Termometrele Cuptor: specii, caracteristici, selecție și operare

Termometrele Cuptor: specii, caracteristici, selecție și operare

aparate de uz casnic moderne Place majoritatea proprietarilor și face posibilă pentru a pregăti feluri de mâncare complexe, fara probleme. Prezența unui cronometru într-un aragaz lent, cuptor cu microunde, placă de inducție, vă permite să calculați cu precizie timpul de gătire, dar regimul de temperatură este destul de problematic. Sobele de gaz nu fac posibilă setarea clar a nivelului de încălzire al cuptorului. În sobele electrice puteți seta doar câteva moduri de temperatură pe care producătorul le-a întrebat.

Pentru a putea regla independent încălzirea cuptorului, este mai bine să achiziționați un termometru.

Ce este?

Termometrul pentru cuptor este un detaliu important dacă hostess dorește să-și încânte gospodăriile cu alimente delicioase, ceea ce protejează bine și nu arde. Acest accesoriu de bucătărie nu poate fi folosit, ci pentru un începător, ajutorul său va fi foarte util. În procesul de gătit, este foarte important să știți despre temperatura din interiorul cuptorului pentru a înțelege, prin care timpul de timp, acest lucru sau că alimentele vor fi pregătite. Pentru carne, intervalul de temperatură va fi unul, pentru coacere – celălalt, prin urmare, este imposibil de făcut fără acest instrument pentru a măsura temperatura, altfel alimentele pot fi corupte.

În ciuda varietății de bunuri prezentate pe rafturile magazinelor, diverse aspecte și costuri, dispozitivul tuturor termometrelor este același. În interiorul unor astfel de echipamente există două plăci realizate din metale diferite. De îndată ce temperatura ambiantă crește semnificativ, acestea sunt deformate, arătând astfel o anumită valoare digitală.

Cuptorul are adesea anumite moduri care folosesc cel mai adesea hostess pentru gătit, acesta este:

 • Gama de temperaturi mai scăzute – de la 120 la 180 de grade+
 • Valoarea medie – de la 180 la 220 de grade+
 • Temperaturi ridicate – de la 230 la 280 de grade.

Dacă trebuie să setați un anumit mod pe reteta, nu ar trebui să experimenteze și să încerce o temperatură mai mare sau mică. În acest caz, în cazul în care gazda a făcut totul bine, iar vasul nu este complet pregătit sau, dimpotrivă, ars, este în valoare de obtinerea unui termometru și verifică corectitudinea încălzirii cuptorului pe fiecare dintre modurile. Prezența termometrului nu interferează cu procesul de gătit, și dacă se dorește, acesta poate fi pur și simplu eliminate, dar este posibil să se urmărească temperatura exactă din interiorul dulapului alamă și reglați-l în timp.

Avantaje și dezavantaje

Alegerea unui termometru în cuptor, acesta este în valoare de vedere toate avantajele și dezavantajele, astfel încât accesoriul achiziționat nu este numai frumos, dar, de asemenea, funcțional. Plusurile de termometre pot fi atribuite:

 • Abilitatea de a stabili o temperatură clar definită+
 • Încălzire cuptoare cu controlul și capacitatea de a afecta interiorul temperaturii+
 • Evaluarea pe disponibilitatea produsului datorită prezenței căldurii+
 • Capacitatea de a monitoriza încălzirea cuptorului dincolo, datorită thermostyle la distanță fără fir.

Neajunsurile acestor asistenți în gătit în cuptor, acesta este:

 • bunuri de proastă calitate, care indică temperatura cu eroarea+
 • Costul ridicat al produselor de marcă, variind de la $ 20 și de mai sus+
 • Nu orice termometru este potrivit pentru gătit, un fel de mâncare specific (un simplu termometru nu arată temperatura din interiorul bucata de carne, și nu va fi necesară în cazul în care thermoshope vasul bumps rapid și uniform)+
 • O calitate slabă montare poate interfera cu utilizarea convenabilă a dispozitivului și crește riscul de a cădea în interiorul cuptorului.
Citește mai mult  Pans din oțel inoxidabil

Evaluarea toate părțile pozitive și negative, poate fi remarcat pentru tine necesitatea de a cumpăra acest produs sau să refuze complet din această aerisire. Datorită unei mari varietăți de opțiuni de termometru, fiecare amantă va putea alege cea mai potrivită opțiune.

Soiuri

Toate termometrele pentru aragazul de gaz sunt proiectate pentru a măsura temperatura cuptorului și pentru a ajuta mai rațional și a seta corect modul de coacere. Pentru aragazul electric, un astfel de asistent poate fi, de asemenea, la îndemână, deoarece nu va fi posibil să se determine rapid problemele cu încălzirea corectă pe unul sau alt mod. Costul acestui echipament este mic, prin urmare, aproape toată lumea își poate permite achiziția. Pentru a nu fi confundat în alegerea propusă, trebuie să știți cât mai mult posibil despre varietățile termometrelor și despre scopul lor funcțional.

Toate produsele pot fi împărțite în două grupe principale:

 • Analog+
 • Digital.

Prima opțiune este cea mai comună și există în aproape fiecare placă. Acesta este un mecanism săgeată că atunci când încălzirea mediului își arată temperatura.

Durata de viață a acestor dispozitive este mică, deoarece metalul începe treptat să se deformeze și acuratețea datelor datelor este în mod semnificativ încălcată.

A doua opțiune este un dispozitiv electronic cu un panou digital, care afișează temperatura în cuptor. Utilizați acest dispozitiv numai în intervalul de la 120 la 280 de grade și nu mai mare. Un astfel de fel este considerat mai progresiv și poate avea o serie de îmbunătățiri:

 • Dispozitivul poate fi cu un cronometru+
 • Termometrul poate fi cu un senzor care semnalează sfârșitul gătitului+
 • Variabilitatea crabului în selectarea modului adecvat pentru diferite tipuri de vase: carne, pește, tort și t. D.+
 • alarma de culoare, care își schimbă culoarea în diferite stadii de gătit.

Un alt produs modern este un termoshope, ceea ce face posibilă măsurarea temperaturii fără cuptor, dar încălzirea vasului în sine și determinarea gradului de pregătire. Acest dispozitiv este îndepărtat, deoarece senzorul însuși nu poate fi încălzit, iar tija metalică poate fi atașată la acesta utilizând un fir sau să fie autonom.

A doua opțiune este un termospace fără fir, de utilizat, care este mult mai convenabil, deoarece nu este nevoie să urmăriți firul și să ajustați lungimea acesteia. Cel mai progresiv este sonda fără contact, care determină temperatura în cuptor la distanță, dar cu atât mai mare de aparatele de uz casnic, cu atât este mai mare procentul de eroare.

O altă opțiune care poate fi găsită în vânzare este termometru mecanic care poate fi suspendat, încorporat și pus. Pe cadran pot exista două scale de măsurare, grad și Fahrenheit.

În funcție de prezența sau absența unei varietăți de funcții suplimentare, costul pentru termometre cuptorului poate diferi în mod semnificativ, de la 150 de ruble, finisare 2000.

Examinați producătorii

Pentru a cumpăra echipamente de înaltă calitate, care va dura atâta timp cât posibil și va afișa valorile termice chiar în interiorul cuptorului, este necesar pentru a naviga pe piață pentru astfel de bunuri și alege celebre și dovedit branduri. Evaluarea de cele mai multe modele populare arata ca.

 • POLDER TNM 515 – Acesta este un dispozitiv analogic, care este cel mai bine atunci când colectorul de coacere produse de patiserie. scală de temperatură are o gradație de la 40 la 200 de grade.
 • Generic – Termometru, care poate fi utilizat pentru gaz și pulberi electrice. Un termometru din oțel inoxidabil și pot rezista la încălzire la 300 de grade. Acesta este plasat în cuptor datorită unui cârlig special, care se agață de grila.
 • Weber 6492 – Termometru cu un ecran care poate fi instalat într-o poziție convenabilă. Folosit pentru orice feluri de mâncare, temperatura este urmărită operațional, puteți lucra cu produse alimentare, datorită prezenței sondei. Lăsați interiorul sub capac Termometru nu poate fi.
 • Thermo Pro Tr 06 Foarte similar cu opțiunea anterioară, dar datorită designului la distanță, acesta poate fi utilizat în recipiente închise. Puteți folosi cu orice produse și feluri de mâncare.
 • Ivation IWAVT 738 – Un termometru foarte modern, potrivit pentru cei care iubesc elegant și gadget-uri moderne. Produsul are două blocuri radio. Primul este echipat cu două aplicații la distanță, a cărei lungime este de aproximativ un metru, al doilea ajută la controlul temperaturii. Al doilea bloc poate fi dus la o altă piesă camerei și se ia de ceea ce se întâmplă în cuptor. Datorită prezenței unei varietăți de programe, este posibil să se aleagă cele mai multe condiții adecvate pentru prepararea unui fel de mâncare.
 • Cason este un termometru cu infraroșu, care face posibilă pentru a afla temperatura din interiorul cuptorului, fiind de la ea la o distanță. COPES cu o gamă de la – 32 la +380 grade. Funcționează pe de încărcare, care este suficient pentru 16 ore de utilizare permanentă.
Citește mai mult  Pahare pentru cocktail-uri: ce se întâmplă și cum să le alege?

Produsul mai simplu, mai ieftin costul său, cu atât mai mult în echipamentul de tot felul de funcții, mai scump va fi prețul. Alegerea termometru ar trebui să fie efectuată în conformitate cu principiul de confort și variabilitate, astfel încât un dispozitiv vă permite să pregătească o mare varietate de feluri de mâncare.

Cum de a alege?

Pentru a cumpăra un termometru bun în cuptor, aveți nevoie pentru a evalua în mod corect opțiunile disponibile și de a determina cele mai potrivite dintre ele. Este demn de atenție la anumiți factori.

 • Preț. Opțiunea ieftin va dura mult timp, este mai bine să-și petreacă un pic mai mulți bani și de a dobândi un astfel de produs care va afișa datele exacte și nu se va rupe prima lună de utilizare.
 • Mărimea produsului. Este în valoare medie de cumpărare sau termometre mari, astfel încât să fie clar vizibilă pe ecran și a fost posibil pentru a maximiza temperatura.
 • Interval de temperatură. Indicatorii optimi vor fi valori de la 120 la 300 de grade, care vor pregăti orice feluri de mâncare, fără a se limita la.
 • Cumpărarea de bunuri faimosul brand va fi mai de preferat decât o versiune similară a producției din China.
 • Achiziția este în valoare de ea în magazine specializate aparate de uz casnic și a verifica mărfurile în loc, mai degrabă decât uite pentru o versiune ieftin pe Internet și de a face o comandă acolo.
 • termometru intern este mai convenabil de a folosi în bucătărie, Dar este important ca acesta este detașabil, pentru comoditatea de îngrijire.

Criterii de selecție poate fi o mulțime, și fiecare femeie are propriile cerințe pentru a cumpăra un produs, dar merită atenție la calitatea materialelor, asamblarea și ușurința de utilizare a produsului.

Termeni de utilizare

Pentru a corecta spectacole termometru temperatura în cuptor, acesta trebuie să fie instalat în cazul în care va avea loc procesul de gătit. Fixați dispozitivul poate utiliza adezivul rezistent la căldură, șuruburi sau atârnat pe un cârlig special care vine la aproape toate modelele. Cel mai bine este să utilizați ultima opțiune, ca termometrul în orice moment pentru a elimina, se spală sau curat de inutilitate. În acest caz, un costum obișnuit agățat termometru, fără caracteristici moderne.

Citește mai mult  Tipuri de uscătoare pentru feluri de mâncare și criteriile de alegere a acestora

Când vine vorba de tehnologii mai avansate, este demn de menționat sondă de țeavă, că, în afară de termometru, cu ecran cu cristale lichide are un cablu de oțel. Folosind acest dispozitiv este ușor, este necesar să se ajusteze temperatura la indicatorii dorite și stick joja în produsele alimentare. Alimentele cu un dipstick este plasat în cuptor, iar resturile de termometru exterior, care arată procesul de încălzire a mediului intern. De îndată ce produsele alimentare este gata, produsul va da un semnal sonor.

Temperatura de preparare a diferitelor feluri de mâncare este semnificativ diferită, de aceea este important să se stabilească valorile dorite. Indicatorii de pui finit diferă semnificativ față de aceeași biscuitului și legume tocană diferă în temperatura de încălzire de la pește la cuptor. Instalarea termometrul poate fi intern și extern, aceasta depinde în primul rând de modelul și recomandările producătorului. specii externe pot fi montate pe fir sau atârnă pe mânerul cuptorului, și sunt cele care lucrează la o distanță, care este foarte convenabil, deși exactitatea datelor pot fi perturbate.

Caracteristici de îngrijire

De îngrijire este necesar pentru orice aparat acasă și feluri de mâncare, pentru că termometrul cuptorului nu este o excepție. Datorită impactului temperaturilor ridicate și contactul direct cu produsele alimentare pe produs, resturile alimentare și un pliant de noroi, pe care să-l carbohidrati, dacă nu-l spală la timp. Fiecare producător specifică metodele de îngrijire a termometrului de ao curăța cât mai eficient și să nu-l pradă.

produse din oțel inoxidabil pot fi curățate în mașina de spălat, folosind detergenți moi. În cazul în care dispozitivul este de înaltă calitate, nu se va deteriora contactul cu apă, atât în ​​modul manual și curățare mașină. probe ieftine sunt cele mai bune witching o cârpă umedă și se usucă bine pentru a preveni formarea ruginii.

Dacă nu se folosește cuptorul pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine pentru a elimina termometrul din ea și a pus într-un loc uscat și curat.

Despre modul de instalare a unui termometru pentru cuptor, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: