice. Dacă achiziționați o versiune ieftină a atenției magnet, atenție la modul în care miroase, din moment ce un miros neplăcut ascuțit sugerează că produsul este fabricat din materiale nocive.
 • Forța de atracție a magnetului depinde de grosimea ei. Prin urmare, dacă este posibil, asigurați-vă că pentru a evalua acest indicator. Optimul este grosimea magneților în 3-5 mm. plăci subțiri subțiri nu sunt în măsură să dețină pe deplin cuțite transpirate.

Sfaturi pentru utilizare

 • Pentru utilizare în condiții de siguranță, titularii ar trebui să stea în loc de copii inaccesibile copiilor. De regulă, magnetul este instalat deasupra uneia dintre mesele de tăiere la înălțimea umerilor.
 • De asemenea, este important să reparați în mod fiabil magnetul de pe suprafață, deoarece designul căzut poate fi rănit de un număr de persoane. Pericolul constă în faptul că nu numai titularul cade, ci și cuțitele cu el.
 • Nu se recomandă instalarea unui magnet pe ușă, deoarece atunci când deschideți dulapul, cuțitele pot cădea. Suprafața mobilă, care, la prima vedere poate fi folosit ca o platformă pentru un magnet, devine destul de periculos atunci când plasarea elemente acute pe ea.
 • Titularul în sine trebuie instalat în mod fiabil, folosind cel puțin două suporturi. Când alegeți un tip de elemente de fixare, severitatea instrumentelor plasate. De exemplu, cuțite cu mânere din metal sunt mult mai greu decât cu folie de plastic, iar Suportul nu poate rezista la o astfel de design masiv.

Suport magnetic este convenabil, deoarece nu este necesar să se pună cuțite în el, observa doar lamele. Este demn de remarcat faptul că nu este recomandat să o facă brusc, deoarece cuțitul poate aluneca. Întotdeauna trebuie să vă asigurați că dispozitivul a fost fixat în mod fiabil pe un magnet.

Cum anume atașați de perete?

Pentru a închide corect suportul magnetic pentru cuțite pe perete, aveți nevoie pentru a face lin și ușor etichetele preliminare. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza nivelul obișnuit sau cu laser, care va sublinia orizontală de plasare. Distanța dintre elementele de fixare de pe magnetul este măsurat, iar valoarea corespunzătoare este transferată pe perete.

Numărul de corpuri depinde de tipul și mărimea titularului. Cel mai obisnuit sistem este două elemente de fixare. Ele pot fi repetate în buclă pe partea de sus a plăcii, și ascunse.

Foarte des agățat magnet pentru cuțite cade pe țiglă, deoarece este țiglă, care este folosit pentru a termina peretele de lucru în bucătărie. produse de fixare Cu ajutorul benzii bilaterale sau folosind un diblu-cui. De obicei, deținătorii includ un diblu și șuruburi autofiletante.

Atunci când se utilizează scotch bilaterale, este necesar să se devieze suprafața. Filmul lipicios este scos pe o parte a benzii și stick-l pe perete. Apoi filmul este scos pe cealaltă parte și suportul este aplicat de mai sus, care este strâns lipită de perete și continuă să dețină un timp într-o astfel de poziție.

Pentru a preemptive și fără distrugere pentru a atașa un magnet la țiglă și un diblu-cui, ar trebui să fie corecte în lucrarea. Pentru aceasta, găurire este produsă în două etape. În prima etapă, este mai bine să utilizați un burghiu sau șurubelniță cu un stilou pentru ceramica diametrului dorit pentru a găti țiglă. În a doua etapă, perforatorul este folosit pentru a face o gaură în perete în sine. Un diblu este introdus în gaura finisată, care este înșurubată sau înfundată cu un cui.

Cum se fixează suportul magnetic pentru cuțite, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: