Totul despre Thermos Thermos

Totul despre Thermos Thermos

Termos este atributul necesar de drumeții lungi și călătorii. Aceste produse permit mult timp să lase alimente și să bea fierbinte. Produsele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale durabile. termos termos sunt foarte populare. Lor țară este producător din SUA.

Avantaje și dezavantaje

Pentru început, vom analiza principalele avantaje și dezavantaje ale acestor termos. Aceste avantaje includ următoarele.

 • Nivel de înaltă calitate. Aceste produse vă permit să economisiți băuturi și alimente calde atât de mult timp. În plus, produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, absolut sigur pentru oameni.
 • Preț. Astfel de termos pot fi achiziționate la un preț accesibil, astfel încât acestea își vor permite aproape orice cumpărător.
 • Fiabilitate. Lichidul nu va curge printr-o plută solidă și puternică.
 • Uşura. Aceste termos au o masă ușoară, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a lua cu ei, ei nu vor crește greu pentru a obține geanta pentru drumeții.
 • Dimensiuni mici. In ciuda dimensiunilor compacte, mai degrabă, în interiorul unor astfel de produse sunt suficient de încăpător.
 • asamblare specială de calitate. În procesul de fabricație, toate detaliile sunt fixate cât mai repede posibil. Astfel de containere pentru alimente și băuturi vor fi în măsură să dureze perioada lungă, fără deteriorări și deformări.

Dezavantaje astfel de termos, practic, nu au. Este posibil doar să se constate că coperțile unor modele individuale pot fi încălzite excesiv. De asemenea, unele probe nu dețin lingura de pliere.

Revizuirea modele pentru produse alimentare

Acum ne vom uita la unele modele separate de termos ale acestui brand, concepute pentru produse alimentare.

 • HAMMP-1800-HT, 1.8l. Acest model clasic are un gât combinat. Dacă este necesar, acesta poate fi utilizat pentru lichide. Eșantionul este echipat cu un capac confortabil, care este folosit și ca o ceașcă sau farfurioară. Intr-un set există un capac de plastic suplimentar. De asemenea, în setul există un mâner detașabil, care vă permite să poarte un produs pe umăr. Greutatea totală a containerului este de 1 kilogram. Modelul vă permite să păstrați cald timp de 18 ore, la rece – în termen de 24 de ore. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil. Metoda de izolare – vid. Tipul tirbușon.
Citește mai mult  Toate felurile de mâncare despre Germania

 • Shuttle Chef RPF – 20, cu o capacitate de capacitate, 1.5L. Acest termos cratiță include o cratiță externă cu vid tip de izolație. Acesta este creat din oțel inoxidabil de încredere. Gătitul în același timp, se realizează în containerul interior, care este plasat pe foc până la fierbere. Într-un astfel de model multifuncțional, recipient extern și va îndeplini rolul de termos. Greutatea totală a produsului este de 1,2 kilograme. Rece și se încălzește păstrează timp de 8 ore. Corpul eșantionului este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Tipul lui șurub. În setul există, de asemenea, un mâner suplimentar confortabil. Acest model cu două containere va fi cea mai bună opțiune pentru supe supa rapide.

 • TCLD-520S. Acest termos pentru alimente are un gât larg. Acesta este produs cu o pâlpâire specială. Modelul se vinde impreuna cu o lingura din otel inoxidabil. Acesta este plasat sub capac. Acest recipient este echipat cu un capac confortabil cupa, are o metodă de izolare în vid. Greutatea produsului ajunge la 420 de grame, volumul total este de 0,52 litri.

 • HamFK-1000. Acest model clasic are un volum de 1 litru. Acesta este produs și oțel durabil. Proba păstrează la rece până la 12 ore și se încălzește – până la 8 ore. Termos are o greutate de 520 de grame. Aceasta se referă la o varietate de vid, proba este livrat cu un capac ceașcă confortabil.

 • FDH OTEL INOXIDABIL VACUUM BALON, 2 L. Această instanță universală pentru adulți poate fi, de asemenea, utilizată pentru alimente și băuturi. Se creează cu un balon cu vid dublu. Un soi face posibilă menținerea regimului de temperatură necesar timp de 36 de ore. Carcasa produsului este creată din oțel inoxidabil. Proba este produsă cu un capac de plastic durabil, cu o supapă pliabilă, care vă permite să furnizați cel mai ușor acces la locul pentru a turna lichidul.

Modelul este creat cu un mâner ergonomic convenabil, cu un mecanism special de pliere.

Varietate de termodă de căldură

Apoi, evidențiam mai multe modele de astfel de containere de marcă concepute pentru băuturi.

 • Thermos cu linia TCMK – 500 CBW. Acest container este folosit pentru a prepara ceai și diverse informații. Este echipat cu o lovitură confortabilă a unui tip detașabil. În același timp, produsul în sine este complet sigilat. Instanță este fabricat din oțel inoxidabil rezistent și durabil. Metoda de izolare este un vid. Eșantionul este produs cu un puternic capac de tip șurub. Termos este capabil să țină căldură timp de 6 ore.
Citește mai mult  Vase de unică folosință pentru vacanță: Opțiuni interesante

 • Capacitate Jnl-352 (SKY). Modelul are un fund îngust. Acesta va fi cea mai bună opțiune pentru utilizare în mașină sau în sala de gimnastică. Proba are un capac solid echipat cu un opritor suplimentar care previne deschiderea accidentala. Acest container pentru băuturi este creat din oțel inoxidabil. Metoda de izolare este un vid. Termos este capabil să țină la rece și se încălzește timp de 12 ore. Volumul total al produsului ajunge la 0,35 litri. Greutatea sa totală este de 0,15 kg.

 • Termos pentru băuturi FFM-500 (BL). Această probă are, de asemenea, un fund îngust. Acesta are un capac cu un avans convenabil specială. Modelul este fabricat din oțel inoxidabil, cu o metodă de izolare vid. Thermos are o ceașcă de capac confortabilă și un dop cu un mecanism de pliere. Volumul total al produsului ajunge la 0,5 litri. Greutatea totală a instanței este de 0,25 kilograme. Modelul deține timp de 12 ore și rece – în decurs de 24 de ore.

 • Thermos pentru băuturi cu flacon de oțel NCB-12B Sticlă de rachete. O astfel de capacitate este echipată cât mai puternică, dar balonul ușor, care permite utilizarea unui produs în orice situație. Modelul este furnizat cu un tub ermetic de tip rotativ. Designul cauzei cu opțiunea „Stop”, ceea ce face posibilă fixarea cu ușurință a termosului în stare orizontală. În plus, acest container pentru băuturi este furnizat cu un mâner de tip pliabil, o curea pentru șosete de pe umăr și o ceașcă de plastic. Volumul unui astfel de termos este de 1,2 litri. Greutatea produsului atinge 0,83 kilograme. Se poate menține rece și se încălzește timp de 36 de ore. Carcasa este fabricată din bază de oțel.

 • Thermos JNL-752-MTBK. Un astfel de model o are dimensiuni destul de compacte. Volumul său ajunge la numai 750 mililitri. Acest termos este fabricat dintr-o bază de metal solid. Acesta vă permite să salvați de căldură până la 12 ore, și rece – până la 24 de ore. Proba se referă la soi de vid. Un exemplu are o greutate de numai 210 grame. Design-ul capacul conectorului este livrat cu o sursă confortabilă specială, astfel încât să puteți bea chiar din rezervor.
Citește mai mult  1 litru de prezentare a termosului și alegerea lor

 • termos de căldură pentru copii F4023PL (Purple). Această probă a fost special conceput pentru copii. Este destul de ușor și compact. Modelul se vinde impreuna cu un tub de silicon confortabil. Un astfel de produs pot fi luați cu tine la grădiniță sau la școală. Termos de acest tip are un design special, care asigură etanșeitatea completă a containerului.

Un mâner special pliabil este plasat pe capacul termos, acesta poate fi folosit pentru a fixa la un rucsac sau într-o pungă. Termos deține căldură până la 8 ore, și rece – până la 12 ore. Greutatea produsului atinge numai 270 de grame.

 • Termos cu sticla balon 34-180 indigo. Eșantionul este echipat cu un balon de sticlă superfloor într-o carcasă de plastic. Un astfel de design o poate rezista cu ușurință cele mai puternice diferențele de temperatură. Carcasa este echipată cu un sistem special de amortizoare și inele de etanșare. Dopul este livrat cu o supapă specială, care permite, în stare ridicată pentru a turna lichid. Produsele maner ergonomic sunt acoperite cu un material din cauciuc moale. Modelul are o căldură de aproximativ 12 ore, la rece – aproximativ 24 de ore.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători lăsat comentarii pozitive despre termos produse de acest brand. Separat, sa spus că se păstrează toate perfect cald sau rece pentru o lungă perioadă de timp. in afara de asta, acestea au o greutate și dimensiuni reduse, astfel încât acestea să poată fi ușor de luat cu ei într-o excursie pe jos sau pe o excursie.

Unele au remarcat separat că aceste containere sunt destul de convenabile de utilizat. Ele sunt ușor de spălat, nu necesită îngrijire specială. Dar puteți întâlni câteva comentarii negative. Deci, potrivit cumpărătorilor, multe modele au o suprafață prea alunecoasă. De asemenea, linguri de linguri care merg într-un set cu termos, în unele modele prea rău.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: