Totul despre TEASICS: Soiuri și sfaturi pentru alegerea

Totul despre TEASICS: Soiuri și sfaturi pentru alegerea

Ceaiul atrage atenția oamenilor pentru multe secole. Dar nu numai alegerea dreptul de soiuri este de mare importanță. Delician, în cazul în care este stocată băutura, este de asemenea foarte importantă. Să încercăm să ne dăm seama ce anume reprezintă.

Istorie

În mod tradițional, cutii metalice sau borcane de depozitare de ceai de sticlă au fost utilizate în țara noastră. Dar, inițial sub cuvântul „Dubiza“, a fost implicat cu totul alt produs. În secolul al XVIII-lea, băutura a fost acoperită în țările europene din China, în rezervoare de porțelan. Cu toate acestea, împreună cu ei practicat utilizarea altor materiale:

 • Fildeş+
 • Argint+
 • adăpost Atingând.

Situația sa schimbat de ultimul sfert al secolului al XVIII-lea. În anii 1780, dimensiunea teagers a crescut, deoarece disponibilitatea de ceai a crescut. În Anglia, a început de transportat și depozitat în lemn lars, furnizarea de încuietori. Au existat 2 sucursale în aceste tulpini. Unul prevăzute pentru ceai, iar în celălalt ai putea păstra zahăr.

In zilele noastre, alegerea a devenit și mai diversă.

Cum de a alege un produs?

Principalele cerințe pentru teasics sunt determinate, desigur, proprietățile de ceai în sine. Această băutură:

 • extrem de higroscopică (ușor saturat cu apă)+
 • Isi pierde calitățile sale, sub acțiunea luminii solare directe+
 • suferă de temperatură ridicată.

  Prin urmare, orice container pentru cafea și ceai trebuie să fie sigilate și impermeabil pentru lumina soarelui. Pentru electrice, cu toate acestea, prea. În ceea ce privește amploarea băncii sau a altui rezervor, atunci nu există recomandări universale. Recomandă doar să se concentreze pe propriile nevoi.

  Cei care beau ceai ocazional și în volume modeste, poate fi suficient și cutii pentru 250 g.

  In interiorul capacitate sunt, de obicei, borcane mici. pachete mari recomanda pentru a stoca separat în vase ermetic închise. Mai bine, astfel încât acestea sunt la fel de departe de bucătărie. Borcane de ceai situate în cabinetul de bucătărie completează periodic. Geometria cutii de importanță practică specială.

  Organizațiile comerciale pot oferi kituri pentru depozitarea ceaiului, cafea, zahăr și cacao, care conțin cutii de staniu realizate în stil general și semnate uniform la producție. Contrar reprezentării populare, astfel de produse își păstrează pe deplin relevanța. Dar când selectați casetele de fier în bucătărie Este important să verificați dacă toate recipientele sunt complet sigilate pentru a pierde cele mai mici fante și goluri.

  Încălcarea acestei reguli amenință înfundarea colțurilor și a apariției mirosurilor solare exprimate.

  Material

  Cu toate acestea, orice capacitate de volum suficient nu se va potrivi în aceeași măsură. În lanțurile și piețele de vânzare cu amănuntul vând cel mai adesea ceai de ceai. Nu toate stanile sunt utilizate, dar numai cu adăugarea de nichel. Avantajul este că într-un astfel de container este convenabil să se efectueze:

  • Ambalare+
  • Transport+
  • Depozitarea foi de ceai.

  Problema este că va fi posibil să se ia în considerare acoperirea interioară numai la domiciliu. Nichelul ar trebui să fie într-un strat dens neted. Cu această condiție puteți păstra cu încredere pungi de ceai.

  Următoarea opțiune – cutii de carton. Ele sunt utilizate pe scară largă pentru ambalarea primară. In interiorul carton poate fi, în acest caz, stratul de folie este montat. Se întâmplă destul de sigilat numai după eliberarea și ambalarea la fabrică. Îndepărtați independent ceaiul ca fiind calitativ nu va funcționa.

  Prin urmare, la domiciliu, un astfel de recipient este adecvat numai pentru temporar (maxim pentru câteva zile) de stocare.

  Important: Containere din lemn sunt în general inutile. Și nu contează, arată ca o cutie sau ca o cutie, trebuie să stocați 2 kg de ceai sau o sumă mai modestă. Lemnul este ușor saturat de umiditate atmosferică. Apoi, această umiditate se transmite la frunze uscate. Utilizarea permisă numai echipelor de lemn – în cazul în care sunt acoperite cu un strat exterior de protecție, fie în interiorul apei impenetrabil apei.

  Inerția chimică și rezistență la impact de apă sunt caracteristice sticlei. Acesta este considerat potrivit pentru stocarea tuturor tipurilor de produse alimentare. Dar, doar un prospect de ceai într-un recipient de sticlă nu pot fi stocate. Sub influența luminii solare directe, acestea vor fi decolorate și când nu mai miroși. Puteți face față cu problema în cazul în care:

  • Capacitatea este acoperită cu impenetrabil pentru colorant raze vizibile+
  • Ceaiul păstra într-un loc complet întunecat+
  • pânză groasă de sac folosit, decupaj și alte soluții.

  Recipient din material plastic, indiferent de cât de frumos este, pentru ceai nu este potrivit, în principiu,. Și opacitatea nu ajută aici. Faptul este că plasticul nu asigură ventilația necesară. Produsul în ea este saturat cu străinii.

  În cazul în care containerul de plastic este deja achiziționat, este mai bine să-l folosească pentru crupa.

  Din metale, cea mai bună opțiune este numită în mod obișnuit din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, se efectuează în mod fiabil sarcina sa numai într-un singur caz: atunci când într-un anumit loc temperatura și umiditatea sunt neschimbate. Daca apar labagii temperatura, umiditatea poate fi condensat. În acest caz, pentru siguranța ceaiului și calitățile sale bune, nimeni nu va instrui. recipiente de argint sunt mai confortabile, dar este prea scump.

  Învățăturile tearless ceramice sunt, de asemenea, populare. Ele pot avea o formă foarte frumos și elegant:

  • cifrele Elephant+
  • Domoki+
  • versiune Painted.

   Ceramica este complet opac, care vă permite să păstrați ceai în ea fara probleme. În același timp, argila Ecologic și trece de aer. Jgheab recipient ceramic este ușor. Un alt avantaj al acestuia – Mirosul de soiurile anterioare nu sunt salvate.

   Dar este important să se înțeleagă că diferitele tipuri de produse din argilă nu sunt foarte potrivite pentru stocarea băuturi.

   Cele mai bune ustensile ceramice, potrivit experților, cea acoperită cu glazură. Această substanță va bloca fluxul de umiditate din aerul ambiant. Vasele de porțelan are o culoare albă atractivă. Materialul fragilului și submarinului este considerat aproape standardul harului. Cu toate acestea, cele mai bune produse care sunt aproximativ transparente precum sticla, nu trebuie să luați: sunt prea fragile.

   Fayanii diferă de porțelan prin ceea ce are un gălbuie. Are pori mari. Prin urmare, în forma sa pură, containerele de faianță nu sunt potrivite pentru stocarea unei foi de ceai. De-a lungul timpului, banca va dobândi mirosul de amestec imprevizibil. Dacă oamenii nu o sperie, ei vor găsi în curând că mirosul va deveni extrem de neplăcut.

   Cu toate acestea, există încă o cale de ieșire din situație: Fayanii ar trebui să fie acoperite cu o glidență densă netedă. Apoi, vasele vor fi potrivite pentru depozitarea ceaiului. O alternativă poate fi considerată așa-numitele ceramică ceramică. Este folosit pentru a pregăti mâncăruri relativ grosiere cu pereți îngroșați. Băncile de acest fel vor completa perfect interioarele de bucătărie decorate în stil etnic.

   Culoare naturală Cearamică Capacitate – Caramida Roșu. Acest material este complet opac. Dar în interior ar trebui să fie glazurate. Orice acoperiri de vopsea sunt categoric inacceptabile.

   Din cauza lor, uneori nu numai că pierde aroma naturală a ceaiului, dar apare și un gust prost.

   O altă nuanță – închiderea ermetică a unui borcan cu un produs. În acest scop, rezervoarele de argilă, ceramica și metalul sunt acoperite cu capace montate. IMPORTANT: Prezența unui sigiliu suplimentar va fi cu siguranță un plus. Uneori se utilizează capace cu garnituri de cauciuc sau silicon. Astfel de limite sunt necesare pentru cutii din metal sau din sticlă. Au o aterizare moale, presată strâns la suprafață, în timp ce nu există mirosuri străine de la sigiliu.

   Dacă ceaiul este stocat într-un vas de sticlă sau în inox, pot fi utilizate capace de șuruburi. Elementul cu șurub sprijină dinții dinților. Cu toate acestea, este necesar să verificați dacă nu este utilizat plastic ieftin de calitate scăzută. Unele capace folosesc un mecanism de prindere. Acest dispozitiv trebuie să fie nickelocat, altfel oxidarea este capabilă să strică rapid recipientul și să-și agraveze aspectul.

   Despre producatori

   Una dintre cele mai bune firme angajate în lansarea TEBA Blomng. Dimensiunea cutii de ceai și cafea este de 0,1×0.1×0.1 m. Produsul este fabricat din oțel conservat.

   IMPORTANT: Spălarea unei astfel de capacități este posibilă numai manual.

   Estimări bune consumatorii dau și sertar Oriental.Acest container de ceai este caracterizat ca:

   • Frumoasa+
   • Confortabil în muncă+
   • Funcţional+
   • Fabricate calitativ+
   • Din păcate, mânerele pentru deschidere.

   Punctul necesar este Controlul asupra capacului. Nu ar trebui să fie făcut. Capacul cutiei se distinge prin înaltă calitate și nu are crăpături. În interior, puteți pune pungi de ceai de toate tipurile. Atenție, de asemenea, merită:

   • Set de Canto Tea Can+
   • Dragon Teacon 50, 100 sau 250 g+
   • Banca de ceai „Scandik“ Capacitate 250 g.

   Despre cum să-și păstreze dreptul de ceai, uite următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: