Totul despre sticlărie pentru cuptor

Totul despre sticlărie pentru cuptor

De obicei, diverse forme, de metal prăjire utilizarea tigaie pentru prepararea de feluri de mâncare în cuptor. Astfel de preparate se disting prin durabilitate și durabilitate. Dar multe amante prefera vase de sticlă. Ce caracteristici astfel de feluri de mâncare, modul de a alege produsul potrivit, ia în considerare mai detaliat.

Particularități

Veselă din sticlă pentru cuptor se bucură de o mare popularitate printre iubitorii culinare. Dar multe hostesse moderne sunt încă frică să o folosească pentru coacere în cuptor, crezând că este prea fragilă și nesigură. Dar de fapt nu este. Forma de sticlă poate rezista la temperatura de încălzire de peste 300 ° C.

Vasele de la sticlă rezistentă la căldură este perfectă nu numai pentru cuptor, ci și pentru cuptoarele cu microunde. Acest lucru atrage cu siguranță mulți consumatori moderni, astfel încât astfel de produse au primit recunoaștere nu numai în gospodine, ci și de bucătari profesioniști.

Sticlărie Perfect potrivit pentru gătit carne și mâncăruri de pește. În plus, puteți găti cu ușurință O varietate de caserole, inclusiv legume. Și, de asemenea, puteți Coacere plăcute și diverse deserturi.

Vasele de la un geam special rezistent la căldură poate fi cel mai diferit. Poate fi forme pătrate, dreptunghiulare, ovale sau rotunde. Formele sunt perfecte Low bufet pentru prepararea caserola sau plăcinte deschise și opțiuni high-side pot fi folosite pentru a face carne, pește sau biscuiți.

În plus, mangale spațioase sunt realizate din sticlă, care se atașează o rețea specială. De regulă, astfel de produs o are o formă dreptunghiulară sau pătrată. Într-o astfel de vuiet, este convenabil să se coace pește, carne sau legume.

Din sticlă rezistentă la căldură durabilă face, de asemenea maestri, care sunt echipate cu capace confortabile. De obicei, un astfel de produs o are pereți mai gros, mai degrabă decât o tipsie sau o formă de copt. Astfel Acest fel de mancare este perfect coapte în interior un astfel de nebun și se dovedește deosebit de delicioase.

Cel care iubește să pregătească o feluri de mâncare parte poate fi, de asemenea, posibilitatea de a găsi o versiune corespunzătoare a sticlei. Acestea pot fi mici forme pentru copt brioșe și brioșe. În astfel de matrițe, este de asemenea convenabil pentru prepararea cărnii porție, preparate vegetale sau omelets complicate.

Avantaje și dezavantaje

Vasele ignifugă pentru cuptor, cu siguranță, are avantajele sale. Datorită faptului că mâncărurile sunt complet transparente, puteți observa cu ușurință procesul de gătit, care este foarte convenabil. Dish-ul finit poate fi servit pe masa spre dreapta în formă de coacere. Deosebit de frumos pe tabelul festiv arată diferite caserole multi-strad. Și dacă o parte a unui vas de carne sau tort dulce a rămas, atunci poate fi îndepărtat în frigider chiar în mâncărurile de sticlă. Apropo, pentru a încălzi vasul în cuptorul cu microunde poate fi în aceeași formă. Este foarte convenabil.

Separat, merită menționat acest lucru Orice fel de mâncare gătită în astfel de feluri de mâncare un lung rămâne fierbinte. Și toate datorită zidurilor de sticlă groase ale produsului. În plus, astfel de produse sunt ușor să se spele, deoarece reziduurile de alimente sunt, practic, nu arde și nu aderă la astfel de feluri de mâncare o.

Sticlăria rezistentă la căldură este complet ecologic și în condiții de siguranță pentru sănătatea umană. Ea nu distinge substanțe dăunătoare în timpul gătirii, astfel încât toate produsele păstrează gustul lor original. În plus, aceste feluri de mâncare nu au nici o acoperire, din cauza căreia nu vor apărea fisuri, zgârieturi și chips-uri.

feluri de mâncare de sticlă poate fi numit pe bună dreptate, nu numai durabil, dar, de asemenea, durabil. Este ușor de curat, nu se formează pe ea. În plus, vase din sticlă rezistentă la căldură nu este deformată în timp, care este, de asemenea, un plus. Dacă vă pasă de astfel de dezavantaje și să respecte anumite reguli de funcționare, aceasta va dura mai mulți ani.

Dacă vorbim despre minusurile astfel de produse, este demn de menționat faptul că Vasele de la sticlă rezistentă la căldură nu rezistă la o diferență ascuțită în temperatură. De exemplu, dacă forma cu un fel de mâncare este imediat pusă într-un cuptor puternic preîncălzit sau puneți un vas gata pe o suprafață rece, atunci se va sparge doar.

Operația incorectă sau inexacrabilitatea simplă poate fi, de asemenea, în lipsă de astfel de feluri de mâncare. De exemplu, dacă forma scade de la înălțimea podelei de piatră, în ciuda rezistenței sticlei, se va sparge încă. Prin achiziționarea unor astfel de feluri de mâncare, merită să ne amintim că orice produs din sticlă necesită o relație îngrijită și atentă.

Examinați producătorii

Până în prezent, există multe mărci diverse care produc preparate de înaltă calitate din sticlă rezistentă la căldură. Să dăm un mic rating de producători, astfel încât să puteți face alegerea potrivită.

În mare cerere, consumatorii moderni folosesc produse de la SIMAX. Toate vasele sunt realizate din sticlă de înaltă calitate, care rezistă perfect la temperaturi ridicate și scăzute și se distinge prin durabilitate. Produsele de acest brand se disting prin designul lor rafinat, care atrage mulți. O mare varietate de forme și modele este un alt plus al acestui brand. Toate produsele sunt potrivite pentru gătit în cuptoarele cu microunde și cuptor.

Veselă de brand rusesc VGP De asemenea, a reușit să le stabilească de partea pozitivă. Toate produsele sunt realizate din sticlă rezistentă la căldură și de înaltă rezistență, care transferă perfect efecte chimice și temperaturi ridicate. Cele mai multe dintre produsele de acest brand pot fi utilizate nu numai pentru coacerea într-un dulap de brand sau cuptor cu microunde, dar, de asemenea, pentru gătit pe o suprafață de gătit, inclusiv gaze.

inteligent de gătit De asemenea, renumit pentru produsele de folosință îndelungată și durabile, care este fabricat din materiale de înaltă calitate. Tacamurile de la acest brand este foarte practic și nu este frică de temperaturi ridicate, scăzute. Orice produs poate fi spălat într-o mașină de spălat vase. Această companie produce mâncăruri de diferite forme și volume.

Cum de a alege?

Dacă decideți să achiziționați un set de feluri de mâncare sau un singur formular pentru coacere, atunci veți avea nevoie de recomandări ale specialiștilor.

  • Alegerea unui produs pentru gătit, preferă mărcile care s-au dovedit din cea mai bună parte și primesc întotdeauna feedback pozitiv de la consumatori.
  • Produsul pe care îl alegeți trebuie să fie întregi, fără defecte explicite, chipsuri și fisuri. Dacă observați că sticla este opacă, un pic noroios, și există bule mici sau stropi, atunci este mai bine să refuzați.
  • Pe produsul selectat, trebuie să se precizeze că este potrivit pentru gătit în cuptor și cuptor cu microunde. Vânzătorul trebuie să aibă toate documentele necesare care confirmă calitatea produsului.

Dacă intenționați să pregătiți nu numai caserola sau plăcintele, ci și mâncăruri de carne, este mai bine să alegeți o formă spațioasă cu un capac confortabil.

Termeni de utilizare

Dacă utilizați corect mâncăruri de sticlă, vă va dura de mulți ani. Foloseste formularul de coacere este ușor, este convenabil să se coace plăcinte sau carne se coace. Este important să se respecte unele reguli.

  • În nici un caz nu poate pune mâncărurile în cuptorul încălzit. Dacă puneți vasul direct în cuptorul fierbinte, atunci forma crawlului. Puteți pune felurile de mâncare numai într-un cuptor rece. În special, dacă utilizați soba de gaz.
  • După îndepărtarea mâncărurilor finite din formular, este imposibil să se înmoaie imediat în apă. Este necesar ca recipientul să fie complet răcit, numai atunci poate fi spălat. Dacă formularul nu are timp să se răcească, adică probabilitatea ridicată ca va apărea fisuri de la diferența de temperatură, iar vasele vor fi corupte.
  • După finalizarea gătitului, nu vă grăbiți imediat. Lăsați vasul să stea în cuptor timp de aproximativ 10 minute. De îndată ce scoateți vasul finit din cuptor, nu puteți pune mâncărurile pe blatul de piatră. Asigurați-vă că pregătiți un stand de lemn sau doar o placă de tăiere. În plus, este important să vă amintiți că suprafața la care ați pus o formă de sticlă fierbinte trebuie să fie uscată.

Vasele trebuie să fie uscate cu atenție și numai apoi începeți să gătească în ea. Dacă puneți, de exemplu, în formă de pui, iar pereții mâncărurilor rămase umed, apoi în timpul coaptelor, vor apărea fisuri.

Caracteristici de îngrijire

Pentru a păstra vizualizarea primordială perfectă a mâncărurilor de sticlă, trebuie să aveți grijă în mod corespunzător pentru fiecare subiect. Nu este atât de dificil să aveți grijă de ustensile de bucătărie, principalul lucru este de a respecta câteva reguli simple.

Spălarea de la grăsime arsă astfel de feluri de mâncare sunt foarte ușor. Pentru aceasta Nu este necesar să-l pompați, deoarece orice contaminare este ușor și rapid spălat. Utilizați gel sau alte produse de curățare lichide și cel mai comun burete pentru spălarea mâncărurilor. Nu este nevoie să utilizați detergenți abrazivi și bureți grei.

În cazul în care ați lăsat o formă murdară până mâine dimineață, trebuie să o turnați cu apă caldă și să lăsați o vreme. După ce puteți spăla mijloacele obișnuite și buretele. Nu uitați să ștergeți mâncărurile înainte de a le trimite la garderobă.

Astfel de feluri de mâncare trebuie păstrate corect. Nu este nevoie să stocați formularele de sticlă într-o poziție verticală în dulap. În plus, nu este necesar pentru a pune obiecte grele de sus sau în interiorul formelor, în caz contrar există un risc mare ca o fisură se formează pe vas.

Despre sticlă rezistentă la căldură din sticlă vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: