Totul despre argintul galben

Totul despre argintul galben

Argintul este un metal prețios, dar în forma sa pură este foarte plastic și continuând complet. Pentru a crea produse din acesta: bijuterii, tehnice, medicale, trebuie să fie consolidată. Acest lucru este de obicei realizat prin adăugarea la aceasta o varietate de impurități ale altor metale – cupru, cadmiu, nichel, platină, germană, zinc, siliciu. Acest proces este numit doping. În funcție de procentul de argint pur într-un aliaj dopat cu produse de argint, este atribuită o probă individuală, care este stabilită de metoda de marcare.

Particularități

Silverul galben este un aliaj de argint și cupru. Și se schimbă culoarea în funcție de procentajul de cupru. Aliajul în care cuprul este jumătate, este aproape roșcat. Bijuterii în lucrările lor cu argint galben Utilizați această caracteristică pentru a oferi o mai mare expresivitate și varietăți de culoare cu operele lor de artă.

925 Sterling Sterling, Culoare de argint pur. Acest proces raportează că în acest aliaj 92,5% din argint pur și 7,5% impurități. Ca componente suplimentare în acest aliaj, Platinum, Silicon, Germania sunt utilizate.

Pentru a obține un eșantion galben de argint 925, este acoperit cu o pulverizare auriu.

Argintul cu eșantioane de la 720 la 830 este caracterizat de o mulțime de cupru. Acest lucru nu numai că îi conferă o răcire de aur, ci și nu este foarte rezistent la oxidare. Prin urmare, astfel de aliaje sunt utilizate în mod obișnuit în industrie.

Eșantionul 800 se numește argint galben. Acest aliaj este durabil, dar rapid oxidat, întunecă când contactul cu aerul. Are o nuanță galbenă pronunțată.

Cel mai des folosit pentru fabricarea tacâmurilor și nu pentru bijuterii.

Eșantionul 830 conține 170 de grame de cupru pe 1 kg, Ceea ce face posibilă utilizarea acestor aliaje pentru a crea decorațiuni. Dar ele costă ieftin din cauza unei calități scăzute și oxidare rapidă.

Eșantion 875 Potrivit pentru fabricarea bijuterii, decor și feluri de mâncare. Nu există o culoare galbenă strălucitoare, mai degrabă o nuanță de aur, dar o astfel de argint își pierde atractivitatea mai repede și este slab procesată.

Eșantionul 925 Indică produsele din cele mai bune din compoziția aliajului, de la așa-numitul argint sterling. Toate bijuteriile de înaltă calitate Produse, monede, decor și articole de servire Din această compoziție excelentă. Această specie nu are o nuanță galbenă, cea mai durabilă și mai bună decât altele este potrivită pentru a fi de acord. De aceea Eșantioanele galbene de argint 925 se realizează prin aplicarea de auri.

Și pentru a nu-l confunda cu aur, trebuie amintit că 925 de eșantioane au doar produse de argint, nu există nici un astfel de brand oficial.

Eșantionul 960 Utilizate pentru produse foarte artizate. Acest aliaj moale vă permite să realizați piese din plastic și subțire, se îndoaie filigran, dar pentru o rezistență mai mare, metalul este acoperit cu smalț.

Eșantionul 999 – Este argint pur, fără impurități. Dar, deoarece este supusă deformărilor datorate moalelui său, nu este utilizat pentru fabricarea de elemente de lux și de consultare. Este folosit pentru a crea detalii despre dispozitivele tehnice.

Tehnologia de producție

În funcție de eșantionul, trebuie obținut aliajul, o ligatură (cupru) în cantitățile necesare este adăugată la eșantionul de argint 999. Dacă masa cuprului este de 50%, atunci va corespunde la 500 de probe. Dar o astfel de probă și mai jos corespunde compozițiilor pe care argintul le poate fi numit cu o întindere mare, deoarece există o cantitate foarte mare de cupru. Silver foarte de negare începe de la eșantionul 800, unde 800 mg de argint reprezintă 200 mg de cupru.

Cum să vă îngrijiți?

Pentru a curăța produsul supus la oxidare, puteți utiliza Agent special de curățare achiziționat în magazinul de bijuterii. Acest lichid trebuie să pună o bijuterie pentru un anumit timp specificat în instrucțiuni. Acesta va returna culoarea originală a produsului și va străluci.

Și puteți freca și produsul cu o cârpă specială de lustruire.

Acasă poate fi curățată cu argint cu pastă de dinți. Trebuie să o aplicați cu un strat subțire pe produs, frecați ușor și lăsați-l câteva minute și apoi clătiți sub jetul de apă.

Poate fi folosit folie. Pe un pahar de apă caldă adăugați o lingură de sodiu sau sare alimentară, s-au amestecat. Adăugați folie de aluminiu, benzi suficient de multiple. Puneți produsul de la argint acolo, doar nu încercați. După o jumătate de oră, obțineți și clătiți sub apă curentă.

Produsele sub 925 de eșantioane pot fi curățate Cu acid de lămâie sau suc de lămâie. Pentru 925 de probe de argint, această metodă este inacceptabilă, aici puteți utiliza alcoolul amoniacului. Pe 10 ml de apă, se adaugă 1 ml de alcool amoniac și a coborât produsul acolo timp de 30 de minute. După ce clătiți cu apă, apoi frecați cârpa moale.

Testul de accident de argint galben – în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( 2 assessment, average 3.5 from 5 )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: