Cât de frumos pliază servetele într-un pahar?

Cât de frumos pliază servetele într-un pahar?

Fiecare hostess dorește ca masa festivă să fie servită fără cusur și a creat o atmosferă adecvată. Rolul special în servirea servetelor de joc. Acest accesoriu indispensabil astăzi nu numai că servește ca mijloc de igienă, dar, de asemenea, deschide mari oportunități de decorare. Produsele umplute originale pot da o sărbătoare festivă de solemnitate specială. Acest articol arată căile de a servi masa cu șervețele într-un pahar.

Sfat util

Astăzi, servetele sunt prezentate într-o mare varietate de dimensiuni, forme și culori. Planificarea unei mese festive care servește, Este important să luați în considerare toate caracteristicile acestui articol:

 • Marimea. Pentru ceai, șervețelele de dimensiuni medii sunt potrivite, produsele cu format mare sunt de dorit să se utilizeze la sărbători.
 • Material. Servetele sunt hârtia și țesătura. În mod ideal, ar trebui să participe atât materialele de vacanță.
 • Forma. Practic, gama este reprezentată de șervețele pătrate cu margini tocate. Cu toate acestea, ovale, rotunde, precum și produsele cu margini și marginile deschise nu sunt inferioare în Piața popularității.
 • Culori. Culorile luminoase sunt potrivite pentru runde seculare – nuanțe pastelate pentru runde seculare. Culoarea trebuie combinată armonios cu o masă de masă și vase.

Urmăriți că șervețelele erau doar curate. Împingeți-le doar spălate, mâini uscate. Când dați forma ca o mantie mică și le întoarceți.

Este recomandabil să pre-mâncați, pentru a nu strica pachetul de produse noi înainte de sosirea oaspeților. În plus, pliate șervețelele sunt necesare, astfel încât oaspeții să fie convenabil să le implementeze.

Opțiuni decor pentru tabelul general

Dacă nu au existat cuișoare la îndemână sau nu este destul de potrivit pentru tema unei petreceri sau a unei sărbători, atunci pachetul de servetele poate fi neobișnuit și pus în mod grațios într-un pahar frumos sau o ceașcă. Această opțiune este ușor de executat, dar nu este inferioară în harul alte modalități de servire.

Citește mai mult  Etica în afaceri: reguli și norme

Calea ușoară

Luați două pachete de hârtie de culoare diferită. Formați primul rând: Fold 4 servetele unghiul într-un pahar, culori alternante. Pentru comoditate, întoarce-le în jurul valorii de degetele lor. Lipirea sus colțuri mențin ușor marginea exterioară a geamului. În al doilea rând, al treilea, al patrulea rândurile ori la fel ca prima culoare, alternativ într-un cerc, dar colțuri nu mai îndoiți.

„Pink Flowerba”

Dacă doriți, puteți crea un pat de flori frumos pe masa cu trandafiri. Pentru a face acest lucru, să ia o ceașcă largă de mică adâncime și pachet de șervețele de hârtie. le straightens în dreptunghiuri, răsuciți în role mici și moderat-le ori într-o ceașcă, având vertical. Ca urmare, compoziția ar trebui să fie ca un strat de flori sau o vază cu trandafiri.

„Cascada bilaterală“

Ia un pahar de echilibru scăzut. Fiecare hârtie șervet Expand o dată într-un dreptunghi și ori lungimea într-o bandă îngustă. Apoi, a pus dungi pe fiecare alte. I a lua un teanc de la ei în jumătate și a pus într-un pahar, astfel încât acestea sunt frumos agățate pe laturile de feluri de mâncare.

„Lumânări“

Fold fiecare șervețel în jumătate și să se răsucească în tub perpendicular la baza triunghiului. Strâns ori tubul în sticlă și se pocăiesc capetele nevralgice ușor, astfel încât acestea să arate ca o lumânare flacără.

„Tuburi“

Această metodă este perfectă pentru o vacanță copiilor, mai ales dacă folosiți multicolora, servetele luminoase:

 • Un unghiul extins pătrat se adapteze la centru.
 • Cum se poate rula în strat subțire a produsului de hârtie în tubul de tăiere la colțul opus. Așa că tubul nu se aprinde, se fixează colțul picătură de apă.
 • Puneți tuburile într-un pahar.
Citește mai mult  Reguli de conversație

Decoratiuni în pahare individuale

Servetele din sticla ori atât pentru uz comun și pentru fiecare oaspete individual. De obicei, servetele in sau bumbac sunt folosite ca bijuterii individuale, dar, uneori, acestea sunt înlocuite cu hârtie. Principalul lucru este că produsele sunt dense și mai multe straturi. Așa că ei dețin forma, opțiuni tesatura amidon cu atenție.

servetele individuale arata perfect atât în ​​Fugers și în pahare simple. Următoarele descrie mai multe metode cunoscute pentru o astfel de servire.

„Buchet”

Luați două servetele. Asigurați-le perpendicular unul pe altul și de ridicare, menținându-le pentru centrul. Se agită marginile lin și frumos atârnate. Strângeți centrul și cu atenție, nu zâmbet, a pus un „buchet“ într-un pahar.

„Ventilator”

Asigurați-un șervețel în jumătate. Dreptunghiul rezultat ori harmonica cu un pas de 2 cm. Indoiti harmonica de două ori și a pus în vasele. Lipirea capăt ventilator.

„Corn”

Ori șervețelul de două ori. Indoiti unghiul opus doi la mijloc, atunci unghiul inferior trebuie reglat ușor deasupra laturile colțurile laterale. Cârnatului în forma și introduceți-l într-un pahar sau sticlă.

„Lalea”

Piața de ori în jumătate. colțuri îndoite spre mijloc. Întoarceți triunghiul cu cealaltă parte și îndoiți-l, de asemenea, partea de mijloc. Apoi, ori cifra rezultată, astfel încât colțurile sale superioare și inferioare sunt conectate. Twist cifra în jurul și se pune într-un pahar.

„Lumânare”

Ori șervețelul în jumătate în diagonală. Strâns răsuciți în rola triunghiul rezultat din baza unghiului. Apoi, este nevoie să se aplece cu role în jumătate și pus într-un pahar inalt.

„Trandafirul”

Pentru a efectua acest decor va fi nevoie de două șervețele de culori roșu și verde. În primul rând necesitatea de a face frunze. Pentru a face acest lucru, ori șervețel verde diagonală de două ori. Apoi, puteți trece la fabricarea unei flori. produs roșu, de asemenea, ori în jumătate diagonală. Triunghiul rezultat, conectarea la partea de sus și de bază, ori în jumătate. Se dovedește a fi un trapez strălucitor.

Dacă șervețel se distinge printr-o dimensiune mare, ultima acțiune poate fi repetată. Trapez rezultat trebuie sa prăbușit în tub. Așa că va fi similar cu cel de trandafir. Introduceți bud în frunze și plasați întregul design într-o ceașcă frumoasă.

„Turn”

Pentru a efectua o astfel de cifră, luați două servetele de diferite culori și un pahar înalt:

 • Extindeți complet un șervețel.
 • Îndoiți a doua jumătate în diagonală și puneți-o pe partea de sus a primului. Baza triunghiului trebuie localizată chiar sub linia diagonală a șervețelului de mai jos.
 • Îndoiți unghiul șervețelului de fund în partea de sus.
 • Bend, bate de două ori banda de 3 cm lățime.
 • Rotiți triunghiul rezultat pe cealaltă parte și rotiți-vă în tub.
 • Introduceți designul într-un pahar.
Citește mai mult  Care parte a plăcii de pe etichetă este pusă pentru un dop?

„Cală”

Îndoiți șervețele în diagonală. Triunghiul rezultat, pornind de la vârf, se rostogolește în prăjituri și o îndepărtează aproximativ două treimi. Se dovedește figura, pe forma asemănătoare unei flori de calla. Puneți-o într-un pahar.

„Flori de seară”

Etapele etapelor:

 • Puneți șervețele de două ori și puneți pe masă. Marginile deschise ar trebui să privească.
 • Partea de jos este reglat la rombul diagonală orizontală.
 • Ori rezultă cifra „acordeon“ de la stânga la dreapta sau invers.
 • Introduceți „armonica“ într-un pahar sau un pahar.
 • Puneți cu grijă colțurile de sus, oferindu-le un fel de petale.

master-class pe pliere șervețele de hârtie, puteți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: