Tatuaj sub formă de cruce pe degete: înțeles și soiuri

Tatuaj sub formă de cruce pe degete: înțeles și soiuri

Tatuajele cu cruci pe degete arată curat și nu foarte vizibil. Cel mai adesea, ele sunt stilate de oameni pentru care credința și credințele spirituale joacă în viață.

Particularități

Înainte de stignarea unui astfel de tatuaj pe degete, merită să aflați valoarea modelului selectat. Pentru a începe, trebuie remarcat faptul că Crucea este una dintre cele mai vechi personaje din întreaga lume. O imagine a acestui semn a fost adesea folosită pentru a decora stratul nobil de arme și semne premium.

În creștinism, crucea este un simbol al lui Muk, cu experiență de Isus. În ciuda faptului că biserica se referă la tatuaj negativ, mulți credincioși încă mai umple tatuajul tematic pentru a sublinia credința lor.

Crucea cu patru cruci mici, este, de asemenea, simbol al fertilității și vieții veșnice. În multe culturi, acest semn a fost asociat cu Soarele. Prin urmare, culoare sau completate cu modele de plante Crucile sunt populare în rândul fetelor tinere.

În plus, crucea nativă poate fi, de asemenea, un simbol protector bun. La urma urmei, în culturile iraniene, acest semn simboliza protecția împotriva parfumurilor și a echilibrului.

Tipuri de cruci

Tatuaje cu mici cruci de pe degete pot fi foarte diferite. Prin urmare, printre schițele existente, Tatoo alege ceva interesant destul de ușor.

celtic

Tatuaj cu cruci celtice arata spectaculos și elegant. Baza unui astfel de tatuaj un constau în linii subțiri interconectate unele cu altele. Decorați un cerc mare tatuaj.

Acest simbol a fost câștigat pentru prima oară popularitate în Irlanda. Este asociat cu imaginea Sfântului Patrick – un om care a început să predice credința creștină pe insulă. Crucea Celtică combină două caractere simultan. Primul este un cerc asociat cu soarele. Al doilea este Crucea creștină clasică. Datorită acestei combinații de caractere, semnul celtic este o valoare pozitivă. El simbolizează renașterea și credința strălucitoare în cel mai bun viitor.

Tatuajele cu cruci celtice sunt populare printre persoanele interesate de auto-dezvoltarea și studiul secretelor lumii.

Anc

Acest simbol a venit din Egiptul antic. Valoarea unei astfel de cruce este destul de ușor de înțeles. Două linii simbolizează uniunea de energie feminină și masculină. Cercul este un simbol infinit. Uneori, baza tatuajului este completată de aripi mici.

Citește mai mult  Totul despre tatuaj ankh

Anh este în mod tradițional un simbol al nemuririi și al vieții veșnice. Tatuaje cu imaginea sa sunt de obicei umplute de oameni interesați de misticism și ezoterice.

Malteză

Tatuaj cu imaginea acestei cruci este ușor de găsit în aspectul său. Toate părțile sale sunt egale și se termină cu margini ascuțite. De obicei, astfel de cruci face culoare. Frumos aceste tatuaje se uite în cheekl vechi.

Tatuajul cu imaginea crucii malteze pe corp poate umple persoana care este interesat în istoria cavalerilor. in afara de asta, O astfel de tatuaj este preluat în memoria aproape mort.

De lemn

Tatuaje cu cruci de lemn sunt populare printre creștini. Crucile sunt de obicei reprezentate cât mai simplu posibil. Tatuaj de acest tip – Acesta este un memento al crucii pe care Isus a fost crucificat la un moment dat.

Metal

O astfel de desene complete au fost reprezentate anterior militare. Acum, tatuaj cu cruci de metal este, de asemenea, destul de popular. Aceste cruci tind să arate mai mult decât neobișnuit din lemn. Adesea sunt decorate cu diferite modele sau chiar pietre colorate. Designul unui astfel de ornament obraznic toată lumea se alege.

Piatră

Tatuajele cu cruci de piatră sunt, de obicei, umplute în memoria unora dintre cei morți. Un astfel de tatuaj face realist sau contur. Există, de asemenea, schițe interesante cu cruci făcute în stil tradițional.

Minimalist

Dacă tatuajul nu suportă nici un sens special, se poate face curat și minimalist. Un astfel de tatuaj constau din două linii negre subțiri. Arată frumos și se potrivesc pe băieți, cât și fete. De regulă, astfel de desene sunt umplute pe degetul mediu sau fără nume. Tatuajul minimalist este perfect combinat cu alte simboluri, cum ar fi stelele sau inimile.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub formă de OZN-uri și străini

Cu alte elemente

Când alegeți elemente suplimentare, trebuie să acordați atenție modului în care modificați elementele noi valoarea tatuajului. Cel mai adesea pentru a decora tatuajul clasic cu cruci, sunt utilizate următoarele detalii.

  • Aripi. Tattoo cu o cruce pe degete poate completa aripile. Dar trebuie să fie destul de mici. Numai în acest caz, desenul se va potrivi pe deget și va arăta destul de atent. De regulă, baza tatuajului rămâne neagră, iar aripile sunt vopsite cu alb sau roșu.

  • Margele. Credincioșii, hrănindu-se pe tatuajul corpului cu o cruce, adesea completează imaginea ei a unui rozariu. Acest lucru îmbunătățește numai valoarea tatuajului selectat. Rosas sunt de obicei vopsite cu elegant și îngrijit. Un astfel de tatuaj este situat pe Falange al degetului.

  • Lanţ. Importanță interesantă și tatuaj cu lanțuri. Cifrele înseamnă, de obicei, atașament puternic la ceva sau pe cineva. În combinație cu crucea, un astfel de tatuaj indică o credință și o pregătire puternică de a-și apăra întotdeauna credințele.

În unele variante de realizare, lanțul este tras cu o legătură ruptă. În acest caz, tatuajul simbolizează scutirea și a scăpa de niște amintiri neplăcute.

  • Ancoră. Crucea clasică poate face parte dintr-o ancoră. Acesta va adăuga un tatuaj de unicitate. Un astfel de tatuaj înseamnă, de obicei, calm, încredere în sine și credințe. De regulă, un astfel de tatuaj este umplut pe interiorul degetului.

Deoarece locurile de pe degete nu sunt atât de multe, desenele sunt rareori completate de alte elemente volumetrice.

Opțiuni de cazare

Decidând cu alegerea schiței, trebuie să luați un loc potrivit pentru un nou tatuaj. Crucile sunt mai probabil umplute pe mâna dreaptă. Imaginile au de obicei un Falange, lângă unghia sau pe partea de deget. Nu este recomandat să bateți tatuajul pe articulații. În primul rând, desenul va fi inactiv acolo. În al doilea rând, aceasta este o parte foarte sensibilă a corpului. Dacă faceți ceva greșit, pielea de mână poate inflama.

Citește mai mult  Caracteristici Vikingii Tattoo

Un nou tatuaj poate fi plasat pe orice parte a periei. De obicei, puneți tatuajele cele mai voluminoase. Astfel de desene sunt adesea completate de unele modele. Tatuajele din degetul mijlociu umple oamenii care întotdeauna caută să-și atingă și să-și atingă obiectivele. Pe indicat – cei cărora le place să conducă oamenii.

Tatuajul miniatural al USI al mamei este, de obicei, umplute pentru frumusețe. La urma urmei, tatuajele din această parte a mâinii sunt practic vizibile.

O atenție separată ar trebui să fie acordată unui tatuaj de referință. Foarte adesea există tatuaje, simbolizând loialitatea și devotamentul față de persoana iubită. O astfel de desene complete pot fi completate cu caractere sau date semnificative.

La selectarea tatuajelor, care sunt situate în mâini, trebuie să abordăm în special responsabilitatea. La urma urmei, astfel de desene sunt întotdeauna vizibile pentru ceilalți. Tatuajul selectat corect va apela doar un sentiment plăcut de la proprietarul său.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: