Toate se ocupă de aproximativ pentru o cratiță

Toate se ocupă de aproximativ pentru o cratiță

Pentru gătit au o mare valoare a mânerului pentru vase. De înaltă calitate și mânere confortabile vor ajuta la pregătirea chiar și cele mai complicate feluri de mâncare. În același timp, mânerele incomode cu prindere slabă interferează numai cu procesul culinar. Prin urmare, este necesar atunci când cumpără o cratiță, mânerele laterale ale care se pot rupe, să acorde o atenție acestor elemente ale vaselor. In zilele noastre, stilouri pentru cratiță sunt fabricate din Marea Materiale. Luați în considerare cele mai comune opțiuni.

Un întreg cu feluri de mâncare

În trecut din apropiere Era obiceiul de a face mânere direct, împreună cu carcasa. În prezent, aceste feluri de mâncare sunt din ce în ce mai puțin și mai puțin. Este de înțeles, deoarece această tehnologie necesită utilizarea unor materiale puternice, care, la rândul lor, au o mulțime de masă. După cum știți, o masă mare de tigaie sau o tavă va contracara în mod indirect procesul de bucătărie de gătit și în special spălarea manuală.

Dar există, de asemenea, avantaje. De exemplu, Acest design crește semnificativ numărul de scenarii de utilizare posibile. Poți să mănânci, să zicem, plăcut chiar în tigaie, punându-l în cuptor fără temeri, nu vă puteți îngrijora de defalcarea muntelui, deoarece nu are murdărie nu va fi înfundată și fiabilitatea unor astfel de structuri – datoria chiar.

Adevărat, dacă coaceți ceva în cuptor chiar în tigaie, va trebui să utilizați Tack.

mânere detașabile

Astfel de modele sunt mult mai confortabile și mai interesante. Să trecem prin argumente pro și contra. Să începem cu avantajele:

 • Acest dispozitiv vă permite să luați mai convenabil și instrumente puse+
 • Spălarea va fi mult mai confortabilă și simplă+
 • Păstrați o astfel de feluri de mâncare uneori mai practice, deoarece un mâner detașabil va economisi o mulțime de spațiu+
 • Puteți lua o tigaie fără a se teme încălzite de la / aragaz electric cuptor sau gaz.
Citește mai mult  Descrierea de IKEA catcock usturoi

Acum să discutăm minusuri.

 • Fiabilitate. Un astfel de dispozitiv este departe de cea mai fiabilă – în orice moment, suportul se poate rupe.
 • Varietate de alegere. Mulți vor spune că o varietate de opțiuni în care nu pot provoca daune, dar, de fapt, în sens mai larg alegerea, oamenii reali mai netestate, aceasta înseamnă că puteți cumpăra o „pisică într-o pungă“. Prin urmare, este necesar să alegeți bunurile firmelor celebre – pe ele și comentarii mai mult, și, cel mai probabil, calitatea va fi la înălțime, deoarece fiecare producător major valortă reputația sa.
 • Materialele. Există tipuri de stilouri realizate din material plastic, iar în cazul în care nu le elimina, se pot topi departe de temperaturi ridicate, și nu numai că ai pierdut un mâner, de asemenea, umple camera cu un miros foarte neplăcut. De aceea rezultă cu mintea de a aborda selecția materialului mânerului detașabil.
 • Necesitatea de a spăla în mod constant adaptarea și fixarea ei pentru motivul pentru care în timp este înfundat cu praf și noroi. Ca rezultat, mânerul încetează să se potrivească strâns la feluri de mâncare.
 • Designul imtratic Unele specii de elemente de fixare. Există diverse atașamente, ambele fiabile și nu foarte, dar și metodele de atașament sunt, de asemenea, diferite. Fixările pot fi șuruburi, ciocniri și multe alte tehnologii. Deci, trebuie să alegeți cel mai convenabil special pentru dvs.

Bachelită

Nu cu mult timp în urmă, în 1909, un om de știință talentat a inventat materialul de bakerit. Imediat, acest material a mers la multe aplicații. Bakelite are multe proprietăți benefice. Elimină în mod liber temperatura la 150 de grade fără nici un prejudiciu.

Citește mai mult  Tava pentru micul dejun în pat: Tipuri și selecție

În general, bakelite poate fi încălzită până la 300 de grade, dar într-o astfel de stare va începe carry, rămânând întregul. Substanța însăși în timpul fabricării nu este cea mai sigură, dar după procesul de producție devine absolut inofensiv.

Acest tip de plastic este utilizat foarte activ pentru fabricarea ustensilelor de bucătărie, este ușoară și relativ durabilă.

Gestionați opțiunile

În plus față de cele de mai sus, Opțiunile alternative pot fi luate în considerare.

 • Mânere din oțel inoxidabil, fără îndoială foarte comună. Dar au suficiente deficiențe. Unul dintre ele este suport nesigure, iar al doilea – ele pot fi foarte calde și ușor de rupt. Dar puteți cumpăra mai multe mânere de rezervă care sunt fixate cu valuri.
 • O altă modalitate de a scăpa de disconfort – căptușeală siliconică. Cu ajutorul lor, nu mai trebuie să ardeți mâinile, în schimb, veți încălzi siliconul.
 • Ca mâner pentru capace, este destul de ieftin comandat, de exemplu, cu Aliexpress. Găsiți că nu va face probleme, există întotdeauna o mulțime de recenzii, raportul de preț și calitate la un nivel decent.

Totul despre mânere pentru o cratiță Uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: