Tăierea bord cu propriile sale mâini: metode de fabricație

Tăierea bord cu propriile sale mâini: metode de fabricație

Bord de tăiere – un atribut important în bucătăria fiecărei amanta. Se pare că alegerea consiliului nu este dificilă, dar când vine vorba de cumpărare, atunci totul nu este atât de simplu: modelele prezentate pe piață nu se pot încadra în interior, atunci dimensiunile sunt prea mari (mici), apoi Materialul nu provoacă încredere.

placi din plastic sunt foarte populare, din cauza lor diferite culori și o valoare atractivă, dar Recent, există vorbesc despre pericolele de plastic atunci când contactați alimente, și multe stânjeni. Desigur, nimeni nu are întrebări cu privire la materiale naturale, dar nu este întotdeauna posibil să se găsească exact placa pe care ar îndeplini toate cerințele gazda. Există o ieșire – faceți o placă de tăiere cu propriile mâini! Stocare cu lemn suficient, desenele necesare și unele cunoștințe, iar în bucătărie se va naște una magnifica proprie fabricație!

Pasul 1. Selectarea materialelor

Ce nevoie de bord?

Dacă aveți o experiență mică sau deloc cu copacul, primul moment, care va trebui imediat să clarifice – aceasta este alegerea rasei lemnoase pentru viitoarea placă de tăiere.

Mai întâi trebuie să vă dați seama – cum veți folosi tabla? Pentru fructe? Pești? Carne? Salată? Se recomandă să aveți plăci separate pentru diferite produse. Deoarece lungimea, iar grosimea este absolut diferită – și din considerente practice și de la culinară.

Deci, pentru carne trebuie să aibă un consiliu masiv dens, pentru că, de exemplu, va trebui să utilizați securea dacă aveți de gând să gătească un abur și o placă subțire se va deteriora după câteva aplicații. Pentru tăierea peștelui, un lemn mai subțire este potrivit, așa cum va fi folosit numai cuțitul.

În al treilea rând, va exista o consiliu de răcire de fructe și legume.

Sau poate, în general, doriți să faceți o bord de decorare a casei? Nu sunt necesare plăci necesare pentru a fi utilizate în gătit – foarte des – decoratiuni realizate manual pentru a da interiorul stilului mai rustic. Dacă da, atunci aici aveți nevoie deja să vă concentrați pur și simplu pe preferințele aspectului ca un plan al unui proiect artistic, deoarece atunci veți lucra pur și simplu modelul conform ideii, iar modelul placajului multistrat FC sau FSF este destul de Potrivit – acesta este materialele cele mai simple, accesibile și durabile.

Citește mai mult  Găluște electrice: descrierea criteriilor de specii și de selecție

Cât de des vom folosi?

Dacă știți că tabla va fi folosită în fiecare zi de mai multe ori, merită să ne gândim la faptul că forța materialelor – criteriul nu este ultima importanță. Placa trebuie să fie capabil să reziste la sarcini de zi cu zi, precum și expunerea la apă când îl permiteți după utilizare.

Temperatura și umiditatea iau în considerare

Nu toată lumea este deosebit de importantă astfel de momente ca impactul diferențelor de temperatură în bucătărie sau umiditate excesivă. Dar, totuși, o placă de tăiere este fabricat din lemn, si nu fiecare rasa este potrivit pentru condițiile de bucătărie – unele pot umfla si crapa, și este imposibil să lucreze pe o suprafață deformată. placaj atractiv, de exemplu, nu este potrivit pentru tăierea cărnii, ca expunere punct constant va duce la urme de lovituri și crăpături. Chiar și cel mai scump placaj stratificat este de multe ori. Deci, ce fel de lemn va fi mai bine?

Bine și opțiuni ieftine din rase de date de vorbire:

 1. cireașă+
 2. fag+
 3. Pin+
 4. stejar+
 5. mesteacăn+
 6. salcâm.

Ele sunt foarte bune pentru prelucrare și rezista la impactul continuu.

Ce dimensiuni sunt necesare?

Asigurați-vă că pentru a specifica parametrii pentru care ai nevoie pentru a naviga atunci când se face placa. Necesitatea de a lua în considerare dimensiunea care va fi cel mai convenabil pentru tine la locul de muncă – Numai tu știi ce formă de suprafața va fi optimă pentru lucrul cu alimente.

Este clar că logica obișnuită – pentru carne și curățarea peștelui mai mare, pentru legume și fructe mai mici – va funcționa, de asemenea.

Citește mai mult  Caracteristici și caracteristici ale seturi de cuțite millerhaus

De asemenea, merită să ne gândim la câți oameni trebuie pregătiți la un moment dat.

Și, de asemenea, costul de a lua în considerare dimensiunile specifice ale bucătăriei sau locului în care veți folosi și păstrați placa. Are un imens bord se potrivesc în bucătărie? Este convenabil să-l folosească pe desktop?

Pasul 2. Noi o facem singur. Procedura de operare

Ordinea de lucru este foarte simplu, și nu va cauza probleme chiar și la maeștrii bun început. Este suficient doar să efectuați câțiva pași simpli în ordine, și veți avea o bordură frumoasă de tăiere.

Înainte de tine, un desen gata, luând în considerare mânerul pentru care puteți să atârnați placa și să o luați pentru a transfera închiderile într-o cratiță sau un fel de mâncare.

Consiliul de mâner pentru a nu schimba centrul de greutate, ar trebui să fie de-a lungul axei longitudinale a plăcii.

Desenul conține mesteacan ca material – este durabil, rezistent la umiditate și furnizat în procesare.

 • Luând mesteacan (sau copacul dvs. prin alegere). Pentru a gestiona modelul, ferăstrăul obișnuit cu dinți mici. Astfel încât va fi ușor să tăiați copacul necesar. Transferați șablonul pe suprafața de lemn și tăiați liniile.
 • Tratamentul regionalului. Pentru fiecare maestru al casei, un anumit tip de slefuire abrazive tăiate, piei, și poate chiar și acolo este o mașină specială care procesează marginile de bord profesional de rectificat. Amintiți-vă că tehnica de siguranță este necesară pentru a ascuți toate fețele consiliului dvs., astfel încât toate arsurile și rugozitatea. Nimeni nu vrea, după un experiment culinar pentru a avea oferind în fiecare deget, cum ar fi chips-uri mici în produse de tocat. Da, și marginile vizuale netratate arată neglijent.
 • Gaura de foraj. Acum trebuie să faceți gaura în mânerul bordului pentru a putea să-l atârnați mai târziu pe garoafa. Singurul moment nu este de a face gaura prea mică, altfel va fi dificil să atârnați produsul. Puteți să arătați creativitate și să faceți o clemă specială sau să lipiți cârligul – principalul lucru pe care placa nu se află pe masă, ocupând locul, dar agățat cu precizie și a adăugat farmecul interiorului. Dar cum să-l atârnim, să vă decideți.
Citește mai mult  Găleți de gunoi de pedale

Pasul 3. Decorarea produsului.

Acum totul depinde de gustul estetic. Puteți decora bordul cu un model complicat, puteți desena pur și simplu linii sau puncte, dar după aceea este necesar să acoperiți plăcile cu lac, în caz contrar, cu primul contact cu apa, toate desenele se vor spăla. Nu vă limitați în fantezie, creați inscripții și desene unice care vă vor ridica starea de spirit în timpul gătitului.

Acordați atenție unei astfel de tehnici ca decupare. O parte a plăcii de tăiere veți fi folosite pentru destinație, iar al doilea decorat. Pentru decupaj, trebuie să cumpărați vopsele acrilice și guache orice culori vă place (sau poate că aveți deja o idee pentru care avem nevoie de culori specifice), șervețele de hârtie cu un model, lipici PVA, ciucuri, cauciuc spumă, șmirghel și lac pentru a acoperi suprafața după cum este gata totul – pentru a asigura rezultatul.

Nu este nimic complicat în tehnica de decupaj, iar numele complicat nu trebuie confundat. Acțiunile simple sunt reduse la următoarele:

 • Tratează materialul de emeer Toate suprafața plăcii+
 • Bine ați venit un șervețel cu un desen în două părți, tăiați ornamentul+
 • Aplicați vopsea acrilică în acea parte unde veți avea un șervețel+
 • Apăsați suprafața desenului de la șervețel, amestecându-l înainte de apă+
 • Apoi puneți restul suprafeței – trageți ceva cu vopsele, dați spuma în acrilic, de exemplu, culoarea aurului, puneți marginile – acest lucru va da un fel de vechi+
 • Completați decorarea, acoperind întreaga latură vopsită a plăcii de lac. Amintiți-vă că lacul trebuie aplicat numai în partea pe care am decorat-o și nu pe întreaga placă complet, deoarece tăierea suprafeței acoperite de suprafață va fi absurditate – lacul se va dovedi și toate eforturile vor fi în zadar.

Iată de fapt. Nimic dificil, dar care este rezultatul! Baza de bucătărie frumoasă făcută special pentru tine, tu și sub nevoile tale. Ce ar putea fi mai plăcut?

Cu privire la modul de a face o placă de tăiere cu propriile mâini, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: