Tigaie la grătar-press

Tigaie la grătar-press

Până în prezent, gospodinele au posibilitatea de a alege feluri de mâncare dintr-o gamă largă. Cu toate acestea, ustensile de fontă turnată sunt considerate clasice în ziua de azi, care îndeplinește simplu, dar calitati importante este durabilitate, rezistenta la uzura, fiabilitate. Astfel de feluri de mâncare va avea un loc demn în orice casă. În plus, alimente preparate cu ustensile de fonta are o specială, gust unic.

Din aceste motive, gratar fonta Tigaie cu un capac-press, mai bine cunoscut sub numele de „Katiușa“ popularitate specială dobândi. Să facem cunoștință cu o serie de caracteristici ale acestui fel de mâncare, avantajele și dezavantajele sale, precum și va desena o analogie cu specimene similare.

Descriere și caracteristici

La gratar tigaie cu un capac este un produs foarte confortabil și multifuncțional utilizat în bucătării moderne. Este fabricat din fontă pură, astfel încât felurile de mâncare nu sunt dăunătoare oamenilor, iar din cauza unui material solid va dura mai mulți ani. Modelul „Katyusha” are mânere din plastic care au fost făcute cu prudență pentru a muta tigaia de prăjire în momentul încălzirii.

Merită să subliniem faptul că Frontul purt pur este cel mai bun material pentru producerea de ustensile rezistente la căldură. Atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate, mâncărurile de la un astfel de metal nu vor fi distinse prin substanțe nocive, care afectează negativ corpul uman. În plus, fonta va fi suficient de rece, ceea ce permite o lungă perioadă de timp pentru a menține alimentele într-o stare caldă. Despre serviciul de viață poate vorbi aproape infinit. Probabil, toată lumea a văzut o tigaie de prăjire din fontă de la bunica ei, care, probabil, a primit moștenirea ei de la mama ei sau de la alte rude de lungă durată.

Citește mai mult  Revizuirea termopoturilor Xiaomi

Partea de jos „Katiușa“ este realizată de carton ondulat, prin care devine produsul perfect pentru prepararea unor astfel de feluri de mâncare:

  • Carne sau pește prăjit cu benzi appetitive+
  • bine adecvat pentru stingerea diferite feluri de mâncare+
  • Friptură la o astfel de tigaie nu va fi mai rău decât într-un restaurant+
  • Cu ajutorul tigaie, puteți găti legume.

In plus, fonta tigaie cu fund ondulat are o acoperire de presă, care realizează posibila suculență maximă a produselor alimentare atunci când gătiți. Iar capacul servește ca o anumită protecție împotriva căderii de pe suprafața de lângă sobă.

Acest produs poate fi folosit pe orice aragaz, inclusiv inducție. Cu toate acestea se spală tigaie, cu ajutorul mașinilor de spălat vase este extrem de recomandat, precum și alte ustensile din fontă.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice feluri de mâncare, o fontă tigaie cu un capac, presa are o serie de avantaje și minusuri.

PROS

Preparatele culinare realizate funcții inerente în mai multe produse de bucătărie, astfel încât Katiușa poate fi cu ușurință un înlocuitor al Mangalu, nu este, practic, nu este nevoie de a utiliza o tigaie convențională sau un cazan dublu, și poate, de asemenea, de lucru ca un cuptor cu microunde sau. Tigaie nepretentios în îngrijirea. Mâncarea gătită sub acoperire își păstrează complet gustul unic și are o aromă specială, care este realizată de pereții groși ai fontei. În plus, produsele își vor pierde în cele din urmă valoarea energetică și acest lucru este un plus considerabil.

Datorită fundului și sucului ondulat, care curge din alimente, nu există un miros neplăcut și gustul Gary, precum și absolut nici un fum. Panul de prăjire va fi o alegere excelentă pentru persoanele care observă dieta, deoarece este posibil să se gătească pe Katyusha folosind ulei în cantități minime. Datorită prezenței unei funduri destul de groase, produsele preparate vor fi încălzite în mod egal, care, în cele din urmă, nu le vor da lipirea de suprafață sau arde. Nu vă veți limita la pregătirea unei tăvi de mâncare poate fi utilizată pentru prăjirea cărnii, pește, legume, ciuperci și alta.

Citește mai mult  Cum de a asigura estetic placi de taiere în bucătărie?

Minusuri

Unul dintre principalele minusuri ale unei astfel de tigaie este greutatea excesivă. Datorită pereților groși, masa Katyusha fără un capac este de 3,2 kg, în timp ce capacul cântărește 200 de grame mai mult, care în cele din urmă este de 6,6 kg – feluri de mâncare destul de grele.

După fiecare gătire, tigaia de prăjire trebuie să fie în mod necesar spălare. Deoarece fonta turnată nu este potrivită pentru mașina de spălat vase, este necesară spălarea grăsimii și curățarea canelurilor. După spălare, este necesar să ștergeți ustensilele cu tăiere curată, apoi lubrifiați suprafața interioară a produsului cu un strat mic de ulei, inclusiv pereții.

Avantaje față de alți analogi

De asemenea, merită o comparație mică, cu alte tigai similare de prăjit pentru a vedea chiar mai bine avantajele acestui model. De exemplu, Katiușa în comparație cu alți analogi are la partea de jos a nervurilor mai mari, ceea ce va face în cele din urmă alimente mult mai suculent, acesta va fi moale și au cel mai bun gust.

Prezența unui fund gros pereți și similare din tigaie, se va opri feluri de mâncare de mai mulți ani, în mod corect îndeplinirea rolului său principal. În plus, Katiușa poate fi folosit pe orice cuptoare, inclusiv de inducție, care nu poate fi făcut întotdeauna cu o altă ustensilă.

placi grele tigaia vă permit să se încălzească mese în mod egal, și, de asemenea, protejează suprafața mobilei stropilor.

Sfaturi expert pentru utilizare

Așa că grătarul din fontă prăjirea servit mult mai mult, Experții dau mai multe instrucțiuni utile pentru utilizare:

  • Din cauza tendinței de fier turnat la apariția ruginii după spălare, este necesar să ștergeți cu atenție ustensilele+
  • Folosiți mașina de spălat vase pentru spălare este categoric interzisă+
  • Folosirea sculelor abrazive pentru curățarea suprafeței nu este permisă+
  • Este cel mai bine la geluri de spălare sau popular, de exemplu, oțet, suc+
  • Este interzisă produse de uz zgârierea jos.
Citește mai mult  Vase colorate: specii și alegere

După spălare, este necesar să se lubrifia fundul și pereții cu un strat subțire de ulei vegetal, care permite tigaia de apariția ruginii. Pentru a evita lipirea la partea de jos a produselor alimentare care aveți nevoie pentru a încălzi feluri de mâncare. În plus, imediat înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare oferite ustensilelor.

Preț

Prețul grătarul din fontă prăjirea este destul de mare, fluctuează în zona de 4400 de ruble. Cu toate acestea, merită considerată că pentru banii cheltuiți veți obține feluri de mâncare pentru viață, în timp ce produsele gătite pe acesta nu vor fi mai rele decât în ​​restaurantele scumpe. Este demn de remarcat faptul că cumpărarea celui mai bun model cu prezența unei capace de presă, care nu numai că va îmbunătăți calitatea gustului produselor, dar va asigura protecția mobilierului din stropi.

După cum puteți vedea, grila de fontă de fontă Pan – feluri de mâncare unice, care pot efectua rolul mai multor produse de bucătărie.

Deci, nu veți dobândi doar un ustensile de înaltă calitate, ci înlocuiți, de asemenea, spațiul inutil, economisind să depună o cantitate mare de feluri de mâncare.

În următorul videoclip, așteptați o imagine de ansamblu a vasului de frânare de fontă cu o marcă de presă de brand-press.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: