Totul despre feluri de mâncare Dolomita

Totul despre feluri de mâncare Dolomita

Astăzi, pe rafturile magazinelor, ustensilele dishomit apar mai des. Este ieftin și atrage atenția asupra frumuseții sale. Cu toate acestea, mulți nu sunt sigur dacă acesta este în valoare de cumpărare astfel de elemente. Îndoieli se referă atât siguranța materialului și durabilitatea vaselor. Ne vom da seama în aceste probleme.

Ce este acest material?

Dolomita este un material de origine naturală. Se compune din magneziu și carbonat de calciu. Structura rasei este similară cu calcar (același poros). Culoarea naturală a materialului poate fi alb, galben deschis, gri sau chiar roșiatică. Totul depinde de celelalte componente conținute în compoziție. Fabricarea de mâncăruri dismolutionous a devenit popular datorită moliciunea materialului, care este convenabil pentru a forma.

Și, de asemenea, pe o astfel de suprafață a, glazura, oferind produse decorative.

Proprietăți

Dolomita tacamuri surprize greutate scăzută. Este foarte diferit de ceramica obișnuite și porțelan. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea unor astfel de articole pentru mese. În primul rând, dolomită este un material foarte fragil. Cu operare de zi cu zi, riscul de deteriorare a obiectelor crește, deoarece vasele pot crash de orice mișcare incomode.

Precum și cu diferențe de temperatură frecvente (de exemplu, atunci când obține alimente calde sau foarte reci în feluri de mâncare), glazura poate incepe sa se crape. Nu tolera astfel de produse și lichide. Acest lucru se datorează porozitatea ridicată a materialului. Deci, consumul de ceai din cană dolomită va eșua, de asemenea,. Excepții alcătuiesc produse din ceramică dolomită, în care procentul materialului în cauză este mică.

Mulți se tem că feluri de mâncare respinse este dăunătoare. Nu este așa. Prin ea însăși, materialul nu poate dăuna sănătății umane, așa cum este natural și ecologic. Dar vopseaua, care este utilizat la fabricarea de produse, pot fi periculoase din cauza conduce în ea. Și, de asemenea, materialul în sine în fabricarea de feluri de mâncare pot fi completate cu alte componente pentru a crește rezistența sau de a reduce costurile de producție. Prin urmare, este imposibil să vorbim cu încredere deplină cu privire la siguranța acestor subiecți.

Mai ales că nu se recomandă folosirea unor vase Dolomita cu fisuri. În acest caz, glazura deteriorat cu coloranți, iar dolomită se poate începe să aloce substanțe nocive în reacție cu produsele acide. Cu toate acestea, produsele intacte din acest material pot fi utilizate în orice bucătărie. Ele pot fi folosite ca decor. Și, de asemenea, în ele puteți stoca produse în vrac, fructe, bomboane.

Vizualizări

Majoritatea produselor din dolomit pur sunt decorative. Acestea sunt coastere pentru spongiile de uz casnic (sub formă de mini-baie și altele), capacități de sare și piper, mâncăruri de fructe, dulciuri pentru bomboane și cookie-uri. Și, de asemenea, a produs masoni, suiciune, piloți, borcane pentru produsele în vrac.

Ceainice, lapte și ulcioare sunt de obicei produse din ceramica resturile mici. Același lucru este valabil și pentru cani și plăci. Astfel de produse pot fi utilizate în scopul dorit, dar durabilitatea lor depinde de mulți factori.

Este imposibil să nu vă amintiți vasele ceramicii Dolomite, deși nu aparțin categoriei de feluri de mâncare. Astfel de produse sunt populare, deoarece zvonurile sunt despre beneficiile plantelor. Desigur, acestea sunt nefondate. Orice plante au nevoie de udare regulată. Dolomita este frică de apă, astfel încât o oală de material natural va eșua rapid.

În cazul în care procentul de dolomită în compoziția produsului este mic, atunci materialul nu va afecta solul și plantații verzi. Cu toate acestea, vasele dolomită sunt foarte frumoase, atât de multe flori du-te la truc. Au pus într-o oală mare decorativ de altul, mai mic, dintr-un material mai durabil.

Modul de a face?

Producția de preparate dolomită se efectuează în ateliere cu echipamente profesionale. La acasă, face un produs din acest material nu va funcționa. Mai mult decât atât, acesta a fost anterior spus despre necesitatea de a adăuga la dolomită altor componente pentru a crește proprietățile sale de utilizator. Există și alte nuanțe care sunt familiare doar de către profesioniști, de exemplu, deficit. Acest lucru este asociat cu un conținut ridicat de magneziu în material.

Verificați calitatea mâncărurilor fabricate atunci când cumpărați este ușor. Specialiștii consiliază cu atenție pe produs. Dacă auziți un inel curat, atunci procesul de ardere este realizat calitativ. Dacă sunetul este surd, înseamnă că produsul este neuniform neuniform sau nu este respectat cu alți termeni de fabricație.

Caracteristicile de funcționare

Iată câteva sfaturi de la specialiști în funcțiune astfel de feluri de mâncare.

  • În primul rând, este important să observăm acuratețea atunci când se ocupă de obiectele Dolomite. Nu uitați de fragilitatea lor.
  • Produsele de spălare pot fi manual numai, folosind burete moi și produse de curățare neobrazive.
  • Nu se toarnă în cani de apă clocotită de Dolomi. În caz contrar, pot apărea microcracuri în material.
  • Dacă observați chipsuri, fisuri sau alte deteriorări, va trebui să fie aruncate mâncărurile. Este imposibil să o folosiți.

Astfel, înainte de a dishwomit de cumpărare, este în valoare de gândire modul în care îl va utiliza. Dacă aveți nevoie doar de o frumoasă bucată de decor, puteți cumpăra în condiții de siguranță un produs.

Dacă doriți să obțineți o halbă de încredere, un set de plăci durabile sau ibric fabricarea berii de înaltă calitate, este mai bine să acorde prioritate altor opțiuni.

În următorul videoclip, veți vedea o revizuire a unei căni de dolomită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: