Tatuaj de data nașterii

Tatuaj de data nașterii

Pentru o lungă perioadă de timp, oamenii dau semnificații magice de cifre. Nici o excepție și tatuaj mondial. Aici tema numerologiei este, de asemenea, foarte populară. Cel mai adesea numerele sunt reprezentate ca date importante. În special data lor de apariție sau a copiilor lor, părinți, a doua jumătate.

Particularități

În schițele de tatuaje frumoase Adesea includ numere. Majoritatea oamenilor tind să creadă că sunt capabili să influențeze soarta persoanei. Nu e de mirare că există și o astfel de știință esoterică ca numerologie. Este angajat în studiul valorii magice a numerelor.

Datele memorabile sunt adesea aplicate diferitelor părți ale corpului, de exemplu, numărul, luna și anul nașterii. Ziua de naștere tatuată are propriul sens simbolic. În viața oricărui individ separat, fiecare număr înseamnă foarte mult.

De exemplu, data nașterii dusi poate afecta foarte mult soarta unei persoane, determinând adesea norocul său în viața personală, succesul în cariera și setul de alte sfere. Din acest motiv, o persoană încearcă să capteze pe permanență numere fericite personale.

Oamenii vechi au crezut în magia numerelor, folosindu-le în diferite ritualuri. Ritualurile nu sunt organizate în vremurile moderne, dar numerele de pe corp sunt încă atașate de semnificație. Numerologii recomandă tatuaj numai cu datele care sunt asociate cu evenimente memorabile pozitive.

Valoarea tatuajului de la data nașterii este specifică Protecția energiei. Magia digitală va apăra pe cineva care poartă un tatuaj pe propriul lor corp. Iată o legătură astrologică la numere, deoarece semnul zodiacal este determinat de data nașterii. Această zi semnificativă ia în considerare situația planetelor, determinând și soarta umană.

Multe opțiuni moderne de semnare conțin „înregistrarea” sub formă de Date pentru nașterea unui copil. Astfel de schițe sunt la fel de importante pentru tatăl și pentru mamă. La urma urmei, acest set de numere este conectat cel mai bun lucru care le-a întâmplat în viață.

În onoarea fiicei sau a fiului, puteți face o versiune memorabilă foarte frumoasă a tatuajului. Pentru un cuplu, în special, cu mândrie, arată ca o înregistrare de acest fel, dacă nu a putut obține un copil de mult timp.

Inscripții native Pentru mamele și tații nu au diferențe mari. Este că majoritatea femeilor aleg mai des un font mai complicat. Pentru bărbați, predați tatuaj cu numere clare romane sau arabe fără a fi adăugate și încadrare.

Citește mai mult  Caracteristici Vikingii Tattoo

Schițe de opțiuni

Există diferite idei frumoase și fonturi ale unui astfel de tatuaj comemorativ. Opțiunile bărbaților cu numerele arabe și romane sunt foarte solicitate în rândul femeilor. Cele mai populare de la părinți sunt data nașterii copiilor în designul clasic. Există cel mai adesea elemente suplimentare, dar data poate fi emisă folosind diferite părți și se adaugă desene. Se pare foarte organic. Data corespunzătoare simbolul zodiacal.

Tatuaj minimalist popular sub forma unei date de naștere și cod de bare. Aceasta este o idee creativă relativ nouă încât astăzi este foarte populară în rândul tinerilor. Aceasta este unicitatea proprie și individualitatea proprie.

Stiluri de execuție

Pe părți mici ale corpului frumos va arăta elegant Inscripții deschise. Ca o locație pentru desen, se recomandă să încercați zona încheieturii mâinii, gâtul, degetele și periile de mână. Opțiunea este potrivită pentru femei, deoarece subliniază feminitatea și fragilitatea.

gotic Necesită un spațiu mai mare. Dacă se dorește, aplicați un tatuaj al datei de naștere într-un astfel de tatuaj cu numele fiului sau fiicei pentru a prefera spatele sau spatele inferior. Un om este potrivit pentru a plasa un tatuaj mare pe piept.

Trendy sunt considerate un tatuaj de la data nașterii Forma de hieroglife. Ele sunt adesea aplicate pe verticală. Un astfel de pall alege pentru a plasa persoane de diferite vârste și sex.

Dacă tatuajul cu data nașterii va fi purtat, atunci atractiv Versiune diferită a fonturilor. Puteți face cifre cu bucle sau le puteți face simple și concise. Versiunea de font de sex masculin arată oarecum mai strictă. Data evenimentului semnificativ este posibilă să perpetueze atât în ​​figurile arabe obișnuite (zi, lună, an, separate prin puncte sau sub forma unei zgârieturi) și în scrisul roman.

Citește mai mult  Valoare și schițe de tatuaj cu criminal

Atunci când se utilizează numere romane, este important ca data să fie scrisă corect, mai ales atunci când se precizează anul nașterii. Dacă nu pare să fie capabil să determine modul în care numărul roman al nașterii este indicat, atunci este necesar să refuzați. Sau scrie o dată nu prin numerele romane, dar un alt font mai ușor de înțeles și bine-cunoscut.

Pentru a crea o inscripție personală, la care nu doriți să atrageți prea multă atenție, figurile arabe vor fi potrivite. Atât de concis, poate perpetua un moment important pentru dvs.

Locuri de aplicare

Tatuajul de la data nașterii atractive și simbolic vor fi capturate în anumite părți ale corpului.

Încheietura. În acest loc, de obicei, face de obicei mame noi și fete romantice.

Antebraț. Prefer pentru băieții recunoscuți. În acest loc, data nașterii poate fi aplicată cu un domeniu de aplicare, numere mari. Dar mult mai frumos se uită în acest loc pe mâna ta nu sunt mari, dar personaje deturnate. Perpetuează data de pe fontul frumos antebraț – cea mai bună opțiune.

Collarbone. Considerat a fi un loc preferat pentru tatuaj printre fete. Data la Clavicle este vizibilă în mod misterios în îmbrăcăminte specifică și în momentul.

Gât și Zona de remorcare. Aceste zone folosesc adesea femei. Tatuajul aici este mai ușor de ascuns de ochii curioși sub păr. Ceea ce este deosebit de important dacă data selectată poartă sensul intim.

Picior și pielea în această zonă. Este convenabil să aveți un tatuaj celor care vor fi luați să o poarte în paradă. Să presupunem dacă organizația are un anumit cod de îmbrăcăminte sau o interdicție privind purtarea tatuajelor. Trăgând ușor să se ascundă în pantofi, sub cânepă sau pantaloni. Astfel de locuri sunt potrivite pentru a găzdui date de inimă semnificative și scumpe. Cei cu privire la existența cărora ar trebui să fie cunoscuți numai pentru apropierea oamenilor.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul de pe gât

Fluierul piciorului și Zona paginii. În acest loc, tatuajele sunt mai des de sex masculin. Ca și în cazul opțiunii antebrațului, numerele de pe picioare sunt scrise mari. În mod tradițional, acesta este un font care a indicat în mod clar limitele și aceleași elemente în formă.

Pe stomac. Cel mai adesea aici sunt data apariției bărbaților. Ceea ce arată brutal și încrezător. Dar numai dacă transportatorul are un fizic sportiv. Inscripția de pe burta nebună va atrage atenția nu la data nașterii, ci la imperfecțiunile figurii.

Prin urmare, astfel de lucrări sunt mai susceptibile de a umple sportivii și actorii, identitățile media, obișnuiți să fie în vedere și să păstreze o formă excelentă.

Femeile aleg această parte a corpului mult mai puțin. Și dacă vă opriți, atunci numerele majore se adaugă până la un mic tatuaj. Aceasta este o zonă intimă care nu are încredere în vizualizarea tuturor.

Pe piept. Schița de pe piept poate fi făcută într-un important. Așezați-l sub formă de numere latine. De regulă, aceasta este o gamă de oameni decisivi.

Cu toate acestea, tattooed corpul este permis unde. Locul este determinat extrem de preferință pentru viitorul proprietar al tatuajului. Dar este important să vă amintiți că simbolurile digitale li se oferă o proprietate magică. Uneori se manifestă prin evenimente repetate.

Prin urmare, nu va fi surprinzător dacă, după ce a creat o inscripție tatuată, acest eveniment se va repeta în aceeași lună și zi, dar ani mai târziu. Este uimitor și inexplicabil, dar pe voință pentru data cu energie pozitivă. Evenimentele fericite ar trebui să aibă șansa de a repeta acele emoții pozitive pe care le-au adus odată!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: