Toate plăcile despre cartofi

Știu totul despre cartofi este important nu numai de bucătari profesioniști, pentru că această tehnică are atât versiunea industriale și de uz casnic. Va trebui să exploreze caracteristicile discurilor abrazive pentru cartofi și alte componente.

Toate plăcile despre cartofi

După cumpărarea este în valoare de înțelegere cum se curăță cartofii cu o producție de legume și un dispozitiv pentru casa.

Ce este?

În sine, cuvântul „potatochist“ nu este destul de adevărat. Deși scopul său principal este doar în lucrul cu cartofi, este mai corect să se presupună că aceasta este o mașină pentru curățarea rădăcinile tuturor tipurilor de rădăcină. Acesta vă permite să facă față cu fructe de curățare. S-a stabilit că astfel de dispozitive au fost create în Franța, la sfârșitul anilor 1920. Dar rezultatul dezvoltării inginerilor francezi a fost evaluată rapid de către experți și consumatorii din alte țări.

Treptat, sa descoperit că caracteristicile de cartofi elementare – nu satisface nevoile de producție de alimente mari. Acolo, precum și în catering, au început să aplice mașini mai avansate. În sistemele industriale, evidențiați:

 • Rezervor cu pereti de încredere+

 • Cupa de șmirghel grosier+

 • Tăvi sau amortizoare pentru erupții cutanate de legume finite.

Vizualizări

Manuale si electrice

Principiul de funcționare a plăcilor de cartofi electrice este relativ simplu. De mai sus este un bloc de luare. Sub acesta este un bol. În cea mai mică cameră expediată tuberculi decojite. Unele dispozitive sunt echipate cu cuțite auxiliare, ceea ce face posibilă îmbunătățirea calității curățării. Procedura se efectuează atunci când recipientul este rotit.

Modelele mecanice funcționează autonom. Unii dintre ei sunt alimentați de baterii. Tuberculii sunt atașați de suporturi și după începerea rotației, acestea sunt curățate cu cuțite bine ascuțite. Dar, în majoritatea cazurilor, alegerea este făcută în favoarea modelelor manuale. În exterior, este un mâner din plastic puternic și metal, suplimentat cu lame care îndeplinesc procedura de curățare în sine.

Industrial și intern

echipamente de cartofi profesionale de producție este echipat cu un castron mare. Pe pereții acestui vas, este aplicat un material abraziv special. Cu el a îndepărtat efectiv coaja. Încărcarea rădăcinilor se face prin gaura din partea de sus a camerei. Camera de lucru a cartofului de cartofi pentru sala de mese funcționează când rotirea + pentru a roti camera trebuie să fie rapid.

Unele versiuni de dispozitive de curățare industriale permit rădăcini de limpezire. Ele sunt pur și simplu conectate la aprovizionarea cu apă. Trebuie să se toarnă în mâna de apă nr. Nimic uimitor – aparate de uz casnic, spre deosebire, este imposibil să se spele separat de fiecare cartof în camere, restaurante și întreprinderi industriale mari și mese.

Diferența dintre echipamentele industriale și proiectate pentru echipamentele de acasă nu numai în performanță, ci și în masa dispozitivului, în dimensiunea sa, în volumul total al camerei de lucru.

Camera și continuu

Primul tip implică purificarea cartofilor cu discuri con. Acesta oferă un rezultat excelent. Cartofi de cartofi continuă utilizează discuri cu role. Capacitate specială și productivitate Un astfel de sistem nu se poate lăuda. Cu toate acestea, în cafenele, restaurante și alte unități de catering, se va arăta ea însăși de cea mai bună parte.

Citește mai mult  capace de silicon elastice pentru feluri de mâncare: descriere și scop

Role sunt de obicei realizate din materiale abrazive. Ele sunt puse luând în considerare diametrul. În unele cazuri, în loc de role conice folosesc cilindrice acoperite cu fire flexibile. Design-ul este calculată astfel încât contactul de cartofi și role a avut loc la cea mai mare zonă. Mutarea fructe între secțiuni trece prin ferestre echipate cu amortizoare de reglare.

Spațiul de lucru și în aer liber

Așa cum este ușor de înțeles, modele desktop sunt puse în principal pe desktop-uri. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea sunt montate pe suporturi speciale banc. Motor de cazare peste corpul de lucru vă permite reducerea spațiului ocupat. Dar, în unele cazuri, motorul este plasat sub partea de lucru. Modelele în aer liber sunt cele mai productive și ocupă întotdeauna o mulțime de spațiu.

În funcție de tipul de instrument de lucru

Cartofi cu piese de lucru conice merge treptat din cifra de afaceri, să le producă mai mult și mai puțin. Mașini de disc purifica cartofi datorită rotației discului metalic. Principala parte lor de lucru este facut din materiale abrazive. Suprafața discului conține 2-4 valuri, înălțimea, care la marginea este mai mare decât în ​​centru.

Valurile pot fi făcute separat și suplimentar instalat pe discul + blochează funcția lor rotirea simultană a produselor prelucrate și a organismelor de lucru.

Revenind la mașinile conice, trebuie subliniat faptul că conul de lucru este un tip trunchiat. Suprafața sa este invariabil dur. Partea de jos are 3 protractions cu o structură ondulatoriu. Valul este mai mare decât este mai aproape de segmentul conic al lucrătorului. Vasul cu abrazive este plasat pe disc, după care este deținută de shell – o astfel de structură permite să schimbați suprafețele uzate.

Discurile pot fi diferite, în diferite cazuri, în funcție de scopul urmărit. Astfel, abrazivul abraziv grosolan vă permite să faceți față cu încredere cu corneea de rădăcină veche, diferită. Pentru recolta proaspătă de legume, ar trebui aplicate discuri cu granulație fină. Modelele de perie sunt potrivite pentru curățarea cepei. Versiunile cuțitului sunt bune dacă doriți să reduceți tăierea coajului, iar discurile perforate sunt curățate cu succes, cu excepția cartofilor, mai multor sfeclă și morcovi.

Cele mai bune producatori de top

Pentru uz casnic puteți alege Webber BE-5288. Are 3 cuțite din oțel inoxidabil. Aceste cuțite sunt, respectiv,:

 • Scoateți pielea cu fructe moi+

 • Curățați cartofii și alte rădăcini rădăcină rigidă+

 • Tăiați legumele pe o manieră de paie.

Brandul elvețian Victorinox se manifestă, de asemenea, bine. Această companie furnizează produse cu culori diferite și cu diferite nivele de funcționalitate. Materialul principal de proiectare garantează riscul zero de alunecare din mână. Victorinox Cleaners ajută fructele curate și moi și solide. Cuțitele au lame ascuțite, iar mânerul lor nu alunecă în mână.

Citește mai mult  Totul despre ecrane de protecție din stropirea plăcilor

Pentru multifuncționalitatea laudă Joseph Tri-Peeleer. Un astfel de cartof, din nou, are 3 cuțite de muncitori. Când utilizați fiecare dintre ele, restul sunt ascunse de cazul. Prin urmare, pericolul de vătămare va fi zero. Există încă un dispozitiv special care ajută la face față ochilor și alte defecte mici.

Prima Austria Fa-5120 White – cartofi cu opțiune de uscare. Poate funcționa cu diverse rădăcini. Producătorul insistă asupra faptului că un astfel de model poate stoarce frunzele de salată. În interior, puteți să puneți 1 kg de cartofi. Cuțite sunt construite cu calculul probabilității zero de alunecare + compartiment furnizat pentru depozitarea firelor și o acoperire transparentă care asigură controlul muncii.

Tramontina Utilita – Modelul a cărui parte de lucru este fabricat din otel AISI 420. Dar acest aliaj este supus la o întărire specială cu mai multe etape, care vă permite să ofere plasticitate deosebit de mare. De-a lungul drum se realizează, fără pierdere de putere, rezistență la temperaturi ridicate și rezistență la coroziune. Gros de oțel și în special de fixare de încredere vă permit garantarea unui serviciu produs lung. Producătorul insistă asupra:

 • Ai grija de pielea cu legume și fructe moi+

 • Rezistență mecanică+

 • Absența riscului de alunecare mânere, chiar și în mâinile ude+

 • lipsa de mirosuri de absorbție.

Pe principiul lucrărilor de centrifuge Modelul Aresa AR-1501. Răzătoare din interiorul containerului este filare. Tuberculii sub acțiunea forței de frecare sunt lipsite de coaja. Mutați partea de lucru va fi pe turatii. Plastic transparent în compoziția capacului vă permite să monitorizați cu exactitate calitatea lucrării + toate celelalte părți sunt fabricate din plastic opac, care, în cele din urmă, vă permite să garantați relieful designului.

Dar limitat la modelele de uz casnic în revizuire nu este prea rezonabil. Sammic PP-12 este potrivit pentru catering public+. Acest model este echipat cu un sistem de control electromecanic. Materialele de primă clasă se aplică pentru fabricarea dispozitivului. Ea servește de mult timp. În același timp, puteți pune până la 12 kg de cartofi, iar o oră este reciclată la 270 kg de materii prime.

Alternativa este Sirman PPJ 10 SC 1F. Mașina italiană se caracterizează printr-o performanță excelentă și destul de practică. Cumpărătorii menționează că este destul de convenabil. Sistemul funcționează când este conectat la rețeaua de 220 V. Cântărește un astfel de cartofi cu 41 kg, iar dimensiunea este de 47x54x91 cm.

Dacă aveți nevoie să alegeți un dispozitiv capabil să reciclați până la 300 kg de cartofi în 60 de minute, este logic să vă opriți alegerea Gastrotop HLP-15. Dispozitivul este evaluat pentru spălarea luminii, iar dimensiunile sale sunt mici. În setul de livrare intră în capcana mezgi. Pentru 1 recepție a fost curățată la 15 kg de cartofi.

Conectarea la alimentarea cu apă pentru spălarea cartofilor este destul de posibilă.

SAP PL20 poate deveni o soluție bună. Acest model este echipat cu un capac de policarbonat. Acesta este echipat cu un sistem de control electromecanic. În timpul ciclului, până la 20 kg de rădăcini. Cântărește dispozitivul de numai 45 kg și poate fi ușor instalat în camere mici.

Citește mai mult  Xiaomi Tirbuson Descriere

Accesorii

În plus față de discurile abrazive pentru cartofi de cartofi, se aplică adesea:

 • Piatra abrazivă+

 • curea de antrenare+

 • scripete+

 • Botiți dispozitiv de legume+

 • Acoperire specială+

 • Pâlnie+

 • Cuțit de tip pill (coping perfect cu diverse legume)+

 • Plase laterale+

 • de prindere mâneci+

 • copaci+

 • Șuruburi.

Și poate fi necesară, de asemenea:

 • fraier+

 • Luke Descarcarea+

 • Vas cu materiale abrazive+

 • grile de cuțit+

 • Shine și sortarea discurilor+

 • Imprimare+

 • Piese de etanșare pentru ușă.

Seres de alegere

Indicatorul cheie este performanța de cartofi. Pentru uz casnic, pentru o cafenea poate fi limitat la un dispozitiv relativ redus de energie. Cu toate acestea, întreprinderile mari din industria alimentara au nevoie de tehnici de înaltă performanță. Acesta este întotdeauna echipat cu camere încăpătoare, spațioase.

Țara de producție nu are prea mare importanță: aproape toate întreprinderile produc bunuri de înaltă calitate.

Masa și dimensiunile leoarbă ar trebui, de asemenea, luate în considerare. Acestea depind de locul unde puteți pune dispozitivul și este convenabilă va fi transportat. Cele mai multe modele de dificile sunt realizate în Federația Rusă și RPC. cartofi de cartofi italian pe plan intern mai ușor. O parte din dispozitivele sunt echipate cu cronometre digitale, care vă permit să setați timpul de curățare dorit.

Sfaturi pentru utilizare

Înainte de a curăța cartofi cu un eșantion profesional de legume, aveți nevoie de:

 • Asigurați-vă că solul de locuințe+

 • Testați toate nodurile-cheie pentru sănătate+

 • Verificați dacă apa intră în camera (dacă este prevăzut modul de spălare).

Pentru a utiliza în mod corespunzător de cartofi profesionale, este de asemenea necesar să se verifice dacă acoperirea abraziv este în stare bună. În interiorul camerei de lucru, atunci când au început să nu ar trebui să fie obiecte străine. Instrucțiuni insista întotdeauna asupra menținerii unei condiții sanitare bune de tehnologie. Când porniți prima dată sau după o pauză lungă, trebuie să lansați mai întâi masina la mers în gol.

Numai în cazul în care sistemul creează un sunet uniform, regulile de operare permit ca acesta să fie utilizat în funcțiune.

In mod normal, aproximativ 1 l de apă este cheltuită pe 1 kg de cartofi sau alte legume. Este foarte util să sortați fructele de mărime și calitate, îi spălă în prealabil. Acest lucru va contribui la reducerea generării deșeurilor. Sortarea și spălarea sunt afișate chiar și pentru a utiliza cartoful de cartofi manual la domiciliu. Astfel de proceduri vor permite să funcționeze mai eficient și mai mult pentru a menține performanța dispozitivelor. Aduceți mâinile la părțile de lucru sau chiar să le scufundați în camera de lucru este inacceptabilă + încercați să ascuțiți cuțitele nu are sens, deoarece este mult mai ușor și mai ușor să le înlocuiți.

Când operațiunea mașinii sa terminat, aveți nevoie de:

 • de-energizează-o+

 • suprapune+

 • Produse clare+

 • Îndepărtați apa murdară+

 • Clătiți toate apă curată pentru a elimina orice contaminare

 • Dezasamblați și clătiți mașina, evitând în același timp apă pentru a intra în butoane și motorul electric.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: