Teapoturile emailate: specii și subtilități de alegere

Teapoturile emailate: specii și subtilități de alegere

Ceai de gătit, cafea, cacao și alte băuturi, feluri de mâncare, fără apă de apă caldă. Dar plăcerea plăcută după o ceașcă de ceai depinde nu numai de rezervorul de fierbător. Un înțeles important are, de asemenea, ceea ce aspectul său. Destul de popular și merită atenția acoperită cu nave de smalț.

Particularități

Mulți oameni cred că ceainiculele smormite depășesc fără speranță și nu îndeplinesc cerințele moderne. Acest punct de vedere este înrădăcinată incorect. Acesta poate fi atribuit numai modelelor unice care sunt cu adevărat vechi și irelevante. Dar este foarte ușor să găsiți un ceainic cu o acoperire internă de smalț care satisface orice designer și cereri practice. Acoperirea specială este caracteristică:

 • nu strică gustul băuturilor pregătite+
 • Nu provoacă reacții alergice+
 • nu creează pericolele de intoxicații alimentare.

Cu toate acestea, toate acestea sunt garantate numai cu îngrijire adecvată. Dacă trebuie să turnați apă tare într-o ceainic emailată, va trebui să curățați sistematic de la scară. Acoperirea trebuie să-și mențină integritatea. Atunci când apar cele mai mici fisuri, feluri de mâncare va trebui să se schimbe. Cu toate acestea, această situație este oarecum netezită de prețuri accesibile.

Ceainicele Emale-strat a apărut în anii 1960. Dar primele versiuni au fost distinse de avantaje dubioase. Avantajul numai gravă a acestor modele a fost o culoare frumoasă. nalipals calamină foarte activ, și din cauza calității scăzute, smalțul divizat a avut loc extrem de rapid.

În anii 1970, structurile au venit la piață cu diferite tipuri de imagini. Și în ciuda impactului extern, au castigat rapid popularitate.

Cum de a alege?

Un rol decisiv joacă o alegere rațională a unui anumit exemplar. Parametrii Designer sunt în mare măsură individuale. Este recomandabil să se gândească doar, va fi convenabil și va folosi, practic, un anumit produs. Ar trebui să alegeți, de asemenea, un fierbător de apă, care corespunde stilul camerei de ceai pentru ceai. Cu toate acestea, în orice caz, va trebui să curățați sistematic funingine și picături de grăsime. Cel mai simplu mod de a selecta produse pentru aragaz. Puteți cumpăra absolut orice produs pe placul dumneavoastră. Există o serie de modele echipate cu manere din plastic. Necesitatea de a verifica dacă acestea sunt corecte. În cazul amplasării necorespunzătoare a unor astfel de elemente, care se topește la foc poate fi frica.

Citește mai mult  tăvi Zhostovskiy: istorie și caracteristici

Dar, marca specifică a produsului nu se aplică. „Origine națională“, de asemenea, nu se joacă. Material Mult mai important din care sunt realizate ustensile de bucătărie. Ar trebui, de asemenea, să acorde o atenție la astfel de nuanțe:

 • Electrice sau metoda de încălzire la foc simplu+
 • produs geometrie+
 • Dimensiunile ceainic.

flori clasice de smalț ustensilele erau gri, verde și albastru ton. Din fericire, tehnologiile moderne vă permit să realizeze o gamă mult mai largă de culori. Colorat gri metalizat (care poate avea întuneric și nuanțe de lumină) este considerată soluția cea mai practică. Acesta poate fi folosit în aproape orice interior. Excepția este bucătăriilor și tacâmuri, decorate în stil rustic, Provence,, stiluri naționale exotice scandinave.

Dacă nu există nici o astfel de problemă, gri metalizat va permite note moderne pentru a adăuga la compoziția de bucătărie, diluarea și motivele stricte Prim. Mai ales bine acest produs va arata împreună cu un set de similar cu culorile de aparate de uz casnic. Dar fierbătorul negru este considerat aproape o soluție universală.

Singura excepție când este inacceptabilă – excesul total de tonuri întunecate de negru și alte în interior.

Obiectul întunecat al ustensilele de bucătărie este necesară pentru a completa similar cu accesorii, precum și diluat situația cu introducerea de alb sau roșu. Dar este în valoare de a înțelege că foarte întunecat, cum ar fi ceainice pur albe, se poate obține cu ușurință murdar. Mai ales multe probleme apar atunci când au o suprafață lucioasă. În cazul în care nevoia de îngrijire constantă nu sperie, vă puteți da preferință și versiunea alb.

Experții nu vă sfătuim să achiziționeze întregul echipament de gătit numai alb. Acest lucru va crea o compoziție neclară și lubrifiate. Uneori, produse folosite culori luminoase – galben, albastru, violet și alte tonuri saturate. Este necesar să se ia în considerare modul în care sunt definite de vopsea afectează starea de spirit generală a interiorului. Acest lucru este uneori chiar semnificativ decât propriile preferințe, deoarece situația trebuie să satisfacă și oaspeții.

Mânerul nu ar trebui să fie deasupra orificiului de evacuare sau în apropierea acestuia. Plasarea mâna acolo, este ușor pentru a obține o arsură. Se poate întâmpla chiar și împroșcarea care apar atunci când capacul cade în apă. Deoarece mai larg capacul, cu atât mai bine produsul este mai practic. Chiar și alege mai corect un fierbător de apă cu o supapă: atunci când este închis, capacul nu va cădea în jos, la orice pantă.

Citește mai mult  Acoperiri de stropire pentru prăjire tigaie

Unele firme oferă modele cu plasarea foarte redus de nas. Pentru a turna apa convenabil, dar este plasat prea puțin înăuntru. Un astfel de design în plus duce la apariția masei. Cel mai bine este să plasați o gură – chiar deasupra mijlocului în înălțime.

Funcționare și îngrijire

Este foarte posibil să se realizeze noul ceainic pentru a lucra cât mai mult timp posibil. Pentru aceasta, înainte de prima utilizare, următoarele etape sunt efectuate:

 • Kettle este departe+
 • Umpleți la limita superioară admisibilă+
 • fierberea apei înscrise+
 • da ceainicul răcit.

Este imposibil să lase un fierbător de apă încălzită pe aragaz. Cu toate acestea, este inacceptabil să plasați mâncăruri calde și o suprafață umedă, rece. Cea mai bună opțiune este un stand special din materialul rezistent la căldură. Pentru a face față scalei, în fierberea apoasă a acidului citric fiert. Dacă remediile nu inspiră încredere, puteți acorda atenție formulărilor de marcă (acestea sunt utilizate strict conform instrucțiunilor).

Este mai bine să curățați ceainic o dată pe săptămână cu detergenți convenționali și un burete moale decât să se ocupe de petele solare.

Soiuri

Teapoturile pot distinge cu parametrii lor și cu Câteva detalii suplimentare.

 • Cele Ceainici echipate cu un fluier sunt foarte confortabile. Datorită lor nu este nevoie să se aștepte în mod constant pentru ea atunci când apa va fierbe. Dar modelele fără un fluier au un avantaj diferit – acestea sunt cele mai ieftine.
 • Modele cu un mâner din lemn aspect mai interesant pentru cele echipate cu mâner din plastic.
 • În ceea ce privește volumul, totul este foarte individuale. Incantarea pentru o capacitate excesivă nu ar trebui să. Din cauza ei va trebui să plătesc suplimentar pentru gaz sau electricitate. Cu toate acestea, opțiunea prea mic per 1 litru este complet impracticious. Acesta va veni la îndemână doar pentru cei care sunt singuri acasă și mai mult decât episodic. Prin urmare, în cele mai multe cazuri, alegerea optimă va fi produse cu o capacitate de 2,5 – 3 litri.
 • Un rol important este jucat printr-o comparație a produselor interne și străine. Firmele ruse Aplică o tehnică de depunere. Este mai puțin practică decât tehnologia submersibilă utilizată în străinătate. Prin urmare, produsele importate, chiar și în ciuda prețului crescut, este adecvat mult mai bine. În favoarea evoluțiilor interne, puteți conduce doar un argument – familiarizat colecției.
Citește mai mult  Metode pentru a face cuțit de bucătărie cu propriile mâini

Comparație cu bucătărie din oțel inoxidabil

Alternativ, se poate lua în considerare încă un tip de ceainic metalic – o oțel inoxidabil produs. Această opțiune are diferențele sale. Acest material este mai predispus la deformare. Pe suprafața unui astfel de ceainic, pot exista divorțuri și contaminanți care sunt greu de îndepărtat. În timp ce mâncărurile smalțate sunt mult mai ușoare. Viața din oțel inoxidabil și mâncăruri smalțate poate coincide și poate varia.

Totul depinde de modul de utilizare a felurilor de mâncare și de îngrijire pentru ea. Ustensile din oțel inoxidabil sunt mai puțin rezistente la zgârieturi.

Cele mai bune modele

Deoarece mulți oameni acordă preferință bunurilor făcute în Rusia, este logic să începem doar cu ceainicurile rusești. Pozițiile bune au câștigat produsele din planta de magnetogorsk „Email”, care este valabilă de la sfârșitul anilor 1950. În acest timp, liniile de producție și tehnologiile sunt actualizate semnificativ. Compania a reușit să obțină o relație excelentă între cost, caracteristici practice și momente de proiectare. În ratingurile mâncărurilor smalate, produsele lui Cherepovets LLC „Stalemal” sunt stabile.

De la branduri străine, sunt alocate caracteristici bune:

 • Belorussian Omelia (Această firmă utilizează în mod activ tehnologia modernă)+
 • chinez Primer capăt Boch (diferă în utilizarea din oțel de primă clasă și acoperiri fiabile)+
 • Preocuparea japoneză Ejiry (Inginerii lui au dezvoltat tehnologia de producție de e-mail de sticlă, amestecată cu zahăr pudră).

Produsele de agitate pot fi, totuși, nu mai rău decât în ​​Japonia Bunuri. Această preocupare aplică o oțel excelent de încredere. Emaila de sticlă-ceramică se face folosind componente de colorare complet sigure. Mânerul este montat nemișcat și fabricat din bachelite. Acest tip de plastic se distinge prin conductivitate termică scăzută și, prin urmare, arderea este exclusă în timpul utilizării normale.

Teapoturile de agitație emailate sunt potrivite pentru orice plăci (cu excepția cazului inductiv). Dar ele sunt garantate să se spală pentru spălare în mașinile de spălat vase. Compania depune toate eforturile, astfel încât detaliile să fie elaborate în mod clar și competent pentru a fi design impecabil.

În următorul videoclip, veți găsi o imagine de ansamblu a Teapotului Emailat Mayer & Boch „Mini”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: