Teapoturi de sudare: cele mai bune modele și selecție

Teapoturi de sudare: cele mai bune modele și selecție

Mulți oameni nu își pot depune viața fără petrecere de ceai, atributul inalienabil al cărui unitate de uz casnic este o unitate de uz casnic ca o fierbător de preparare. Pe piața modernă pentru casă și feluri de mâncare, ele sunt prezentate într-o bogată diversitate, care adesea face dificilă alegerea atât pentru iubitorii de ceai obișnuiți, cât și pentru cei care sunt interesați de ceremonii de ceai în serios. Prin urmare, înainte de a cumpăra un ceainic de preparare, este important să se acorde atenție detaliilor, cum ar fi materialul produsului, caracteristicile designului său, precum și producătorul. Toate aceste nuanțe vor fi prezentate în detaliu în acest articol.

Descriere și întâlnire

Cazanul de preparare este un fel de feluri de mâncare speciale, care este folosit pentru băuturile de ceai, ceai și băuturi pe bază de plante. Baza băuturilor se bazează pe materii prime uscate, care sunt frunze de ceai, ierburi, flori și alte componente. Această compoziție este adăugată la ceainic și inundată cu apă clocotită, în procesul de astfel de efecte termice, componentele uscate se umflă și saturate cu apă clocotită cu un gust special și aromă. Hărți pentru fabricarea berii, în cele mai multe cazuri sunt recipiente mici, care constau dintr-un compartiment. De asemenea, ei au făcut acoperă, de regulă, dintr-un organism similar de material, și nasul sau adâncituri în carcasă, prin care băutura finit este turnat în cupe.

Avantajele folosind teapots sudare în schimbul saci de ceai este abilitatea de a folosi materii prime naturale utile pentru ceremonii de ceai acasă.

Băuturi fierte cu un astfel de agregat au un gust mai bogat si aroma, Și ceai tare, care se face într-un mod similar, este suficient pentru ambele reuniuni de familie și o companie mai numeroase. Unii remarcat că dezavantajele utilizării acestor produse sunt necesitatea de a le spăla, precum și mai mult timp pentru a prepara ceai. Cu toate acestea, pentru iubitorii reale de această băutură, aceste nuanțe nu sunt critice.

Materiale de fabricație

Criteriul fundamental care distinge celulele de preparare între ele, sunt materialele din care sunt făcute.

Fiecare tip de materie primă are caracteristici speciale, permițând identificarea principalelor semne ale unei nave pentru ceaiul de preparare.

Fiecare dintre materialele lor are propriile sale avantaje și dezavantaje și, de asemenea, destinate anumitor tipuri de formulări de ceai.

Sticlă

vase de sticla pentru sudare arata foarte estetic datorita corpului lor transparent, prin care se poate observa procesul de dobândire de culoarea ceaiului apă clocotită și metamorfoză, care apar cu frunze uscate. Cu toate acestea, partea opusă a acestor modele este incapacitatea lor de mult timp pentru a menține căldura, care, în sine, contrazice procedura adecvată pentru prepararea ceaiului. Pentru a compensa un dezavantaj similar, Producătorii moderni modernizați modele de sticlă, oferindu-le astfel de elemente suplimentare ca fundul de inducție și o lumânare. De asemenea, sticla borosilicată a fost utilizată ca materie primă principală, care este bine tolerantă încălzirea suplimentară a vasului de pe aragaz.

În mod separat, merită să remarcăm astfel de modele de sticlă care sunt echipate cu un compartiment special care seamănă cu un termocrome.

Aceste opțiuni sunt așa-numitele cele mai multe ceapte dublu-perete. Compartimentul suplimentar seamănă cu un balon de sticlă cu pereți dubli, echipați cu o sită. Frunzele de ceai sunt plasate în interiorul ei. Uneori acest element este fabricat dintr-un alt material, de exemplu, din porțelan.

Porţelan

Materialul popular pentru sudori este porțelan, care se referă la categoria materialelor de elită pentru fabricarea de feluri de mâncare. Modelele din porțelan de elită arată foarte estetic, dar din cauza pereților subțiri, ei se înrăutățesc. Analogi de porțelan cu un perete dens al carcasei sunt capabile să mențină o temperatură ridicată de cel puțin un sfert de oră.

Astfel de produse sunt considerate preferate în special pentru fabricarea berii soiuri de culoare închisă de ceai.

Este demn de remarcat faptul că de îngrijire de porțelan poate reprezenta o anumită dificultate, Din moment ce acestea nu sunt recomandate pentru spălare cu produse de curățare, este permisă numai clătiți sub jet de apă. Ca o alternativă opțiuni pentru o curățare mai amănunțită, este posibil să se utilizeze sodă, după care se recomandă clătirea pentru prepararea cafelei cald prima și apă, apoi la rece. Unii folosesc astfel de modele de porțelan numai pentru ocazii speciale, încercând prin aceasta să se extindă viața lor.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre cuțitele de papetărie

Faianţă

Materialul, care este adesea emis pentru porțelan, datorită asemănării externe este faianță. Este mai ieftin decât materialul de lux, dar poate fi stilizat sub porțelan și vânzarea unui cost mult mai scump. Fayans este capabil să mențină temperatura la cald cu o perna lichid in ea, dar dezavantajul este fragilitatea și riscul ciobire și alte defecte în timpul funcționării. Pentru a avea grijă de faienceguards ar trebui să fie aceleași modalități ca și pentru porțelan.

Lut

Iubitorii de cele mai strălucite clase de ceai vor fi, de asemenea, ca modelele de preparare fabricate din lut de ardere triplă. Alte modele sunt mai decorative decât cele potrivite pentru funcționarea permanentă. Acest material este destul de fragilă, dar din cauza porozitatea, nu este capabilă să absoarbă doar cuplurile de ceai și mirosuri în procesul de fabricare a berii, dar, de asemenea, pentru a le da în procesul de pregătire ulterioare ale băuturii, chiar mai mult aceasta satisface.

Această proprietate este avantajul produselor de lut, numai dacă le folosiți pentru a prepara un grad de ceai.

În caz contrar, o varietate în procesul de preparare poate pătrunde parțial mirosul unui alt soi de ceai, care a fost preparat înainte de ceainic, transformând porozitatea materialului de lut într-un defect. Dacă preferați să alternați băuturile de ceai puternic aromat, este mai bine să rămâneți pe un alt material.

Metal

Metalul este un material pentru sudori, care se caracterizează prin rezistența și rezistența sa specială la efectele mecanice. Multe modele au un aspect destul de estetic și se potrivesc cu ușurință în interiorul bucătăriilor decorate în stiluri moderne. Aceste produse păstrează temperatura, dar unele dintre afinitatea Urmanens au remarcat că băutura, fiartă în ceainicul metalică, dobândește un gust caracteristic.

Se crede că, pentru fabricarea soiurilor simple, aceste modele sunt destul de potrivite.

Fontă

În ciuda faptului că modelele din fonta sunt găsite la fel de des ca produse din alte materiale, ceainicul de fier pentru bere este considerat unul dintre cele mai convenabile. El lider în timp pentru a păstra căldura. În comparație cu metalul, modele similare din interior sunt acoperite cu o glazură specială, care nu permite să saturați băutura cu impurități de gust în timpul procesului de fabricare a berii.

Agregatele de la un astfel de material există un mâner confortabil situat pe partea superioară deasupra carcasei.

Principalul dezavantaj al sudorilor de fontă este prețul, care este mai mare decât ceainiculele făcute din alte tipuri de materii prime.

Plastic

Printre cele mai moderne materii prime se găsește, de asemenea, plastic, care nu este percepută de majoritatea iubitorilor de ceai de partid în serios. Acesta este folosit nu numai pentru fabricarea carcasei, dar, de asemenea, pentru a crea elemente separate ale structurii berii.

Astfel, în funcție de relația dvs. cu ceremonia ceaiului, soiuri de ceai pe care le iubesc, și chiar caracteristicile interiorului bucătărie, puteți alege materialul potrivit perfect pentru fabricarea berii fierbătorului. Cele mai multe dintre ele se găsesc pe piață într-o gamă largă, vopsite în diferite culori și conțin astfel de elemente de pe corpul lor, care se va potrivi în situația de bucătărie.

Formulare și volum

Împreună cu materialul, este de asemenea necesar să se acorde o atenție deosebită caracteristicilor, cum ar fi forma și mărimea BREW. Un astfel de semn ca o dimensiune este determinată de numărul de persoane pentru care este planificat pentru a pune la cale o băutură. În cazul în care unitatea va fi folosit de 3-4 persoane, este destul de adecvat pentru a alege un produs cu un volum de 1 sau 1,5 litri. Pentru o singură persoană, este suficient să folosiți un mic fiert, ceea ce nu este mai mare de 0,5 litri.

Tipuri mari de sudori, a căror capacitate este de 2-3 litri, va deveni indispensabilă pentru numeroase companii.

Dacă nu există nici o dorință de a cumpăra un produs atât de mare, puteți utiliza modele ușor mai puțin dimensionale, de exemplu, 2 până la 1,5 litri. De asemenea, merită să luați în considerare preferințele individuale ale iubitorilor de ceai, deoarece afectează în mod direct consumul componentei preparate. Iubitorii de ceai puternic au devastat mai repede cu ceainicul, iar cei care preferă să dilueze băutura cu apă fierbinte, suficient de un domeniu mai mic.

Citește mai mult  Plăci de tăiat din bambus: descriere, selecție și îngrijire

Forma tradițională a fierului pentru sudură este rotundă. Se crede că, în ea, distribuția de căldură apare perfect, precum și aceste modele „nedumerite” cele mai complete dezvăluie aroma băuturii. Cu toate acestea, aceste feluri de mâncare nu se limitează la aceste forme, deoarece produsele ovale și pătrate neobișnuite sunt, de asemenea, create din varietatea de materiale, dintre care unele sunt decorative și sunt create de designeri special pentru acest lucru.

Forma cilindrică este inerentă unui astfel de model al unui fierbător de preparare ca o presă franceză constând din sticlă și metal rezistent la căldură.

În interiorul dispozitivului este un piston cu o placă de presă echipată cu găuri. Apărătoare de apă Frunzele de ceai inundate în procesul de bere apăsat această placă, care stoarcă gustul și aroma lor, făcând o băutură saturată. Un astfel de model este foarte potrivit pentru fanii ceaiului puternic care nu aderă la toate nuanțele ceremoniei clasice.

Este demn de menționat un astfel de model ca un ceainic termos, care are o formă alungită care seamănă cu un ou. În interiorul carcasei din plastic este un balon din sticlă, precum și o tulpină care servește ca un fel de filtru care nu permite ca frunzele de ceai să intre în băutură în procesul de sudare. Scurgerea apei este efectuată printr-un nas convenabil situat în partea de sus a casetei.

Capacul cu mecanismul pivotant este închis ermetic, permițând băuturii pentru o perioadă lungă de timp pentru a menține o temperatură la cald.

Un design interesant este o unitate de preparare cu un buton de scurgere constând din două flacoane de vase. În interiorul unui balon mare – clădirea principală – balonul este mai mic și este în ea că materiile prime pentru sudură și apă sunt turnate. Când apa de fierbere dobândește toată calitatea ceaiului necesară, merită doar apăsarea butonului pentru deschiderea unei supape de turnare – apa este în viață în balonul inferior, iar frunzele de ceai vor rămâne în partea de sus. Astfel, forma unei bijuterii este determinată de caracteristicile designului mecanismului său, iar dimensiunea este proporțională cu dimensiunea companiei pentru consumul de ceai.

Formele îndeplinesc, de asemenea, funcția componentei estetice, deoarece liniile lor pot fi perfect armonizate cu interiorul camerei.

Cele mai bune branduri

Înainte de a cumpăra un agregat pentru sudare ceaiul, merită să acordăm atenție unui număr de producători care s-au stabilit de mult pe piață și sunt solicitați de consumatori.

 • Mayer & Boch Este renumit pentru produsele miniaturale pentru sudarea ceaiului rotund și oval forme. Acest produs este fabricat din fontă, sticlă, metal și nu depășește volumul de 1 litru. Multe modele sunt echipate cu filtre, sită și suporturi care simplifică, în esență, procesul de a face ceaiul. Printre structurile de sticlă se găsesc, de asemenea, modele de volum mai mare – până la 1,5 litri. Ele sunt echipate cu elemente de plastic sub forma unui capac și mânere.

 • Produse germane de la Brandul Gipfel Prezentat sub formă de sudori ceramici mici vopsite în diferite culori și având un volum de până la 1 litru. Există, de asemenea, produse din sticlă miniaturale de formă cilindrică și produse din oțel inoxidabil până la 2 litri. În interiorul unor modele circulare de sticlă există un filtru din oțel inoxidabil. Prețul produselor din ultimul material este mai mare decât restul.
Citește mai mult  Totul despre sticlărie pentru cuptor

 • Printre scaunele de preparare firme Taller Modele cu un caz de sticlă și mâner, precum și un capac de metal prevalează. Forma de ceainge sau rotundă sau ușor alungită, iar volumul este de la 700 la 1000 ml. Toate modelele sunt echipate cu un pitchfork. Costul acestor ceainice de la acest producător variază de la 1000 la 2000 de ruble, în funcție de model.

 • Compania Bodum Interesant cu kettlele sale cu o presă făcută într-un design foarte elegant și neobișnuit. Aceste modele au un volum de 0,3 litri sau 1 litru, dar este scump – de la 2500 la 5900 ruble. Chiar și opărirea unei forme rotunde de la acest brand este echipat cu o presă, care este într-un caz de sticlă. Aceasta companie daneză este un adevărat profesionist în producția de diferite structuri aglomera realizate pe baza modelului clasic de presa franceză.

 • ceainici de la fabricarea berii japoneze din porțelan de la Firmele zero Volumul de 0,5 litri este notabil prin faptul că, în plus față de forma rotunda, ele sunt, de asemenea, reprezentate în interpretări pătrate și ovale. Aceste produse sunt vopsite în culori monofonice și sunt echipate cu un capac de metal. Astfel de berari minimaliste decorate arata foarte estetic.

 • ceainice ceramice VT marca chinez Jia-Gui Luo Arata foarte estetice, precum și prezentate în varietatea bogată de a construi un design. Produsul volumului de lângă litru este vopsit de diferite modele cu tema națională chineză și nu numai. Acest lucru vă va permite să alegeți nu numai confortabil, ci și un agregat frumos pentru sudare de băutură pentru ceai.

Cum de a alege?

Chiar și familiarizat cu toate mărcile, mulți au dificultăți în alegerea unei brevete. Astfel încât această unitate nu este doar frumoasă, ci și cât mai funcțională, ascultați următoarele orientări pentru alegerea acestor produse:

 • Acordați atenție copertei produsului – trebuie să existe o gaură în el pentru a evita deschiderea unei băuturi, precum și cel puțin o mustață de blocare, astfel încât să nu zboare de la caz în procesul de ceai de pelvian în cupe+
 • Amplasarea și mărimea mânerului este de asemenea important – cel mai convenabil în cazul în care este situat în partea de sus a desenului sau modelului, dar într-un număr de modele este imposibil, deci este în valoare de verificare atunci când alegeți convenabil pentru a păstra fierbătorul pentru mâner la diferite unghiuri de înclinare + mărimea mânerului trebuie să se apropie pensula+
 • Așa că ceaiul nu este vărsat în cazul berii și deversând, să acorde o atenție la proiectarea duzei – capătul său ar trebui să fie situat la un nivel cu capacul ibric sau chiar deasupra acesteia + cu privire la cazul unui unghi de înclinare trebuie să fie de la 30 la 35 de grade+
 • Rețineți că acesta este un siter în proiectarea ceainic – în unele modele este reprezentat sub formă de găuri de la baza nasului, dimensiunea găurilor ale găurilor nu ar trebui să fie prea mare sau mic + și, de asemenea, de preferință, în cazul în care materialul pentru producător este din oțel inoxidabil+
 • Alegerea ceainice cadou, amintiți-vă că prețul lor poate fi destul de mare, pentru că în primul rând, astfel de produse sunt originale și chiar exclusiv + unele versiuni elegante ale sudori, care, în plus față de funcționalitatea, combina ansamblul diverselor materiale și aparținând marca de familie, de asemenea , va costa nu este suiced, astfel încât să consultați opțiunile în avans pentru a planifica bugetul+
 • Bazat pe faptul că diverse materiale sunt preferate pentru diferite tipuri de ceai, urmați criteriul soiurilor negru, alb, verde sau roșu de ceai atunci când aleg un produs+
 • Nu neglijați criterii, cum ar fi funcții suplimentare ale ceainice pentru sudură, deoarece unele modele sunt potrivite nu numai pentru ceai berii, dar, de asemenea, cafea.

Revizuirea fierbătorul berii cu arcul cap la cap de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Gabriela

  Ce ar trebui să iau în considerare în alegerea unui teapot de sudare și care sunt cele mai recomandate modele disponibile pe piață?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: