Suporturi pentru tacâmuri

Suporturi pentru tacâmuri

În cazul în care întregul inventar de bucătărie, inclusiv tacâmuri, este și se află în locurile sale, ea face mult mai ușor pentru viață. Pentru a face o comandă similară în bucătărie, este important să aibă grijă de un astfel de accesoriu indispensabil ca un stand pentru tacâmuri. Pe piața modernă de produse pentru casa, există mai multe produse similare, ceea ce face ca mulți îndoială care opțiune este cel mai bun.

Inainte de a cumpara o astfel de depozitare pentru accesorii de bucătărie, este în valoare de știind exact ce fel de ustensile va fi la loc în ea, ce material va fi cel mai bun pentru bucătărie sau în sala de mese și în ce scop aveți nevoie de un tabel de picioare. Răspunsurile la toate aceste întrebări vor fi descrise în detaliu în acest articol.

Vizualizări

Criteriul care definește în primul rând în clasificarea standuri pentru tacâmuri este scopul cu care acestea sunt utilizate de către proprietari. Două tipuri se disting.

 • Pentru depozitarea cuțite, furculițe și linguri, precum și ambalajele lor. Un astfel de dispozitiv o presupune plasarea constantă a ustensilelor în compartimente speciale combinate într-o formă comună.
 • Pentru uscare tacâmuri. Spre deosebire de cel anterior, acest accesoriu implică plasarea temporară de bucătărie în ea, astfel încât acestea sunt complet uscate după curățare.

Caracteristica definitorie a doua în clasamentul standului este tipul de locație și numărul de compartimente.

standuri orizontale sunt de obicei plasate într-un set de căști de bucătărie special destinate pentru ei. Aceste accesorii pot fi împărțite în mai multe tipuri.

 • Tava Clasic supraetajat, care are două seturi de compartimente. Primul nivel este conceput pentru a stoca tacâmuri principale, care sunt utilizate în procesul de consumul de alimente. Este nevoie de al doilea nivel pentru a găzdui ustensile mai mari, de exemplu: pentru bucătari, lunetiști și alte feluri de mâncare utilizate în procesul de preparare.

 • Standuri de opțiuni pliate mai compact, deoarece părțile sale individuale pot fi amplasate deasupra containerului principal cu compartimente, economisind astfel spațiu. Această opțiune este în special în cererea de facilități de bucătărie cu o zonă mică. În partea de jos există instrumente pentru gătit, iar în partea superioară a lingurilor și furcilor.
Citește mai mult  Cum se curata cazan din fonta de rugina?

 • Stand modular pentru bucătărie Box – inovație reală, care să permită să facă compartimente, în mod ideal potrivite pentru dimensiunea de ustensile de bucătărie. Partițiilor compartimentelor sale pot fi deplasate în așa fel încât suficiente rămășițe de spațiu pentru fiecare tabelă. Spre deosebire de aceste suporturi, care sunt realizate în conformitate cu dimensiunile standard ale principalelor aparate, această opțiune vă permite prin simulare independentă pentru a localiza în ea nu numai elementele principale, dar, de asemenea, dispozitive neobișnuite, cum ar fi linguri cu mânere alungite.

 • tavă orizontalăcu perforație Folosit în principal pentru a se usca dispozitivele înainte de a plasa locul de depozitare constantă. Datorită găurile din partea de jos a unui astfel de stativ de curgere a apei în exces, după care tava este curățată în cutia.

 • Unii organizatori pentru depozitarea tacâmuri sunt făcute în mod specific Pentru cutii mari și vă permit să stocați atât ustensilele mari și mici pe un singur nivel. Acesta salvează un loc substanțial, pentru că nu este convenabil de a plasa atât de bucătărie și accesorii pentru tacâmuri în două cutii diferite. Compartiment larg pentru dispozitive mari evită astfel inconveniente.

 • Indispensabil în procesul de gătire este stativ lingură orizontală. În dimensiune este o lingura pic mai standard si se repeta forma ei. Scopul acestui accesoriu este de a pune o lingura fierbinte acolo în timpul gătitului, care este agitat periodic de alimente. Acest accesoriu va ajuta să nu deterioreze și să nu schimb un blat.

Dacă luăm în considerare produsele verticale, se poate observa că cele mai multe dintre ele sunt folosite pentru accesorii de uscare de bucătărie, și nu pentru depozitarea lor constantă, dar uneori standurile o astfel de formular sunt folosite pentru al doilea gol. Puteți selecta mai multe soiuri de dispozitive verticale.

 • Opțiunea cu palet Ideal pentru cei care nu le place să șteargă feluri de mâncare, dar preferă să uscat natural. Furculițe, linguri și alte dispozitive puse în compartimentul vertical, în partea de jos, care sunt găuri mici, iar fluidul care curge prin ele chiar în palet, după care poate fi golit și curățat vasele la locul de plasare permanentă. Carcasa unui astfel unui stand poate fi deschis cu laturi sau închise. De asemenea, incluse cu o astfel de suport poate fi activat un separator detașabil pe compartimente, permițând să picteze dispozitivele imediat după spălare.
 • Stand vertical Cuțite sunt folosite ca un dispozitiv de uscare. Acesta este de obicei un dispozitiv mic din partea superioară, care sunt compartimente pentru cuțite de diferite forme și mărimi. Pentru a pune în mod corect cuțite în ea, amintiți-vă că lamele trebuie să fie amplasate în aceste compartimente, iar mânerele sunt deasupra lor pentru ușurința de utilizare. Compartiment lame poate fi, de asemenea, transparent.
 • Dacă dopurile uscate și lingurile doriți să stocați vertical, soluția originală va fi achiziția Standuri cu compartimente făcute ca niște coșuri. Zidurile ei țesute vor fi destul de neobișnuite să se uite la bucătărie și să se potrivească perfect în unele stiluri interioare.
Citește mai mult  Tacâmuri Pavlovsky Plant. Kirov

Materialele

Rețineți că astfel de produse, cum ar fi tacâmurile, Pot fi fabricate din diverse materiale în funcție de scopul lor, precum și de clasa de produse.

 • Standul ceramic – cea mai comună opțiune pentru lingura fierbinte. Un astfel de produs este perfect rezistent la temperaturi ridicate, în timp ce acesta poate fi efectuat în diferite proiecte și execuție de culoare. Aceasta o face nu numai confortabilă, ci și combinată cu stilul interior.

 • Uscător de plastic sau tavă Pentru tacâmuri se caracterizează prin prețul său democratic, o varietate de culori, rezistență la umiditate și ușurință de curățare. Cu toate acestea, minusurile unui astfel de produs vor fi nivelul său scăzut de rezistență la uzură și fragilitate. De asemenea, ar trebui să fie monitorizată astfel încât un astfel de suport să fie făcut numai din plastic alimentar și nu a avut un miros neplăcut.

 • Standuri din lemn găsite în principal printre produsele, cum ar fi un suport de masă pentru cuțite. Ele pot fi făcute din lemn natural și un tip de placaj stratificat. În ciuda apariției destul de estetice a unor astfel de dispozitive pentru ustensile, timpul de funcționare, în special într-un mediu umed, este destul de scăzut, deoarece standurile pot fi deformate din cauza contactelor frecvente de apă.

 • Standuri metalice din oțel inoxidabil sunt realizate și nu este suiced, dar exploatarea lor este semnificativ mai mare decât restul soiurilor. Aceste produse sunt preferabile să se utilizeze ca uscător de birou pentru linguri și furci, deoarece acestea sunt bine rezistente la contactul cu umiditatea. Plus astfel de suporturi sunt, de asemenea, concisitatea lor – sunt potrivite pentru multe stiluri interioare.
Citește mai mult  Steamer - Blender: Ce este, branduri și alegere

 • Există, de asemenea, produse pentru stocarea ustensilelor unui lux, care sunt cel mai adesea vândute împreună cu seturi scumpe de tacâmuri. Aceste caracteristici se disting ca utilizare a speciilor de lemn valoroase ca material, de asemenea, tapițerie de mătase sau catifea și pictura decorativă.

În ciuda unui aspect foarte prezentabil, viața funcționării lor la un contact frecvent cu apa nu va fi foarte lungă.

Cum de a alege corect?

Este important ca unele nuanțe să fie luate în considerare în procesul de alegere a unui stand viitor pentru tacâmuri. Vă va ajuta să evitați greșelile și achiziționarea de produse de calitate slabă.

 • Dacă doriți să cumpărați o tavă orizontală pentru setul cu cască sertar, apoi măsurați cu siguranță parametrii casetei. Acestea includ astfel de indicatori ca lungimea, adâncimea și lățimea.
 • Luați în considerare numărul și toate soiurile de dispozitive pe care le utilizați în mod constant. Numărul de compartimente în standul viitor trebuie să coincidă cu aceste date. De asemenea, gândiți-vă în avans cu privire la numărul necesar de niveluri.
 • Asigurați-vă că luați în considerare un astfel de fapt ca o combinație cu interiorul. Ea definește nu numai formele standului viitor, dar, de asemenea, materialul din care se va face. Pentru unele stiluri interioare, dispozitivele din lemn sunt potrivite, în timp ce plasticul va fi combinat cu alții.

De asemenea, considerați că, prin alegerea standurilor verticale pentru cuțite, trebuie să vă amintiți că sunt combinate cu designul deținătorilor de cuțite.

Despre standuri pentru tacâmuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: