Termose pentru alimente cu containere

Termose pentru alimente cu containere

Mâncarea adecvată și utilă este ușor de organizat în cale, în vacanță, la locul de muncă. Acest lucru va ajuta la termosul pentru alimente cu containere. Modelele moderne sunt universale, au multe funcții, nu necesită multă grijă.

Caracteristică

Termozele pentru alimente cu containere sunt realizate cu un gât larg special pentru produse. Este mai convenabil să plasați diferite feluri de mâncare, nu băuturi. Astfel de termisuri sunt de obicei folosite pentru supă, dar au un loc pentru cele două feluri de mâncare care rămân fierbinți pentru o lungă perioadă de timp. Food Thermos Long deține temperatura cu baloane duble de perete. Pentru a crea izolație termică între ele poate fi un vid. În structurile selectate folosesc gaz inert. Pentru o păstrare mai îndelungată a temperaturilor, se utilizează izolația între vas și cazul.

Termose de pe materialul sunt împărțite în mai multe tipuri.

 1. Plastic. Numai carcasa este confecționată din plastic. Aceasta este o opțiune ieftin, practic, bine spălați. Dezavantaje – rezistență la căldură rău, absoarbe mirosurile neplăcute din plastic.
 2. Oţel. În astfel de structuri, vasul și carcasa sunt realizate din oțel. Este durabil, nu absoarbe mirosurile. Produsul este compact, gradele specificate sunt bine deținute. Dezavantaje – greutatea produsului, din oțel de calitate joasă transmite un miros metalic.
 3. Sticlă. Garnițe din sticlă sunt plasate în carcase de metal sau plastic. Sticla retine temperatura bine, nu deține mirosuri, doar spălate. Principalul dezavantaj este ușor de bate.

Cel mai adesea în vânzare sunt termose pentru produse alimentare din oțel. Acestea sunt cele mai practice și de încredere.

Un factor important pentru termos este considerată durata deducerii gradelor definite în interiorul balonului. La produsele cu gât larg, temperatura scade mai repede. Timpul maxim este considerat de 24 de ore, minim – 2 ore. Timpul mediu pentru primele feluri de mâncare este de la 4 ore. Mult depinde de modelul și producătorul.

În caracteristica, volumul util este important. Pe această bază, toate produsele sunt împărțite în trei categorii.

 1. Volum mare – de la 2 litri la 3 litri. Astfel de termos sunt calculate pentru un număr mare de persoane, prieteni pentru suma impresionanta de produse de o anumită temperatură.
 2. Volum – de la 1 la 2 litri. Astfel de modele sunt proiectate pentru 2 persoane, în cazul în care volumul mare nu este necesară.
 3. De la 250 ml la 1 litru. Mici termose potrivite pentru utilizare în fiecare zi.

Modelele cu trei tronsoane cu mai multe încercări pentru feluri de mâncare individuale sunt fabricate. Ca o regulă, este o scară largă de produse din oțel inoxidabil pentru rezistență la căldură sporită.

Costul bunurilor depinde de dimensiunea, marca, calitatea materialului, utilizarea tehnologiilor moderne de fabricație.

Modele

Există o varietate de modele de vânzare, care sunt caracterizate prin design, unele detalii, au avantajele și dezavantajele lor. Atunci când alegeți modele trebuie să ia în considerare mai mulți parametri. Mai jos sunt modele excelente cu caracteristici mai bune.

„Arctic 403-1500”. Aceasta este o practică termos, lumina (1,5 litri). Într-un set de 3 containere, 2 aparate de masă. Durata deducerii o temperatură dată este de 6 ore. Modelele au volume diferite pentru servire este convenabil. Termos nu pot fi utilizate fără containere, dar ele sunt incomod pentru a obține din balon, care este considerat lablems mici de construcție.

BIOSTAL NRP-600. oțel din oțel de înaltă calitate, durabil salvează de la șocuri mecanice, ajută la menținerea temperaturilor de până la 16 ore. Capacul poate fi adaptat ca o placă pentru primul fel de mâncare sau ca o cană de apă, ceai. Termos este ușor, convenabil, calculat pentru călătorii lungi, este util pentru nutriție la locul de muncă. Preț de la 1000 ruble.

Diolex dxf-600-1. termos din oțel mici, cu un mic curea confortabil, volumul -0.6 litri. Durata de menținere a temperaturii variază de la 12 la 24 de ore. Preț scăzut. gât confortabil, capac practic, un design de lumină, elegant.

Aqua Work C5. Bright și model atractiv. Acesta este un model de încălzit, care poate fi realizată din bricheta sau de la rețea. Este o jumătate de oră pentru această procedură. Kitul conține pe lângă o lingură de plastic, lingura si bastoane.

Luați în considerare rating-ul de producători, care va ajuta la alegerea unui thermosis bun.

 • Pinguin – producător chinez termos din oțel de înaltă calitate. Produsele îndeplinesc cerințele ridicate pentru care au fost primite multe premii. Thermosos are gâturi largi, acoperă utilizarea convenabilă sub formă de plăci, mânere bune pentru transport.

 • „Arctic” – Producătorul din Rusia, produsele companiei au tehnologii de înaltă producție. Compania prezintă produse cu dispozitive diferite pentru consumator, de exemplu, cu un bețiv, cele mai bune modele cu pneumonasuri și altele.

 • Biostal – Compania din Rusia, a fost de lucru pentru mai mult de 10 ani în acest domeniu, urmărește să dezvolte modele termos universale. Eliberă rezervoare pentru sportivi, vânători, șoferi, opțiuni clasice. Modelele se disting prin fiabilitate, calitate și practică.

 • Rondell – producător german de feluri de mâncare diverse. Se distinge prin fiabilitate, ergonomică, rezistență. Unele modele au o durată de viață de până la 25 de ani.

 • Termos. producător american care produce mai multe modele diferite de heatmers pentru băuturi și produse alimentare de la toate tipurile de materiale. Tehnologia specială, vă permite să mențineți temperatura definită pentru o lungă perioadă de timp.

 • Tigru – Producător din Japonia face termos din otel special rezistent la căldură. Ea are un nivel ridicat de rezistență la coroziune. Aplicarea unui lustruire special intern al vasului, producătorul poate extinde depozitarea alimentelor, răcirea este avertizat de folie de cupru. garanție companiei este de 5 ani.

 • Zojirushi – producător japonez care produce termos cu izolatori de vid. De asemenea, compania produce termose pentru copii. Acestea diferă într-un volum mic, design luminos. Seria pentru copii are un nivel ridicat de securitate. Diolex – marca de produse cu buget care produc un preț mediu. Feluri de mâncare rămân fierbinte la 24 de ore. În interior există recipiente din sticlă sau din oțel. Compania produce termose compacte și convenabile pentru distanțe lungi.

Alegere

Într-o călătorie lungă, o călătorie, în natură, la locul de muncă, vreau să urmez elementele de bază ale nutriției corespunzătoare. Acest lucru este capabil să ajute termosul. Modelele moderne au devenit elegante, compacte, proiectate nu numai pentru băuturi, dar și pentru alimente, au containere convenabile într-un set. Dacă știți, în ce scopuri ar trebui să fie un termos, care sunt proprietăți, devine mai ușor să alegeți opțiunea corespunzătoare.

Thermos este cumpărat pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât producătorul este atât de important atunci când alegeți acest produs. Calitatea alimentelor pe care o păstrează depinde de termos.

Când alegeți, trebuie să acordați atenție punctelor importante.

 1. Volum. Acest indicator depinde de nevoile. Pentru o singură persoană, volumul este de 0,8 litri, pentru mai multe de la 1 l și mai mult.
 2. Lățimea gâtului. Decât este mai largă, cu atât mai convenabil să umpleți recipientul.
 3. Etanșeitatea blocajului de trafic. Cu cât este mai dens închide termos, cu atât mai mult căldura va fi salvată.
 4. Materialul face balonul în sine. În cazul în care este fabricat din material plastic, atunci temperatura de economisire a temperaturii este mică. Acesta este cel mai ieftin model. Mai ține de cald – sticla. Acest material este cel mai eco-friendly, dar fragil. Materialul cel mai durabil este din metal, dar, în comparație cu sticla păstrează temperatura nu atât de mult timp.

Termos cu un bec de sticlă este practic să se folosească la domiciliu într-o atmosferă relaxată, este mai bine să ia un termos de metal pentru o excursie.

Se salvează o temperatură de până la 6 ore convenabile pentru masa de prânz să mănânce la locul de muncă. Pentru distanțe lungi, aveți nevoie de un model de încredere păstrând în același timp definite grade până la 12 ore.

Termeni de utilizare

Termos va servi pentru o lungă perioadă de timp și în mod regulat, dacă aveți posibilitatea să le utilizați. Pentru a face acest lucru, trebuie să efectuați regulile de funcționare.

 1. De preferință, nu să scadă termos. Acest lucru se aplică și în flacoane de oțel. socuri mecanice puternice le pot îndoi. Acest lucru agravează proprietățile lor de consum.
 2. Noi termos înainte de a utiliza, trebuie să clătiți bine cu apă, se usucă într-o formă deschisă.
 3. După utilizarea vasului interior spălat. reziduurile alimentare vor contribui la acumularea unui miros neplăcut, care este dificil de îndepărtat din balon.
 4. Puteți elimina mirosul neplăcut folosind sifon convențional. Balonul a fost spălat, îndiguire sodă, lasă loc pentru o lungă perioadă de timp, de exemplu, pe timp de noapte, apoi se spală afară, se usucă balon. Cu un puternic proces de repetare miros.
 5. Dacă aveți nevoie pentru a pune mâncare fierbinte în termos, se clătește cu apă caldă. Înainte de a completa cu produse reci, este necesar să se clătește cu apă rece.
 6. În cazul în care termos nu este utilizat pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fie colectate, greu de aproape, în interior pentru a pune 3-4 boabe de cafea sau de orez, vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu sau sare. Acestea vor fi eliminate din clusterul de mirosul.

Apoi, consultați revista Thermos Video pentru alimente cu trei containere Laplaya® Container Food Series.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: