Tava de ziare Tuburi: Metode de fabricație

Tava de ziare Tuburi: Metode de fabricație

Dacă există multe ziare vechi la domiciliu, nu trebuie să vă grăbiți să le aruncați. Hârtia poate fi utilizată pentru a face obiecte de decor sau orice produse practice în viața de zi cu zi. O tavă de tuburi de ziare va combina simultan două calități: beneficii și decorativitate. Metodele de fabricație consideră mai detaliat în acest articol.

Caracteristicile de lucru cu tuburi

Utilizarea tuburilor din ziare pentru fabricarea produselor de răchită este din ce în ce mai mult popularitate. În primul rând, acest lucru se datorează confortului de a lucra cu materialele și costurile minime de timp și de finanțare. ramuri de lemn necesită anumite abilități.

Din calitatea lemnului și corectitudinea prelucrării sale va depinde de comoditatea de a lucra cu ea. În plus, va exista o mulțime de spațiu liber în casă pentru piesa de prelucrat a numărului necesar de ramuri și pregătirea corectă a acestora.

Foi de ziare nu vor necesita o mulțime de timp și unele abilități speciale – răsuciți tuburile lui sunt destul de ușor.

Un astfel de material este foarte convenabil pentru a lucra cu maeștri novice de țesut. De asemenea, lucrarea oferă o gamă largă pentru punerea în aplicare a ideilor interesante. Tuburile pot fi vopsite în diferite culori.

Hârtia este ușor îndoit și, prin urmare, vă poate cântări tava de o largă varietate de forme: rotunde, ovale, ajurata si rectangulare. Tevile pot fi în creștere, dacă este necesar, ceea ce le face o lungime destul de mare. Astfel, dintre ele pot face elemente de diferite dimensiuni, indiferent dacă este vorba de o tavă mare sau mânere mici pentru ea.

Citește mai mult  Tipuri de fluxuri termice și alegerea ei

Principalul dezavantaj al utilizării tuburilor de ziare sunt de calitate proastă și rezistență la apă. corecta partial acest minus pot fi utilizate cu procesarea suplimentară a tuburilor și produse finite cu compoziții speciale.

Instrumente și materiale necesare

Înainte de a începe activitatea principală, trebuie să pregătească un loc de muncă și toate materialele și instrumentele necesare. În primul rând, va fi nevoie de teancul de ziare, în timp ce ei nu ar trebui să fie prea vechi și deja se îngălbenesc, precum și mototolită și rupte. În plus față de frunze de ziare, vor fi necesare următoarele:

 • cuțit de papetărie și foarfece+
 • Placaj sau mai multe foi de carton gros pentru fabricarea de fund+
 • vopsele și lacuri+
 • compoziţii adezive+
 • Linie și creion simplu+
 • Perii pentru colorarea de tije și aplicarea lipici+
 • clothespins pentru fixarea viță de hârtie în timpul țesere+
 • diametru spiță mare 1-1.5 mm.

În calitatea compoziției adezive, PVA lipici de construcție este cel mai bine. Pentru fabricarea tuburilor de ziar, o compoziție adezivă universală este luată de obicei pentru orice tip de lucrări de construcții, de exemplu, titan lipici.

Prepararea ziarelor

Următorul pas în fabricarea tăvii va fi un martor de tuburi de ziar. Ziarele trebuie să fie tăiate pe benzi. Lungimea și lățimea acestora va depinde de mărimea tăvii viitoare. Puteți separa ziar atât de-a lungul și de peste. Să considerăm unul dintre exemplele de fabricarea tuburilor.

 • foaie mare este tăiată în gulerul.
 • Rezultante foile de hârtie sunt tăiate peste latura îngustă spre părți egale, o lățime puțin mai mare de 5 cm. Numărul necesar de benzi va depinde și de mărimea tăvii, care va fi fabricat. Este posibil să aveți nevoie de aproximativ 90 de tuburi, dar este mai bine să recoltați tijele cu o marjă. În plus, tuburile vor fi necesare pentru fabricarea cadrului.
 • Marginea uneia dintre laturile lungi ale bucății de ziare felii este lansată de compoziția adezivă. Acul este pus pe colțul inferior al laterală, pe care lipirea nu a fost aplicată, sub un unghi mic de 30 de grade și începe să-și țină ziarul.
 • Din tubul rezultat trage frumos acul. Puteți spăla din nou colțul de lipire cu adeziv și este bine să îl apăsați la răsucire rezultată.
Citește mai mult  Duza Tulip pentru crema: Caracteristici și criterii de selecție

  Aceleași Manipulările trebuie să fie făcut cu alte dungi ale ziarului. Dacă aveți nevoie pentru a lungi tije, apoi pentru un tub este inserat de 1,5 cm la celălalt pe cealaltă parte în cazul în care gaura are cel mai mare diametru.

  Apoi, trebuie să picteze tija și să le dea să se usuce.

  Ca vopsea, puteți folosi un voal din lemn sau vopsea acrilică.

  Făcând clasa Master

  tavă de bun venit poate numai după fundație și cadru va fi pregătit. Baza poate fi placaj sau carton. O bucată de forma și mărimea dorită este decupat din material. Dacă carton va fi folosit ca bază, apoi două piese identice vor fi necesare.

  Pe foaia tăiată în jurul perimetrului pus etichete cu un creion simplu prin fiecare centimetru. Apoi, tije mici sunt lipite în locuri marcate, care va servi ca un cadru. Pentru o mai bună ambreiaj a materialelor după lipirea tubului recomandat în plus, repara cu clothespins.

  În loc de clothespins, puteți utiliza orice obiecte plate grele, ca de presă. O altă opțiune de fixare este de a face în partea de jos a gaura la margini, pentru a transforma țevile din ele și, de asemenea, atașați la lipici. În cazul utilizării unei baze pătrată sau dreptunghiulară, nu trebuie să uitați să tuburi fixe pe toate cele patru colțuri.

  Dacă a fost folosit carton pentru baza, apoi la partea la care sunt atașate tijele, lipite-o a doua piesă de bază. Dupa uscarea produsului bine, tuburile sunt înșirate la etaj și puteți trece la țeserea tăvii. Cel mai simplu mod de a-l țese „opt“.

  Citește mai mult  O varietate de plăci de plăci

  În procesul de țesere, puteți construi tuburi într-unul la altul. Cel mai bun loc conexiune la dor lipici. De asemenea, amestecul adeziv este recomandat pentru o mai bună fixare a tuburilor în locul unde se termină fiecare rând. Opțional, puteți combina mai multe tehnici de țesut, la o dată și de a folosi tije de diferite culori.

  Înălțimea pereților tavă pot fi, de asemenea, selectate în mod individual, pe baza unor considerente de aspectul estetic al produsului și comoditatea de a folosi aceasta. Când toate rândurile sunt țesute, lipiți bucăți de cadre trebuie să fie întrerupte cu foarfece, lăsând cel puțin 1 cm, care trebuie ajustate și lipite pe pereții tăvii. De asemenea, sunt recomandate locuri de zăpadă pentru a strânge cloturile pentru o mai bună fixare a materialelor. În continuare va trebui să re-ajustați produsul finit și să-i dați puterea.

  Despre cum să faci o tavă de ziare, să te uiți în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: