Totul despre setări și Madonna

Totul despre setări și  Madonna

În timpurile sovietice unul dintre cele mai frecvente cadouri pentru nunta, aniversarea, sărbătorile familiei au fost un serviciu. Acest set rafinat de feluri de mâncare a devenit decorarea oricărui interior. Disponibilitatea serviciului a fost un semn al securității gazdă. Madonna Seturi de ceai și cafea „Madonna” au fost foarte populare. În articol, vom putea face față unei cereri atât de mari pentru acest serviciu de porțelan al producției germane.

Istoria apariției

Fabricarea de feluri de mâncare din porțelan a început în Germania înapoi în secolul al XVIII-lea. Calitatea produselor fabricate nu este impresionată de China chineză renumită. Producția de mâncăruri din porțelan nu s-au oprit în timpul perioadei de al doilea război mondial. Bunurile exportate în multe țări europene.

După ce trupele sovietice au intrat în Germania, în Uniunea Sovietică a existat un interes activ în vasele de porțelan din Germania, care a fost distins de o calitate excelentă și aspectul estetic. În curând pe întreg teritoriul RDG-ului, restaurarea fabrici, care au fost angajate în producția de produse din portelan.

Cum a învățat oamenii sovietici despre China german? De ce au produs un adevărat boom în anii 70 ai secolului trecut?

Serviciul german „Madonna“ a apărut în URSS, datorită soldaților sovietici, care, întorcându-se în patria lor, l-au adus ca un cadou rudelor sale și a celor dragi. Design-ul rafinat de feluri de mâncare provocat imediat deliciul oamenilor sovietici. Acum, el l-a dorit fiecare familie securizată, pentru că prezența lui în casă a vorbit despre gustul proprietarilor.

Mai târziu, la începutul anilor ’70, turiștii trimiși la o echipă de afaceri au început să călătorească în Germania și s-au informat de acolo ca un serviciu de suvenir „Madonna”. Cererea largă pentru acest produs a implicat necesitatea extinderii producției. Noi fabrici au apărut în Republica Cehă, Polonia.

Popularitatea ei a fost păstrată până în 1995. Până în prezent, serviciile de porțelan „Madonna” din Germania practic nu produc, una dintre puținele fabrici sunt Ilmena și Kahla. Cea mai mare producție pe scară continuă în Republica Cehă (Plante Leander, Carlsbad) și Polonia. Connoissele reale ale porțelanului german consideră că setările originale au fost produse în Germania în anii 50-70 din secolul al XX-lea, frumusețea lor nu este comparabilă cu omologii moderni.

Citește mai mult  Caracteristici și selecție de Fors silicon

O caracteristică distinctivă a acestui serviciu a fost pictura în stilul barocului, care a fost adesea completată de decor sub formă de pictură de la actura. Exquisitely privit din imaginea de scene cu fete semi-dezbracate.

Până în prezent, serviciul este foarte apreciat printre colecționari de feluri de mâncare antice. Cel mai vechi set, cu atât valoarea sa este mai mare. Din păcate, serviciul de falsurilor veni de multe ori peste, astfel încât este ușor să se distingă originalul, o ștampilă specială se aplică fiecărui element, care arată anul de lansare, precum și fabrica unde a fost fabricat.

Puteți achiziționa un serviciu german de porțelan în magazine de cumpărături specializate. În ceea ce privește seturile Madonna, făcute pe pharyrs RDG, ele pot fi cumpărate în cadrul unor licitații speciale, cu toate acestea, prețul lor va fi un ordin de mărime mai mare decât serviciile moderne de producție cehă sau poloneză. Setlele moderne pot fi întotdeauna completate cu elemente noi din aceeași colecție – salate, diverse feluri de mâncare, sac pentru tort, o tavă pentru ouă, un meniu, o vază pentru fructe și altele.

Și seturile antice pot fi achiziționate de la o persoană privată, dar este important aici să verificați imediat autenticitatea serviciului astfel încât să nu se poticnească pe un fals.

Seturi de ceai

Există trei tipuri principale de seturi de porțelan „Madonna” – ceai, masă și cafea. Precum și kiturile pot fi pentru un număr diferit de persoane – 2, 4, 6 sau 12. În plus, ele pot varia în funcție de setul lor complet.

Seturile de ceai „Madonna” Datorită eleganței și detanetei de design vor fi decorate cu orice petrecere de ceai. Vă oferim să vă familiarizăm cu mai multe opțiuni pentru seturile de ceai „Madonna”.

  • Leander Ceai Service – „Mary-Ann” („Madonna” Cobalt). Producția cehă pentru 6 persoane decorate cu o jantă albastră cu pictura de aur și scene antice cu fete dărăpănate în haine de lumină multicolore. Este alcătuită din 15 articole: 1,2 litri de ceainic, lapte, boluri de zahăr și 6 cești cu farfurioare.
Citește mai mult  Intermitent cuțite: Descrierea speciilor, reguli de alegere

  • Leander Set de ceai – „Sonata” (Madonna Pearl), Republica Cehă. Porțelan rafinat stabilit pentru consumul de ceai pentru 6 persoane, cu pulverizare perlă. Decorate cu inserții de aur și imagini de trei fete pe jumătate nud în haine roșii, albastre și galbene, conversație activă. Include un ceainic, o capacitate de lapte sau cremă, castron de zahăr, 6 farfurioare și 6 cești.

  • Set de ceai „Madonna” „Rose”. Serviciul de porțelan german pentru 6 persoane cu un trandafir, decorat cu pulverizare perlă și modele de aur. Compoziție: ceainic, lapte, castron de zahăr, 6 cești și farfurioare, 6 plăci pentru desert.

În plus față de componentele principale, kit-ul poate include: Maslenka, Leminica, Capacitate de gem, lame de tort, Hill 3 nivele, vaze de fructe și alte.

Revizuirea seturilor de tabele

Camerele de mese „Madonna” vor da sofisticare oricărei sărbători familiale. O mare varietate de articole incluse în set vă permit să alegeți o sală de mese cu compoziția de care aveți nevoie. Diferite seturi de schemă de culori, desen și decor. Printre diversitatea seturilor de tabele din Madonna, oferim o descriere a mai multor seturi populare.

  • Serviciul de masă Leander – „Sonata” (Madonna Pearl). Producătorul țării – Republica Cehă. Set de mese pentru 12 persoane decorate cu pulverizare perla cu elemente de pictură de aur. Serviciul de bucătărie include 43 de subiecți: supă ovală și rotundă, două boluri de salată, rezervoare sub sare și sos, 12 plăci adânci, 12 plăci mici, 12 plăci de desert.

  • Serviciul de mese „Madonna” verde. Set pentru 6 persoane din porțelanul ceh. Incluse: 1 rundă și 2 feluri de mâncare ovale de diferite diametre, 2 salate, placă sub supă – 6 bucăți, salată de salată – 6 bucăți, farfurioară, supă cu capac, capacitate pentru sare și piper.
Citește mai mult  Ce este mai bine: vapor sau multicooker?

  • Sala de mese Set Queens Crown „Madonna” (Republica Cehă). Serviciu frumos de bucătărie din porțelan pentru 6 persoane, decorate cu perle și pictură de aur. Constă din 27 de elemente: supă, mâncăruri de formă ovală, mâncăruri în formă de rotund, solonuri, ardei, două rezervoare sub salată, 6 plăci adânci, mici și de desert, precum și un farfurie pe un stand.

În timpul sovietic, seturi de porțelan multicolore de feluri de mâncare „Madonna” au fost foarte populare – cu pulverizare roz, roșu, verde, albastru. Au arătat luminoase și bogate.

Seturi de cafea

Cui nu-i place să stea acasă cu prietenele pentru o ceașcă de cafea delicioasă. Mai ales frumos când este folosit pentru acest eveniment un astfel de kit minunat, cum ar fi „Madonna”.

Nu știu ce serviciu de cafea „Madonna” alege? Oferim mai multe descrieri ale seturilor de vânzare relevante din porțelan de înaltă calitate.

  • Leander cafea serviciu – „Sonata” („Madonna”). Set porțelan ușor de la producătorul ceh pentru 6 persoane. Este format din 15 elemente: filtru de cafea (1,15 l), lapte, castron de zahăr, 6 cani (150 ml) și farfurioare. Pâlniei oală de cafea și țarcurile de cupe sunt decorate cu aur galben, care oferă un set de lux.

  • Serviciu de cafea LEANDER – „Mary-Ann” ( „Madonna” Cobalt). set de cafea ceh pentru șase persoane decorate cu o bordură albastră cu un model de aur și imagini cu fete antice murate. Inclus: oală de cafea la 1,15 litri, lăptarului, bol de zahăr, 6 cești mici și farfurioare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: